Videoclipuri educative, extensie browser cu Permission.io | Merită sau nu?

3
(2)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Căutați modalități simple de a obține criptomonede? Site-uri online precum FruitLab, Coinbase, TV-TWO sau Permission.io vă oferă modalități simple de a câștiga criptomonede.

Trebuie menționat faptul că atât FruitLab, TV-TWO cât și Permission.io nu sunt site-uri unde putem cumpăra sau vinde criptomonede, dar aceste site-uri ne oferă posibilitatea de a obține criptomonede prin vizionarea de videoclipuri.

În acest articol vom discuta despre Permision.io, o platformă unde suntem recompensați pentru timpul petrecut vizionând materiale video.

Este un mod simplu de a face bani online, așa că înțeleg foarte bine interesul manifestat de multe persoane de a folosi acest site pentru a câștiga criptomonede.

Ca orice site care ne oferă modalități de a face bani online, este important să aflăm informații suplimentare pentru a ne asigura că aceste site-uri nu încearcă să ne înșele și astfel sa muncim, așa cum se spune, în folosul comunității.

Chiar vă recomand această abordare, pentru a vă informa despre acele site-uri pe care ați fi interesat să vă creați un cont pentru a obține diverse câștiguri suplimentare.

Acest articol vă va oferi toate informațiile necesare, astfel încât să știți cu adevărat la ce să vă așteptați în cazul în care sunteți interesat să folosiți acest site pentru a câștiga criptomonede.

Ce este Permission.io?

Permission.io este un site GPT care ne răsplătește în criptomonede pentru vizionarea de videoclipuri educaționale sau reclame. Este oarecum similar cu un alt site, și anume GG2U Premium, care ne oferă modalități de a câștiga bani, cum ar fi videoclipuri, jocuri sau sondaje de opinie. Diferența este că site-ul GG2U plătește doar în PayPal sau Coinbase.

Pentru a utiliza serviciile oferite de Permission.io, trebuie să vă creați un cont.

Cum ne putem înregistra pe Permission.io?

În colțul din dreapta sus, aveți un buton de înregistrare. Folosiți acest buton pentru a fi direcționat către pagina în care se află formularul de înregistrare.

Procedura de înregistrare este un pic mai complexă decât alte site-uri online. Vă voi explica mai în detaliu cum vă puteți crea un cont pe acest site.

înregistrare Permission.ioPin
Formular de înregistrare Permission.io

Formularul de înregistrare nu este unul dificil. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați următoarele informații, și anume:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • adresa dvs. de e-mail;
 • parola dumneavoastră;
 • țara, codul poștal;
 • data nașterii, sexul sau ocupația.

După ce ați adăugat toate aceste detalii, veți fi direcționat către o pagină în care vi se va prezenta un cod QR. Acest cod QR este utilizat pentru a activa o metodă suplimentară de securizare a contului dumneavoastră.

În ceea ce mă privește, nu am folosit o aplicație pentru a scana acest cod QR. Pentru toate site-urile care au această metodă de securizare a contului, eu folosesc un program numit ”WinAuth”. În acest program veți adăuga codul (32 de litere și cifre) furnizat de site-ul Permission.io pentru a accesa un cod de securitate (de 6 cifre) pentru a activa această funcție și astfel să vă conectați la cont.

După cum vedeți, înregistrarea pe acest site este puțin diferită de cea cu care sunteți obișnuiți, dar nu imposibilă.

Dacă aveți întrebări în legătură cu acest subiect, nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii.

Acum că ne-am creat un cont pe Permission.io, vom trece la partea în care vom afla ce metode sunt folosite pentru a obține criptomonede.

Cum putem obține criptomonede gratuite cu Permission.io?

Principalele modalități de a câștiga accesibile pe acest site sunt următoarele:

 • extensie de browser;
 • vizionarea de videoclipuri;
 • program de promovare.

Cum putem câștiga cu extensia de browser?

Putem spune că acesta este și principalul mod în care puteți fi recompensat.

extensie browser câștiguriPin
Extensie browser

După ce vă autentificați în contul nou creat, veți fi întâmpinat cu un mesaj care vă recomandă să instalați această extensie în browserul dumneavoastră.

Întrebarea este: ce face cu adevărat această extensie?

Ei bine, această extensie vă permite să vizualizați un videoclip. Acest videoclip va fi în mod normal influențat de căutarea pe care o veți face prin intermediul browserului dumneavoastră. După ce ați instalat această extensie, trebuie să introduceți datele de conectare pentru a o utiliza.

Cu alte cuvinte, fiecare căutare pe care o efectuați în browserul în care este instalată extensia va avea ca rezultat apariția unei notificări în colțul din dreapta sus al browserului dvs. web.

În mod normal, veți face click pe această notificare și se va deschide o mică fereastră în care se va afișa un material video care are o oarecare legătură cu ceea ce ați căutat online.

Citește și Obțineți $33 pe încărcare video cu DoodStream | Adevărat sau fals?

Fiecare videoclip are un buton PLAY. Pentru a fi plătit, trebuie să urmăriți întregul videoclip. Partea bună este că aceste videoclipuri sunt scurte, așa că nu ar trebui să pierdeți prea mult timp vizionându-le.

Important: Nu deschideți un alt ”tab” cu videoclipul pentru a efectua alte acțiuni în browser. Dacă o faceți, videoclipul se va opri.

Marele avantaj este că numărul de videoclipuri este suficient de mare, așadar nu veți rămâne fără reclame pe care să le vizionați.

Care este câștigul zilnic?

Câștigul zilnic se referă la videoclipurile afișate în secțiunea ”Daily Earn”.

Aici tot ce puteți face este să vizionați videoclipuri educaționale. În această secțiune, reclamele sunt mult mai rare decât în extensia de browser. O altă diferență este durata reclamelor și recompensa mai mare pe care o veți primi după ce ați vizionat cu succes un videoclip.

clipuri video cu Permission.ioPin
Videoclipuri Permission.io

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, sunt videoclipuri care oferă recompense începând de la 50 ASK și ajungând până la 150 ASK.

Ce înseamnă acest ASK?

ASK este criptomoneda cu care veți fi recompensat pentru activitatea dvs. pe această platformă video.

La momentul redactării acestui articol, 1 ASK valorează 0,0022 USD.

Numărul acestor videoclipuri nu este foarte mare și va fi resetat în fiecare zi.

În ce constă programul de promovare al site-ului Premission.io?

Din păcate, programul de promovare și metoda de retragere sunt supuse procedurii de verificare a identității.

verificare KYC pe Permission.ioPin
Verificare identitate Permission.io

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aveți nevoie de un SELFIE și de o poză de identitate, pașaport sau permis auto.

Acest program de promovare vă oferă 100 ASK pentru fiecare dintre primele 10 persoane invitate. Recunosc că este un program de promovare un pic ciudat.

Și asta nu e tot. Fiecare persoană care utilizează link-ul de promovare trebuie să finalizeze procedura de verificare a identității pentru a fi considerată activă.

Cum puteți retrage criptomoneda ASK de pe Permission.io?

Toate videoclipurile, jocurile sau câștigurile din programul de promovare sunt recompensate în moneda ASK.

Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, o monedă ASK are o valoare de 0,0022 dolari în momentul redactării acestui articol.

balanțe portofel și în așteptarePin
Portofel și ”Pending”

În imaginea de mai sus, puteți vedea 2 balanțe:

 • portofel;
 • în așteptare.

Mai întâi trebuie să transferați suma din ”soldul în așteptare (pending)” în soldul portofelului.

Odată ce monedele ASK au intrat în soldul portofelului, puteți trece la etapa de retragere într-un alt portofel compatibil cu această monedă sau puteți face diverse achiziții.

Pentru România, oferta de cumpărături nu este atât de bogată încât să fie considerată o opțiune serioasă de a folosi aceste monede.

În acest moment, moneda ASK poate fi folosită pentru următoarele produse:

 • Tricouri;
 • șepci;
 • papuci;
 • perne;
 • hanorace;
 • câini;
 • postere;
 • sticle imprimate cu desene de criptomonede (BTC, Dogecoin sau Ethereum);
 • tichete cadou pentru Google Play, Carrefour, PaySafeCard, XBox, PlayStation sau Steam.

Problema cu aceste tichete cadou este cu pprivire la țara în care pot fi folosite. Vor exista vouchere cadou care sunt compatibile NUMAI cu țări precum SUA, Polonia, Canada și așa mai departe. Din câte am putut vedea, puteți folosi vouchere cadou care sunt disponibile pentru cei care fac parte din Uniunea Europeană.

Ce portofele sunt în prezent compatibile cu moneda ASK?

În acest moment, moneda ASK este compatibilă cu următoarele portofele:

 • MyCrypto;
 • Trezor.

În viitor, se intenționează să fie utilizate și alte portofele, cum ar fi ImToken, Trust Wallet sau Edge.

Retragerea minimă este de 50 de dolari (25 000 ASK), ceea ce este foarte mare. Deci, va dura mult timp pentru a atinge acest minim, dacă nu atrageți și alte persoane care să vă ajute să ajungeți la el într-un timp mult mai scurt.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Valoarea câștigurilor pe această platformă depinde de cât timp petreceți căutând online.

Un videoclip vizionat prin intermediul extensiei vă poate aduce 10 ASK (aproximativ 0,02 dolari). Prin urmare, veți avea nevoie de multe căutări online pentru a ajunge la acele 25 000 de monede ASK.

În comparație cu alte site-uri precum CoinSpiller, GameGleam, CashKarma sau RewardXP unde puteți viziona videoclipuri, rata de plată este mai mare, dar încă nu este suficientă pentru plata minimă de 50 de dolari.

Merită sau nu?

În concluzie, Permission.io are un potențial mare, care nu necesită prea mult efort din partea ta. De asemenea, puteți utiliza telefonul mobil pentru a viziona aceste videoclipuri, ceea ce reprezintă un mare avantaj, în sensul că nu trebuie să stați în fața calculatorului.

Mulțumesc

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania