Videoclipuri educative, extensie browser cu Permission.io | Merită sau nu?

3
(2)

Căutați modalități simple de a obține criptomonede? Site-urile online precum FruitLab, Coinbase, Permission.io sau TV-TWO sunt o alegere bună în acest sens. Acestea oferă modalități ușoare de a câștiga criptomonede.

Este important de reținut că FruitLab, TV-TWO și Permission.io nu sunt site-uri unde puteți cumpăra sau vinde criptomonede. În schimb, acestea vă permit să câștigați criptomonede prin vizionarea de videoclipuri.

În acest articol, vom discuta despre Permission.io – o platformă care recompensează utilizatorii pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Este o modalitate simplă și eficientă de a genera venituri pasive online, ceea ce explică interesul manifestat de multe persoane pasionate de monedele virtuale.

Cu toate acestea, ca în cazul oricărei platforme online care promite câștiguri financiare, este important să cercetăm informații suplimentare pentru a ne asigura că nu suntem înșelați. De aceea, vă recomand să vă țineți la curent cu toate detaliile relevante despre aceste site-uri, astfel încât să puteți profita cu adevărat de beneficiile lor.

Acest articol vă va oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a vă asigura că știți la ce să vă așteptați dacă sunteți interesat să folosiți Permission.io pentru a câștiga criptomonede prin vizionarea de reclame și cumpărături online.

Ce este Permission.io?

Permission.io este un site GPT pentru entuziaștii de venituri pasive. Site-ul vă răsplătește în criptomonede pentru vizionarea de videoclipuri educaționale sau reclame, dar nu numai. Oferă, de asemenea, posibilitatea de a câștiga criptomonede pentru vizionarea de reclame și efectuarea de achiziții online.

Permission.io este similar cu un alt site, și anume GG2U Premium, care oferă modalități de a câștiga bani vizionând videoclipuri, jucând jocuri sau răspunzând la sondaje. Cu toate acestea, diferența majoră este că site-ul GG2U se concentrează mai mult pe plățile procesate prin PayPal, în timp ce Permission.io ne răsplătește în criptomonede.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Permission.io, trebuie să vă creați un cont pe acest startup blockchain.

Cum ne putem înregistra pe Permission.io?

În colțul din dreapta sus al paginii, veți găsi un buton de înregistrare, care vă va duce la pagina formularului de înregistrare. Procedura de înregistrare poate părea un pic mai complexă decât pe alte site-uri online, dar vă voi explica pas cu pas cum vă puteți crea un cont pe acest startup blockchain.

înregistrare Permission.ioPin
Formular de înregistrare Permission.io

Formularul de înregistrare este simplu, dar trebuie să adăugați câteva informații de bază, cum ar fi:

 • numele și prenumele;
 • adresa de e-mail;
 • parolă;
 • țara;
 • codul poștal;
 • data nașterii;
 • sexul;
 • ocupația.

După ce ați completat formularul, veți fi direcționat către o pagină unde veți primi un cod QR. Acest cod QR este utilizat pentru a activa o metodă suplimentară de securitate a contului.

Personal, fiind un împătimit al monedelor virtuale, nu am folosit o aplicație pentru a scana codul QR. Pentru toate site-urile care au această metodă de securizare a contului, eu folosesc un program numit ”WinAuth”. În acest program adăugați codul furnizat de site-ul Permission.io pentru a accesa un cod de securitate (6 cifre) care vă permite să activați această funcție și astfel să vă conectați la cont.

Înregistrarea pe Permission.io poate părea diferită de ceea ce sunteți obișnuit, dar nu este deloc dificilă. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii.

Acum că v-am explicat cum să vă creați un cont pe Permission.io, vom trece la partea în care vom descoperi ce metode sunt folosite pentru a obține criptomonede.

Cum putem obține criptomonede gratuite cu Permission.io?

Principalele modalități de a câștiga accesibile pe acest site sunt următoarele:

 • extensie de browser;
 • vizionarea de videoclipuri;
 • program de promovare.

Cum putem câștiga cu extensia de browser?

Folosind extensia de browser, puteți câștiga cu ușurință. Este, de fapt, principalul mod în care puteți fi recompensat.

După ce vă conectați la contul creat, veți primi un mesaj care vă va îndruma să instalați această extensie în browser. Dar ce face de fapt această extensie?

extensie browser câștiguriPin
Extensie browser

Ei bine, criptomonede pentru vizionarea de reclame și cumpărături online. Practic, această extensie vă permite să vizionați un videoclip. Acest videoclip va fi influențat de căutarea pe care o efectuați prin intermediul browserului dumneavoastră.

Fiecare căutare efectuată în browserul în care este instalată extensia va avea ca rezultat afișarea unei notificări în colțul din dreapta sus al browserului dvs. web. Această notificare va conține un scurt videoclip legat de căutarea pe care ați efectuat-o.

Citește și Obțineți $33 pe încărcare video cu DoodStream | Adevărat sau fals?

Pentru a fi plătit, trebuie să urmăriți videoclipul până la sfârșit. Partea bună este că aceste videoclipuri sunt scurte, așa că nu ar trebui să petreceți prea mult timp cu ele.

Important: Nu deschideți o altă filă cu videoclipul pentru a efectua alte acțiuni în browser. Dacă o faceți, videoclipul se va opri.

Un mare avantaj este că numărul de videoclipuri este suficient de mare pentru a vă bucura de o mulțime de reclame pe care le puteți viziona și pentru care puteți fi plătit.

Ce sumă puteți câștiga zilnic vizionând videoclipuri?

Câștigul zilnic se referă la videoclipurile educaționale disponibile în secțiunea „Daily Earn„, unde puteți câștiga cripto pentru vizionarea de reclame și cumpărături online.

Aici, reclamele sunt mult mai rare decât în extensia de browser. Durata reclamelor este, de asemenea, mai scurtă, iar recompensa pe care o primiți după vizionarea cu succes a unui videoclip este mai mare.

clipuri video cu Permission.ioPin
Videoclipuri Permission.io

În secțiunea „Daily Earn” (Câștig zilnic), veți găsi videoclipuri care oferă recompense începând de la 50 ASK și ajungând până la 150 ASK.

Ce înseamnă acest ASK?

ASK este moneda digitală folosită pentru a vă recompensa activitatea pe platforma video.

Urmărind reclame și făcând achiziții online, veți putea primi ASK, criptomoneda dedicată acestui sistem. La momentul redactării acestui articol, valoarea unui ASK este de 0,0019 RON.

Care sunt beneficiile programului de promovare?

Din păcate, pentru a beneficia de această metodă de retragere este necesară o procedură de verificare a identității.

verificare KYC pe Permission.ioPin
Verificare identitate Permission.io

Pentru a vă înregistra contul, trebuie să furnizați un SELFIE și un act de identitate cu fotografie, pașaport sau permis de conducere, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Programul de promovare oferă 100 ASK pentru fiecare dintre primele 10 persoane invitate, deși poate părea puțin ciudat. În plus, este important de menționat că utilizatorii trebuie să finalizeze procesul de verificare a identității pentru a fi considerați activi și pentru a primi link-ul de promovare.

Cum puteți retrage criptomoneda ASK de pe Permission.io?

Toate videoclipurile, jocurile sau câștigurile din programul de promovare sunt recompensate în moneda ASK, iar o monedă ASK valorează 0,0019 RON la momentul redactării acestui articol.

balanțe portofel și în așteptarePin
Portofel și ”Pending”

În imaginea de mai sus, puteți vedea două balanțe: una pentru portofel și una pentru „în așteptare„. Pentru a retrage monede, trebuie mai întâi să transferați suma din „balanța în așteptare” în balanța portofelului.

Odată ce monedele ASK se află în balanța portofelului, le puteți retrage într-un alt portofel compatibil cu această monedă sau le puteți folosi pentru diverse achiziții. În România, nu există o gamă largă de achiziții cu această monedă și nu poate fi considerată o opțiune serioasă.

În prezent, moneda ASK poate fi folosită pentru a achiziționa produse precum tricouri, șepci, papuci, perne, hanorace, figurine pentru câini, postere, sticle imprimate cu desene cu criptomonede (BTC, Dogecoin sau Ethereum) și tichete cadou pentru Google Play, Carrefour, PaySafeCard, XBox, PlayStation sau Steam.

Există însă o problemă cu tichetele cadou, deoarece acestea pot fi folosite doar în anumite țări, cum ar fi SUA, Polonia sau Canada. Totuși, există tichete cadou disponibile pentru cei din Uniunea Europeană.

Ce portofele sunt în prezent compatibile cu moneda ASK?

În acest moment, moneda ASK este compatibilă cu următoarele portofele:

 • MyCrypto;
 • Trezor.

În viitor, se intenționează să fie utilizate și alte portofele, cum ar fi ImToken, Trust Wallet sau Edge.

Retragerea minimă este de 50 de dolari (25 000 ASK), ceea ce este foarte mare. Deci, va dura mult timp pentru a atinge acest minim, dacă nu atrageți și alte persoane care să vă ajute să ajungeți la el într-un timp mult mai scurt.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Valoarea câștigurilor pe această platformă depinde de timpul petrecut căutând pe internet. Pentru fiecare videoclip vizualizat prin intermediul extensiei, primiți 10 ASK (aproximativ 0.019 RON). Prin urmare, veți avea nevoie de multe căutări online pentru a ajunge la 25 000 ASK.

În comparație cu alte site-uri precum CoinSpiller, GameGleam, CashKarma sau RewardXP, unde puteți viziona videoclipuri, rata de plată este mai mare, dar nu este suficientă pentru a ajunge la suma minimă de 50 de dolari.

Merită sau nu?

Criptomonede pentru a viziona reclame și a face cumpărături online, această platformă oferă un potențial uriaș pentru pasionații de monede virtuale.

În plus, avantajul de a folosi telefonul mobil pentru a viziona videoclipuri este evident – nu mai trebuie să stați în fața calculatorului. Așadar, merită să încercați Permission.io și să vedeți ce beneficii vă poate aduce.

Mulțumesc

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu