Bani pe net gratis din sondaje de opinie cu GPTBox

0
(0)

GPTBox vă oferă posibilitatea de a utiliza diverse modalități simple și amuzante prin care puteți câștiga bani în mediul online. Deși, nu vă veți îmbogăți prin intermediul acestor sondaje sau oferte, totuși reprezintă un mod interesant prin care să realizați venituri suplimentare și să retrageți fie prin PayPal sau fie folosind metoda bitcoin. Desigur că aveți mult mai multe opțiuni de retragere. Mai multe detalii despre GPTBox le puteți afla doar citind acest articol.

Ce este GPTBox?

Nu sunt foarte multe diferențe între site-uri precum GetPaidTo.com, GPTBox și DollarClix, în sensul că toate aceste site-uri vor avea în mare parte cam aceleași companii de sondaje sau oferte. Ca și în cazul altor site-uri GPT, veți fi plătiți pentru a realiza diverse activități precum participarea la sondaje de opinie, completarea de oferte pe telefonul mobil sau vizionarea de videoclipuri prin intermediul unor site-uri specializate.

Cum vă puteți înscrie pe GPTBox?

Procesul de înregistrare pe GPTBox este simplu dar necesită introducerea unor date personale, cum ar fi:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • numele de utilizator;
 • adresa de email;
 • orașul și țara în care aveți domiciliul;
 • adresa unde aveți locuința principală;
 • codul poștal.

Notă: În acest formular de înregistrare aveți și o secțiune unde ar fi trebuit să adaugați numele județului. Din păcate, nu poate fi schimbat deoarece este deja setat pe Statele Unite ale Americii. Deși, veți schimba țara în România precum și orașul, nu veți putea face modificări la această secțiune.

După ce v-ați înscris, ar trebui în mod normal să faceți un tichet pentru a explica această situație pentru a nu avea surprize neplăcute când veți cere o plată.

confirmare cont Pin

După ce ați adăugat toate detaliile cerute în acel formular, veți primi un cod sau un link pentru a vă confirma contul. Fără această verificare, nu vă veți putea folosi contul. Drept urmare, nu uitați să verificați adresa de email pentru confirmarea contului.

Care sunt modalitățile prin care puteți face puncte?

Din acest punct de vedere, GPTBox are suficiente modalități prin care să faceți rost de puncte. Aceste modalități sunt următoarele:

 • sondaje de opinie;
 • reclame PTC;
 • videoclipuri;
 • concursuri;
 • programul de recomandare.

Completați sondaje online gratuite cu GPTBox

Toate companiile de sondaje disponibile pe GPTBox sunt afișate în secțiunea ”OfferWalls”. Din păcate multe dintre acestea nu sunt disponibile pentru România. Cu siguranță veți recunoaște câteva pe care le folosiți și pe alte site-uri precum ySense sau Timebucks. Sunt în jur de 34 de companii de sondaje sau oferte. Dintre acestea, cred că veți folosi doar câteva, și acestea sunt următoarele:

 • AdGem;
 • AdscendMedia;
 • Wannads.

Desigur că puteți încerca și alți furnizori de sondaje, nu aveți nimic de pierdut.

oferte și sondaje de opiniePin

În ceea ce privește câștigul obținut cu aceste sondaje de opinie, nu ar trebui să vă așteptați la câștiguri foarte mari. Un sondaj vă poate oferi un câștig de până la 0.80$ sau echivalentul în puncte. Toate aceste sondaje sau oferte vă vor plăti în puncte pe care le puteți schimba ulterior în bani prin metodele de plată disponibile pe GPTBox.

Cum se face conversia punctelor câștigate în bani?

Aveți mai jos o poză în că puteți vedea modalitatea prin care vă puteți schimba punctele în bani. Cu alte cuvinte, 1 punct valorează suma de 0.01$. Mai este o situație în care poate doriți să schimbați bani din contul dumneavoastră în puncte. Pentru a schimba bani, rata de conversie este de 1$ pentru 100 de puncte.

conversie puncte cu GPTBoxPin

Câți bani puteți face cu GPTBox?

Câștigurile realizate depind foarte mult de țara în care aveți domiciliul. Numărul de sondaje sau alte oferte disponibile pe această platformă de sondaje nu sunt aceleași pentru toți membrii.

Cu siguranță veți găsi un număr decent de sondaje sau oferte, suficiente pentru a ajunge la minimul de plată. Acest lucru îmi place la acest site, în sensul că se poate ajunge foarte ușor la minimul de plată cu un număr mic de sondaje.

Citește și Sondaje plătite cu Paypal în cadrul site-ului Toluna Influencers | Merită sau nu?

În secțiunea de oferte, veți întâlni și anumite oferte care vor necesita depunerea unor sume de bani. Evitați să completați acel tip de ofertă. Nu merită să riscați anumite informații financiare de pe cardul dumneavoastră.

Câștigurile se pot ridica și la 100$ pe lună, dar trebuie să locuiți în anumite țări precum Statele Unite ale Americii, Canada, Anglia și câteva țări din Europa de Vest. Dacă, din diverse motive, locuiți temporar sau definitiv în aceste țări, aveți mult mai multe șanse de a obține câștiguri frumoase cu GPTBox.

În ce constă programul de recomandare?

Ca și în cazul altor site-uri GPT, GPTBox are un program prin care sunteți răsplătiți pentru promovarea și aducerea de noi persoane pentru a se înscrie pe acest site. Prin acest program, veți obține un comision de 15% din câștigurile realizate de persoanele care au folosit link-ul dumneavoastră de recomandare.

Dacă mai și cumpără ceva de pe site (reclamă, impresii pentru banere), atunci mai puteți obține și 10% din suma cheltuită. De aceea, este recomandat să aduceți, în mare parte, persoane care vor să lucreze cu adevărat pe acest site. Dacă nu sunt active, atunci nu veți obține nimic.

Cumpărați abonamente anuale pentru câștiguri suplimentare

GPTBox vă pune la dispoziție un sistem de abonamente anuale cu diverse beneficii, cum ar fi:

 • abonamentul (nivelul) 1;

Acest abonament poate fi achiziționat cu 10$ și este valabil 1 an de zile. Prin acest abonament, câștigurile realizate de referalii dumneavoastră vor crește cu 5%.

 • abonamentul (nivelul) 2;

Al doilea abonament costă 20$ și este valabil 1 an de zile. Acest abonament vă oferă posibilitatea de a câștiga cu 10% mai mult din câștigurile realizate de către referalii dvs.

Ambele abonamente vă oferă și șansa de a primi referali gratuit. Sunt persoane care se înscriu pe acest site fără să folosească un link de promovare. Drept urmare, aceștia vor fi redistribuiți la aceste persoane care au cumpărat abonamente.

Șansele de a primi referali gratis depind de tipul de abonament. Cu alte cuvinte, pentru primul abonament aveți o șansă de 10% de a primi referali gratis iar în cazul celui de al doilea abonament șansa crește la 20%.

Care sunt metodele de plată?

Din punctul acesta de vedere, GPTBox stă foarte bine, în sensul că veți avea la dispoziție multiple metode prin care să vă retrageți banii obținuți din activitatea desfășurată pe acest site. Drept urmare, pentru a retrage câștigurile veți utiliza următoarele metode, și anume:

 • AirTM cu un minim de retragere de 0.20$;
 • Bitcoin cu un minim de retragere de 5$;
 • Payeer cu un minim de retragere de 0.04$;
 • PayPal cu un minim de retragere de 3$;
 • Perefect Money cu un minim de retragere de 0.04$;
 • WebMoney, având un minim de retragere de 2$.

După cum puteți observa, nu este nevoie de prea mult efort ca să retrageți bani de pe acest site de sondaje de opinie. Minimul de retragere este accesibil pentru toate persoanele, indiferent de țara în care au domiciliu.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • un număr decent de oferte;
 • multiple metode de plată, printre care PayPal, Payeer sau PM;
 • persoanele din România pot folosi acest site pentru a face bani online;

Acestea sunt dezavantajele

 • informațiile din pagina ”Faq” nu sunt de mare ajutor;
 • câștiguri reduse, chiar dacă veți găsi multe oferte de completat;
 • o interfață care necesită multe îmbunătățiri.

Din punctul meu de vedere, GPTBox nu este un site GPT foarte impresionant. Pentru a face bani pe acest site, trebuie să aveți multă răbdare. Ceea ce atrage la acest site este minimul de plată. Dacă aveți suma de 0.04$ puteți retrage banii în portofelele digitale pe care le folosiți. Nu știu cât vor menține aceste valori pentru metodele de plată dar momentan se poate ajunge destul de ușor la retragere.

Dacă aveți ceva de comentat sau vreo experiență cu acest site GPT, atunci vă recomand să folosiți secțiunea de comentarii. Chiar mi-ar plăcea să citesc câteva rânduri din experiența dumneavoastră cu GPTBox.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania