Bani pe net gratis din sondaje de opinie cu GPTBox

0
(0)

GPTBox deschide ușa către o varietate de modalități distractive și ușoare de a câștiga un venit suplimentar online. Nu vă așteptați să vă îmbogățiți peste noapte cu sondaje și oferte, dar acestea vă pot aduce un venit suplimentar pe care să îl încasați prin PayPal sau bitcoin. Și nu vă faceți griji, există multe alte opțiuni de retragere disponibile. Vă invit să aprofundați subiectul GPTBox în restul acestui articol.

Ce este GPTBox?

În comparație cu site-uri precum GetPaidTo.com și DollarClix, GPTBox nu diferă prea mult, deoarece toate aceste platforme lucrează cu aproximativ aceleași companii de sondaje și oferte. La fel ca și alte site-uri GPT, veți primi recompense pentru efectuarea diferitelor activități, cum ar fi participarea la sondaje, completarea ofertelor de pe telefonul mobil sau vizionarea de videoclipuri pe platformele dedicate.

Cum vă puteți înscrie pe GPTBox?

Înregistrarea pe platforma GPTBox este ușoară și eficientă, dar implică completarea unor informații personale esențiale. Acestea includ:

 • Numele și prenumele;
 • Nume de utilizator;
 • Adresa de e-mail;
 • Orașul și țara de reședință;
 • Adresa de reședință principală;
 • Codul poștal.

Rețineți: formularul de înregistrare conține o secțiune în care trebuie să adăugați numele județului dumneavoastră. Din nefericire, acest câmp este predefinit la Statele Unite și nu poate fi modificat. Chiar dacă selectați România ca țară și introduceți orașul, nu veți putea ajusta acest câmp.

Odată înregistrat, este recomandat să deschideți un tichet de asistență și să explicați situația pentru a evita neplăcerile la solicitarea unei plăți.

confirmare cont Pin

După ce completați toate câmpurile obligatorii din formular, veți primi un cod sau un link pentru a vă valida contul. Această verificare este obligatorie pentru a putea utiliza platforma.

Așadar, nu uitați să vă verificați adresa de e-mail pentru a confirma înregistrarea contului dvs.

Care sunt modalitățile prin care puteți face puncte?

GPTBox vă ajută să colectați puncte într-un mod eficient, oferindu-vă diverse opțiuni. Să vedem cum vă puteți multiplica punctele:

 • Prin participarea la sondaje;
 • Accesând reclame PTC;
 • Urmărind videoclipuri;
 • Participând la concursuri;
 • Promovând programul de recomandare;

Sondaje online gratuite cu GPTBox.

Secțiunea OfferWalls găzduiește toate companiile de sondaje disponibile pe GPTBox. Din păcate, nu toate sunt accesibile pentru România, dar cu siguranță veți identifica unele pe care le-ați mai întâlnit pe alte site-uri, cum ar fi ySense sau Timebucks. Peste 34 de companii de sondaje și oferte pot fi găsite aici, dar doar câteva dintre ele vă vor atrage cel mai mult interesul:

 • AdGem;
 • AdscendMedia;
 • Wannads.

Bineînțeles, nu vă limitați doar la acești furnizori de sondaje – experimentați și cu alții, nu aveți nimic de pierdut.

oferte și sondaje de opiniePin

Câștiguri rezonabile din sondaje

Să fim sinceri, nu veți face o avere completând sondaje, dar fiecare sondaj vă poate aduce un plus de 0,80 dolari sau echivalentul în puncte. Aceste sondaje și oferte vă vor răsplăti cu puncte pe care le puteți transforma apoi în bani prin metodele de plată disponibile pe GPTBox.

Cum se face conversia punctelor câștigate în bani?

Aveți mai jos o poză în că puteți vedea modalitatea prin care vă puteți schimba punctele în bani. Cu alte cuvinte, 1 punct valorează suma de 0.01$. Mai este o situație în care poate doriți să schimbați bani din contul dumneavoastră în puncte. Pentru a schimba bani, rata de conversie este de 1$ pentru 100 de puncte.

conversie puncte cu GPTBoxPin

Cum funcționează programul de recomandare GPTBox?

GPTBox, ca și alte site-uri GPT, vă răsplătește pentru promovarea și aducerea de noi membri pe platformă. Prin intermediul acestui program, veți primi un comision de 15% din câștigurile membrilor care s-au înscris folosind link-ul dvs. de recomandare.

Mai mult, dacă aceste persoane cumpără ceva de pe site (reclame, impresii de bannere), puteți obține și dumneavoastră un comision de 10% din suma cheltuită.

Așadar, este o idee bună să atrageți persoane care sunt cu adevărat dornice să lucreze pe site. În caz contrar, dacă nu sunt active, nu veți face niciun ban.

Câți bani puteți face cu GPTBox?

După cum știți, veniturile obținute din completarea sondajelor variază în funcție de țara în care vă aflați. La GPTBox, o platformă de sondaje online, gama de sondaje disponibile variază de la un membru la altul.

De obicei, veți găsi suficiente sondaje și oferte pentru a atinge pragul minim de plată.

Ceea ce ni s-a părut interesant la GPTBox este că se poate atinge cu ușurință acest prag, chiar și cu un număr mic de sondaje.

Citește și Sondaje plătite cu Paypal în cadrul site-ului Toluna Influencers | Merită sau nu?

În secțiunea de oferte, s-ar putea să dați peste oferte care vă cer să depuneți niște bani. Un sfat prietenesc: nu vă aruncați în astfel de oferte. Nu este o idee bună să vă expuneți informațiile financiare personale.

Acum, să vorbim despre câștiguri. Puteți obține până la 100 de dolari pe lună, dar asta depinde de țara în care locuiți. Dacă vă aflați în Statele Unite, Canada, Marea Britanie sau în unele țări din Europa de Vest, aveți șanse considerabil mai mari de a obține câștiguri substanțiale cu GPTBox.

Cumpărați abonamente anuale pentru câștiguri suplimentare

GPTBox vă oferă o selecție rafinată de abonamente anuale, concepute pentru a vă aduce o serie de beneficii, cum ar fi:

 • Abonament de nivel 1:

Cu o investiție modică de 10 dolari, acest abonament este al dvs. pentru un an întreg. În plus, veți avea bucuria de a vă vedea cum veniturile din recomandări cresc cu 5%.

 • Abonament de nivel 2:

Pentru 20 de dolari, veți primi acest abonament pentru un an. Ca bonus, veți câștiga cu 10% mai multe venituri din recomandările dvs.

Un aspect interesant al acestor abonamente este că vă oferă șansa de a obține referali pe gratis. Se întâmplă ca unele persoane să se înscrie pe site fără a folosi un link de recomandare. Prin urmare, aceștia vor fi distribuiți celor care au cumpărat abonamente.

Probabilitatea de a primi referali gratuiți variază în funcție de abonament. Astfel, pentru primul abonament aveți o șansă de 10%, iar pentru al doilea abonament șansa se dublează la 20%.

Care sunt metodele de plată?

GPTBox se distinge printr-o multitudine de opțiuni de retragere a banilor pe care îi obțineți din activitatea dvs. pe site. Veți putea accesa următoarele metode de plată:

 • AirTM, cu o sumă minimă de retragere de 0,20 dolari;
 • Bitcoin, cu o sumă minimă de retragere de 5 dolari;
 • Payeer, cu o sumă minimă de retragere de 0,04 dolari;
 • PayPal, cu o sumă minimă de retragere de 3 $;
 • Perfect Money, cu o sumă minimă de retragere de 0,04 USD;
 • WebMoney, cu o sumă minimă de retragere de 2 $.

Așadar, vi se oferă o experiență de retragere cu efort minim, datorită acestui site de sondaje. Toți utilizatorii, indiferent de țara de reședință, vor găsi sumele minime de retragere accesibile.

Avantajele și dezavantajele site-ului GPTBox – Câștigați bani gratis online din sondaje

Avantaje

 • O varietate satisfăcătoare de oferte;
 • Diverse metode de plată, inclusiv PayPal, Payeer și PM;
 • Potențial de a câștiga bani online pentru utilizatorii din România.

Dezavantaje

 • Informațiile de pe pagina „Faq” lasă de dorit;
 • Câștiguri modeste, în ciuda numeroaselor oferte disponibile;
 • O interfață care necesită o optimizare considerabilă.

Privind GPTBox în ansamblu, nu pot spune că este un site GPT impresionant. Pentru a câștiga bani pe acest site, va trebui să dați dovadă de multă răbdare. Un aspect atrăgător al acestui site este pragul minim de plată.

Dacă dețineți suma de 0,04 dolari, puteți retrage banii în portofelele digitale pe care le folosiți. Rămâne de văzut cât timp vor menține aceste valori pentru metodele de plată, dar deocamdată, atingerea pragului de retragere este o sarcină relativ simplă.

Vă invit să vă împărtășiți experiențele sau părerile despre acest site GPT în secțiunea de comentarii. Aș fi încântat să descopăr povestiri din interacțiunea dumneavoastră cu GPTBox.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu