EmeraldBux – Câștiguri de 0.50 euro pe reclamă | Adevărat sau Fals?

0
(0)

Utilizarea unui site PTC este una dintre cele mai simple modalități de a face bani online de acasă. Dar cât de profitabilă poate fi munca pe un astfel de site? În acest articol, vă voi prezenta un site care aparține categoriei de site-uri SCAM. Este vorba despre EmeraldBux.

Citește și Câștiguri falsificate și țepe în mediul online cu Spin2Money

Am scris acest articol ca un avertisment pentru cei care ar dori să se înregistreze pe acest site în speranța de a obține ceva notabil. Înainte de a vă înregistra, vă recomand să citiți cu atenție acest articol. Cu siguranță vă va ajuta să evitați o mare pierdere de timp.

Ce este EmeraldBux?

EmeraldBux este un site web care, teoretic, ar trebui să ne plătească pentru a vizualiza diverse reclame. După cum puteți vedea, nu este complicat să faci bani online.

Ce oportunități de câștig oferă EmeraldBux?

Spre deosebire de alte site-uri PTC, cum ar fi GAB PTC sau ClixToYou, EmeraldBux oferă doar 2 moduri de a face bani, și anume:

 • Reclame PTC;
 • program de promovare;

Vizualizarea reclamelor

Vizualizarea reclamelor este singura modalitate de a face bani (teoretic) cu acest site. Acest lucru este valabil doar pentru cei care nu doresc să folosească programul lor de promovare pentru a atrage persoane noi. Veți avea mai multe tipuri de anunțuri care vă vor oferi recompense diferite.

reclame pe bani cu EmeraldBuxPin
Reclame EmeraldBux

În imaginea de mai sus, puteți vedea aproximativ ce recompense sunt oferite prin intermediul acestor reclame.

EmeraldBux ne oferă mai multe tipuri de reclame cu plăți diferite, cum ar fi:

 • Extins, cu o sumă de 0,2 euro pe anunț;
 • Standard, cu o recompensă de 0,10 euro pe anunț;
 • Micro, cu o plată de 0,05 euro pe anunț.

După cum puteți vedea, plățile sunt foarte mari pentru o reclamă PTC. Numai dacă analizați aceste recompense, puteți vedea că există ceva suspect. Nici un site PTC care se respectă nu vă va oferi astfel de plăți, deoarece ar rămâne rapid fără fonduri, ceea ce va duce la dispariția sa.

În ce constă programul lor de promovare?

Fiecare click efectuat de către persoana invitată vă va aduce o recompensă de până la 0,05 euro. Această sumă este influențată și de tipul de cont pe care îl aveți, în cazul în care vă aflați sub influența unor spirite malefice și investiți bani în acest SCAM.

Ce tipuri de abonamente sunt disponibile pe EmeraldBux?

Creatorii acestui site nu sunt noi în acest domeniu de activitate. Ei au devenit deja „celebri” prin aceste site-uri pe care le-au lansat de-a lungul anilor.

Iată câteva exemple de astfel de site-uri:

 • Bankingbux;
 • Orbisbux.

Este destul de facilă detectarea acestor site-uri.

Teoretic, vă puteți îmbunătăți câștigurile doar investind bani.

Pe EmeraldBux, sunt disponibile următoarele tipuri de abonamente:

 • Gratuit;

Oferă reclame cu câștiguri de până la 0,10 euro (abureală). Numărul de referali este limitat, fie ca vorbim de referali închiriați, fie de referali direcți.

 • Premium;

Aici începe joaca. Pentru un abonament Premium de un an, veți plăti în jur de 34,99 euro pe an, cu o reducere de 70%.

 • Elite;

Pentru un abonament Elite pe un an, veți plăti aproximativ 49,99 euro pe an, cu o reducere de 72%.

 • Ultimate.

Pentru un abonament de un an la Ultimate, veți plăti aproximativ 79,99 euro pe an, cu o reducere de 73%. Câștigul pe reclamă poate ajunge până la 0,50 euro.

De asemenea, puteți plăti și pentru perioade scurte, de exemplu 1 lună, 3 luni sau 6 luni.

Vă puteți imagina impactul unui astfel de aspect pentru un necunoscător? Trebuie să recunoașteți că veniturile realizate într-o zi normală cu aceste reclame sunt frumoase. Dacă ar fi plătit, EmeraldBux ar fi printre cele mai bune site-uri PTC. Din păcate, totul este făcut pentru a păcăli oamenii.

Care sunt metodele de plată?

Trebuie să fac o precizare. În acest articol, totul este discutat la un nivel teoretic.

De dragul conversației, voi prezenta metodele de plată. Acestea sunt după cum urmează:

 • Bitcoin;
 • PayPal;
 • Payeer;
 • Perfect Money.

În secțiunea de retragere, retragerea minimă nu este prezentată. Dar vă oferă câteva condiții pentru a fi eligibil în vederea realizării unei plăți. Astfel, pentru a retrage, trebuie mai întâi să faceți 100 de click-uri sau să investiți bani în achiziționarea unui abonament.

condiții de retragere baniPin
Condiții pentru a ”retrage” bani

Dar asta nu este tot. Să presupunem că îndepliniți aceste 2 condiții și încercați să vă retrageți câștigurile. Acum veți da peste ALTE condiții care trebuie îndeplinite. Totul este făcut în așa fel încât ei să nu plătească și să vă forțeze să lucrați GRATUIT pe site-ul lor.

Deci, puteți vedea că este IMPOSIBIL să retrageți bani de pe acest site SCAM.

Merită sau nu?

Site-ul EmeraldBux nu merită timpul dumneavoastră. De regulă, site-urile PTC reprezintă unul dintre primele etape pentru cei care sunt începători. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să folosiți fiecare site care vă iese în cale.

Eu personal folosesc în doar 4 site-uri PTC, și anume:

Aceste site-uri nu oferă câștiguri ireale. Să nu mai spun că am investit câteva sute de dolari în Paidverts și PTCShare. Dar să nu credeți că nu am avut ”norocul” să dau și eu peste astfel de site-uri care m-au escrocat. Nu aveți cum să le evitați 100%. La un moment dat, indiferent de câte precauții folosiți, veți cădea în plasa unor astfel de site-uri, fie că este vorba de un site PTC sau de orice alt site care face bani online.

În concluzie, EmeraldBux oferă modalități nerealiste de a face bani online. În momentul în care însă veți ajunge să faceți profit de pe urma acestui site, veți avea o mare surpriză, și anume stabilirea unor condiții suplimentare pe care nu le veți putea îndeplini. Și astfel vă veți pierde timpul și banii cu acest site PTC.

Dacă faceți click pe secțiunea ”Plăți”, veți vedea imediat că este un site SCAM. Și am fost surprins să văd că unele plăți se efectuează prin PayPal. Acesta este un semn de avertizare. În mod normal, PayPal nu va colabora cu astfel de site-uri, prin urmare nu va face plăți către site-urile PTC. Din acest motiv, rareori veți vedea o astfel de opțiune de plată pe un site PTC. Toate aceste plăți sunt fictive, cu scopul principal de a vă induce în eroare.

Așadar, recomandarea mea este să evitați site-ul EmeraldBux. Nu veți fi plătit niciodată.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu