CrowdSurf Tutorial | Câștigă bani din transcriere video în text

0
(0)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Realizarea de videoclipuri sau de fișiere cu conținut video a devenit foarte accesibil pentru marea majoritate dintre noi. Sunt atâtea modalități prin care putem câștiga bani, vizualizând diverse videoclipuri în mediul online. Cum vi s-ar părea ideea de a câștiga bani online realizând transcrieri pe diferite fișiere video? Da, este posibil și puteți face acest lucru cu companii specializate pe transcriere, cum ar fi CrowdSurf, Go Transcript, TranscribeMe sau Quicktate.

În acest tutorial, o să discutăm despre o astfel de companie, care te plătește în bani pentru a face transcrieri pentru diverse fișiere video sau videoclipuri.

Ce este CrowdSurf?

Crowdsurf este o companie, specializată pe transcriere, care încearcă prin modul în care își desfășoară activitatea, să rezolve anumite probleme cu care se confruntă diferite persoane mai puțin norocoase. În această categorie de persoane mai puțin norocoase, mă refer la cei care au, din diverse motive, probleme cu simțul auditiv sau cei care nu stăpânesc foarte bine limba engleza vorbită.

Dacă sunteți în căutarea unei astfel de oportunități, atunci CrowdSurf vă poate oferi ocazia să câștigați bani prin transcriere de fișier video sau audio în text.

Care sunt condițiile necesare pentru a face transcriere video?

Platforma CrowdSurf nu este accesibila pentru toată lumea. Ce vreau să spun prin acest lucru. Eu nu mă refer la locația geografică, când vorbesc despre accesibilitate. Pentru a face transcrieri, trebuie să îndeplinim anumite condiții necesare, cum ar fi:

  • deținerea de un calculator sau laptop.

Dacă nu deținem un astfel de dispozitiv, nu prea avem cum să facem transcrieri.

  • o conexiune buna de internet.

Avem nevoie de stabilitate, în ceea ce privește conexiunea de internet. Nu cred că am vrea să se întrerupă net-ul chiar când realizăm acele transcrieri. De aceea, este vital să avem o conexiune stabila de internet.

  • o abilitate de tastare bună, să nu zic foarte bună.

Când începem să transcriem un fișier video, trebuie să avem capacitatea de a tasta, destul de decentă, pentru a ține pasul cu ceea ce se întâmplă în acel fișier video.

  • spirit de echipă.
  • un simt auditiv bun.

Dacă avem probleme cu auzul, este practic imposibil să transcriem un fișier video.

  • un nivel de engleză bun, în ceea ce privește vorbitul, cititul și scrisul.
  • folosirea corectă a punctuației și gramaticii limbii engleze.

Cum vă puteți înregistra pe CrowdSurf?

Procesul de înregistrare este puțin diferit față de alte companii similare. Pentru a vă înregistra, trebuie accesat un alt site. Acest site se numește Work Market. Work Market este platforma responsabilă cu plățile către cei care s-au înscris pe CrowdSurf. Tot aici, dumneavoastră veți face un test, care va decide dacă sunteți potrivit pentru a face transcriere de fișiere audio în text.

Înainte să vă înscrieți, aveți grijă să folosiți adresa de email pe care o aveți și în contul dumneavoastră de PayPal. Este foarte important acest lucru pentru a evita alte neplăceri cu privire la plăți. În cazul în care ați fost acceptat pe CrowdSurf, completați toate datele cu privire la contul de PayPal și taxe.

Doar după ce ați completat aceste detalii, veți primi pe adresa de email un link către o pagină web, unde o să completați un test. Acest test este obligatoriu pentru a deveni membru deplin pe CrowdSurf.

În ce constă acest test?

V-ați înregistrat, ați completat datele necesare pentru a fi plătit, și apoi ați primit un email cu o invitație. Această invitație conține un link către pagina cu testul pe care trebui să îl treceți pentru a fi acceptat pe CrowdSurf.

Veți avea 18 întrebări de răspuns. Pentru a fi acceptat, trebuie să răspundeți corect în proporție de 75%. Din aceste 18 întrebări, cu siguranță veți avea și un fișier video pe care trebuie să îl transcrieți. Transcrierea acestui fișier video valorează aproape jumătate din procentul de 75% pe care trebuie să îl îndepliniți. Celelalte întrebări vor avea răspunsuri multiple.

Stați fară grijă. CrowdSurf vă pune la dispoziție anumite instrucțiuni, care să vă ajute să înțelegeți mai bine întrebările din test și să vă ofere un mic ajutor pentru a trece cu bine peste aceasta etapa de verificare.

Drept urmare, este recomandat să citiți acele instrucțiuni înainte să faceți testul. Chiar dacă veți citi acele instrucțiuni, este posibil să nu reușiți din prima să treceți testul.

Câteva sfaturi, care să vă ajute cu acest test, ar fi următoarele:

  • începeți fiecare frază cu literă mare;
  • scrieți corect numele „personajelor” din acel video pe care îl transcrieți;

După ce ați făcut testul, veți primi un răspuns în cel mult 10 zile (zile lucrătoare). Răspunsul de acceptare (sper…) va veni pe adresa de email și va conține datele de logare în contul dvs. de CrowdSurf.

Transcrieți un fișier video în text cu CrowdSurf

Marea majoritate al fișierelor care necesită transcriere sunt fișiere video. Deci, veți urmări un videoclip, intre 5 și 30 de secunde, și veți face transcrierea în fișier text. Veți scrie exact cum auziți fiecare cuvânt rostit în acel fișier video. După părerea mea, faptul că aceste fișiere video sunt scurte, poate fi considerat un factor motivant pentru noi să muncim în această platformă online de transcriere.

Citește și Bani reali câștigați online cu LootUp | Merită sau nu?

Toate aceste fișiere video scurte vor fi folosite pentru a realiza un film cu o durată mult mai mare. De exemplu, după ce au fost transcrise, filmele „finale” vor putea fi folosite fie pe YouTube, fie pe diverse canale de știri sau chiar și la diverse facultăți.

Notă: Pentru a primi în continuare de lucru pe CrowdSurf, este necesar menținerea ratei de succes peste 3,5.

Cât sunteți plătit pentru a transcrie fișiere video?

Pentru un videoclip cu o durată între 5 și 30 de secunde, puteți primi între 0.03$ și 0.20$ pe minut. Aceste valori depind de calitatea muncii prestate de dumneavoastră. În cazul în care reușiți să mențineți un scor pozitiv, veți avea acces la mai multe astfel de job-uri.

Totul depinde de seriozitatea dumneavoastră. Ei vor să vă plătească, dar pentru a vă oferi aceste sume de bani, vor calitate în ceea ce privește transcrierea de fișiere video.

Pentru a vă motiva, CrowdSurf vă oferă diverse bonusuri. Aceste bonusuri le veți primi când realizați un anumit număr de transcrieri. Bonusul poate varia între 1$ și 50$. Trebuie să fiți destul de activ pentru a primi aceste premii în bani.

Un minut dintr-un fișier video nu este același cu un minut de tastare. Cu alte cuvinte, pentru un fișier de 30 de secunde, transcrierea o puteți face, de exemplu, într-un minut sau chiar mai mult. Dacă pentru acel fișier de 30 de secunde, plata este de 0.20$ (teoretic), o să vă ia cam în jur de 1 minut din timpul real si o să fiți plătit cu suma de 0.10$.

Pentru un fișier de 30 de secunde (0.20$), dumneavoastră ați făcut transcrierea într-un minut, câștigând astfel 0.10$. Dacă mențineți acest ritm, într-o oră puteți realiza în jur de 6$.

Cum sunteți plătiți pe CrowdSurf?

Nu există minim de retragere. Interesant, nu?

Faceți acele transcrieri și vă puteți retrage banii când doriți. Munciți cât puteți de mult pe această platformă, iar după ce munca dumneavoastră a fost verificată, puteți face retragerea de bani dorită în contul de PayPal.

Se merită să lucrați cu CrowdSurf?

CrowdSurf poate fi considerat un loc propice pentru a obține venituri decente, chiar și pentru o țară cum este România. De altfel, CrowdSurf este recomandat pentru cei care nu au experiență în ceea ce privește transcrierea. Transcrierea de fișiere video este o modalitate bună de genera un câștig suplimentar și de a căpăta experiență făcând transcrieri pe CrowdSurf.

Fără îndoială, veți fi plătit pentru munca realizată pe această platformă. Dacă ați folosit CrowdSurf, ne puteți împărtăși câteva din experiențele dumneavoastră cu această platformă de transcrieri, folosind secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania