CrowdSurf Tutorial | Câștigă bani din transcriere video în text

0
(0)

În zilele noastre, când chiar și o persoană obișnuită poate face bani din transcrierea de videoclipuri în text, există o oportunitate bună numită CrowdSurf. Nu, nu este o combinație între o gașcă de oameni care fac surf pe valurile oceanului și cer sfaturi financiare de la Oracol.

Este o companie specializată în transcrierea fișierelor video și care vă plătește pentru serviciile dvs. valoroase. Da, ați citit bine, puteți câștiga bani pentru că vă încercați abilitățile de scriere și transcrieți videoclipuri în text.

Imaginile în mișcare sunt peste tot, iar oamenilor le place să le privească, dar au nevoie să le și citească. De ce să nu profitați de acest lucru și să începeți să câștigați bani din transcrierea videoclipurilor preferate ale altor persoane?

CrowdSurf, Go Transcript, TranscribeMe și Quicktate sunt doar câteva dintre companiile specializate care oferă oportunități pentru această activitate remunerată.

În cazul în care aveți nevoie de îndrumări mai detaliate, iată o prezentare a site-ului CrowdSurf, care vă pune la dispoziție un flux constant de fișiere video și videoclipuri de transcris.

Cu ajutorul lor, puteți face bani din confortul propriei case, în pijamale dacă doriți. Puteți să uitați de programul strict de lucru și să lucrați când și unde doriți. Sună prea bine ca să fie adevărat? Cu CrowdSurf, acest lucru este posibil.

Ce este CrowdSurf?

În lumina strălucitoare a acestui nou mediu digital, CrowdSurf, o companie specializată în transcriere, pare să fi găsit o soluție la problemele cu care se confruntă cei mai puțin norocoși.

Cei afectați, fie că au probleme de auz, fie că au cunoștințe limitate de limba engleză vorbită, se confruntă adesea cu bariere în calea obținerii informațiilor de care au nevoie pentru a reuși în viață.

Cu CrowdSurf, aceste persoane au acum posibilitatea de a câștiga bani din transcrierea în text a fișierelor video sau audio. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei astfel de oportunități, ar trebui să luați în considerare CrowdSurf ca sursă de venit.

Care sunt condițiile necesare pentru a face bani din transcrierea video-to-text?

Ah, această întrebare! Ea își găsește răspunsul într-un labirint de condiții necesare.

Platforma CrowdSurf, care dorește ca utilizatorii săi să câștige bani din transcrierea video-to-text, nu este accesibilă tuturor. Adevărul este că locația geografică nu este factorul determinant în ceea ce privește accesibilitatea.

Așadar, ce condiții sunt necesare pentru a avea acces la această oportunitate de a face bani?

  • Deținerea unui calculator sau a unui laptop;

În primul rând, trebuie să dețineți un calculator sau un laptop, altfel toate speranțele de a câștiga bani din transcrierea video-to-text rămân simple iluzii. Un astfel de dispozitiv este indispensabil pentru a începe procesul de transcriere.

  • o conexiune bună la internet;

O conexiune bună la internet este la fel de importantă ca și aerul pe care îl respirăm. Conectarea la o conexiune instabilă sau prea lentă ne poate ruina toate eforturile. Cine își poate permite ca rețeaua să fie întreruptă în timp ce transcrie? Așadar, este important să ne asigurăm că avem o conexiune stabilă la internet.

  • Abilități bune, ca să nu spun foarte bune, de dactilografiere;

Un alt factor important este capacitatea de dactilografiere. Trebuie să puteți tasta destul de repede fără să întâmpinați probleme. Este important să puteți urmări ce se întâmplă în fișierul video pentru a putea face transcrierea.

  • Spirit de echipă;

Spiritul de echipă este, de asemenea, vital pentru a reuși în activitatea de transcriere din video în text. Este important să aveți o atitudine pozitivă și să fiți dispuși să colaborați cu ceilalți membri ai echipei.

  • un bun simț al auzului;

Dar cel mai important aspect este un bun simț al auzului. Dacă aveți probleme de auz, activitatea de transcriere de la video la text poate fi practic imposibilă.

  • un nivel bun de limba engleză, din punct de vedere al vorbirii, citirii și scrierii.

În plus, trebuie să aveți un nivel bun de limba engleză, în ceea ce privește vorbirea, citirea și scrierea. Utilizarea corectă a punctuației și gramaticii englezești este vitală pentru a realiza o transcriere corectă a fișierelor video.

Cum vă puteți înregistra pe CrowdSurf?

Pasul inițial pentru a deveni un membru important al CrowdSurf este procesul de înregistrare. Totuși, trebuie să știți că acest proces diferă de cel al altor companii asemănătoare. Pentru a deveni unul dintre membrii acestei comunități, trebuie să vizitați un site suplimentar. Work Market este numele acestei platforme responsabile de plățile către toți cei care s-au înregistrat pe CrowdSurf.

Înregistrare pe Crowdsurf pentru RomâniaPin

Aici vi se va cere să treceți un test care vă va evalua abilitatea de a transcrie fișiere audio în text.

selectare locație pentru înregistrarePin

Pentru a evita neplăcerile legate de plăți, vă rog să folosiți aceeași adresă de e-mail ca în contul PayPal. După ce sunteți acceptat pe CrowdSurf, va trebui să completați toate detaliile referitoare la contul dumneavoastră PayPal și la taxele aferente.

completare informații taxe pe CrowdsurfPin

Numai după ce veți finaliza acești pași, veți primi pe adresa dvs. de e-mail un link către o pagină web, unde veți fi invitat să completați un test obligatoriu. Acesta este pasul inițial pentru a deveni un membru cu drepturi depline al comunității CrowdSurf și pentru a câștiga bani din transcrierea fișierelor audio în text.

În ce constă acest test?

Cum să începeți? Este foarte simplu. După ce v-ați înregistrat și ați completat informațiile necesare pentru plată, veți primi o invitație prin e-mail cu un link către pagina de testare.

Acest test constă în 18 întrebări cu alegere multiplă și trebuie să răspunzi corect la cel puțin 75% dintre ele pentru a fi acceptat.

Una dintre aceste 18 întrebări este, de asemenea, însoțită de un fișier video, pe care trebuie să îl transcrieți. Acesta este un element important, deoarece transcrierea corectă a acestui fișier video valorează aproape jumătate din cei 75% pe care trebuie să îi atingeți pentru a fi acceptat.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece CrowdSurf vă oferă instrucțiuni clare și concise pentru a vă ajuta să treceți testul cu succes. Înainte de a începe testul, asigurați-vă că citiți cu atenție aceste instrucțiuni, deoarece conțin informații importante pentru a înțelege întrebările și pentru a vă ajuta să vă descurcați mai bine.

Pentru a vă ajuta să treceți acest test și să câștigați bani din transcrierea de videoclipuri, iată câteva sfaturi practice.

Începeți fiecare propoziție cu majusculă și scrieți corect numele „personajelor” din videoclipul pe care îl transcrieți. Este important să fiți atent la detalii și să citiți cu atenție întrebările pentru a evita greșelile.

După ce ați completat testul, așteptați un răspuns în termen de 10 zile lucrătoare. Dacă veți fi acceptat, veți primi un e-mail de la CrowdSurf cu datele de conectare pentru contul dvs. și veți putea începe imediat să câștigați bani din transcrierea de videoclipuri.

Transcrieți un fișier video în text cu CrowdSurf

Căutați o modalitate rapidă de a câștiga bani din transcrierea de la video la text? CrowdSurf este răspunsul dumneavoastră.. Cu o varietate de fișiere video scurte disponibile pentru transcriere, nu există o modalitate mai ușoară de a câștiga bani în timpul liber.

Urmărind videoclipuri cu o durată între 5 și 30 de secunde, va trebui să transcrieți exact ceea ce ați auzit, cuvânt cu cuvânt. Deși poate părea o misiune dificilă, fișierele video scurte sunt un motiv în plus pentru a lucra pe această platformă de transcriere online.

Citește și Bani reali câștigați online cu LootUp | Merită sau nu?

Mai mult, aceste fișiere video scurte vor fi folosite pentru a realiza videoclipuri mult mai mari, care vor putea fi distribuite pe YouTube, pe diverse canale de știri sau chiar la colegii de prestigiu. De asemenea, menținerea unei rate de succes de peste 3,5 este obligatorie pentru a beneficia în continuare de alte comenzi pe CrowdSurf.

Cât sunteți plătit pentru a transcrie fișiere video?

Câți bani se pot câștiga din transcrierea video-to-text? Aceasta este întrebarea la care se va răspunde în cele ce urmează.

Dacă sunteți interesat să lucrați în acest domeniu, trebuie să știți că suma pe care o puteți câștiga variază în funcție de lungimea fișierului video. În general, pentru un videoclip cu o durată cuprinsă între 5 și 30 de secunde, veți primi între 0,03 și 0,20 dolari pe minut. Deși sumele pot varia, ele depind de calitatea muncii pe care o faceți.

Este important să mențineți un punctaj pozitiv dacă doriți să obțineți mai multe astfel de joburi. Într-adevăr, totul depinde de cât de serios sunteți. În orice caz, trebuie să țineți cont de faptul că angajatorii vor să vă plătească, dar pentru a vă oferi aceste sume de bani, au nevoie de o calitate ridicată în ceea ce privește transcrierea fișierelor video.

Această platformă oferă diverse bonusuri, pe care le veți primi atunci când finalizați un anumit număr de transcrieri. Aceste premii în bani pot varia de la 1 la 50 de dolari, în funcție de performanța dumneavoastră. Cu toate acestea, trebuie să fiți suficient de activ pentru a primi aceste bonusuri.

Un minut de fișier video nu este același lucru cu un minut de dactilografiere. În esență, acest lucru înseamnă că timpul necesar pentru a transcrie un fișier de 30 de secunde poate varia considerabil.

În acest sens, trebuie să fiți pregătiți să faceți față provocărilor și să vă adaptați la cerințele angajatorilor dumneavoastră. Dacă pentru acel fișier de 30 de secunde, plata este de 0,20 dolari (teoretic), s-ar putea să vă ia aproximativ un minut sau mai mult pentru a-l transcrie. În consecință, veți fi plătit cu 0,10 dolari.

Să presupunem că, pentru un fișier de 30 de secunde (0,20 dolari), ați reușit să îl transcrieți într-un minut, câștigând 0,10 dolari. Dacă mențineți acest ritm, într-o oră puteți câștiga în jur de 6 $. Totuși, acest lucru este posibil doar dacă munciți din greu și sunteți capabil să vă concentrați asupra task-urilor pe care le aveți de îndeplinit.

Cum sunteți plătit pe CrowdSurf?

Și pentru că văd că sunteți nerăbdători să aflați, dragi prieteni, dați-mi voie să vă spun cum veți fi plătiți pe Crowdsurf pentru toată munca de transcriere de la video la text. Ei bine, să știți că aici nu există o retragere minimă. Interesant, nu-i așa?

Da, da, faceți acele transcrieri la greu și apoi vă puteți retrage banii oricând doriți.

Este ca și cum ați prinde un peștișor de aur cu fiecare transcriere finalizată. Lucrați cât de mult puteți pe această platformă, dragi prieteni, iar după ce munca voastră a fost verificată și acceptată ca fiind excelentă, puteți retrage banii pe care îi doriți direct în contul vostru PayPal.

Se merită să lucrați cu CrowdSurf?

Nu mai stați ca niște găini cu gura căscată, în căutarea unui venit suplimentar! Am dat peste un loc bun pentru a face bani din transcrierea video-to-text – CrowdSurf. Chiar și în România, vă puteți umple un pic portofelul transcriind, mai ales dacă sunteți începători în domeniu.

Nu trebuie să fiți un expert în transcriere pentru a vă face remarcat pe această platformă. Dimpotrivă, CrowdSurf este recomandată pentru cei care sunt la început de drum. Transcrierea fișierelor video poate fi o modalitate suplimentară de a câștiga bani și, în același timp, o oportunitate de a vă prezenta abilitățile.

Nu vă faceți griji – veți fi plătit pentru munca dvs. pe această platformă. CrowdSurf este un loc în care puteți câștiga bani reali din transcrierea fișierelor video în text, iar feedback-ul pozitiv din partea clienților vă poate aduce mai multe oportunități.

Dacă ați avut ocazia să lucrați cu CrowdSurf, aștept cu nerăbdare să vă împărtășiți poveștile în secțiunea de comentarii.

Haideți să ne ajutăm reciproc să câștigăm bani din transcrierea fișierelor video în text!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu