Surveyo24 Tutorial | Merită sau nu? (O analiză pe bune)

5
(2)

Cauți o modalitate de a face bani online de acasă, nu-i așa? Ei bine, site-urile de sondaje precum ZoomBucks, Surveyo24 sau SurveyLama te pot ajuta să faci exact asta. Dar hai să ne cunoaștem mai bine, pentru că asta înseamnă și o doză sănătoasă de prudență.

Utilizarea unui site de sondaje online plătite în România este ca și cum te-ai aventura într-o junglă necunoscută – plină de promisiuni și posibilități, dar și de pericole ascunse. Nu vrei să te trezești cu surprize neplăcute în ceea ce privește opțiunile de câștig sau procedurile de retragere, nu-i așa?

Vrei să afli mai multe despre Surveyo24? În rândurile următoare, recenzia mea îți va oferi informațiile necesare care te vor ghida în a decide dacă să colaborezi sau nu cu acest site.

Cum vă înscrieți pe Surveyo24?

Pe site-ul Surveyo24, veți vedea că secțiunea de înregistrare nu se află în partea de sus, ci la jumătatea paginii. Imaginea alăturată va fi suficient de clară pentru a vă ghida.

înregistrare pe Surveyo24Pin
înscriere pe Surveyo24

Primul pas pe care îl veți face este să adăugați o adresă de e-mail. Uitați-vă în sus și căutați butonul numit ”Show Surveys”. Un simplu clic vă va duce la un nou câmp în care trebuie să completați anul nașterii, sexul și codul poștal.

Acum este momentul să fiți atenți. Vă va aștepta un mesaj în e-mail, care va conține un link. Faceți clic pe ”Activate account” (Activează contul) și comunicați portalului validitatea adresei dvs. de e-mail.

În aceeași căsuță poștală, veți descoperi un alt mesaj. Acesta vă va oferi informații folositoare pentru a naviga cu înțelegere prin complexitatea acestui site. În plus, veți primi numele dvs. de utilizator și o parolă temporară. Un link de conectare va completa pachetul.

În cele din urmă, va trebui să urmați linkul ”Log in”, care vă va conduce la pagina de pornire. După ce introduceți datele dumneavoastră – numele de utilizator și parola temporară – va apărea un nou câmp.

Aici veți avea posibilitatea de a alege o nouă parolă, care o va înlocui pe cea temporară. Așadar, pas cu pas, ați împletit firele necesare pentru a crea un nou cont pe Surveyo24.

Cum puteți face bani online de acasă cu Surveyo24?

Surveyo24 îți deschide ușa spre bani de acasă, făcând puntea între tine și companiile interesate de părerea ta. Te întrebi despre ce e vorba? Ei bine, în funcție de furnizorul de sondaje la care te înscrii, ai să primești oferte variate. Hai să vedem ce oportunități sunt pe masă cu acest serviciu de bani din sondaje online.

Acum, pentru a fi clar, avem doar două căi de a pune bani în buzunar prin acest site:

 • Sondaje de opinie;
 • Comisioane din programul de promovare.

Sondaje online gratuite

În lumea sondajelor online, Surveyo24 vă pune pe hartă. Gândește-te la el ca la o modalitate de a câștiga bani de acasă, doar că aici ești chiar lângă nume mari precum Yuno, Wannads și CINT. În România, se pare că suntem restricționați doar la acești trei furnizori de bani din sondaje online.

completați sondaje onlinePin
sondaje disponibile pentru România

Te loghezi și primești o listă de sondaje pe care ai putea, teoretic, să le completezi. Există și o cifră acolo, ca să știi cât de tare te implici. Dar puneți-le în perspectivă, aceste procente. Nu sunt bilete câștigătoare la loto, dar îți dau o idee despre ce șanse ai.

Am încercat, credeți-mă. Am fost dat afară din cele mai multe dintre ele, dar acele numere nu mint. Sunt bune ca un indiciu, așa că luați-le în serios. Țintiți spre sondaje cu procente mai mari. Sunt ca niște prieteni buni care te lasă să termini o propoziție.

Și să termini un sondaj? Nimic complicat. Alegeți unul, răspundeți la câteva întrebări și ați terminat.

Citește Sondaje Online plătite în moneda bitcoin cu BTCSurveys

Termină sondajul și punctele se adună în contul tău ca frunzele toamnei. Dacă ești dat afară, nu-i nimic. Treci la următorul. Și așa mai departe. Este ca și cum ai dansa, dar cu mai puțin efort fizic și mai mulți bani de acasă.

La ce câștiguri din sondaje vă puteți aștepta?

Sincer să fiu, dacă ne uităm la posibilele câștiguri din sondajele oferite de Surveyo24, nu este loc de entuziasm. Nu se apropie nici pe departe de ceea ce poți obține pe Tippp, RedMonkey sau PrizeRebel.

Numărul de sondaje este subțire, iar câștigul maxim pe care îl poți prinde este de 0,80$. Ca și cum asta nu ar fi de ajuns, șansele de a fi descalificat sunt destul de ridicate.

Și da, îți spun că ești în aceeași barcă cu alte site-uri de sondaje cu tradiție. Dar iată care este problema: alte site-uri îți oferă și alte opțiuni pentru a face bani de acasă. Aici? Cu greu. Doar sondaje și cam atât.

Având în vedere asta, cerința de retragere minimă de 5 dolari pare absurdă. Dacă nu ai cu ce să lucrezi, acest prag devine o adevărată provocare.

Programul de promovare

Sincer să fiu, am răscolit Surveyo24 din cap până în picioare pentru a găsi acea secțiune despre programul de promovare.

Fără glumă, am verificat fiecare colț al site-ului, fiecare regulament și politică de funcționare. Este un mister, oameni buni. Pe prima pagină ne îndulcește urechile cu discuții despre comisioanele de promovare, dar se oprește aici.

Motivul pentru care nu am găsit link de promovare

La Surveyo24, trebuie să faci un pas în plus pentru a pune mâna pe link-ul de recomandare.

Ca să fiu sincer, nici nu știu ce să spun despre asta. Nu pare foarte de încredere, cel puțin pentru mine. Este ca un labirint inutil pe un site dedicat câștigării de bani din sondaje online.

Mai înțelegeți ceva? La Bucksify, GPTBox, Earnably, Digiopinion și altele din aceeași ligă, link-ul de promovare este la îndemână imediat după ce îți faci un cont.

Aici e ca și cum ai căuta un ac în carul cu fân. Este un fel de abordare dubioasă pentru a aduce noi oameni care vor să facă bani de acasă.

Care sunt metodele de plată pentru Surveyo24?

În meniul din dreapta sus, aveți o rubrică, unde puteți schimba punctele obținute. Aceasta se numește ”Your points”. Aici sunt afișate următoarele modalități de plată:

 • PayPal;
 • tichete cadou, Bitcoin, AE® și Hotels.com.

La fiecare metodă în parte, se specifică și minimul de retragere. Astfel, pentru PayPal, minimul de retragere este de 5$ (500 de puncte). În schimb, pentru a schimba punctele în tichet cadou Bitcoin, aveți nevoie de suma de 25$, adică 2 500 de puncte.

În cazul în care ați vrea să faceți o încercare cu acest site, cred că singura modalitate de plată va fi varianta PayPal.

Care sunt avantajele și dezavantajele site-ului Paidera?

PRO (Argumente pozitive)

 • Un tablou de bord folositor: Cu Surveyo24, vedeți o listă de sondaje disponibile direct în tabloul de bord. Acesta vă arată cât timp ar dura fiecare sondaj și câte puncte ați putea câștiga.
 • Agregator de sondaje: Nu este doar un site de sondaje, ci un agregator. Vă direcționează către sondaje de pe alte site-uri, dar vă păstrează punctele într-un singur loc. Bani de acasă fără să ai 20 de tab-uri deschise.
 • Transparență în ceea ce privește șansele: îți spune care sunt șansele tale de a termina un sondaj. Nu am mai văzut asta până acum și este un plus.
 • Plăți variate: Poți fi plătit în carduri cadou, bitcoin sau PayPal. Depinde de țara ta.
 • Funcționează pe mobil: Nu au o aplicație, dar site-ul lor este prietenos pentru mobil. În acest fel, poți face bani de acasă direct de pe telefon.

CONS (Argumente negative)

 • Venituri mici: În mod realist, veniturile sunt scăzute. Vorbim de aproximativ 80 de cenți pentru sondaje care pot dura până la 30 de minute.
 • Calificare: Înainte de a începe fiecare sondaj, trebuie să treceți printr-o serie de întrebări de calificare. Dacă nu vă calificați, vă pierdeți timpul.
 • Prag de retragere: În funcție de metoda de plată și de țară, pragul de retragere poate fi destul de ridicat. Pentru PayPal (5 dolari) și Bitcoin, este de cel puțin 25 de dolari.
 • Disponibilitate limitată: Verificați dacă serviciul este disponibil în țara dumneavoastră. Nu toate țările sunt acceptate.
 • Program de recomandare slab: Este posibil să câștigați o mică parte din câștigurile din recomandări, dar nu vă veți îmbogăți. Nu este cel mai puternic mod de a face bani de acasă.
 • Necesită înregistrări pe mai multe site-uri: Trebuie să vă înscrieți individual pe site-urile partenere pentru a participa la sondaje. Un pic de bătaie de cap.
 • Ușor complicat pe mobil: Deși site-ul funcționează pe mobil, poate fi greu de navigat prin sondaje.

Merită sau nu?

În lumea sondajelor online, a face bani de acasă este un vis pe care mulți îl au. Dar nu toate site-urile sunt create la fel. Luați Surveyo24, de exemplu. Acest site nu merită nici timpul și nici efortul tău.

Este adevărat, Surveyo24 nu este nici rău, nici bun. Doar că nu are acel ceva care să atragă oameni noi. Iar opțiunile de a face bani din sondaje online sunt limitate pentru România. Nu văd ca lucrurile să se schimbe în viitorul apropiat.

Dacă vrei ceva mai eficient, ai alte opțiuni la îndemână. HoneyGain, de exemplu, nu numai că stă acolo fără să faci nimic, dar îți oferă și un bonus de 5 dolari când te înregistrezi. Sau ai putea încerca Attapoll, o aplicație de sondaje pentru telefonul mobil.

Acolo, șansele tale de a atinge minimul de retragere de 3 dolari sunt destul de bune. Și să nu uităm că ai mai multe opțiuni de retragere, fie prin PayPal, fie prin criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu