Surveyo24 Tutorial | Merită sau nu? (O analiză pe bune)

0
(0)

Folosirea unui site de sondaje reprezintă o oportunitate atractivă de a face bani online de acasă. Dar, trebuie avută multă grijă atunci când utilizați un astfel de site. Să nu aveți vreo surpriză cu privire la opțiunile de câștig și în ceea ce privește procedeul de retragere. În acest articol, vom discuta despre site-ul Surveyo24. Această analiză vă va oferi informațiile necesare, care vă poate ajuta în luarea deciziei de a lucra sau nu cu acesta.

Cum vă înscrieți pe Surveyo24?

Înscrierea este puțin diferită. Pe cele mai multe site-uri, butonul de înregistrare este semnalat cum trebuie, fiind poziționat la vedere. Pe Surveyo24, secțiunea de înregistrare este situată pe la mijlocul paginii și arată exact cum este afișată în imaginea de mai jos.

Veți începe prin adăugarea unei adrese de email. Apăsați pe butonul ”Show Surveys” pentru a trece la următoarea etapă. Această etapă constă în adăugarea unor informații precum anul nașterii, genul și codul poștal.

înregistrare pe Surveyo24Pin
înscriere pe Surveyo24

Important: Nu uitați să vă activați contul prin intermediul link-ului primit pe adresa de email. Acest lucru se poate realiza prin apăsarea butonului ”Activate account”.

Pe adresa de email, veți primi un mesaj, care va conține informații relevante despre cum să utilizați acest site. Pe lângă aceste detalii, veți primi și datele de identificare pentru a accesa contul dvs. Este vorba de numele de utilizator și o parolă temporară. În acest email, aveți un link de conectare la site.

Drept urmare, dați click pe link-ul ”Log in” pentru a accesa pagina de start. După ce ați introdus datele (utilizator și parola temporară), vi se va cere să adaugați o parolă, care o vă înlocui pe cea temporară. Și astfel, ați reușit să vă creați un cont nou pe Surveyo24.

Cum puteți face bani online de acasă cu Surveyo24?

Surveyo24 funcționează ca un intermediar între companiile care realizează sondaje și persoanele care doresc să le completeze. În mod normal, veți primi oferte diferite, în funcție de furnizorul de sondaje selectat. Haideți să aruncăm o privire asupra oportunităților oferite de către acest site de sondaje de opinie.

Drept urmare, singurele modalități prin care puteți câștiga bani pe acest site sunt următoarele:

  • sondaje de opinie;
  • comisioane din programul de promovare.

Sondaje online gratuite

Completarea acestor sondaje de opinie reprezintă principala modalitate prin care puteți face bani, fără să depindeți de programul de referință. Veți lucra cu furnizori de sondaje precum Yuno, Wannads sau CINT.

Din păcate, doar acești 3 furnizori sunt disponibili pentru România. După ce v-ați logat în contul dumneavoastră, veți putea vedea o listă cu sondajele care pot fi completate, teoretic, de dumneavoastră. Aveți mai jos o imagine cu numărul de sondaje pe care îl veți avea în cont.

completați sondaje onlinePin
sondaje disponibile pentru România

După cum puteți observa, fiecare ofertă conține informații cu privire la numărul de puncte, durata sondajului precum și un procent care va indica șansa de a completa acel sondaj. Din nefericire, procentele nu sunt atât de mari încât să ne asigure că vom finaliza cu succes acele sondaje.

De pildă, eu am încercat câteva dintre aceste sondaje. Așa cum mă așteptam, am fost scos din marea majoritate. Dar, pot să confirm că acele procentaje sunt reale. Drept urmare, dați prioritate acelor sondaje care vă oferă un procent ridicat de completare.

Citește Sondaje Online plătite în moneda bitcoin cu BTCSurveys

În ceea ce privește procesul de completare al unui sondaj, trebuie doar să selectați sondajul și să răspundeți la câteva întrebări de calificare. După ce ați răspuns la acele întrebări, veți trece la completarea sondajului.

După ce l-ați finalizat, veți primi în balanța contului numărul de puncte. Dacă, prin absurd, veți pica la acele întrebări de calificare, atunci veți selecta următorul sondaj, și așa mai departe.

La ce câștiguri din sondaje vă puteți aștepta?

O să fiu sincer cu dumneavoastră. Câștigurile sunt foarte mici în comparație cu site-uri precum TimeBucks sau PrizeRebel. Nici la numărul de sondaje nu stă foarte bine. Teoretic puteți obține maxim 0.80$ pe sondaj. Să nu mai vorbesc de rata de descalificare, care este una ridicată.

Într-adevăr, această situație se întâmplă și pe alte site-uri de sondaje mult mai experimentate. Dar, măcar ne oferă și alte modalități prin care putem câștiga ceva. Aici, în afară de sondaje, nu prea avem ce face. Neavând ce lucra, chiar și acest minim de retragere de 5$ este foarte exagerat.

Programul de promovare

Sincer, nu am reușit să descopăr secțiunea unde sunt afișate informațiile despre programul lor de promovare. Credeți-mă că am căutat prin toate regulamentele și politicile de funcționale ale acestui site. Nu am găsit. Pe prima pagina, ne spune că vom primi comisioane de promovare, dar cam atât.

Motivul pentru care nu am găsit link de promovare

Colac peste pupăză, trebuie să vă înregistrați separat pentru a primi link-ul de referință. Mie, personal, nu îmi inspiră multă încredere acest site de sondaje. Nu înțeleg de ce trebuie să complice atât de mult lucrurile.

În mod normal, pe site-uri precum Bucksify, GPTBox, Earnably, Digiopinion și multe alte site-uri similare, link-ul de promovare poate fi accesat imediat ce procesul de înregistrare este finalizat. Mi se pare foarte ciudat acest mod de a atrage persoane noi.

Care sunt metodele de plată pentru Surveyo24?

În meniul din dreapta sus, aveți o rubrică, unde puteți schimba punctele obținute. Aceasta se numește ”Your points”. Aici sunt afișate următoarele modalități de plată:

  • PayPal;
  • tichete cadou Bitcoin, AE® și Hotels.com.

La fiecare metodă în parte, se specifică și minimul de retragere. Astfel, pentru PayPal, minimul de retragere este de 5$ (500 de puncte). În schimb, pentru a schimba punctele în tichet cadou Bitcoin, aveți nevoie de suma de 25$, adică 2 500 de puncte.

În cazul în care ați vrea să faceți o încercare cu acest site, cred că singura modalitate de plată va fi varianta PayPal.

Merită sau nu?

Eu vă sfătuiesc să nu utilizați acest site de sondaje. Cu siguranță veți găsi multe alte site-uri care au o ofertă mult mai bogată decât acesta. Posibilitățile de a câștiga bani sunt limitate pentru România.

De aceea, Surveyo24 nu merită efortul și timpul liber pe care îl aveți la dispoziție.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele:

  • disponibil în România;
  • plata prin PayPal.

Acestea sunt dezavantajele:

  • o ofertă limitată de oportunități;
  • un program de promovare dificil;
  • câștiguri reduse.

Surveyo24 nu este un site rău dar nici nu este bun. Chiar nu oferă ceva special, care să atragă persoane noi. Măcar dacă ar fi avut mai multe opțiuni de câștig, poate discutam altfel. Nici nu prevăd în viitorul apropiat vreo schimbare în bine.

Mai bine folosiți aplicații precum HoneyGain, unde pe lângă faptul că nu faceți nimic, vă oferă și un bonus de înregistrare de 5$. Sau puteți completa sondaje pe telefonul mobil cu aplicația Attapoll, unde sunt șanse foarte mari să ajungeți la minimul de retragere de 3$. Nu mai vorbesc, că puteți retrage fie prin PayPal, fie prin diverse cripto monede (Bitcoin sau Ethereum).

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania