Escrocherie online cu videoclipuri YouTube prin aplicația TubeBox

0
(0)

Am văzut o mulțime de youtuberi care fac o mulțime de bani din vizualizările generate de conținutul acestora. Și de aici încep să apară visele mult râvnite că poate cu puțin noroc putem crea conținut și să obținem măcar o mică parte din câștigurile obținute din vizualizările de videoclipuri pe YouTube. Și așa am ajuns la o aplicație numită TubeBox care promite câștiguri de sute de dolari din vizionarea de videoclipuri.

Citește și Recompense în jocuri precum Roblox sau Free Fire cu DailyCoin | Adevărat sau Minciună?

Ceea ce mi-a atras atenția la această aplicație a fost faptul că nu este prevăzută o sumă minimă de retragere și, mai important, există șansa de a primi până la 100 de dolari ca bonus.

Este adevărată această reclamă sau este doar o modalitate jalnică de a atrage noi membri?

În acest articol vă voi oferi o analiză obiectivă a ceea ce presupune munca în aplicația TubeBox.

La un moment dat, a existat o aplicație asemănătoare în Google Play (probabil de la aceeași companie) numită VidzBox, care oferea în principal recompense care puteau ajunge teoretic până la 300 de dolari doar prin vizionarea de videoclipuri.

Bineînțeles că a fost doar o metodă de marketing și, în cele din urmă, această aplicație a fost eliminată din Play Store. Este aproape imposibil ca o aplicație de acest gen să ofere câștiguri de câteva sute de dolari doar vizionând videoclipuri pe YouTube.

Să vedem dacă vom vedea aceeași dezamăgire și în cazul aplicației TubeBox.

Ce este TubeBox?

YouTube a devenit foarte apreciat în rândul utilizatorilor de internet datorită numărului impresionant de conținuturi care pot fi consumate în siguranță.

Aplicația TubeBox oferă o modalitate simplă de a face bani din videoclipurile care sunt consumate pe YouTube. Ideea este simplă, banii vor veni (teoretic) din vizionarea videoclipurilor de pe YouTube prin intermediul acestei aplicații.

Care este evaluarea sa pe Google Play?

Din păcate, aplicația TubeBox nu se descurcă prea bine în această privință, cu un rating de 3,3 și peste 1 milion de descărcări.

Nu vom găsi prea multe aspecte pozitive nici în recenziile oferite de cei care au încercat-o.

Mă tem că TubeBox are aceeași strategie ca și alte site-uri SCAM precum Youtuber Cash, Tik Tube, Helidrops, VideoPay.is sau Spin2Money.

Toate aceste aplicații sau site-uri au un lucru în comun, faptul că se promovează cu plăți fictive de sute de dolari. Bineînțeles că ar trebui să evitați aceste aplicații sau site-uri care vă oferă câștiguri nerealiste de sute de dolari din activități care în mod normal nu generează astfel de cifre.

Deși am un dubiu cu privire la modul de câștig oferit de această aplicație, voi continua în rândurile următoare să prezint toate aspectele legate de înregistrare, metode de câștig, modalități de plată și o concluzie finală.

Cum ne putem înregistra pe TubeBox?

Aplicația TubeBox poate fi descărcată cu ușurință din Google Play și nu necesită o procedură de creare a unui cont, așa cum ar trebui să faceți în mod normal.

Acest lucru ar putea fi considerat un prim dezavantaj al utilizării acesteia.

Faptul că nu există opțiunea de a crea un cont ( adăugarea unor informații de bază) creează un mediu propice pentru apariția unor conturi frauduloase. Iar în cazul unei aplicații care își face reclamă cu câștiguri de sute de dolari, acest lucru poate fi foarte dăunător.

descărcare aplicație TubeBox în Google PlayPin
TubeBox în Google Play

Iată cum arată pagina de descărcare a aplicației TubeBox din Google Play.

Cum funcționează aplicația TubeBox?

După ce am instalat-o, am deschis aplicația. Acum au început să curgă surprizele.

bonus de înscrierePin
Bonus de înregistrare

Imediat ce m-am logat în contul meu, mi s-au oferit multe bonusuri, premii în euro și o mulțime de puncte. În plus, balanța de puncte se schimba încontinuu (500 de puncte), ceea ce mi s-a părut suspect.

După câteva minute petrecute în aplicație, fără să fac vreo mișcare, am reușit să obțin câteva zeci de euro. Iar mesajele de felicitare au continuat să apară, oferindu-mi premii în bani.

premii în bani pentru vizualizarea de videoclipuriPin
Premii în bani

Bineînțeles că o parte din click-urile făcute în cadrul aplicației vor fi însoțite de reclame care vor genera câștiguri doar pentru cei care au dezvoltat această aplicație.

În imaginea de mai sus, puteți vedea 2 butoane de ”Claim”, unul albastru care va conține o reclamă și unul mai puțin vizibil.

Uitați cum se fac bani cu această aplicație, dar numai de către cei care au creat-o.

Acum, revenind la modul de funcționare, pe pagina principală veți găsi 3 secțiuni:

  • Videoclipuri YouTube;
  • Mystery Box;
  • o secțiune dedicată metodelor de plată, bonusurilor zilnice, etc.

Nu trebuie spus prea multe despre secțiunea în care sunt afișate videoclipurile.

videoclipuri YouTube pe TubeBoxPin
Videoclipuri pe TubeBox

Veți selecta un videoclip și îl veți viziona pentru a primi recompensa. Așa ar trebui să fie, dar, din păcate, veți avea parte de surprize neplăcute și pentru această secțiune.

Ce este Mystery Box?

În această secțiune, utilizatorii sunt ademeniți cu premii în diverse produse, cum ar fi MacBook Pro 13, PS5, Nintendo Switch, ceasuri Rolex, Airpods și așa mai departe.

pagina Mistery BoxPin
Mistery Box

Tot ce trebuie să faceți este să colectați puzzle-uri. După cum se vede în imaginea de mai sus, veți deschide o cutie care vă va oferi premii.

La prima mea cutie, am câștigat un ceas ROLEX. Mai bine spus, am câștigat o bucată din acel ceas. Fiecare premiu conține un număr de piese care vor duce (teoretic) la acel premiu.

De exemplu, în cazul ceasului, aș avea nevoie de 10 bucăți pentru a obține acel ceas Rolex.

Fragmentele pot fi obținute prin deschiderea cutiilor.

Care sunt metodele de plată?

TubeBox propune mai multe modalități de plată, dar cea mai populară este PayPal.

În acest moment, aplicația TubeBox oferă următoarele sume minime de plată în PayPal:

  • 80 de euro;
  • 160 de euro;
  • 240 de euro.

Eu am obținut deja, cu puțin efort, aproape jumătate din suma minimă de retragere, cei 80 de euro.

Merită sau nu?

Așa cum am menționat la începutul articolului, TubeBox este foarte asemănătoare cu aplicația VidzBox care, de asemenea, promitea câștiguri foarte mari care nu au putut fi livrate.

Din păcate, singura concluzie pe care o pot trage despre aplicația TubeBox este aceea că reprezintă o înșelătorie online.

Este practic imposibil să primiți câștigurile generate de această aplicație.

Compania care a lansat această aplicație este singura care va face bani din aceasta.

Din nefericire, vor exista în continuare persoane care vor folosi această aplicație, dar nu vor primi nimic.

Toate videoclipurile afișate în această aplicație sunt menite să vă atragă în capcană. Chiar dacă veți viziona aceste videoclipuri, nu veți primi nicio recompensă.

În concluzie, aplicația TubeBox este ceea ce îmi place să numesc, o momeală ingenios creată pentru a vă convinge să urmăriți reclamele afișate în cadrul aplicației.

Prin urmare, această aplicație este etichetată pe site-ul meu ca fiind o mare înșelătorie online. Feriți-vă de aceasta și de alte aplicații care vor apărea cu siguranță în viitor și care vă vor oferi câștiguri nerealiste de sute de dolari.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu