Jucați și câștigați tokenuri HORA cu Crypto Idle Miner | Merită sau nu?

5
(1)

Sunt o persoană pasionată de lumea criptomonedelor și încerc pe cât posibil să găsesc site-uri sau aplicații care să-mi ofere modalități autentice de a le câștiga. Prin urmare, am testat și încă folosesc site-uri sau jocuri care s-au specializat pe obținerea de criptomonede. Aici pot include jocuri precum HitBits, ClickFight, Crypto Idle Miner sau Rollercoin și site-uri cum ar fi FireFaucet, Free Bitcoin, Auto-Faucet sau Faucet Crypto.

Numărul acestora este mult mai mare, așa că vă sugerez să aruncați o privire în secțiunea ”Criptomonede” de pe site-ul meu, unde puteți găsi mult mai multe astfel de site-uri care vă pot oferi șansa de a obține criptomonede în mod gratuit.

Bineînțeles că vor fi unele care nu se vor ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră, așa că vă sfătuiesc să citiți cu mare atenție acele articole.

Să revenim la acest articol în care vă voi prezenta un așa numit ”joc de tip idle” care teoretic ar trebui să vă răsplătească în tokenuri în funcție de abilitățile dumneavoastră, cel puțin așa scrie pe site-ul oficial. Aceasta este aplicația Crypto Idle Miner.

Este aplicația Crypto Idle Miner o modalitate eficientă de a obține tokenuri sau este mai mult axată pe distracție?

Ei bine, la finalul articolului voi prezenta concluzia mea cu privire la utilizarea aplicației Crypto Idle Miner pentru a obține criptomonede gratuite.

Ce este Crypto Idle Miner?

Crypto Idle Miner este un joc blockchain Play-to-Earn realizat de compania Hora Games, unde vă veți petrece timpul liber pentru a îmbunătăți anumite obiecte sau elemente care vor genera tokenuri, cu alte cuvinte, vor aduce valoare în bani.

Din câte am putut vedea în acest joc există 5 elemente care contribuie la potențialul de câștig, și anume:

  • Jocuri;
  • Minerit;
  • Telefon mobil;
  • Criptomonede;
  • un model de joc pentru a câștiga.

Ceea ce este interesant la acest tip de joc (idle play) este faptul că există puține șanse de a pierde câștigurile, plus posibilitatea de a fi recompensat chiar și atunci când nu sunteți activ în aplicație.

Cum ne putem înregistra pe Crypto Idle Miner?

În primul rând, veți selecta un magazin de aplicații, fie Google Play, fie App Store.

Crypto Idle Miner în Google PlayPin
Crypto Idle Miner în Google Play

În imaginea de mai sus puteți vedea cum arată aplicația Crypto Idle Miner în Google Play, precum și ratingul dat de cei care au încercat-o.

Din păcate, nu este un rating foarte bun și multe dintre recenziile publicate nu sunt pozitive. Cu toate acestea, din câte am putut vedea, cei de la Hora Games au încercat pe cât posibil să ofere răspunsuri celor care au fost oarecum nemulțumiți de performanțele acestei aplicații.

Notă: Rețineți că dimensiunea fișierului necesar pentru a instala acest joc pe telefonul mobil este de 70,14 MB.

creare cont pe Crypto Idle MinerPin

În imaginea de mai sus puteți vedea cele 2 opțiuni necesare pentru a juca acest joc:

  • autentificare cu datele de acces înregistrate la site-ul Hora Games;

Pentru o mai bună sincronizare a parcursului dvs. în joc, este recomandat să vă creați mai întâi un cont pe Hora Games. Cu aceste date vă puteți loga în aplicația Crypto Idle Miner.

Această opțiune este mai dificil de implementat deoarece site-ul Hora Games ne oferă următorul mesaj – Acest site nu poate fi accesat.

  • Utilizarea aplicației ca utilizator nou;
informare metoda de retragerePin

După ce m-am logat ca utilizator nou, am primit o notificare cu privire la modalitatea de retragere. Ceea ce m-a surprins în mod neplăcut a fost faptul că această notificare se referea la o situație din 27 decembrie 2021.

Să înțeleg că de la acea dată nu au mai fost publicate alte informații?

Cum funcționează Crypto Idle Miner?

După ce v-ați logat ca utilizator nou, va trebui să achiziționați o platformă de minerit.

Pentru autentificarea ca utilizator nou veți primi 500 de tokenuri Hora.

cumpărare platformă de mineritPin

Din aceste 500 de tokenuri Hora, veți aloca 50 pentru a cumpăra o platformă de minerit.

După care veți avea nevoie de energie electrică și prin urmare va trebui să cumpărați o sursă de alimentare.

Astfel, veți începe să generați monede (MUSIC).

Platformă de minerit pe Crypto Idle MinerPin
Platformă de minerit

Așa arată o platformă de minerit cu o sursă de alimentare, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Tot ce trebuie să faceți este să citiți cu atenție toate instrucțiunile care vor apărea pe ecranul telefonului dumneavoastră.

Așadar, la început veți avea o platformă de minerit conectată la o sursă de alimentare pentru a genera monede. La un moment dat va apărea și un ”TRADER”, adică cel care va tranzacționa monedele minate.

La început va trebui să faceți toate aceste lucruri manual. Când veți avansa în joc, veți putea angaja ”MANAGERI” pentru a ajunge la o ”muncă automată”. Abia atunci veți putea să părăsiți jocul și să vă întoarceți doar pentru a aplica unele îmbunătățiri în joc.

angajare managerPin
Angajare manager

În imaginea de mai sus, puteți vedea fereastra în care se poate angaja un manager pentru 50 de tokenuri Hora.

Cum se minează pe Crypto Idle Miner?

Așa cum am descris mai sus, veți deține o platformă de minerit și o sursă de alimentare.

Pentru a începe mineritul, va trebui mai întâi să atingeți sursa de alimentare și apoi să selectați platforma de minerit.

Veți avea la dispoziție 30 de secunde ca perioadă de pornire a sursei de alimentare.

În aceste 30 de secunde veți selecta platforma minieră pentru a extrage monede.

Toată această activitate are un singur scop, acela de a găsi un echilibru între eficiența obținută de platforma minieră și toată activitatea de tranzacționare.

De asemenea, ocazional, veți avea posibilitatea de a viziona reclame. Acest lucru va da un mic BOOST activității dumneavoastră de minerit. Partea bună a boost-ului pe care îl oferă aceste reclame este că durează câteva ore. Așadar, nu va trebui să urmăriți aceste reclame prea des pentru a obține acel BOOST.

Îmbunătățirea platformei de mineritPin
Îmbunătățirea platformei de minerit

Pentru o mai mare productivitate, sunt necesare unele îmbunătățiri, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Cu doar 50 de tokenuri Hora, puteți să vă îmbunătățiți platforma de minerit.

Așadar, jocul Crypto Idle Miner va propune o activitate (care poate deveni plictisitoare la un moment dat) care implică o platformă de minerit, o sursă de alimentare, un trader, un manager, precum și modernizarea prin diverse upgrade-uri care vor duce la câștiguri mai mari.

Program de promovare

Comisionul oferit de programul de promovare Crypto Idle Miner este de 5% din numărul total de tokenuri Hora obținute de către persoanele invitate.

Care sunt metodele de plată?

Ei bine, procedura de retragere a tokenurilor Hora este destul de complicată.

La momentul scrierii acestui articol, Hora Tokens avea o valoare cuprinsă între 0,0001404 și 0,0003008 dolari pe unele site-uri.

Vă mai amintiți mesajul pe care l-am primit când am accesat acest joc, cel despre trecerea la rețeaua BSC (Binance Smart Chain)?

Ei bine, din păcate, nu au fost aduse îmbunătățiri privind modul de retragere.

Prin urmare, acest joc este recomandat doar pentru a combate plictiseala, deoarece nu veți putea retrage tokenurile Hora pe care le veți obține din activitatea de simulare a mineritului oferită de această aplicație.

Merită sau nu?

Voi publica o imagine care vă va oferi concluzia privind utilizarea acestei aplicații miniere.

mesaj de la Hora Games în Google PlayPin
Mesaj în Google Play

Chiar și cei de la Hora Games susțin că Crypto Idle Miner a fost conceput DOAR pentru a oferi distracție și nu pentru a câștiga ceva.

Nu știu dacă se mai poate spune ceva când vedem un astfel de mesaj.

În concluzie, utilizarea aplicației Crypto Idle Miner nu este recomandată. Chiar dacă este o aplicație distractivă, nu ne putem permite să ne pierdem timpul fără posibilitatea de a obține ceva în schimb.

Posibilitatea de a câștiga criptomonede cu Crypto Idle Miner este inexistentă în acest moment. Poate că situația se va schimba în viitor pentru această aplicație, deși mă îndoiesc de acest lucru.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu