Puteți câștiga bani reali online cu SwingBux? Merită sau nu?

5
(3)

Nimeni nu poate contesta faptul că site-urile PTC sunt una dintre cele mai ușoare modalități de a face bani reali online. Cu toate acestea, acest mod de a face bani online nu vă va aduce beneficii demne de luat în seamă, indiferent de durata de timp în care le veți folosi. În acest articol, vă voi prezenta un astfel de site numit SwingBux.

Cam aceasta este realitatea, site-urile PTC, cu câteva excepții, sunt considerate o pierdere de timp. Când vorbesc despre excepții, mă refer la anumite site-uri, care sunt active în mediul online de foarte mult timp și care au dovedit că utilizatorul este în continuare actorul principal. Adică, dacă nu faceți nimic ilegal, aceste site-uri vă vor răsplăti corespunzător pentru efortul și timpul pe care îl investiți. Mă refer aici la site-uri precum AdBTC.TOP, CoinPayU, 4Bulls sau PTCShare.

La fiecare dintre aceste 4 site-uri PTC am un cont și, cel mai important, sunt afișate dovezi de plată. Cel mai important factor care influențează nivelul de încredere sunt dovezile REALE de plată procesate.

După ce v-am prezentat câteva exemple de site-uri PTC serioase, haideți să ne întoarcem la analiza noastră despre SwingBux.

Este posibil să fi întâlnit reclame despre acest site pe platformele pe care le folosiți online. Și v-ați întrebat dacă aceasta este o soluție reală de făcut bani.

Ei bine, această recenzie este concepută pentru a vă oferi informații exacte despre tot ceea ce are de oferit, aici incluzând modalități de câștig, metode de plată și alte detalii utile. Astfel, veți putea afla dacă SwingBux merită să fie inclus în lista dumneavoastră de site-uri de câștig.

Ce este SwingBux?

SwingBux face parte din categoria site-urilor de făcut bani din click-uri. Așa cum am precizat mai sus, nu cred că se poate mai simplu de atât. Dar cu o singură observație, simplitatea nu duce neapărat la sume mari de bani. Adică, nu vă așteptați ca din activitatea pe SwingBux să vă puteți acoperi o parte din cheltuielile online.

O metodă simplă prin care trebuie să dați click pe diverse anunțuri care pot dura până la 15 secunde, beneficiind de o mică recompensă.

Pe pagina oficială a site-ului, ni se oferă câteva informații, cum ar fi:

 • câștigurile pot ajunge până la 0,03 dolari per anunț vizualizat;
 • persoanele invitate pe SwingBux prin intermediul linkului dumneavoastră de promovare vă pot aduce câștiguri de până la 0,02 dolari pe înregistrare;
 • fiecare upgrade de cont făcut de persoanele invitate va genera câștiguri de până la 20$.

Sună bine, nu-i așa?

Să vedem dacă este adevărat.

Pentru a accesa aceste detalii, trebuie să ne înregistrăm.

înregistrare SwingBuxPin
Formular înregistrare SwingBux

Cum ne putem înregistra pe SwingBux?

SwingBux presupune completarea unui simplu formular de înregistrare care va conține următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • numele de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parola;
 • adăugarea de informații despre metodele de plată (Perfect Money, Payeer, Bitcoin, Skrill și AirTm).

Aceste informații pot fi adăugate ulterior, nu sunt obligatorii în momentul înregistrării.

Așa cum v-ați obișnuit, confirmarea adresei de e-mail este o cerință obligatorie pentru a vă accesa contul.

Pentru mine, confirmarea adresei de e-mail nu s-a făcut imediat după ce am dat click pe butonul de înregistrare. Au existat cazuri de persoane care nu au primit acest link. Fără acest link de confirmare nu veți putea accesa contul SwingBux nou creat.

Stați liniștiți, s-ar putea să nu pierdeți nimic dacă nu vă înregistrați. Acesta este și scopul acestui articol, de a vă oferi un punct de vedere obiectiv asupra site-ului SwingBux.

modalități de câștigPin
Metode de câștig SwingBux

Cum puteți câștiga bani gratis online cu SwingBux?

SwingBux nu este un site care să vă surprindă cu metodele sale de câștig. Ca pe orice alt site PTC, veți avea la dispoziție următoarele modalități de a face ”bănișori”, și anume:

 • reclame;
 • oferte și sondaje;
 • jocul de tip grilă și jocul de tip VAULT;
 • program de promovare.

Recompense foarte mici din reclamele PTC

Deși nu sunt surprins de acest lucru, recompensele primite în urma vizionării acestor reclame sunt foarte mici.

reclame PTC SwingBuxPin
Reclame SwingBux

La începutul articolului, am menționat că acestea pot fi chiar și de 0,03 dolari pe anunț. Ceea ce nu se spune este că pentru a ajunge la aceste valori, trebuie să investiți bani pentru a face ”upgrade” la contul dumneavoastră.

Această politică este folosită de marea majoritate a site-urilor PTC.

Un utilizator normal care nu vrea să bage bani în SwingBux va primi 0,0005$ pe anunț normal și 0,0025$ pentru reclamele zilnice (3 sau 4 anunțuri posibile).

Sondaje de opinie și oferte

SwingBux vă oferă posibilitatea de a câștiga bani din sondaje, jocuri mobile, descărcări de aplicații și multe altele.

Fiecare ofertă va conține anumite instrucțiuni de completare care trebuie urmate cu strictețe. Aceste oferte pot fi găsite în mod normal pe orice site GPT, cum ar fi Cointiply, Idle-Empire sau PicoWorkers. Dar, spre deosebire de acestea, recompensele oferite de SwingBux sunt mult mai mici. Așadar, o altă bilă neagră primită de acest site PTC.

Jocul de tip GRID

Un joc în care sunteți ademenit de posibilitatea de a obține premiul cel mare de 5 dolari. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe o căsuță dintr-o grilă, unde veți vedea o reclamă. Un utilizator normal va avea dreptul la 20 de încercări pe zi.

Potențialul de câștig al acestui joc este mult mai mic decât cel al reclamelor. Acest joc nu vă garantează că veți câștiga la fiecare click în acest joc de tip GRID.

Aceeași concluzie poate fi trasă și pentru jocul în care trebuie să „spargeți” un seif.

Combinația seifului este formată din 4 cifre. Fiecare încercare de a sparge seiful vă va costa 0,10 dolari.

Așadar, acest joc face parte din categoria jocurilor de pariuri.

Dacă nimeriți combinația ( șanse foarte mici) puteți câștiga marele premiu de 100 de dolari.

Dacă nu reușiți, veți pierde ceea ce ați investit, adică 0,10 dolari.

Este un joc simplu, dar nu vă lăsați păcăliți, nu veți câștiga nimic la acest joc. Pierderea de bani este ceea ce caracterizează acest joc, care se presupune a fi simplu.

În ce constă programul de promovare?

Pentru aducerea de noi membri, veți primi un comision care poate varia între 5% și 10%.

Trebuie făcută o mică precizare, pentru a primi recompense din partea persoanelor invitate, este necesar să vizualizați cel puțin 4 anunțuri în fiecare zi.

Cei mai buni recrutori vor putea participa la concursuri săptămânale în cadrul cărora marele premiu poate ajunge până la 30 de dolari.

Care sunt mijloacele de plată oferite de SwingBux?

SwingBux vă oferă 5 moduri de retragere:

 • Bitcoin;
 • AirTm.

Suma minimă de retragere este de $3. Prima plată nu necesită niciun efort suplimentar din partea dvs. Dar, începând cu plata numărul 2, va trebui să postați o dovadă de plată pe forum. Adică, veți realiza o ”captură de ecran” și o veți posta în categoria ”Dovezi de plată” de pe forum.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

În general, site-urile PTC nu sunt atât de generoase când vine vorba de câștiguri. Durata de viață ar fi de scurtă durată dacă acestea ar oferi recompense mai mari, cam așa sunt concepute acest tip de site-uri.

Pentru a vă crește șansele de a primi câștiguri mai mari, sunt necesare investiții. Fără o investiție, nu are sens să vă gândiți pozitiv la astfel de site-uri.

În cele din urmă, utilizatorii vor fi cei care vor avea de pierdut, fie că este vorba de timpul sau de banii investiți.

În opinia mea, singura modalitate de a face bani cu aceste site-uri, printre care și SwingBux, este prin programul de promovare. Cu alte cuvinte, un mijloc de a primi un venit pasiv.

Dacă nu vă pricepeți să aduceți oameni noi, atunci nu vă recomand să vă înregistrați pe SwingBux.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu