Câștigă bani reali pe telefon gratis cu aplicația Bituro

0
(0)

Sunt atât de multe aplicații mobile cu care putem câștiga bani reali pe telefon. Aceste aplicații au devenit unele dintre cele mai des folosite metode de câștig, oferindu-ne posibilitatea de a obține venituri cât de cât decente cu un minim de efort și fără investiție. Dar, în același timp, trebuie să ne asigurăm că respectivele aplicații nu vor avea probleme cu privire la recompensarea membrilor săi.

Citește și Sondaje gratuite pe mobil cu CitizenMe

În acest tutorial, o să vă prezint o astfel de aplicație mobilă, care vă răsplătește pentru activitatea dvs online în bani reali. Este vorba de aplicația Bituro.

Ce este Bituro?

Bituro este o aplicație mobilă care vă oferă câteva oportunități de a obține bani reali pe telefon. Este disponibilă atât pe telefoanele android, cât și pe dispozitivele cu sistemul de operare iOS.

Notă: Din fericire, Bituro este disponibilă și pentru România. Oferta de sondaje nu este atât de bogată, dacă facem o comparație cu alte țări precum SUA, Germania, Canada, Franța, Spania și așa mai departe. Dar, cu siguranță veți găsi suficiente sondaje, jocuri sau videoclipuri pentru a reuși să ajungeți, într-un timp destul de decent, la minimul de retragere.

Cum vă puteți înregistra pe Bituro?

Pentru a folosi această aplicație, este necesar să o descărcați. În funcție de telefonul dumneavoastră, selectați fie Google Play (pentru telefoanele android), fie magazinul Apple (pentru telefoanele iOS).

Creerea unui cont pe Bituro se poate realiza fie cu Google, fie prin intermediul unei rețele de socializare, în acest caz fiind vorba de Facebook.

Dar, mai există o posibilitate de a vă înregistra, și anume, folosind site-ul lor (bituro.com). Dar, cu toate acestea, este recomandat să descarcați aplicația, pentru a avea acces la mai multe oferte de câștig.

Cum puteți câștiga bani reali pe telefon cu Bituro?

Ceea ce este de remarcat la această aplicație, este faptul că oferta de sondaje sau alte oportunități de venit sunt asemănătoare cu cele găsite pe alte site-uri sau aplicații cu același profil.

Bituro vă oferă următoarele metode de câștig, și anume:

 • sondaje plătite;
 • oferte.

Merită să completați sondaje online pe Bituro?

Majoritatea recompenselor le veți primi completând sondaje online. Folosind această metodă, puteți ajunge destul de ușor la minimul de retragere.

Ceea ce am observat la această aplicație este faptul că, câștigurile realizate din sondaje sunt mai mici decât în cazul în care le-ați fi completat pe alte platforme. Nu este o diferență majoră dar nu poate fi trecută cu vederea.

Cu toate acestea, în funcție de activitatea dumneavoastră, este posibil ca în 2 sau 3 zile sa realizați minimul de retragere de 1$ fără probleme. Se poate realiza și mai repede, dar ca acest lucru sa se întâmple, ar trebui sa fiți cât mai activ posibil și sa completați cât mai multe sondaje. Dat fiind efortul depus, completarea de chestionare pe Bituro se merită, cel puțin pentru mine.

Într-adevăr sunt site-uri și aplicații care te plătesc mult mai bine. Dar, atâta timp cât sunt plătit, eu voi continua cu siguranță sa lucrez pe această aplicație.

Câți bani reali pe telefon poți câștiga din sondaje pe Bituro?

Eu, de regulă, primesc între 100 și 400 de puncte pentru un chestionar completat cu succes. Durata unui sondaj poate ajunge până la 30 de minute.

Pe pagina principală, aveți 8 furnizori de sondaje. Din acești 8 furnizori, doar 3 au un număr decent de sondaje pentru România, și anume:

 • AdGate Media;
 • TheoremReach;
 • PollFish.

Eu am mai încercat și AdscendMedia dar am fost dezamăgit de această platformă de sondaje. Dezamăgirea a constat în faptul că nu am fost plătit după ce a completat un sondaj. Din păcate, acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori. Și, de atunci, nu am mai folosit-o. Poate am făcut ceva greșit sau am fost eu prea ghinionist, deși nu cred…

Este recomandat să verificați zilnic pentru a găsi noi sondaje. Bituro nu este o aplicație care să vă trimită notificări, în momentul în care sunt disponibile sondaje pentru dvs.

Notă: În cazul în care doriți să lucrați cu o aplicație mobilă specializată în sondaje, care este mult mai complexă decât Bituro, eu vă recomand Attapoll. Această aplicație vă va trimite alerte pe telefonul dumneavoastră, în momentul în care vor apărea noi oferte de sondaje, potrivite pentru profilul dvs.

Ambele aplicații sunt disponibile pentru România. De asemenea, nu veți întâmpina probleme în legătură cu plățile pentru efortul depus pe aceste platforme.

Ce oferte puteți completa pentru a câștiga bani reali pe telefon?

Fiecare ofertă va conține instrucțiuni care să vă ajute să finalizați cu succes și să fiți recompensat pe măsura efortului depus. Instalarea de programe pe telefonul dvs, înscrierea pe alte site-uri, vizionare de videoclipuri chiar și completare de sondaje pe telefon, acestea sunt doar câteva din ofertele disponibile pe aplicația Bituro.

Unele oferte vă oferă câștiguri mai mult decât decente, dar pentru a le completa, este necesar să îndepliniți anumite condiții mai speciale.

De pildă, anumite oferte necesită adăugarea unor informații personale, cum ar fi un card bancar. În cazul în care doriți să încercați o asemenea oferta, nu uitați să dezactivați abonamentul la finalul perioadei de probă. Eu, unul, nu am completat o asemenea ofertă.

Cât se poate câștiga din programul de referință?

Câștigurile obținute din aducerea de noi membri depind foarte mult de locația persoanei care a folosit link-ul dvs de înregistrare. Dacă aveți norocul să „prindeți” persoane din anumite țări, precum SUA, Canada, Australia etcetera, atunci veți obține câștiguri bune cu Bituro.

Pentru fiecare membru activ, veți primi 10% comision din câștigurile acestuia.

Bituro Dovadă de Plată | 23 Februarie 2021

bituro dovada de plata PayPalPin
Procesare rapida a plății în contul meu de PayPal

Care sunt metodele de plată?

Pentru a cere plata, aveți nevoie de 1 000 de puncte, care este echivalentul unui dolar.

Metodele de plată folosite de aplicația Bituro sunt următoarele:

 • PayPal;
 • Bitcoin;
 • Carduri cadou.

Dacă optați pentru a fi plătit în bitcoin, aveți la dispoziție 2 opțiuni de retragere, și anume:

 • Retragere directă;

Pentru a retrage direct într-un portofel bitcoin, este nevoie să aveți în cont 30 000 de satoshi.

În cazul în care aveți cont pe Coinbase, atunci minimul de retragere este de doar 1 000 de puncte (1$).

Câteva concluzii despre Bituro…

Bituro este o aplicație serioasă care vă plătește pentru a completa simple chestionare, pentru a vă juca pe telefon diferite jocuri sau chiar și pentru a viziona diverse videoclipuri.

Totul depinde de dumneavoastră. Cu cât sunteți mai activ, cu atât veți avea mai multe oportunități la îndemână și veți câștiga mai mult. Minimul de retragere este mic, în comparație cu alte site-uri sau aplicații similare cu Bituro.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Câștigă bani reali pe telefon gratis cu aplicația Bituro”

  • Nu este nevoie de un card bancar pentru a retrage bani din această aplicație. Dar va fi oarecum dificil să obțineți câștiguri decente cu Bituro.

   Răspunde

Lasă un comentariu