12 sfaturi de a obține maximum de bani din sondaje de opinie online

4.3
(3)

Site-urile specializate pe sondaje de opinie online ne oferă oportunitatea de a ne spune părerea cu privire la diverse produse sau servicii. Sondajele de opinie au devenit una dintre cele mai folosite metode prin care se poate face bani în mediul online, cu un minim de efort și fără să investim vreun ban din buzunarul nostru.

În continuare, o să vă prezint câteva sfaturi, prin intermediul cărora, o să reușiți să obțineți maximum de bani din participarea la diverse sondaje de opinie online

Informați-vă corect despre cum funcționează aceste sondaje de opinie online

Înainte să începeți să completați sondaje online gratis, trebuie să înțelegeți mecanismul de funcționare al acestora. Este important să cunoașteți caracterisiticile fiecărei platforme de sondaje, precum și metodele de plata care sunt disponibile pentru a vă putea retrage banii obținuți din activitatea desfășurată pe acele site-uri.

De asemenea, este recomandat să citiți termenii și condițiile de funcționare pentru fiecare site în parte, pentru a evita alte neplăceri, care pot apărea în timp ce dumneavoastră veți completa sondaje pe acele site-uri. Linkurile unde sunt afișate termenii și condițiile pot fi accesate în momentul în care o să completați formularul de înscriere pentru fiecare site în parte.

Sunt conștient că probabilitatea de a citi aceste informații cu privire la termeni și condițiile de funcționare al acestor site-uri, este redus. O mare parte dintre dumneavoastră nu veți avea, din păcate, răbdarea de a cunoaște aceste informații cu privire la modul în care aceste site-uri își desfășoară activitatea.

Nu neglijați informațiile din profilul dumneavoastră

După ce v-ați înscris pe un site de sondaje de opinie, următoarea etapă constă în completarea profilului cu anumite informații personale. Prin intermediul acestui profil, dumneavoastră veți primi sondaje de opinie. Cu cât este mai complex profilul dumneavoastră, cu atât șansa de a primi sondaje online vă crește.

Drept urmare, este în interesul dumneavoastră să adaugați cât mai multe informații în acest profil, pentru a vă ajuta sa primiți cât mai multe sondaje, și astfel să vă îmbunătățiți potențialul de câștig.

Actualizarea profilului este la fel de importantă. Dacă apar evenimente noi în viața dumneavoastră cum ar fi schimbarea domiciliului sau al locului de muncă, sau dacă vă căsătoriți, de exemplu, este important să vă actualizați profilul. Astfel, aceste informații suplimentare va duce la creșterea numărului de sondaje.

Folosiți cât mai multe site-uri de sondaje

Din fericire, în mediul online sunt disponibile numeroase site-uri serioase, care vă recompensează cu premii în bani sau carduri cadou pentru participarea la diferite sondaje de opinie online. Încercați pe cât posibil să vă înregistrați pe cât mai multe astfel de site-uri. Astfel, vă veți îmbunătăți șansa de a primi mai multe invitații sau oferte de sondaje, care se potrivesc profilului dumneavoastră.

Acestea sunt doar cateva platforme serioase de sondaje online:

De asemenea puteți folosi și aplicații mobile precum Attapoll, Bituro, SwagBucks sau GiftHunterClub pentru a completa sondaje gratis, oricând și oriunde.

Completați cu seriozitate aceste sondaje de opinie online

Seriozitatea în ceea ce privește modul de completare al acestor sondaje de opinie este foarte importantă. Aveți grijă la răspunsurile pe care le dați la întrebările din aceste sondaje. Dacă nu oferiți calitate, atunci există posibilitatea să fiți respinși, și astfel, nu veți obține nici o recompensă. Cu alte cuvinte, este necesar un minim de efort și timp pentru a oferi răspunsuri de calitate la întrebările din acele sondaje.

Nu vă grăbiți să dați răspunsuri

Știți vorba aceea „Graba strică treaba”. Folosiți-vă timpul în mod inteligent. Graba de oferi răspunsuri va duce, cu siguranță, la respingerea dumneavoastră din acele sondaje de opinie. Chiar dacă veți primi sondaje cu un timp de finalizare mic, nu trebuie să vă grăbiți. Fiți atenți la întrebările puse, deoarece există posibilitatea de a primi și anumite întrebări capcană.

Nu vă concentrați doar pe sondaje

Pentru a vă mari șansele de a face bani online, trebuie să profitați de toate oportunitățile oferite de acel site pe care îl folosiți. De exemplu, pe TimeBucks, vă sunt puse la dispoziția dumneavoastră numeroase opțiuni precum reclame PTC, vizualizare de videoclipuri, interacțiunea pe diferite rețele de socializare, concursuri sau returnare de bani din cumpărături online și multe altele.

Alegeți sondajele cu valoare mare

Scopul nostru este de a face bani. Cu cât vom câștiga mai mult, cu atât vom ajunge mai repede la minimul de retragere. Drept urmare, completați mai întâi acele sondaje care au o valoare mai mare. Astfel, veți ajunge să retrageți într-un timp relativ scurt.

O conexiune de internet stabilă

Datorită faptului că aceste sondaje de opinie se realizează online, o conexiune stabilă de internet este obligatorie. De exemplu, o conexiune slabă poate duce la erori în momentul în care veți trimite sondajul pentru finalizare. De asemenea vă poate afecta în timpul sondajului prin acele întârzieri când răspundeți la întrebări.

Mie mi s-a întâmplat pe telefonul mobil. Datorită unei conexiuni slabe, am avut probleme în timp ce completam un sondaj. Datorită acelor întârzieri, am fost nevoit să dau un „refresh” și astfel am pierdut toată munca depusă în acel sondaj de opinie. O risipă de timp și efort…

Aveți răbdare când completați un sondaj

Sunt sigur că cunoașteți acea vorba din bătrâni, cum că răbdarea este o virtute. Chiar dacă vor fi momente în care vă gândiți că nu merită, aveți puțină răbdare. Nu renunțați atât de ușor. La început o să fie puțin mai dificil, dar cu timpul, căpătând experiență, participarea la aceste sondaje de opinie online va duce, cu siguranță, la obținerea unor venituri decente.

Nu vă așteptați la câștiguri foarte mari

Adevărul este că nu vă veți îmbogăți din participarea la aceste sondaje de opinie online. După câteva sondaje completate, vă puteți face o mică idee despre câștigul posibil pe care îl puteți obține cu această metodă. Cel mult, cu această metodă, vă puteți acoperi anumite cheltuieli pe care le aveți în mediul online.

Nu investiți bani pentru a completa sondaje de opinie online

Sunt foarte multe site-uri care doresc să vă ofere diferite recompense sub formă de bani sau carduri cadou pentru completarea de sondaje de opinie. Să nu vă gândiți că trebuie să dați bani pentru a completa sondaje. Totul este gratuit. Dacă veți întâlni cazuri în care vi se vă cere bani, nu picați în plasa lor.

Folosiți rețelele de socializare precum Facebook sau Twitter

Trăim într-o democrație, de aceea este important să ne expunem punctul de vedere, indiferent dacă este pozitiv sau negativ. Nu vă fie teamă că acel site vă va bloca contul dacă spuneți lucruri negative despre acesta pe rețelele de socializare cum ar fi Twitter, Reddit sau Facebook. Astfel, veți ajuta și alte persoane să nu treacă prin experiența negativă pe care ați avut-o pe acel site.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu