Sondaje gratuite plătite pe mobil cu Vetri | Merită sau nu?

4
(1)

De-a lungul anilor, am reușit să dobândesc o experiență interesantă și satisfăcătoare din punct de vedere financiar cu aplicațiile online de făcut bani, cum ar fi Bituro, Swagbucks, Survey Pirate sau IPRoyal Pawns. Am fost încântat când o simplă căutare pe internet m-a condus la găsirea unei aplicații care se lăuda cu câștiguri cu până la 300% mai mari decât alte site-uri sau aplicații similare. Aceasta este aplicația de sondaje online care poartă numele de Vetri.

Sincer, nu mai țin minte câte aplicații sau site-uri de făcut bani am analizat de când am pornit la drum cu acest blog. Am avut parte de aplicații serioase care au plătit până la ultimul bănuț tot ceea ce am realizat cu acestea, dar au existat și cazuri în care am fost dezamăgit de ”strategiile” folosite pentru a întârzia plățile sau care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele financiare.

Este Vetri o aplicație care merită atenția dumneavoastră? Ce câștiguri vă puteți aștepta de la completarea sondajelor? Prin ce metode de plată vă puteți retrage câștigurile? Dacă doriți răspunsuri la aceste întrebări și nu numai, atunci vă recomand să citiți acest articol.

Ce este VETRI?

Vetri este o aplicație de sondaje care se deosebește de alte site-uri web sau aplicații de făcut bani prin faptul că este administrată de o organizație NON PROFIT cu sediul în orașul elvețian Zurich.

Acest lucru înseamnă că 90% din valoarea câștigurilor va merge către utilizator. Restul de 10% va fi direcționat către costurile de întreținere a aplicației.

Această organizație non-profit nu are dreptul de a percepe niciun comision pentru completarea sondajelor de către utilizatorii aplicației Vetri. În consecință, câștigurile sunt mult mai mari decât în cazul altor aplicații similare.

Cum ne putem înregistra pe Vetri?

La momentul redactării acestui articol, aplicația Vetri este disponibilă atât pentru telefoanele Android, cât și pentru iOS.

Așadar, puteți folosi Google Play sau App Store pentru a instala această aplicație pe telefonul mobil sau, dacă aveți probleme, puteți alege opțiunea de descărcare APK.

Ceea ce trebuie să rețineți este că pentru a vă înregistra pe Vetri nu este nevoie să adăugați un nume de utilizator sau o parolă. În schimb, va trebui să introduceți un număr de 12 cuvinte, așa-numita ”frază SEED”.

autentificare contPin
Autentificare sau Recuperare cont

Pentru a recupera un cont sau pentru a vă conecta, aceste cuvinte trebuie introduse în aceeași ordine pe care ați stabilit-o la înregistrare.

Prin urmare, este important să salvați aceste cuvinte, altfel nu veți putea să vă conectați sau să vă recuperați contul.

Bani online pe telefonul mobil cu aplicația Vetri

Înainte de a putea începe să utilizați oportunitățile oferite de Vetri, trebuie să completați un scurt sondaj de 5 minute în care veți oferi răspunsuri care vor genera profilul dumneavoastră.

Toate informațiile furnizate în acest profil vă vor ajuta să primiți sondaje pe telefonul mobil.

De asemenea, veți stabili anumite detalii privind modul în care veți primi sondaje (frecvență, durata maximă a sondajelor). Acest concept l-am mai întâlnit și pe o altă aplicație de sondaje dragă mie, numită Attapoll.

Sondaje de opinie

Procedura de completare a sondajelor nu este diferită de alte site-uri sau aplicații similare.

Fiecare sondaj va conține detalii despre subiectul sondajului, durata sondajului, valoarea recompensei, precum și un rating dat de cei care l-au completat deja.

sondaje pe VetriPin
Exemplu de sondaj

Întrebările de calificare se vor întâlni în mod obișnuit pentru sondajele completate prin intermediul acestei aplicații. De altfel, această abordare se poate întâlni destul de des pe astfel de aplicații dau site-uri de sondaje.

Concursuri sau tombole

Aceste tombole sau concursuri nu oferă câștiguri garantate, dar cei norocoși pot obține sume destul de generoase după extragerea câștigătorilor.

Principala condiție pentru a participa la aceste tombole este să completați sondaje prin intermediul aplicației Vetri.

Această tragere la sorți va avea loc atunci când marele premiu va atinge minunata sumă de 100 de dolari.

Veți putea participa la aceste concursuri pe bază de bilete. Veți primi aceste bilete atunci când veți completa cu succes un sondaj. Un sondaj completat 100% înseamnă 1 bilet de tombolă sau de concurs.

Sondaje rapide

Acest mod nu vă va oferi câștiguri mari. Acest tip de sondaje le-am mai văzut în aplicația CitizenME. Fiecare astfel de sondaj va conține o întrebare la care va trebui să dați un singur răspuns și pentru care veți primi un câștig mic.

Având în vedere durata scurtă și complexitatea unui astfel de sondaj, să nu aveți așteptări mari în ceea ce privește valoarea recompenselor.

Program de promovare

Programul de promovare este unul care nu iese în evidență, oferind un comision de 10% din valoarea câștigurilor realizate de cei care folosesc codul de promovare.
Acest cod promoțional va fi introdus în momentul în care se va parcurge procedura de înregistrare pe Verti.

Nu cred că mai este necesar să precizez că acest comision de 10% poate fi obținut doar de către persoanele care sunt active și care completează în mod regulat sondaje prin Verti.

Care sunt metodele de plată?

Toate sondajele efectuate pe Verti sunt recompensate în puncte numite VLD.

Aceste puncte pot fi schimbate în următoarele opțiuni:

  • PayPal;
  • tichete cadou digitale.

Suma minimă de retragere prin PayPal este de 12,50$ și este nevoie de peste 3.700 VLD.

La un moment dat, ar putea apărea portofele compatibile cu VLD și, astfel, se vor putea face retrageri directe.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Numărul de sondaje și informațiile din profilul dumneavoastră vor decide valoarea câștigurilor pe care le veți obține de pe urma aplicației Vetri.

Va exista un număr destul de mare de sondaje care vă vor descalifica, dar, spre deosebire de alte aplicații de sondaje, veți primi ceva pentru descalificările dvs.

De regulă, câștigurile obținute din completarea sondajelor vor însuma câteva sute de puncte VLD, de obicei nu mai mult de 300 VLD.

În termeni de bani, câștigurile nu vor depăși 1 dolar, indiferent de durata sau complexitatea sondajului.

În concluzie, aplicația Vetri este o aplicație serioasă și care plătește (timp de procesare mai lung), dar nu va oferi prea multe sondaje. O sumă minimă de retragere mare și un număr mic de sondaje vor duce la un timp mult prea lung pentru a ajunge la o retragere.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu