Sondaje online gratis plătite în bani sau carduri cadou cu LifePoints

0
(0)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Sunteți interesat să completați sondaje online gratis pe platforma LifePoints? Nu sunteți sigur dacă plătește sau dacă este disponibilă și pentru România? În acest articol, am să vă prezint mai în detaliu despre cum se poate face bani online cu acest site specializat în sondaje de opinie. Cu siguranță ați auzit despre aceste site-uri care plătesc pentru participarea la diferite sondaje în mediul online.

Sunt conștient că o parte dintre dumneavoastră consideră această metodă de a face bani online o risipă de timp. Într-adevăr sunt și alte metode care ne pot asigura venituri mult mai mari decât în cazul acestor sondaje. Dar, pentru mine, completarea acestor sondaje reprezintă o modalitate simplă de a face bani online, care nu necesită prea mult efort sau investiție.

Numai dumneavoastră sunteți în măsură să decideți dacă aveți răbdarea de a răspunde la diverse întrebări, care vă pot aduce câștiguri, cât de cât, decente pentru un minim de efort.

Vă spun sincer, decât să dau clicuri pe site-uri PTC, mai degrabă stau și completez un sondaj, care poate fi și interesant, pe lângă faptul că pot primi și bani în schimbul punctului meu de vedere.

Ce este LifePoints?

Aici intervine partea interesantă cu privire la această platformă de sondaje. LifePoints este deținută de o companie, care își desfășoară activitatea din anul 1946. Această companie se numește Lightspeed și se ocupă, în mare parte, de ceea ce înseamnă cercetarea de piață cu privire la necesitățile consumatorilor pe plan internațional.

Din anul 1946, compania Lightspeed s-a răspândit în aproape 70 de țări din întreaga lume. Vă dați seama că, dacă nu era o companie serioasă, nu rezistau atâta timp pe această piață. Drept urmare, putem fi siguri de seriozitatea platformei LifePoints, datorită faptului că este deținută de acest „jucător” important de pe piața de cercetare sociala.

Numele de LifePoints a apărut din fuziunea fostei platforme de cercetare Global Test Market cu un alt site de sondaje pe nume „MySurvey„.Din combinația acestor două platforme, a luat ființă LifePoints. Datorită acestei situații, se poate explica și numărul mare de membri, de peste 5 milioane de membri.

Cum puteți deveni membru pe LifePoints?

Procesul de înregistrare este foarte simplu. În formularul de înscriere trebuie să adaugați următoarele detalii de contact:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • o adresă reală de email;
  • adresa de domiciliu;
  • parolă.
LifePoints înregistrarePin

După adăugarea cu succes al acestor informații, veți primi un bonus de înregistrare de 10 puncte LifePoints. Desigur, că veți fi nevoiți să vă confirmați contul prin link-ul, pe care o să îl primiți pe adresa de email cu care v-ați înscris. La fel că în marea majoritate al acestor site-uri de sondaje, înscrierea este gratuită și puteți începe imediat să completați diverse sondaje online gratis.

Care sunt expresiile folosite pe LifePoints?

Înainte să vă începeți activitatea de participare la diferite sondaje online gratis, este recomandat să cunoașteți anumiți termeni, care sunt folosiți pe această platformă.

Primiți Boostere pentru activitatea dumneavoastră

Pentru completarea anumitor sondaje sau sarcini de lucru (joburi) dumneavoastră veți primi aceste boostere. Boosterele sunt sub forma de procente, care sunt adăugate la câștigul obținut, după ce veți completa cu succes sondaje sau joburi pe LifePoints. În mod normal, după ce ați completat un sondaj, veți primi o notificare, care vă va informa despre boosterul pe care l-ați obținut.

Procentajul de câștig din contul dumneavoastră

Am completat un număr destul de mare de sondaje online gratis pe diverse platforme cu acest profil, dar nu am întâlnit acest concept de loialitate. Pentru a beneficia de avantajele aduse de acest concept unic de premiere, trebuie doar să fiți un membru activ.

Mai multe informații despre acest procentaj de câștig, le puteți obține din pagina profilului dumneavoastră. Acesta va fi generat în funcție de numărul sondajelor sau joburilor finalizate. Regula de bază este cu cât procentul este mai mare, cu atât veți obține mai multe puncte Lifepoints.

Ce sunt punctele Lifepoints?

Pentru activitatea desfășurată pe acest site de sondaje, veți fi recompensat în puncte. Aceste puncte vor putea fi schimbate fie în bani, fie în carduri cadou.

Cum putem face bani online cu LifePoints?

Ați devenit membru deplin pe această platformă. Acum urmează partea cu privire la metodele, pe care le puteți folosi pentru a face bani online. Pentru a câștiga bani online cu LifePoints, puteți folosi următoarele metode, și anume:

  • sondaje online gratis;
  • concursuri zilnice;
  • sondaje pe baza locației dumneavoastră;
  • îmbunătățirea contului.

Cum completăm sondaje online gratis?

Principala modalitate de a obține puncte îl reprezintă sondajele de opinie. Accesând această categorie, veți obține cele mai mari recompense în puncte, în comparație cu celelalte opțiuni. Prin această platformă, veți fi conectat cu diverse companii, care vor dori să vă cunoască modul de gândire cu privire la anumite produse sau servicii.

Acest lucru se realizează prin intermediul unor întrebări în ceea ce privește modul de interacțiune din viață de zi cu zi. De exemplu, vor fi întrebări cu privire la modul în care faceți cumpărături (online sau offline), care sunt mărcile preferate sau ce vă motivează să luați decizii, și multe altele.

Este important de cunoscut faptul că numărul de persoane care pot participa la sondaje este limitat. Dacă se depășește acel număr impus, atunci veți fi respins. Drept urmare, este important timpul de reacție pe care îl aveți pentru acele sondaje.

Câștigați bani online gratis prin concursurile zilnice

Aceste concursuri zilnice vor apărea sub forma de scurte sondaje de opinie. Pentru a beneficia de a aceste sondaje zilnice, trebuie să aveți „ceva” vechime pe acest site. Principalele avantaje pentru completarea acestor sondaje scurte sunt boosterele și anumite bonusuri.

Descarcă aplicația mobilă pentru a completa sondaje online gratis

LifePoints este disponibilă și pe telefoanele mobile. Aplicația poate fi descărcată fie din magazinul Google Play (android) fie din magazinul online Apple Store (iOS). Cel mai mare avantaj cu privire la folosirea aplicației îl reprezintă faptul că puteți completa sondaje online gratis, chiar dacă nu sunteți în fața calculatorului dumneavoastră.

Accesând aplicația LifePoints, puteți completa acele sondaje bazate pe locația dumneavoastră. Pentru acest lucru, trebuie să activați pe telefonul dvs., serviciul de locație geografică. Pentru activarea acestui serviciu, veți primi 50 de puncte. Iar, dacă, îl veți tine activat, veți mai primi încă 20 de puncte lunar.

Cum puteți fi plătit pe LifePoints?

Am stabilit deja că veți primi puncte pentru activitatea desfășurată pe această platformă. Pentru a schimba punctele obținute, puteți folosi următoarele modalități:

  • PayPal;

Nu cred că mai este nevoie să spun că PayPal-ul este cea mai des folosită metodă pentru schimbarea punctelor obținute. Pentru a retrage prin metoda PayPal, trebuie să câștigați 10$. Acesta este minimul de retragere.

  • carduri cadou.

Pentru a schimba punctele în carduri cadou, aveți nevoie de 1 000 de puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în carduri cadou cu o valoare cuprinsa între 10$ și 15$. Depinde foarte mult ce variantă de card cadou veți selecta, de aceea am și precizat între 10$ și 15$.

Câteva concluzii despre LifePoints

Din punctul de vedere al seriozității acestei platforme, nu am nimic de comentat. Dacă veți folosi contul normal (fără alte „intervenții” speciale), nu veți întâmpina probleme cu privire la modalitățile de câștig oferite de Lifepoints. Desigur, că veți aloca ceva timp pentru a participa la aceste sondaje de opinie pentru a face bani online.

Dacă doriți să primiți recompense mari (bani sau carduri cadou) din aceste joburi sau sondaje, atunci veți fi dezamăgiți. De regulă, participarea la aceste sondaje online gratis nu este considerată o metodă rapidă de a câștiga gratis bani în mediul online. Dar, dacă vă place să răspundeți la diverse întrebări din foarte multe domenii sociale, atunci poate fi o soluție prin care să contribuiți la îmbunătățirea anumitor produse sau servicii, indiferent de marca acestora.

Recomandarea mea cu privire la câteva alternative de site-uri de sondaje online, cum ar fi:

Notă: Toate site-urile din lista de mai sus sunt verificate de către mine. Toate plătesc fără nici o problemă. Cu siguranță, veți avea mult mai multe opțiuni, care să vă mărească șansa să ajungeți mai repede la minimul de plată. De asemenea, sunt disponibile și în România.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania