Bani Online de Acasă | Sondaje plătite prin PayPal sau tichete cadou

Imaginați-vă că puteți face bani online de acasă, completând doar niște sondaje simple. Într-adevăr, este posibil să câștigi decent doar exprimându-ți părerea cu privire la diverse servicii sau produse.

Salut, prieteni! Unele linkuri de pe această pagină pot fi linkuri afiliate, ceea ce înseamnă că, dacă alegeți să cumpărați un produs, pot obține un mic comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Vă mulțumesc!

Întrebarea mea este de ce să nu fim și plătiți pentru părerile noastre?

Omul este o „ființă” socială care simte nevoia să își exprime punctul de vedere în legătură cu diverse subiecte sociale.

Noi, deja, folosim anumite rețele de socializare cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter și așa mai departe, ca să socializam și să ne exprimăm părerile cu privire la diferite evenimente care ne afectează sau nu.

De aceea, sondajul este un instrument util care ne facilitează dreptul nostru de a ne exprima gândurile sau experiențele din viață de zi cu zi.

Cum putem face bani online de acasă cu aceste sondaje?

Aceste platforme de sondaje au fost alese și testate de mine. Toate oferă numeroase oportunități pentru persoanele care locuiesc în România.
De fapt, acesta este principalul scop, de a vă oferi câteva site-uri care au oferte și pentru România.

Bani Online de Acasă cu Sondaje Plătite

Ce site-uri putem folosi pentru a completa sondaje online?

Dragi prieteni, aceasta este lista cu cele 7 site-uri de sondaje, care te plătesc în bani pentru a-ți exprima părerea.

GG2U | Sondaje de Opinie Plătite în bani

GG2U este principala platformă pe care o folosesc pentru a completa sondaje.
Înainte de a vă prezenta câteva detalii despre GG2U, simt nevoia de a vă spune că această platformă plătește fără nici o problemă. Mai mult decât atât, plățile se fac prin PayPal, bitcoin sau diverse carduri cadou.
Minimul de retragere este de doar 7$. Toate plățile le-am primit aproape instantaneu în contul meu de PayPal, ceea ce m-a surprins foarte mult.
Aceste 4 companii de sondaje sunt cele pe care le folosesc cel mai des. Acestea sunt următoarele:

  • YourSurveys;
  • Speak Up;
  • TheoremReach;
  • Dynata.

Sondajele au o valoare de până la $1 cu o durată de până la 30 de minute. Pentru a primi mai multe sondaje, este foarte important cum vă construiți profilul.

Înscriere GG2U Premium

Timebucks | Bonus de Înregistrare 1$;

Oferta metodelor de a face bani online este mult mai bogată decât în cazul GG2U. Pe această platformă, sondajele nu sunt singurele modalități de a vă îmbunătăți situația financiară. Pe lângă sondaje, mai puteți câștiga bani fie din reclame PTC, fie din numeroase oferte pentru telefonul mobil fie participând la diverse competiții și așa mai departe.

Minimul este de 10$ și se poate retrage folosind diverse metode cum ar fi Payeer, Skrill, Bitcoin și multe altele. Din păcate, PayPal nu poate fi folosit aici.

Înscriere Timebucks + Dovadă de Plată

ySense | Sondaje Online, Extensie Browser

Pentru cei ce caută noi metode reale de făcut bani online, ySense poate fi o alegere viabilă. Această platformă te plătește ca să completezi sondaje online. Desigur că mai aveți la dispoziție și alte modalități de câștig, cum ar fi videoclipuri, sarcini sau oferte.
Ysense vă oferă câteva opțiuni bune pentru a vă retrage banii, cum ar fi PayPal, Payoneer, Skrill sau diferite cadouri card, în cazul în care folosiți Amazon.
Minimul de retragere este de doar 10$ pentru PayPal sau 5$ pentru tichete cadou.

Înscriere ySense

PrizeRebel | Sondaje plătite prin PayPal

PrizeRebel este o companie americană (lansată în anul 2007), care prezintă un grad ridicat de diversitate cu privire la metodele de a câștiga bani online de acasă. Aici putem enumera câteva dintre aceste modalități de câștig:

  • sondaje;
  • oferte;
  • videoclipuri;
  • jocuri;
  • cumpărături online.

Recompensele le veți primi în puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în bani, în momentul în care doriți să retrageți. Necesarul de retragere este de 5$ pentru PayPal și 2$ pentru cardurile cadou.

Înscriere PrizeRebel

Faci Bani Online de Acasă cu DollarClix

Ceea ce m-a atras la această platformă de sondaje este minimul de retragere precum și opțiunile de câștig. Au o gamă foarte largă de oportunități pe care le puteți folosi pentru a ajunge la minimul de retragere.
Potențialul acestui site web este uriaș, dacă îi acordați suficient timp și efort. De la simple sondaje până diferite oferte, toate acestea vă vor ajuta să obțineți un venit decent.

Minimul de retragere este de doar 1$ pentru varianta PayPal. Mai sunt și alte opțiuni dar nu prea sunt rentabile. De exemplu, dacă doriți să folosiți Payoneer, trebuie să aveți în cont suma de 52$ sau în cazul unui transfer bancar suma de 25$.

Înscriere DollarClix

SuperPay ME | Bonus de Înregistrare 0.20$

SuperPay.ME este un site specializat în sondaje care s-a lansat în anul 2012. Oferă aceleași oportunități cum ar fi sondaje, oferte sau concursuri cu diferite premii în bani. Ca și în cazul DollarClix, minimul necesar pentru retragere este de doar 1$. Ceea ce este un lucru bun, mai ales că vă puteți retrage banii folosind PayPal. În cazul în care nu doriți să folosiți PayPal, mai sunt și alte modalități de retragere cum ar fi Skrill (5$) sau carduri cadou.
Dacă vă decideți să îi acordați o șansă, veți primi și un bonus de înregistrare în valoare de 0.20$.

Înscriere SuperPay.ME

InstaGC | O altă Metodă Simplă de făcut bani online acasă

Pentru fiecare sondaj, sarcină sau ofertă veți fi recompensat în puncte, care pot fi schimbate în bani. Mai mult decât atât, InstaGC vă oferă o diversitate de opțiuni de a face bani online de acasă cum ar fi testarea unor produse sau servicii pe internet, cumpărături online, vizionarea de videoclipuri sau chiar și reclame PTC.
Înregistrarea este gratuită și se poate realiza fie prin Google, fie folosind anumite rețele de socializare.
Pentru retragere, se poate folosi fie prin transfer bancar, când aveți în cont suma de 5$, fie carduri cadou pentru incredibila sumă de 1$. Pentru a vă activa PayPal pentru retragere, este necesar să câștigați cu acest site suma de 50$. Doar după ce ați atins acest prag, puteți folosi PayPal pentru retragere.

Înscriere InstaGC

Sondajul este o metodă reală de câștig sau este o pierdere de timp?

Cu puțină perseverență și efort, chiar se poate obține un câștig decent folosind aceste platforme de sondaje. Aceste sondaje pot fi făcute în timpul tău liber și nu necesită anumite abilități speciale pentru a câștiga bani completând sondaje plătite.

Deși aceste sondaje iți pot aduce un câștig decent, nu poate înlocui un loc de munca real.

Într-adevăr sunt persoane care au reușit să găsească anumite metode reale prin care au obținut venituri, mai mult decât decente, în mediul online.
Pentru a vă baza în totalitate pe mediul online, în ceea ce privește veniturile, trebuie să munciți mult mai mult decât să completați simple sondaje sau alte mijloace similare.

Pentru majoritatea dintre noi, sondajul constituie un instrument simplu de a face bani online fără a fi nevoie de vreo specializare sau investiție.

Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *