Bani Online de Acasă | Sondaje plătite prin PayPal sau tichete cadou

4.5
(4)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Imaginați-vă că puteți face bani online de acasă, doar prin completarea unor sondaje simple. Este într-adevăr posibil să câștigați un venit decent doar exprimându-vă părerea despre diverse servicii sau produse.

Cum ne petrecem timpul liber? Timpul liber îl putem valorifica prin participarea la sondaje în mediul online pentru a câștiga tichete electronice cadou. Desigur că nu ne vom îmbogăți cu această metodă dar dacă reușim să depunem puțin efort, putem obține puncte pe care le putem schimba în diverse tichete cadou cum ar fi Amazon, Visa, Google Play sau iTunes.

Prin intermediul acestor sondaje, avem posibilitatea de a învăța despre produse sau servicii noi sau de a ne spune părerea cu privire la produsele sau serviciile pe care le-am achiziționat. Ca o mulțumire pentru efortul depus, aceste site-uri de sondaje ne răsplătește prin diferite recompense bănești sau tichete cadou.

Întrebarea mea este de ce să nu fim și plătiți pentru părerile noastre?

Omul este o „ființă” socială care simte nevoia să își exprime punctul de vedere în legătură cu diverse subiecte sociale.

Noi, deja, folosim anumite rețele de socializare cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter și așa mai departe, ca să socializam și să ne exprimăm părerile cu privire la diferite evenimente care ne afectează sau nu.

De aceea, sondajul este un instrument util care ne facilitează dreptul nostru de a ne exprima gândurile sau experiențele din viață de zi cu zi.

Cum puteți face bani online de acasă cu aceste sondaje de opinie?

Aceste platforme de sondaje au fost alese și testate de mine. Toate oferă numeroase oportunități pentru persoanele care locuiesc în România.

De fapt, acesta este principalul scop, de a vă oferi câteva site-uri care au oferte și pentru România.

Ce site-uri putem folosi pentru a completa sondaje online?

Dragi prieteni, aceasta este lista cu cele 7 site-uri de sondaje, care te plătesc în bani pentru a-ți exprima părerea.

GG2U | Sondaje de Opinie Plătite în bani

GG2U este principala platformă pe care o folosesc pentru a completa sondaje. Înainte de a vă prezenta câteva detalii despre GG2U, simt nevoia de a vă spune că această platformă plătește fără nici o problemă. Mai mult decât atât, plățile se fac prin PayPal, bitcoin sau tichete cadou electronice.

Minimul de retragere este de doar 7$. Toate plățile le-am primit aproape instantaneu în contul meu de PayPal, ceea ce m-a surprins foarte mult.

Aceste 4 companii de sondaje sunt cele pe care le folosesc cel mai des. Acestea sunt următoarele:

  • YourSurveys;
  • Speak Up;
  • TheoremReach;
  • Dynata.

Sondajele au o valoare de până la $1 cu o durată de până la 30 de minute. Pentru a primi mai multe sondaje, este foarte important cum vă construiți profilul.

opțiuni reale de a completa sondajePin
Câteva exemple de companii de sondaje

La fel ca în cazul multor site-uri GPT, câștigurile bănești depind în cea mai mare măsură de timpul și nivelul de implicare pe care îl veți avea pe aceste site-uri. Același lucru îl putem spune și despre site-ul GG2U în sensul că utilizatorii acestuia pot realiza venituri decente dacă gradul de implicare este unul important.

Crearea unui cont nou vă aduce un bonus de 1$

Din punctul meu de vedere, GG2U este cel mai bun site GPT, având o ofertă variată de sondaje care pot fi completate cu ușurință de persoane care locuiesc în România. Nu uitați de bonusul de înregistrare de 1$ atunci când vă veți crea un cont nou. Deși acest site se concentrează mai mult pe cei care joacă jocuri online, tot prin intermediul sondajelor veți reuși să obțineți tichete cadou electronice.

Secțiunea de jocuri nu este atât de atractivă pentru cei care locuiesc în țări cu un potențial economic mai mic în comparație cu alte țări precum SUA, Anglia, Germania sau Canada. Drept urmare, cu cât sunteți mai activ cu atât veți obține mai mult.

Pentru mai multe informații: GG2U Sondaje Premium

Timebucks | Câștigă 1$ ca Bonus de Înregistrare

Oferta metodelor de a face bani online este mult mai bogată decât în cazul GG2U. Pe această platformă, sondajele nu sunt singurele modalități de a vă îmbunătăți situația financiară. Pe lângă sondaje, mai puteți câștiga bani fie din reclame PTC, fie din numeroase oferte pentru telefonul mobil fie participând la diverse competiții și așa mai departe.

Pentru a deveni un membru deplin al acestui site, trebuie doar să completați un formular de înscriere. Completarea acestui formular de înregistrare nu va dura mai mult de 10 secunde, mai ales dacă veți utiliza contul de Facebook. Imediat cum v-ați înscris pe Timebucks, puteți începe să faceți bani.

Bani Online de Acasă cu TimebucksPin
Un formular rapid pentru înregistrare

Banii obținuți din activitatea desfășurată pe Timebucks vor fi trimiși în contul dvs. Ca activități putem enumera câteva precum sondaje de opinie, videoclipuri, jocuri online, instalare de aplicații sau programe, concursuri cu premii, bonusuri, programul de referință sau utilizarea rețelelor de socializare.

Când veți ajunge la minimul de plată de 10$, plata se va efectua în mod automat. Procesarea automată a plăților se va realiza în fiecare săptămână, în ziua de joi. Timebucks îndeplinește toate condițiile pentru a fi un site GPT bun și serios cu o varietate în ceea ce privește metodele de a face bani precum și modalitățile generoase de retragere.

Dacă doriți să vă petreceți timpul liber pentru a obține venituri suplimentare, atunci eu vă recomand cu căldură acest site.

Pentru mai multe informații: Timebucks Tutorial

ySense | Sondaje Online, Extensie Browser

Pentru cei ce caută noi metode reale de făcut bani online, ySense poate fi o alegere viabilă. Această platformă te plătește ca să completezi sondaje online. Desigur că mai aveți la dispoziție și alte modalități de câștig, cum ar fi videoclipuri, sarcini sau oferte.

Prima întrebare care ne vine în minte este dacă se poate face bani cu acest site și în România. Eu vă pot spune din experiența mea cu ySense că nu veți avea nici o grijă cu privire la acest aspect. Cu siguranță veți avea suficiente sondaje pentru a vă ajuta să obțineți banii necesari pentru retragere.

descarca extensia pentru informațiiPin
O extensie utila pentru browser

Teoretic, nu există limite cu privire la potențialul de câștig. Sondajele și ofertele pot fi influențate de locația geografică, având câștiguri care diferă în funcție de durata acestora.

Ysense vă oferă câteva opțiuni bune pentru a vă retrage banii, cum ar fi PayPal, Payoneer, Skrill sau diferite tichete cadou electronice, în cazul în care folosiți Amazon.

Minimul de retragere este de doar 10$ pentru PayPal sau 5$ pentru tichete cadou.

Pentru mai multe informații: Ysense Tutorial

PrizeRebel | Sondaje plătite prin PayPal

PrizeRebel este o companie americană (lansată în anul 2007), care prezintă un grad ridicat de diversitate cu privire la metodele de a câștiga bani online de acasă. Recompensele le veți primi în puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în bani, în momentul în care doriți să retrageți. Necesarul de retragere este de 5$ pentru PayPal și 2$ pentru cardurile cadou.

premii în bani cu PrizeRebelPin
Un site serios de sondaje

PrizeRebel se aseamănă cu SwagBucks în ceea ce privește modalitățile prin care puteți face bani cu ei. Deși Swagbucks este un site mult mai mare, acest site dispune de o multitudine de metode interesante și serioase de făcut bani online. În secțiunea ”Earn” sunt afișate toate modalitățile disponibile pentru a câștiga bani sau tichete cadou electronice.

Așadar, pentru a ajunge la minimul de retragere, dumneavoastră puteți utiliza numeroase mijloace precum sondaje de opinie, oferte pentru telefonul mobil, task-uri sau concursuri. PrizeRebel utilizează un sistem de puncte pentru a recompensa pe cei mai activi membrii ai săi.

1 punct chiar valorează suma de 0.01$

Cu siguranță ați observat cum acest sistem de puncte poate să devina puțin frustrant. În sensul că anumite premii sau recompense vă poate costa mai multe puncte decât în mod normal. Adică, un premiu de 5$ vă poate costa mai mult de 500 de puncte, în condițiile în care 1 punct valorează 0.01$.

Din fericire, acest lucru nu se va întâmplă pe PrizeRebel. Poți schimba punctele pentru bani sau tichete cadou fără să plătiți suplimentar. Pe PrizeRebel, un tichet cadou de 2$ pentru Amazon o să vă coste 200 de puncte, adică exact cât este rata de conversie.

Ceea ce îmi place foarte mult la acest site este faptul că nu este necesar să câștig 10$ sau mai mult pentru a face o retragere prin multele modalități disponibile de plată. Am reușit să fac 2$ și atunci pot să îi schimb în tichete electronice cadou, dacă prefer această modalitate. Dacă doriți să retrageți în bani, suma de 5$ nu cred că este foarte dificil de atins.

Pentru mai multe informații: PrizeRebel Tutorial

Faceți Bani Online de Acasă cu DollarClix

DollarClix este un alt site de tip GPT care își răsplătește membrii pentru a realiza diverse activități precum sondaje de opinie, oferte, reclame PTC și multe alte task-uri în mediul online. Pentru a începe munca pe acest site, dumneavoastră trebuie să vă înregistrați. Înscrierea este gratuită dar să nu utilizați o rețea virtuală privată (VPN) cu scopul de a păcăli sistemul și de a primi mai multe sondaje sau oferte. Acest lucru este interzis.

simple sondaje cu DollarClixPin
Aceasta este pagina de start pentru DollarClix

După ce ați completat acel formular de înregistrare, trebuie să vă confirmați adresa de email prin link-ul primit de la DollarClix. Când vine vorba de modalități de a face bani online, DollarClix vă oferă diferite metode prin care să realizați acel lucru. Veți fi recompensat în puncte pentru fiecare sondaj sau oferta completată. Aceste puncte vor putea fi schimbate în bani sau tichete cadou.

Un sistem de puncte – Bani sau Tichete Cadou Electronice

Tot ce trebuie să faceți este să ajungeți la minimul de retragere. Trebuie să menționez un aspect destul de important cu privire la sistemul lor de retragere. Pentru a primi bani de la acest site, trebuie să treceți prin niște verificări simple în ceea ce privește identitatea dvs, pentru a fi sigur că lucrează cu o persoană reală. După ce verificarea s-a finalizat cu succes, veți fi plătit. Procesarea plăților se realizează foarte rapid și maxim de 3 ori pe zi.

Ceea ce m-a atras la această platformă de sondaje este minimul de retragere precum și opțiunile de câștig. Au o gamă foarte largă de oportunități pe care le puteți folosi pentru a ajunge la minimul de retragere.

Potențialul acestui site web este uriaș, dacă îi acordați suficient timp și efort. De la simple sondaje până diferite oferte, toate acestea vă vor ajuta să obțineți un venit decent.

Minimul de retragere este de doar 1$ pentru varianta PayPal. Mai sunt și alte opțiuni dar nu prea sunt rentabile. De exemplu, dacă doriți să folosiți Payoneer, trebuie să aveți în cont suma de 52$ sau în cazul unui transfer bancar suma de 25$.

Pentru mai multe informații: DollarClix Tutorial

SuperPay.me | Bonus de Înregistrare 0.20$

SuperPay.ME este un site specializat în sondaje care s-a lansat în anul 2012. Oferă aceleași oportunități cum ar fi sondaje, oferte sau concursuri cu diferite premii în bani. Ca și în cazul DollarClix, minimul necesar pentru retragere este de doar 1$.

Ceea ce este un lucru bun, mai ales că vă puteți retrage banii folosind PayPal. În cazul în care nu doriți să folosiți PayPal, mai sunt și alte modalități de retragere cum ar fi Skrill (5$) sau carduri cadou.

Înscrierea pe acest site se poate realiza în mod gratuit și puteți obține prin intermediul oportunităților disponibile sume mici de bani. Dacă vă veți decide să îi acordați o șansă, veți câștiga și un bonus în valoare de 0.20$. Știu ca nu este o sumă considerabilă de bani. Dar cu acest bonus mai aveți de obținut doar 0.80$ pentru a face o retragere. Adică, să completați un singur sondaj de opinie.

Verificați conturile pe rețelele de socializare pentru codurile promoționale

Pe lângă metodele tradiționale de făcut bani online, mai puteți utiliza și diverse coduri promoționale. Aceste coduri promoționale le puteți găsi pe anumite rețele de socializare cum ar Facebook sau Twitter. Tot ceea ce trebuie să faceți este să copiați codurile respective în secțiunea ”Promo Codes” care se poate găsi prin accesarea rubricii ”Home”.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, nu este foarte complicat adăugarea acestor coduri speciale. Câștigurile obținute cu aceste coduri nu sunt foarte mari, dar vă puteți aștepta la sume de 0.10$ sau 0.15$. Având în vedere că nu necesită prea mult efort, eu zic că merită să verificați din când în când conturile lor pe aceste 2 rețele de socializare.

câștigă bani online de acasă din coduri promoționalePin
Aici adaugați codurile promoționale

În concluzie, SuperPay.me reprezintă un site serios, care vă oferă un număr decent de sondaje sau oferte și multe alte soluții pentru a câștiga bani online de acasă. Deși, interfața de utilizare al acestui site mai necesită ”mici” ajustări, totuși merită să acordați puțin din timpul dumneavoastră liber pentru a câștiga niște bani de buzunar.

Pentru mai multe informații: SuperPay.Me

InstaGC | O altă Metodă Simplă de făcut bani online acasă

Pentru fiecare sondaj, sarcină sau ofertă veți fi recompensat în puncte, care pot fi schimbate în bani. Mai mult decât atât, InstaGC vă oferă o diversitate de opțiuni de a face bani online de acasă. Acestea pot fi sub forma de testare unor produse sau servicii pe internet, cumpărături online, vizionarea de videoclipuri sau chiar și reclame PTC. Înregistrarea este gratuită și se poate realiza fie prin Google, fie folosind anumite rețele de socializare.

InstaGC funcționează în același mod precum alte site-uri GPT. Companiile partenere vă oferă șansa de a vă prezenta opinia cu privire la anumite produse sau servicii din mediul online. Dacă facem un calcul cu privire la numărul de tichete cadou electronice oferite membrilor săi, vom rămâne impresionați. Din anul 2011, de când a fost lansat acest site de către Andrew Day, s-au dat peste 1,3 milioane de tichete cadou.

Pentru retragere, se poate folosi fie prin transfer bancar, când aveți în cont suma de 5$, fie carduri cadou pentru incredibila sumă de 1$. Pentru a vă activa PayPal pentru retragere, este necesar să câștigați cu acest site suma de 50$. Doar după ce ați atins acest prag, puteți folosi PayPal pentru retragere.

Pentru mai multe informații: Câștigă tichete cadou electronice cu InstaGC

Sondajul este o metodă reală de câștig sau este o pierdere de timp?

Cu puțină perseverență și efort, chiar se poate obține un câștig decent folosind aceste platforme de sondaje. Sondajele pot fi realizate în timpul dumneavoastră liber. Nu vor necesita anumite abilități speciale pentru a câștiga bani completând sondaje plătite.

Deși aceste sondaje vă pot aduce un venit decent, ele nu pot înlocui un loc de muncă real.

Într-adevăr sunt persoane care au reușit să găsească diferite metode reale prin care au obținut venituri, mai mult decât decente. Pentru a vă baza în totalitate pe mediul online, trebuie să munciți mult mai mult. Adică ceva mai serios decât să completați simple sondaje sau alte mijloace similare.

Pentru majoritatea dintre noi, sondajul constituie un instrument simplu de a face bani online fără a fi nevoie de vreo specializare sau investiție.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania