Money Well – O aplicație cu jocuri online gratis pe telefonul mobil

4.7
(3)

Sunteți interesat de o aplicație care să vă plătească pentru a juca pe telefonul mobil? Ei bine, aplicația Money Well face exact acest lucru. În rândurile următoare, vom afla dacă este o aplicație serioasă și ce trebuie să faci pentru a câștiga bani PayPal cu ea.

Ce este Money Well?

Money Well este o aplicație care ne plătește în bani sau în tichete cadou electronice pentru a ne juca jocuri pe telefonul mobil. Această aplicație este sponsorizată de diverse companii de jocuri. Acestea doresc să își facă publicitate prin intermediul unor astfel de aplicații precum Cashyy, Money Well, Cash Empire sau App Flame.

Haideți să vedem cum putem instala această aplicație.

Cum putem instala și înregistra pe Money Well?

Pentru a instala aplicația Money Well, vom folosi magazinul de aplicații Google Play.

Deschideți Google Play și tastați în caseta de căutare ”Money Well”. Primul rezultat care va apărea va fi cel pe care îl veți instala pe telefonul mobil. Aplicația se numește ”Money Well – Jocuri cu recompense prin carduri cadou”, adică jucați jocuri și primiți fie bani, fie carduri cadou electronice.

Citește și Câștigați bani reali din jocuri cu Big Time Cash | Merită sau nu?

După instalarea aplicației, vi se va cere să vă creați un cont nou. Pentru a face acest lucru, veți folosi butonul ”Register”. Procesul de înregistrare va necesita anumite informații despre sexul, vârsta și metoda preferată de identificare.

money well formular de înscrierePin
Money Well Înregistrare

Veți avea la dispoziție următoarele opțiuni de identificare:

  • Facebook;
  • Google;
  • Adresa de e-mail.

Am ales să mă conectez prin intermediul contului meu Google. Puteți folosi oricare dintre celelalte 3 metode enumerate mai sus.

Toate aceste aplicații vă vor cere să le acordați acces la datele dvs. de utilizare. Pentru tot acest efort, veți primi un bonus de 1 800 de puncte sau monede.

bonus de înregistrarePin
Money Well Bonus

Care este nota de evaluare pentru aplicația Money Well în Google Play?

La momentul scrierii acestui articol, Money Well are o notă de 4,5 în magazinul de aplicații Google Play. Aplicația a înregistrat peste 1 milion de descărcări, cu peste 1.000 de recenzii sau opinii din partea utilizatorilor. Din ceea ce am putut vedea din aceste recenzii, aplicația Money Well conține atât recenzii negative, cât și pozitive. Foarte rar se pot găsi astfel de aplicații care să conțină doar recenzii pozitive de la cei care au folosit aplicația.

Pentru cei care vor să știe, această aplicație a fost lansată pe data de 3 martie 2021. Acum nu știu cât de surprinzător poate fi un număr atât de mare de descărcări pentru o aplicație lansată recent.

Cum putem câștiga bani PayPal cu aplicația Money Well jucând jocuri pe telefonul mobil?

După ce v-ați creat contul Money Well, veți primi primul joc. Acesta se numește Solitaire – Grand Harvest. Acest joc vă oferă 132 de puncte sau tichete pentru fiecare minut jucat. În timp, veți primi alte jocuri care vă vor oferi diverse recompense, astfel încât să ajungeți cât mai repede la suma minimă de plată. Acesta este, de asemenea, și marele avantaj. Aplicația Money Well adaugă periodic jocuri noi, dar este importantă și activitatea dumneavoastră în cadrul aplicației.

joaca joc cu Money WellPin
Money Well Joc

Câți bani se pot câștiga cu Money Well?

Suma pe care o câștigați depinde de țara din care proveniți și de timpul pe care îl petreceți în aplicație. Aceste câștiguri nu sunt constante. Se poate întâmpla ca la un moment dat să ofere 150 de puncte pe minut, iar după câteva minute, câștigurile să scadă la o valoare de 20 de puncte.

Citește și Modalități prin care putem face bani din Tik Tok

Deși, pare o modalitate ușoară de a face bani cu telefonul mobil, Money Well nu vă va oferi câștiguri decente. Există utilizatori care au câștigat aproape 10 lei pentru o lună întreagă. Bineînțeles, aceste câștiguri pot fi îmbunătățite considerabil printr-o promovare serioasă a aplicației.

Cum se obțin tichetele sau punctele?

Tichetele sau punctele pot fi obținute din jocurile pe care le jucați pe telefonul mobil. Numărul de jocuri poate depinde de zona geografică în care vă aflați. De ce? Creatorii acestor jocuri vor dori o mai bună interacțiune din partea utilizatorilor din anumite țări. Asta nu înseamnă că, dacă suntem din România, nu vom găsi jocuri.

Vor fi jocuri, dar cu toate acestea, ne va fi destul de greu să obținem ceva notabil de pe urma acestei aplicații. Fiecare joc vă va răsplăti cu un număr de bilete sau puncte pe minut, dar acesta va scădea cu cât jucați mai mult jocul respectiv.

Ca urmare, la un moment dat, va trebui să instalați un alt joc, care vă va oferi recompense mai mari. Acest lucru se va întâmpla atunci când vechiul joc nu va mai oferi puncte ca recompensă în schimbul minutelor jucate în acel joc.

În ce constă programul de referință?

Pentru fiecare persoană recomandată în această aplicație, veți primi 100 de puncte. Dar asta nu este tot ce puteți obține pentru promovarea aplicației Money Well.

În funcție de activitatea fiecărui utilizator, veți primi încă 25% din numărul de puncte obținute. Partea bună este că și ei vor primi 25% din punctele câștigate de dvs.

Din punctul meu de vedere, aplicația Money Well nu vă va îmbogăți, dar nici nu vă va oferi un venit decent. Dacă nu aveți referali (persoane invitate), atingerea minimului de retragere (o sumă decentă de bani) va dura ceva timp. După cum am spus, depinde și de cât de implicat sunteți în această aplicație.

Care sunt metodele de plată?

Câștigurile obținute vor putea fi retrase prin intermediul procesorului de plăți PayPal. Acestea sunt pachetele disponibile pentru plată prin PayPal:

  • 2000 puncte (0,83 RON);
  • 3959 puncte (1,66 RON);
  • 9701 puncte (4,16 RON);
  • 18 826 puncte (8,31 RON);
  • 37 275 puncte (16,62 RON);
  • 55 354 puncte (24,93 RON);
  • 73 067 puncte (33,24 RON).

După cum puteți vedea, pentru a primi suma de 16,62 RON, trebuie să aveți în cont mai mult de 37 000 de puncte. Va fi nevoie de multă muncă din partea dumneavoastră pentru a obține o ”hârtie” de 10 RON.

Notă: Aceste cifre se pot modifica în timp, în funcție de popularitatea acestei aplicații.

Este Money Well o aplicație serioasă? Există probleme cu plățile?

Money Well este o aplicație serioasă care își plătește membrii în mod regulat. Dar nu aceasta este problema. Problema este că durează prea mult timp pentru a obține o singură plată. Într-adevăr, nu dăm la sapă. Dar totuși, timpul nostru liber este mult prea prețios pentru a-l irosi pe astfel de aplicații.

Dacă sunteți prea plictisit, puteți să-i dați o șansă, dar nu pentru a face bani. Pentru că veți fi dezamăgiți.

Prefer să folosesc aplicații care să-mi ofere câștiguri fără prea mult efort. O astfel de aplicație este HoneyGain, care oferă și un bonus de înscriere de 5 dolari. Sau, poate preferați o altă aplicație similară cu HoneyGain. Este vorba de IPRoyal Pawns, dar care nu oferă un bonus de înscriere, în schimb are o retragere minimă de 5 dolari.

În concluzie, nu vă recomand să folosiți această aplicație pentru a face bani. Mulți oameni au renunțat la această aplicație după ce au cerut prima plata prin PayPal. Verificarea a durat prea mult timp pentru a obține aceste sume mici de bani.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu