Vizionați videoclipuri pe telefonul mobil și câștigați BNB gratuit cu MContent

0
(0)

YouTube a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute resurse pentru căutarea de informații, învățare, perfecționarea abilităților sau doar pentru distracție. În mod incredibil, există aplicații și site-uri care îi recompensează pe utilizatori pentru vizionarea videoclipurilor. În acest articol, voi dezvălui o aplicație numită MContent, care ne oferă o modalitate ușoară de a obține criptomonede prin vizionarea de videoclipuri pe dispozitive mobile.

Fiecare își gestionează timpul liber în felul său, dar realitatea este că milioane de oameni își folosesc telefoanele mobile pentru a viziona diverse videoclipuri. Această tendință a dus la apariția a numeroase platforme care recompensează membrii pentru activitatea lor plăcută, fie în bani, fie în tichete cadou.

Dar, așa cum ne-am obișnuit, unele platforme vor încerca să ne înșele încrederea, ceea ce face ca noi să nu fim plătiți pentru munca noastră.

Câștigați bani vizionând videoclipuri

Bineînțeles, MContent nu este singura platformă pentru vizionarea de videoclipuri. Pe blogul meu puteți descoperi multe astfel de site-uri, dintre care menționez câteva:

Din păcate, am analizat și platforme care s-au dovedit a fi escrocherii. Pentru a vă proteja, încercați să evitați următoarele site-uri:

În ce categorie va fi inclusă aplicația MContent discutată în acest articol?

Pentru a vă oferi un răspuns pertinent, voi testa aplicația și vă voi împărtăși părerea mea, în speranța că vă va fi de folos, mai ales dacă vă gândiți să instalați această aplicație mobilă de vizionare video.

Ce este MContent?

MContent face promisiuni tentante că utilizatorii pot câștiga bani din activități simple, cum ar fi vizionarea de videoclipuri sau încărcarea de videoclipuri.

Pentru a profita de această aplicație, va trebui să o instalați pe telefonul mobil, fie că folosiți Android sau iOS. Aplicația este disponibilă pentru ambele sisteme de operare.

Cum ne putem înregistra pe MContent?

Pentru a vă înregistra în MContent, urmați pașii simpli de mai jos. Această platformă funcționează atât pe Android, cât și pe iOS, așa că primul pas este să mergeți la magazinul de aplicații preferat și să instalați aplicația.

înregistrare aplicație MContentPin

Odată instalată, veți fi direcționat către formularul de înregistrare. Aici, veți completa câmpurile uzuale cu informațiile dvs. personale, cum ar fi numele, prenumele, numele de utilizator, parola și adresa de e-mail.

permisiune acces locație Pin

Procesul continuă cu acordarea de permisiuni aplicației pentru a accesa funcții specifice, cum ar fi localizarea. În cele din urmă, veți primi prin e-mail un link de verificare care confirmă înregistrarea dvs.

Opinii despre MContent – Impresii pozitive sau negative?

Întrucât v-am prezentat procesul de înregistrare, ne vom îndrepta acum atenția asupra opiniilor utilizatorilor MContent. Este bine de știut că aplicația are un rating de 1,8 pe Google Play, iar numărul de descărcări nu pare să fie în favoarea ei.

Cu un rating atât de scăzut, este de înțeles că majoritatea opiniilor sunt negative. Se pare că utilizatorii sunt dezamăgiți de ofertele video disponibile în aplicație.

Însă, acest articol își propune să ofere detalii și informații utile, astfel încât să vă ajute să luați o decizie în cunoștință de cauză dacă doriți să utilizați sau nu aplicația.

Recompense în criptomonede NBB pentru vizionarea de videoclipuri pe telefonul mobil

MContent oferă posibilitatea de a câștiga criptomonede BNB, ce alimentează ecosistemul Binance, prin vizionarea de videoclipuri pe telefonul mobil. Există două modalități de a câștiga recompense în aplicație:

  • Vizionarea videoclipurilor;

Pur și simplu alegeți un videoclip și urmăriți-l. Recompensa va fi acordată chiar dacă nu terminați de vizionat, dar suma va fi mai mică. Pentru a obține recompensa completă, trebuie să urmăriți videoclipul până la sfârșit.

Puteți selecta diferite categorii, cum ar fi Sport, Influenceri, Mașini, Mâncare, Modă, Trailere de film și multe altele. Fiecare videoclip pe care îl urmăriți vă va aduce puncte.

recompense în puncte pentru vizionarea de videoclipuri pe mobilPin

De exemplu, am vizionat un videoclip de 14 secunde și am obținut aproximativ 87.500 de puncte. Mă întreb de câte puncte va fi nevoie pentru a le converti în criptomonedă?

  • Încărcarea videoclipurilor.

În partea de jos a ecranului, veți găsi un buton care vă permite să încărcați videoclipuri de pe dispozitivul dvs. mobil. Recompensele în puncte vor fi oferite doar utilizatorilor unici.

încărcare videoclipuri de pe mobilPin

Prin urmare, dacă o persoană urmărește același videoclip de mai multe ori, nu veți primi puncte suplimentare.

Care sunt metodele de plată?

În lumea tehnologiei moderne, videoclipurile mobile joacă un rol esențial în viața noastră. Aplicația MContent promite să ne ofere posibilitatea de a câștiga puncte valoroase prin interacțiunea cu videoclipurile. Dar merită oare efortul?

Cum funcționează sistemul de recompense MContent?

Spre deosebire de alte platforme, MContent nu oferă recompense în bani. În schimb, utilizatorii sunt recompensați cu puncte pentru activitățile lor în cadrul aplicației. Aceste puncte pot fi răscumpărate în secțiunea ”Portofelul meu”, care trebuie activată în prealabil.

fraza de recuperare pentru portofel digitalPin

Utilizatorii vor primi o frază de recuperare, formată din 12 cuvinte-cheie, într-o anumită ordine, esențiale pentru utilizarea portofelului. Va trebui apoi să fie configurat un cod de acces din 4 cifre.

tipuri de balanță în aplicația MContentPin

Portofelul din aplicația MContent va afișa numărul de puncte, token MContent sau token Binance. Un detaliu important de reținut este că 1 token MContent echivalează cu 1 punct de recompensă.

Particularități ale metodei de plată

Una dintre particularitățile aplicației MContent este că nu există o sumă minimă de plată. Cu toate acestea, pentru a efectua cu succes un transfer de fonduri, va fi necesar să se plătească o ”gas fee”, care presupune realimentarea contului MContent cu BNB.

Merită să folosiți MContent?

Numărul mic de videoclipuri disponibile în aplicație face ca aceasta să nu fie atât de atractivă pe cât ne-am dori. Indiferent de abordarea aleasă (vizionarea sau încărcarea de videoclipuri), beneficiile sunt limitate.

De asemenea, procesul de conversie a punctelor nu este ușor de utilizat, fiind destul de complicat și necesitând alimentarea contului cu BNB (BEP20) (1 BNB, o sumă destul de mare) pentru a fi finalizat cu succes.

ștergere cont pentru aplicația MContentPin

Din păcate, în acest moment, nu pot recomanda utilizarea aplicației MContent utilizatorilor din România. Vestea bună este că în meniul principal, la secțiunea „Profil„, există o opțiune de ștergere a contului, pe care unii dintre noi ar putea să o folosească.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu