Urmăriți videoclipuri online și câștigați CFXT cu Chainflix | Merită sau nu?

0
(0)

Cât timp petreceți vizionând videoclipuri pe YouTube? Ați dori să câștigați criptomonede din vizionarea de videoclipuri? Am vești bune, pe internet se găsesc site-uri precum Fruitlab, TV-TWO, Chainflix sau PicturePunches unde se pot face bani sau obține anumite criptomonede doar urmărind diverse materiale video.

Așadar, dacă vă considerați o persoană care petrece multe ore în fața calculatorului sau care folosește un dispozitiv mobil pentru a viziona videoclipuri, atunci probabil că veți fi interesați de acest articol, unde vă voi face cunoștință cu site-ul Chainflix, ceva asemănător cu YouTube.

Multă lume s-a întrebat, dacă tot petrecem atât de mult timp pe platforme precum YouTube sau Tik Tok, de ce să nu încercăm să facem ceva bănuți din aceste activități zilnice.

De aceea m-am înregistrat pe Chainflix tocmai pentru a vedea ce oferă și pentru a vă prezenta o părere sinceră cu privire la oportunitățile sau dezavantajele acestui site.

Așadar, la finalul acestui articol, pe baza informațiilor prezentate aici, veți putea ști dacă este vorba de un site care merită atenția dumneavoastră și, astfel, veți putea decide dacă este cazul să vă înregistrați sau nu.

Ce este Chainflix?

Chainflix este o platformă de streaming video în cadrul căreia utilizatorii sunt încurajați să vizioneze videoclipuri, la care se mai adaugă și posibilitatea de a obține criptomonede. În cazul acestui site, este vorba de token-ul Chainflix (CFXT), despre care vom discuta puțin mai târziu.

Înainte de a explica în ce mod funcționează Chainflix, este necesar să parcurgem procedura de înregistrare.

Cum ne putem înregistra pe Chainflix?

După accesarea paginii oficiale a site-ului, în dreapta sus veți vedea butonul de înregistrare ”Sign Up / Sign In”.

Prin selectarea acestui buton, veți putea începe procesul de înregistrare.

înregistrare ChainflixPin
Înregistrare pe Chainflix

Într-un prim pas, vi se vor oferi mai multe modalități de înregistrare, și anume:

  • Google;
  • Facebook;
  • Naver;
  • Kakao;
  • înregistrare prin e-mail.

Dintre toate aceste opțiuni, veți folosi Google, Facebook sau adresa dvs. de e-mail. Ultimele 2 opțiuni sunt specifice zonei asiatice, în special pentru Coreea de Sud.

Dintre cele 3 opțiuni disponibile pentru România, am ales opțiunea de înregistrare prin email.

Astfel, pentru a mă înregistra a trebuit să adaug adresa mea de e-mail și o parolă.

Citește și Obțineți 33 de dolari pe fiecare încărcare video cu DoodStream

După ce ați completat acest mic formular, veți fi îndrumat către o pagină unde va trebui să vă introduceți data de naștere.

Și astfel ați reușit să vă înscrieți pe Chainflix, dar nu înainte de a vă confirma adresa de e-mail.

Cum puteți viziona videoclipuri online cu Chainflix?

Nu uitați să vă confirmați adresa de e-mail. Toate activitățile de pe Chainflix sunt condiționate de confirmarea adresei de e-mail.

Necesară confirmarea adresei de e-mailPin
Confirmarea adresei de e-mail este necesară

Cu alte cuvinte, pentru a viziona videoclipuri pe acest site trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

  • confirmarea adresei dvs. de e-mail;
  • finalizarea procesului KYC, adică ”Know Your Customer”, care presupune verificarea identității prin permis de conducere, pașaport sau permis de ședere.

Așadar, este suficient să faceți o fotografie cu telefonul mobil a unuia dintre cele trei documente menționate mai sus.

Verificarea acestor documente durează maximum 2 zile lucrătoare și, odată ce ați fost acceptat, veți putea începe să câștigați token-ul CFXT urmărind videoclipuri online.

videoclipuri ChainflixPin
Lista cu videoclipuri Chainflix

Pentru a obține CFXT, trebuie să urmăriți videoclipurile afișate în cadrul acestei platforme de streaming video.

După ce ați selectat videoclipul, puteți vedea numărul de token-uri CFXT în partea dreaptă a titlului videoclipului respectiv.

Trebuie remarcat faptul că nu veți primi întreaga recompensă, în sensul că 55% va fi acordată celui care a încărcat materialul video și doar 45% vă va fi acordată dumneavoastră.

Citește și Metaverse, NFT, Staking prin intermediul aplicației Legion Network | Merită sau nu?

Ca să vă dau un exemplu, dacă ați vizionat un clip video care oferă o recompensă de 1 token CFXT, veți primi doar 0,45 CFXT, în timp ce 0,55 CFXT vor merge la proprietarul videoclipului respectiv.

Numărul de token-uri CFXT este influențat de durata videoclipului. Cu cât durata videoclipului este mai mare, cu atât mai multe token-uri CFXT veți primi.

În cazul în care nu vă amintiți ce videoclipuri ați vizionat, este suficient să vă uitați la valoarea recompensei. Dacă este 0, atunci videoclipul respectiv a fost deja vizionat de dumneavoastră.

Cam acesta este procesul de recompensare pentru videoclipurile vizionate pe Chainflix.

Câștigați Chainflix (CFXT) în calitate de ”Flixer”

Un ”FLIXER” este un fel de ”Youtuber”, adică o persoană care încarcă materiale video pe o platformă de streaming video.

Ca și în cazul platformei YouTube, aceasta este o modalitate atractivă de a obține un venit pasiv. Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, veți putea obține 55% din valoarea recompensei din vizualizările realizate de alți utilizatori.

Astfel, atunci când o persoană urmărește videoclipul încărcat de dumneavoastră, veți primi 55% din monedele aferente recompensei afișate. Dacă nimeni nu se uită la videoclipul dumneavoastră, nu veți primi nimic.

Notă: Verificarea KYC este obligatorie pentru a deveni un ”FLIXER”.

Care sunt metodele de plată?

Veți primi token-uri CFXT pentru videoclipurile vizionate pe Chainflix.

Valoare token CFXTPin
Valoare token CFXT

La momentul publicării acestui articol, valoarea acestui token era de 0,00709 dolari, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

De asemenea, acest token poate fi tranzacționat pe unele site-uri de exchange. În viitor, se intenționează ca acest token să poată fi folosit pentru a procesa plăți către diverse servicii sau pentru a recompensa utilizatorii prin programe de afiliere.

opțiuni configurare portofel ChainflixPin
Configurare portofel Chainflix

În mod normal, există două tipuri de portofele compatibile:

  • Portofelul Chainflix, care poate fi utilizat în cadrul acestei platforme (trimiterea sau primirea de token-uri CFXT de la alți utilizatori, retragerea de token-uri, conversia de token-uri CFXT și așa mai departe).
  • portofelul personal (portofele bazate pe Klaytn (KCT) precum Coin98 Wallet, Kaikas, Klip, D’cent, Huobi Wallet, TokenPocket, nBlocks sau Klaytn Wallet).

De asemenea, Chainflix nu impune o sumă minimă de retragere, ceea ce înseamnă că ceea ce obțineți din vizionarea videoclipurilor puteți retrage imediat în portofel.

Merită sau nu?

Acum depinde în ce măsură sunteți atrași de aceste modalități de obținere a criptomonedelor. Numărul de token-uri depinde de durata videoclipurilor pe care le urmăriți.

De asemenea, nu se poate preciza o cifră fixă cu privire la recompensa, mai ales în cazul unor criptomonede, deoarece valoarea acestora se schimbă periodic.

Pentru a beneficia de întregul potențial al acestui site, trebuie să vă verificați identitatea. Fără această verificare, timpul petrecut pe Chainflix poate fi considerat o pierdere de timp.

Dar, având în vedere oportunitățile limitate de câștig pentru România și valoarea scăzută a recompenselor (55% autor – 45% utilizator), nu aș putea recomanda acest site, cel puțin deocamdată. Vom vedea ce rezervă viitorul pentru tokenul CFXT.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu