Jocuri gratuite pe telefon și plăți prin PayPal sau Binance cu Tyr Rewards | Merită sau nu?

0
(0)

Ce poate fi mai plăcut decât să vă relaxați într-un fotoliu moale și să vă bucurați de jocuri gratuite pe telefon, evadând într-o lume paralelă? Magazinele de aplicații ne ispitesc cu o gamă largă de opțiuni care oferă recompense în bani sau tichete cadou pentru activități simple, cum ar fi jocurile, sondajele sau cumpărăturile. Fiecare aplicație promite o experiență unică, dar numai recenziile celor care le-au încercat deja ne pot ghida în alegerea celor potrivite. Așa că vă invit să descoperim împreună o lume de jocuri gratuite pe telefon sub umbrela aplicației Tyr Rewards.

Cât de profitabile pot fi jocurile gratuite pentru telefon?

Deși este posibil să câștigăm bani prin intermediul acestor aplicații, nu trebuie să ne facem iluzii că ne vom îmbogăți sau că vom câștiga sume considerabile.

În esență, acestea sunt menite să ne aline plictiseala și să ne ofere o pauză de la stresul cotidian. Dacă reușim să câștigăm câțiva bănuți în plus, aceștia vor fi un bonus binevenit. Printre aplicațiile de jocuri menite să ne distreze se numără GameXpert, Crazy Dog, Cash Empire, Survey Pay, Pusher Mania și Digiwards.

Pentru cei care caută o sursă suplimentară de venit, există aplicații de încredere, cum ar fi AttaPoll, care oferă plăți rapide prin PayPal. Este rar să găsim astfel de aplicații care oferă plăți imediate, ceea ce reprezintă un adevărat succes în această sferă.

Dintre toate aplicațiile, SwagBucks se remarcă prin varietatea de opțiuni de câștig: jocuri mobile, sondaje, videoclipuri, căutări pe internet sau cumpărături online și oferte de cashback.

Tyr Rewards – O lume de jocuri mobile gratuite

Cu aceste gânduri și așteptări, pornim într-o călătorie plină de entuziasm și speranță în explorarea aplicației Tyr Rewards. La final, vă voi prezenta concluzia mea cu privire la potențialul de câștig oferit de această aplicație.

Ce este Tyr Rewards?

Jocurile pe mobil sunt principala metodă de câștig oferită de aplicația Tyr Rewards, care aparține companiei Tyrads din Singapore. Din câte am putut vedea, această companie nu are o experiență îndelungată în acest domeniu, Tyr Rewards fiind prima și singura aplicație de jocuri dezvoltată de ei.

Recenzii pe Google Play

Deși un număr mare de descărcări sau un rating pozitiv nu garantează succesul unei aplicații, este important să aruncați o privire la recenziile lăsate de utilizatorii care au testat deja aplicația.

La momentul redactării acestui articol, Tyr Rewards avea un rating de 4,4, cu peste 19.000 de recenzii, dar numai câteva în limba română. Pentru a afla mai multe, voi instala aplicația și voi investiga personal potențialul de câștig pe care îl oferă. În acest fel, veți descoperi dacă merită sau nu să o instalați pe telefonul dumneavoastră.

Cum ne putem înregistra pe Tyr Rewards?

Descărcați aplicația

În lumea digitală a aplicațiilor mobile, Google Play domnește suprem, aducându-vă numeroasele sale creații, printre care și aplicația Tyr Rewards. Spre dezamăgirea utilizatorilor de iOS, aplicația este compatibilă doar cu telefoanele Android.

Descărcați această aplicație de numai 11,56 MB din Google Play pentru a vă înscrie. Nu uitați să activați opțiunea „Allow Usage Access” înainte de a continua.

permisiuni aplicație Tyr RewardsPin

Procesul de înregistrare

După descărcare, veți fi direcționat către formularul standard de înregistrare, unde veți completa informații personale precum numele, adresa de e-mail și parola. Dacă doriți o autentificare mai rapidă, puteți utiliza contul dumneavoastră Google.

înregistrare Tyr RewardsPin

Crearea profilului dvs. în Tyr Rewards

După ce v-ați autentificat în contul nou creat, va trebui să vă creați un profil, care vă va aduce beneficii sub formă de puncte.

completare profil aplicație de jocuriPin

Pentru a completa acest profil, veți răspunde la întrebări privind data nașterii, sexul și veți oferi feedback (rating și opinie). La finalul acestui proces, veți câștiga 120 de puncte.

Jocuri gratuite pe telefon și recompense în puncte

În România, Tyr Rewards oferă 9 jocuri gratis pe telefon cu recompense în puncte de până la 288.000 de puncte. Pentru a vă bucura de aceste jocuri, veți instala fiecare dintre ele folosind linkul furnizat de Tyr Rewards.

jocuri disponibile pe Tyr RewardsPin

Pentru a acumula puncte, veți îndeplini diverse misiuni, cum ar fi atingerea anumitor niveluri.

exemplu de joc pe mobilPin

Un exemplu ar fi jocul Ice Cream Inc. unde puteți câștiga 35.000 de puncte dacă ajungeți la nivelul 400, ceea ce va presupune mult timp și răbdare.

Programul de promovare Tyr Rewards

Obțineți câștiguri suplimentare prin promovarea aplicației Tyr Rewards, care vă va aduce un comision de 10% din punctele obținute de persoana pe care o invitați.

Care sunt metodele de plată?

Aplicația Tyr Rewards se mândrește cu o structură simplă formată din următoarele componente cheie:

 • Pagina principală;
 • Oferte de jocuri gratuite pe telefon;
 • Secțiunea de plată;
 • Programul de promovare.

Opțiuni pentru a converti punctele în recompense

În secțiunea de plăți, utilizatorii pot alege între diferite modalități de a-și converti punctele acumulate. Iată câteva dintre acestea:

PayPal

Prin intermediul PayPal, pot fi obținute diverse recompense în bani:

 • 10 dolari (1.069.880 puncte);
 • 15$ (1.589.880 puncte);
 • 20$ (2 109 880 puncte);
 • 25$ (2 629 880 puncte);
 • 50$ (5 229 880 puncte);
 • 100$ (10 429 880 puncte).

Binance

Folosind Binance, există doar două opțiuni de plată:

 • 50$ (5 049 880 puncte);
 • 100$ (10 049 880 puncte).

Desigur, există și alte opțiuni de conversie a punctelor, cum ar fi Fortnite, Free Fire, Razer și PUBG Mobile, dar acestea nu sunt deosebit de atractive pentru utilizatorii din România.

Merită aplicația Tyr Rewards?

Se pare că profiturile oferite de această aplicație depind în mare măsură de timpul petrecut jucând jocuri pe telefon în mod gratuit, care poate ajunge la sute de ore pentru un utilizator din România.

Deși există multe jocuri interesante, acestea nu aduc recompense semnificative în puncte. Un dezavantaj major este lipsa unui sistem de urmărire a progresului, ceea ce poate face dificilă urmărirea jocurilor deja instalate și jucate.

Într-adevăr, ideea de a petrece zeci sau chiar sute de ore privind fix pe ecranul telefonului în căutarea unor puncte nesemnificative nu mai pare atât de atrăgătoare în lumina acestor constatări.

Concluzie

În concluzie, Tyr Rewards este o aplicație modestă care nu oferă câștiguri semnificative prin intermediul jocurilor gratuite pe telefon.

Din acest motiv, nu pot recomanda această aplicație, având în vedere potențialul scăzut de câștiguri și lipsa dovezilor de plată online. În plus, nu trebuie trecute cu vederea recenziile negative ale celor care au întâmpinat probleme în procesarea plăților.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu