Top 6 aplicații care te plătesc în PayPal ca începător în România

5
(1)

Sunteți deja lipit de telefon în cea mai mare parte a zilei, nu-i așa? Navighezi pe internet, verifici rețelele de socializare sau te pierzi în jocuri. Dar haideți să ne gândim puțin. Cum ar fi dacă aceleași aplicații care te plătesc în PayPal ar începe să vă umple contul?

Cuprins Ascundeți
2) Top 6 aplicații pentru a face bani pe telefon și a fi plătit în PayPal pentru România

Aplicații care te plătesc în PayPal – Cum să vă maximizați timpul petrecut pe telefon

Și eu, ca și tine, am fost în aceeași situație. Mi-am dat seama că aș putea să-mi folosesc timpul mai eficient. Și, bineînțeles, am pus mâna pe telefon și am început să caut. Ai ghicit: aplicații care te plătesc în PayPal. Da, există numeroase aplicații pentru a face bani pe telefon, iar eu am testat sute dintre ele.

Ce doriți? Bani rapizi, plăți imediate

Și este simplu. Ai nevoie doar de o aplicație ușor de folosit care să îți aducă niște bani în plus. Și, bineînțeles, vrei să fii plătit rapid, fără bătăi de cap. De aceea, oameni ca tine m-au întrebat mereu care este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a obține bani prin PayPal.

Ești gata de plecare?

Înțeleg, ai timp limitat și vrei să treci direct la subiect. Să începem cu o listă cu cele mai bune aplicații care îți oferă bani reali, în PayPal. Este timpul să-ți maximizezi profiturile și să-ți transformi telefonul într-o mașină de făcut bani.

Așadar, ești gata să afli mai multe? Rămâi pe fir. Vom detalia totul, pas cu pas. La urma urmei, cine nu și-ar dori notificări de la PayPal care să spună că a primit bani în plus?

Așa că hai să trecem la treabă.

Top 6 aplicații pentru a face bani pe telefon și a fi plătit în PayPal pentru România

Ai mereu telefonul la îndemână, nu-i așa? Este timpul să te gândești serios la potențialul acestuia de a-ți aduce venituri suplimentare. Mă refer la aplicațiile pentru a face bani pe telefon, aplicații care nu doar promit, ci și plătesc. Nu este o glumă. Îți prezint o listă selectă de 6 nume:

 • ySense;
 • AttaPoll;
 • App Flame;
 • FeaturePoints;
 • SwagBucks;
 • GrabPoints.

Și ce e mai bun decât TOATE aceste aplicații care te plătesc în PayPal ca începător în România? Vei descoperi mai multe detalii relevante în rândurile următoare. Înarmat cu aceste informații, vei putea să-ți optimizezi timpul și să-ți crești veniturile.

Deci, aveți telefonul dumneavoastră. Aveți contul PayPal. Aveți, de asemenea, o listă de aplicații care plătesc efectiv. Ce vă lipsește? Citiți mai departe.

bani de acasă cu YSense pentru un începător în România, detalii importantePin

Cum să faci bani cu YSense, o aplicație care te plătește în PayPal

Gata cu prezentările inutile. Ați venit aici pentru ceva concret, nu-i așa? Bine, să trecem direct la subiect.

Ați auzit de ySense? Poate că da, poate că nu. Dar ar trebui să știi asta: este unul dintre acele site-uri care te pot ajuta să faci bani online. Și dacă îți place ideea de a face bani stând pe canapea, atunci ești în locul potrivit.

Ce te face să dai click pe YSense?

Ce este nou cu ySense, vă întrebați? Într-o mare de aplicații pentru a face bani pe telefon, ySense strălucește în două moduri cheie:

 • Popularitate: Este greu de ignorat cele peste 3,3 milioane de vizite pe lună. Oamenii se duc acolo unde este acțiunea, unde sunt banii.
 • Rata de plată: Nu au inventat ei generozitatea, dar te fac să te simți răsfățat.

Oh, și nu uitați. Lucrează cu tot felul de rețele publicitare, de la AdGateMedia la OfferToro și până la PeanutLabs. Și da, au chiar și o aplicație mobilă. Pur și simplu pentru confortul tău.

Procesul de înscriere, simplu ca bună ziua

Nu trebuie să scrieți o teză de doctorat aici. Email, parolă și un click pe linkul de validare din emailul pe care l-ați primit. Altfel, banii rămân în visele tale.

Vrei banii tăi și sub ce formă?

Opțiunile sunt diverse atunci când vine vorba de retragerea câștigurilor dumneavoastră. Dacă ești prieten cu PayPal, grozav.

Dar dacă nu, există alternative:

 • Skrill;
 • Payoneer;
 • carduri cadou Amazon.

Pentru PayPal, se începe cu o sumă minimă de 10 dolari.

Cum ajungi la câștigurile tale?

Înainte de a te arunca în lupta cu sondajele, ySense vrea să te cunoască puțin. Un bonus de 25 de cenți pentru câteva întrebări despre tine. După aceea, sondajele vin așa cum trebuie. Uneori câștigi mai mult, alteori mai puțin, dar întotdeauna ceva.

Ce altceva puteți face?

Alte modalități de a-ți crește câștigurile? Oferte zilnice. Sume mici, dar care se adună. Iar dacă vrei să te joci de-a marketingul afiliat, primești și comisioane de până la 30%. O ofertă este tot o ofertă.

o listă de aplicații care te plătesc în PayPal din care AttaPoll nu putea lipsiPin

Cum să faci bani online de pe telefonul tău cu Attapoll

Am petrecut trei ani folosind AttaPoll și pot spune cu sinceritate că este genul de aplicație care face ceea ce promite. Dacă nu ați auzit de ea până acum, nu vă faceți griji. În continuare, haideți să trecem împreună prin detaliile care contează.

Ce este AttaPoll, de fapt?

Un far în ceața de aplicații care te plătesc în PayPal. Descărcați aplicația, înscrieți-vă și începeți să răspundeți la întrebări. În schimb, ești plătit. Simplu, clar și direct.

Pași pentru început

 • Deschideți App Store sau Google Play Store.
 • Căutați ”AttaPoll” și instalați.
 • Confirmați numărul de telefon sau, dacă preferați, utilizați o adresă de e-mail.

Câteva trucuri pentru a opta pentru sondaje personalizate

Prima dată când vă faceți un cont, încercați să completați sondajul de profil. În acest fel, veți primi sondaje mai potrivite pentru dvs. Este o modalitate de a evita frustrarea de a primi sondaje pentru care nu vă calificați.

Sfaturi pentru a primi mai multe sondaje

În cadrul setărilor, alegeți ”Cât mai multe posibil” pentru frecvența sondajelor.
Uitați-vă la stele. Cu cât vedeți mai multe, cu atât sunteți mai aproape de a fi plătit.

Sunteți descalificat? Nu este vina lui AttaPoll

Compania de sondaje face selecția. Așa că nu trageți cu ochiul la AttaPoll. Mai bine, fii sincer când îți completezi profilul.

Modalități de plată

În cele din urmă, aveți două opțiuni: PayPal sau Revolut. La 3 euro, banii sunt ai tăi. Iar dacă vreți să fiți altruist, AttaPoll vă oferă, de asemenea, opțiunea de a dona 2,5 euro.

pe net găsim aplicații care te plătesc în PayPal și tichete cadou, inclusiv aplicația SwagBucksPin

Aplicații de făcut bani pe telefon: De ce SwagBucks merită atenția ta

SwagBucks este un nume pe care probabil că l-ați auzit bâzâind prin intersecțiile web. Dar știți ceva? Nu este doar un zvon. Este real, este tangibil și este una dintre cele mai eficiente aplicații pentru a face bani pe telefon.

Cum funcționează?

Nu este un secret. Primești puncte SwagBucks (SB) pentru diverse acțiuni, fie că este vorba de navigarea pe internet, de jocuri sau de vizionarea de videoclipuri.

În matematică pură, 100 de SB-uri valorează un dolar american. Ce faci cu acești dolari? Aveți de ales. Transformați-i în carduri cadou Amazon sau în bani care așteaptă fericiți în contul dvs. PayPal în sume cuprinse între 10, 25, 50, 100 (pentru schimbul în dolari americani) și 25 de euro.

Să începem

Nu este complicat. Trebuie doar să faceți clic pe link-ul din descriere și să urmați pașii. Înscrieți-vă cu adresa de e-mail sau cu contul Google și ați intrat.

Și acum ce urmează?

Autentificați-vă și veți descoperi un teritoriu vast de sondaje. Completează-le și adună puncte, începând de la 8 SB până la 30 SB. Timpul de completare? Variabil, de la 7 la 30 de minute. Dar fiecare minut contează când vine vorba de aplicații care te plătesc în PayPal, nu?

Magazine, reduceri și tu

Vă plac reducerile, dar nu știți unde să le găsiți? Răsfoiți secțiunea ”Magazin”. Desigur, oferta pentru România nu este grozavă, dar pentru alte țări, este locul unde poți aduna ușor puncte.

Alternativă la sondaje

Dacă simți că sondajele încep să-ți mănânce zilele, ai opțiuni. Pagina ”Descoperă” îți oferă alte modalități de a acumula puncte, cum ar fi jocurile. Pentru cei din România, jocurile oferite sunt scurte, dar picante:

 • Monopoly Go;
 • Honkai Impact 3rd.

Puncte? Până la 1560 SB.

Cum îmi convertesc punctele în bani sau cadouri?

Se ajunge la 1 000 de puncte? Bine, acum navighează la ”Recompense” și alege:

 • PayPal;
 • tichete digitale cadou Amazon.

Și asta e tot. Ai transformat timpul în valoare.

App Flame este una dintre acele aplicații reale care te plătește în PayPal Pin

Cum să faci bani rapid pe telefonul tău cu App Flame

Întotdeauna ai știut că telefonul tău este bun pentru mai mult decât pentru a derula degeaba, nu-i așa? Faceți cunoștință cu App Flame, una dintre acele aplicații care te plătesc în PayPal și care își face bine treaba. Stai liniștit, nu este o înșelătorie; peste 10 milioane de descărcări pe Google Play și un rating de 4,4 stele vorbesc de la sine.

Metode de retragere

Începem cu dreptul. Cum îți iei banii? Simplu. Sunt disponibile PayPal sau carduri cadou Amazon. Și acum ascultă asta: pragul minim pentru PayPal este un modest 2,5 RON PayPal9.998 de monede. Dacă preferați cardurile cadou, calculați pentru un minim de 2,50 dolari.

În plus, sistemul lor de puncte

Dacă v-ați săturat de aplicațiile de făcut bani pe telefon care vă cer să strângeți câțiva bani înainte de a vă vedea banii, App Flame este pentru dvs. Aici, nu trebuie să fii Ion Țiriac. Ai strâns 2,5 RON?

Înscrierea este la fel de ușoară ca o plăcintă

Nu ai nevoie de un doctorat în IT pentru a te înscrie. Descarci aplicația pe un Android – da, iOS nu este încă în schemă – și te înscrii cu email, Google sau Facebook. După aceea, jucați. Simplu ca bună ziua.

Diverse oportunități de a câștiga

Desigur, vă puteți petrece timpul cu sloturi, RPG-uri sau strategie. Dar să știi că veniturile tale nu depind de cât de avansat ești în joc, ci de cât timp petreci acolo.

Și dacă tot suntem aici, o mică atenționare: cu cât joci mai mult același joc, cu atât câștigi mai puțin.

Programul de recomandare

Nici măcar nu trebuie să joci singur. Dacă pui pe altcineva în joc cu linkul tău, primești un procent din câștigurile sale. El câștigă, tu câștigi.

Și nu vă lăsați păcălit

Aplicația este o opțiune decentă, dar nu este o piață de diamante. Tot se blochează și nici nu te va face miliardar. Te poți aștepta la 2.5 RON pe oră, dacă ești cam norocos. Nu veți cumpăra un conac, dar nu e rău nici pentru ceva timp petrecut pe telefon, nu-i așa?

completează sondaje și oferte pe mobil cu FeaturePoints fără a avea nevoie de experiențăPin

FeaturePoints: Un jucător decent pe piața de aplicații care te plătesc în PayPal

Se spune că timpul înseamnă bani, dar ce faci atunci când ai puțin timp liber și telefonul în mână? Eu pot să te orientez în direcția Feature Points, o aplicație pe care o cunosc mai bine.

Disponibilitate și compatibilitate

Feature Points este practic omniprezentă. Fie că sunteți în echipa Apple sau în echipa Android, instalați-o și sunteți gata de acțiune. Dar așteptați un minut.

Pe Google Play, aplicația are un rating de 3,8 și peste 10 milioane de descărcări. Luați un moment pentru a digera ce înseamnă asta.

Metode de câștig

Nu, nu este o mașină de făcut bani. Dar Feature Points vine cu sondaje, OfferWalls (pereți de oferte) și un sistem de afiliere interesant. Tu recomanzi aplicația unui prieten, el face bani și ghici ce? Câștigi și tu un comision. Simplu, dar eficient.

Opțiuni de recompensă

Și acum, partea care te interesează cel mai mult: recompensele. Vorbind de aplicații care te plătesc în PayPal, Feature Points se află pe această listă.

Nu sunt doar puncte sau recompense simbolice. Există și criptomonede sau carduri cadou Amazon. Cu 3.000 de puncte, iei acasă 5 dolari. Dacă vrei mai mult, fii pregătit să aduni 6.000 de puncte pentru 10 dolari.

Feedback-ul utilizatorului

Este un sentiment amestecat aici. Media este de două stele. Nu este pentru a vă da pe spate, dar un lucru este sigur: răspund la recenzii. Asta spune ceva despre cât de mult își respectă clienții, nu-i așa?

Opinia mea simplă, dar sinceră

Sunt de părere că Feature Points este o aplicație solidă pentru a face bani. Dar este bine să vă calibrați așteptările. Ofertele sunt destul de limitate. Poate din cauza locației mele, sau poate că nu.

Tabloul de bord și experiența proprie

În ceea ce privește experiența utilizatorului, aplicația este simplă. Sunt puține sondaje și oferte, dar dacă adaugi recomandări și interacționezi pe social, punctele cresc. O notă de precauție: recompensele variază în funcție de regiune.

Acum că știți toate acestea, ce părere aveți? Este Feature Points aplicația care vă va aduce acel venit suplimentar sau căutați în altă parte?

Aveți toate datele, decizia vă aparține.

Câștiguri decente în PayPal cu aplicația GrabPointsPin

Bani online cu GrabPoints: aplicația care te plătește în PayPal și prin alte metode

Ai nevoie de aplicații care te plătesc în PayPal sau alte opțiuni ușoare, nu-i așa? Să lăsăm la o parte frumusețile verbale.

GrabPoints este o astfel de aplicație, iar eu te-am acoperit aici. Cu un cont Google, Facebook sau, drăguț, chiar și o adresă de e-mail (Outlook, Yahoo, AOL Mail și altele), ești în joc. Există țări în care serviciul nu funcționează, dar, să fim sinceri, dacă nu poți găsi oferte pentru țara ta, oricum nu este pentru tine.

Cum să retragi bani

 • Sondaje;

Primul lucru care sare în ochi sunt sondajele. Companii precum Cint, BitLabs, Yuno, YourSurveys, TheoremReach sau CPX Research îți umplu ecranul cu oportunități. Puncte sau dolari, vi le arată pe amândouă. Câteva sondaje chiar merită timpul tău, dar recunosc, peisajul s-a schimbat de când m-am înscris.

 • Oferte;

Un scroll în jos, descoperiți ofertele recomandate. OfferToro, Lootably, RevU, AdGateMedia sunt câteva dintre cele mai importante.

Alegeți o ofertă, respectați regulile și colectați punctele. Ca un sfat între prieteni, citiți cu atenție termenii. Dacă omiteți una, dispar și punctele.

 • Program de referință.

De asemenea, au un program de referință. Nu este cel mai atractiv, ca să spunem așa. Inițial, sunteți la zero. Trebuie să te lupți până la un comision de 10%. Prietenii tăi primesc 500 de puncte atunci când folosesc codul tău, așa că toată lumea câștigă.

Retragerea câștigurilor

Am ajuns la partea care ne interesează pe toți. Cât de mult și cum poți retrage?

Pragul minim este de 2 dolari, ceea ce este destul de rezonabil. Dar ești liber să acumulezi până la 200 de dolari. Dar sumele fluctuează în funcție de țara ta.

Practic, GrabPoints este una dintre aplicațiile pentru a face bani pe telefon, cu avantaje și dezavantaje. Este folositor să știi de la început la ce să te aștepți.+

Aplicații care te plătesc în PayPal, o șansă de a câștiga mai mult

Ai ajuns până aici, așa că ai toate ingredientele pentru a începe să câștigi bani. Este uimitor cât de simplu este să transformi un lucru atât de comun precum telefonul tău într-un instrument de profit. Nu numai că ai aplicații care te plătesc în PayPal, dar acum știi care sunt cele mai de încredere.

Să recapitulăm:

 • Ai telefonul la îndemână – Are aceeași importanță vitală ca și cheile de la mașină.
 • Ai un cont PayPal – Acum ești pregătit să primești plăți.
 • Aveți o listă de aplicații pentru a face bani pe telefon – ySense, AttaPoll, App Flame, FeaturePoints, SwagBucks, GrabPoints.

Poate că te-ai gândit cum să-ți maximizezi timpul. Iată răspunsul tău. Așa că ia-ți telefonul, încearcă una dintre aplicații și privește cum notificările PayPal devin din ce în ce mai frecvente. Nu te costă nimic să încerci, dar răsplata ar putea fi mai mare decât te aștepți.

Ai tot ce îți trebuie. Așadar, ce mai aștepți? Începe să îți transformi telefonul într-o sursă suplimentară de venit. Nu există niciun motiv pentru a lăsa neexploatat potențialul acestui gadget.

Fii curajos, fii inteligent și, mai presus de toate, fii pregătit să-ți umpli contul PayPal cu câștiguri.

Sper că te-am ajutat să-ți deschizi ochii asupra posibilităților pe care le ai la dispoziție.

Acum treci la treabă!

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu