Câștiguri pasive în PayPal cu EarnApp | Merită sau nu?

0
(0)

Sunteți conectat la internet mai tot timpul, fie că este vorba de telefonul inteligent, de computer sau de tabletă, pentru activități sociale, de divertisment sau legate de muncă. În mediul online există site-uri sau aplicații care ne ademenesc cu ideea de a face bani din partajarea lățimii de bandă de internet nefolosite. Mă refer aici la aplicații precum Mysterium Node, EarnApp, GetGrass, PacketStream sau Spider.

Nu trebuie decât să instalați aplicația și să o lăsați să își facă treaba în fundal.

În acest articol, vă voi prezenta o astfel de aplicație numită EarnApp, unde veți afla cum funcționează, cum se câștigă, precum și o concluzie asupra faptului dacă merită sau nu participarea în cadrul echipei din spatele aplicației.

În principiu, venitul obținut prin acest gen de aplicație este considerat ca fiind o sursă de venit pasiv pe internet. Am văzut multă vâlvă pe internet despre aplicația EarnApp și de aceea am decis să fac o ”mică” analiză legată de ceea ce oferă aceasta în scopul de a face bani online.

Ce este EarnApp?

EarnApp este o modalitate simplificată de monetizare a lățimii de bandă sau a traficului nefolosit de pe dispozitivul dumneavoastră. În prezent este deținută de compania Bright Data, care se prezintă în mediul online ca fiind una dintre cele mai importante platforme de date web.

În cazul în care vă interesează, acest domeniu, și anume earnapp.com, este destul de vechi, având data de înregistrare pe 5 mai 2009.

Cum vă puteți înregistra pe EarnApp?

Aveți mai multe opțiuni de înregistrare, în funcție de dispozitivul pe care doriți să o instalați.

instalare EarnAppPin
Instalare diverse platforme

În imaginea de mai sus, puteți vedea pe ce platforme poate fi instalată EarnApp.

Conform informațiilor de pe site-ul oficial, EarnApp este compatibilă cu următoarele platforme:

  • Windows;
  • Linux/Raspberry Pi;
  • Android;

În acest moment, această aplicație întâmpină ceva probleme pe Google Play, de aceea se recomandă instalarea acesteia folosind versiunea în format APK.

  • MacOS.

Eu folosesc deja Honeygain și IPRoyal Pawns, de care sunt satisfăcut și unde am reușit să prind câteva plăți. Pentru mai multe detalii, faceți click pe acestea pentru informații mai detaliate.

În continuare, vom discuta despre metoda de instalare pe sistemul de operare Windows 11.

Pentru aceasta, va trebui să creați un cont nou pe EarnApp prin intermediul unui cont Google. Acesta este de altfel singura modalitate de a vă înscrie.

Și cam atât, nu este nevoie să confirmați sau să efectuați nimic altceva pentru a începe să utilizați această aplicație.

Desigur, în afară de instalarea acesteia pe dispozitivul dumneavoastră.

Venit pasiv din partajarea lățimii de bandă de internet nefolosite cu EarnApp

Procedura de obținere a câștigurilor cu EarnApp implică 3 etape, și anume:

  • descărcarea aplicației;
  • instalarea aplicației;
  • utilizarea acesteia în background.

Pentru a afla dacă aplicația a fost instalată cu succes, puteți verifica dacă pictograma aplicației apare în bara de sistem, unde sunt afișate data și ora (în colțul din dreapta jos).

Urmează apoi conectarea contului dvs. la aplicația instalată. De asemenea, vi se va oferi opțiunea ca această aplicație să pornească imediat după lansarea sistemului Windows. Aceeași procedură se aplică și în cazul calculatoarelor Mac sau Linux.

Care este ideea din spatele acestor aplicații?

Aceste aplicații vă vor recompensa pentru fiecare GIGABYTE de date pe care îl distribuiți.

Aceste date GIGABYTE sunt considerate resurse valoroase de către diverse companii, care vor licita pentru datele dumneavoastră. În schimbul benzii de acces, utilizatorii vor primi bani.

Citește și Bani în plus de la domiciliu cu Test IO | Merită sau nu?

Ceea ce trebuie reținut în ceea ce privește profiturile generate de acest tip de ”afacere” este că acestea nu sunt constante. Este foarte important să fiți conștienți de acest amănunt.

Aceste valori din spatele câștigurilor generate se pot schimba în orice moment. La momentul scrierii acestui articol, EarnApp oferă aproximativ 0,1$ pentru cei din țările mai ”defavorizate”, 0,50$ pentru țările mai norocoase precum Franța, Canada, Japonia etc. și cea mai mare valoare de 1$ pentru țări precum Anglia sau America.

Câte dispozitive sunt permise pentru a instala EarnApp?

Teoretic, este permisă instalarea pe maximum 3 dispozitive, dar acestea trebuie să aibă propriul ID unic.

Câștigurile nu vor crește ”nebunește” dacă măriți numărul de dispozitive. Adică, nu vă așteptați la câștiguri de ”2x” sau ”3x” pentru că nu va fi posibil. Valoarea va fi cu un pic mai mare decât dacă ați folosi un singur dispozitiv.

Ce vă oferă programul de promovare?

Platforma EarnApp pune la dispoziția dumneavoastră un program de promovare care include un link de popularizare pe care îl puteți utiliza pe diverse site-uri, forumuri sau rețele sociale precum Twitter, Youtube, Facebook sau Tik Tok.

Veți primi un comision de 10% din ceea ce vor realiza cei care au fost invitați de dumneavoastră.

Care sunt metodele de plată?

EarnApp vă oferă mai multe opțiuni de retragere:

  • PayPal (retragere minimă de 2,5 USD);
  • tichete cadou AMAZON (retragere minimă de 50 de dolari).

Și în acest caz, este posibil să aveți parte de unele surprize. În mod normal, suma minimă de retragere era de 5 dolari, dar se pare că au făcut o mică ajustare, aducând-o la 2,5 dolari. Pentru cât timp, nu știu exact.

Mai este un alt aspect important al procesării plăților, și anume procesarea automată atunci când atingeți suma minimă de retragere.

procesarea automată a plățilorPin
Procesarea automată a plăților

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa de e-mail asociată contului PayPal, salvarea și, în final, verificarea adresei de e-mail.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu EarnApp? Merită sau nu?

Câștigurile de pe EarnApp vor depinde foarte mult de locația geografică datorită faptului că tariful pentru fiecare gigabyte de date pe care îl partajați este diferit.

Astfel, ne putem aștepta să câștigăm 0,1 dolari pentru fiecare GIGABYTE partajat, ceea ce este destul de puțin.

Un alt aspect, de data aceasta negativ, al utilizării acestei aplicații este legat de traficul trimis către adresa dumneavoastră IP.

În mediul online, există multe plângeri în care utilizatorii au constatat că adresele IP au fost blocate din cauza scorului de încredere.

Așadar, aveți grijă dacă decideți să folosiți această aplicație.

Pentru cei care au instalat această aplicație și nu sunt mulțumiți, nu vă faceți griji, deoarece aveți opțiunea de a vă închide contul.

În concluzie, nu vă pot recomanda să folosiți aplicația EarnApp. Există o mulțime de necunoscute la care nu am putut găsi răspunsuri reale.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu