30 $ pe zi în tichete cadou digitale prin Tippp | Merită sau nu?

0
(0)

Cât de mult a început să-mi placă să lucrez cu site-urile GPT unde mi se oferă o multitudine de oportunități de a face bani pe internet. Mă refer aici la site-uri GPT precum FreeCash, Tippp, FruitLab, LootGain sau Idle-Empire unde chiar și utilizatorii români au șanse serioase de a obține recompense decente, atâta timp cât își dedică o parte din timpul liber pentru a lucra într-un mod distractiv și fără a fi nevoiți să investească bani din propriul buzunar.

Doriți să lucrați cu un site GPT care ne atrage cu activități distractive care pot genera câștiguri de până la 30$ pe zi? Acest site se numește Tippp.

La prima vedere pare imposibil mai ales pentru cineva care locuiește în România.

Sincer spun că aș prefera să folosesc un site GPT decât unul care este specializat pe o singură opțiune de câștig. Acesta este și unul din motivele pentru care site-urile GPT au ajuns la un nivel atât de ridicat de popularitate în rândul utilizatorilor de internet.

Să vedem dacă afirmația conform căreia un utilizator poate câștiga până la 30 $ cu Tippp este adevărată.

Ce este Tippp?

Tippp este un site GPT care vine la noi cu o deviză simplă, cum ar fi: fă o activitate, obține un câștig și apoi valorifică-l. Ce poate fi mai simplu de atât cu un site GPT?

Un alt aspect care m-a impresionat a fost modul în care a fost proiectat. Sunt genul de persoană care apreciază simplitatea și când dau peste un site care pune accent pe acest lucru, are deja o bilă albă. Nu veți vedea acele imagini nesfârșite cu reclame enervante care vă pot deteriora concentrarea atunci când încercați să desfășurați o anumită activitate.

Cum ne putem înregistra pe Tippp?

Așa cum era de așteptat, procedura de înregistrare este oarecum similară cu cea a altor site-uri GPT cu care ați mai lucrat.

Așadar, pe Tippp veți avea la dispoziție 4 modalități de înregistrare:

  • Facebook;
  • adresa de e-mail.

Vă voi arăta cum să vă înregistrați prin intermediul unei adrese de e-mail.

În acest caz, va trebui să introduceți următoarele informații:

  • numele și prenumele;
  • parola.

La finalul înregistrării pe Tippp va trebui să confirmați adresa de e-mail. Pe adresa de e-mail veți avea 2 posibilități de confirmare, una prin introducerea manuală a unui cod de 4 cifre sau prin utilizarea unui link.

După ce v-ați conectat la contul dvs., veți primi un scurt tutorial care vă va explica cum să utilizați site-ul. Vă recomand să nu neglijați acest tutorial și să îl parcurgeți cu atenție pentru a înțelege mai bine acest site.

Acest tutorial va include 4 etape în care veți primi diverse informații care vă vor fi cu siguranță de mare folos.

După înregistrare, veți primi un bonus de 100 de puncte doar după ce vă completați profilul.

Acest profil va include întrebări despre sex (masculin sau feminin), numele complet, data nașterii, codul poștal și orașul de reședință.

Cum puteți face bani pe net cu Tippp?

Pentru România, Tippp oferă mai multe modalități de a face bani, pe care le vom discuta în rândurile următoare.

Oferte plătite

Deși lista de oferte nu este foarte bogată, fiind formată din doar 5 oferte, Tippp compensează în ceea ce privește câștigurile.

În comparație cu alte site-uri GPT pe care le-am testat, Tippp oferă într-adevăr câștiguri mai mari.

oferte plătite în puncte cu TipppPin
Oferte plătite

În imaginea de mai sus puteți vedea cele 5 oferte disponibile pentru un cont din România. De asemenea, puteți vedea și acel bonus de 70% aplicat la ofertele oferite de acești furnizori.

Ceea ce am observat este că nu toate ofertele beneficiază de acest bonus de 70%. Cred că mai degrabă au vrut să precizeze că bonusul poate ajunge până la 70%. Acest bonus va fi între 30% și 50% pentru majoritatea ofertelor. Chiar și așa, tot veți primi mai mult decât dacă ați fi completat aceste oferte pe alte site-uri GPT.

Pentru a lansa o astfel de ofertă, selectați pur și simplu una dintre companiile participante care propun aceste oferte și care sunt afișate pe pagina principală a contului dumneavoastră.

Aceasta vă va direcționa către o listă cu mai multe oferte care se vor concentra pe jocuri pentru mobil, sondaje, videoclipuri sau oferte de înscriere pe alte site-uri de câștiguri.

Pentru fiecare dintre aceste oferte veți avea instrucțiuni pe care va trebui să le urmați până la ultima literă pentru a beneficia de recompensa oferită.

Sondaje de opinie

În ceea ce privește sondajele de opinie, Tippp stă un pic mai prost, deoarece oferă doar 2 companii care furnizează sondaje, și anume:

  • CPX Research;
  • Survey Lab.
exemple de sondaje pentru utilizatorii din RomâniaPin
Exemple de sondaje de opinie prin CPX

Dintre cele 2 enumerate mai jos, doar CPX Research include mai multe sondaje, după cum se poate vedea în imaginea de mai sus.

Acum depinde și din ce locație vă veți înregistra contul pe Tippp. Pentru România, doar aceste 2 companii vor fi accesibile. Dacă vă creați contul din țări precum Italia, Franța, Spania, Anglia și așa mai departe, situația se va schimba cu siguranță.

Dacă sunteți un împătimit al sondajelor și doriți să faceți bani din acestea, vă pot recomanda un site pe care l-am testat și de pe care am primit nenumărate plăți prin PayPal. Este vorba despre ySense.

Distribuirea unui articol

Această oportunitate de câștig nu este ceva ce am întâlnit pe site-urile GPT cu care am lucrat.

Ce presupune distribuirea unui articol pe Tippp?

Ei bine, aceste articole conțin linkuri cu caracter promoțional. Va trebui să le promovați pe diverse rețele sociale, cum ar fi Facebook, Tik Tok, Instagram, Twitter sau orice altă platformă online. Dacă o persoană selectează acel link de afiliere și finalizează o tranzacție, veți fi recompensat cu 10 000 de puncte, adică 10$.

Aceste articole vor cuprinde produse utile în bucătărie, gadgeturi, dispozitive special concepute pentru o mai bună sănătate, igienă orală și așa mai departe.

exemplu de articol de pe TipppPin
Exemplu de articol

În imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată un astfel de articol.

Concursuri

Doar cei care sunt activi vor participa la aceste concursuri. Primele 25 de persoane cu cele mai multe puncte vor fi recompensate cu premii cuprinse între 850 de puncte și 30 000 de puncte.

Dar pentru a fi luat în considerare pentru această competiție, este necesar să alocați un timp mai mare pentru a finaliza cât mai multe oferte.

Cu cât obțineți mai multe puncte, cu atât mai bună va fi clasarea dumneavoastră.

Program de promovare

O promovare corectă a acestui site vă poate aduce un comision de 10% din valoarea câștigurilor generate de cei care au folosit link-ul de promovare.

Dar pentru a obține ceva din acest program de promovare, persoanele invitate trebuie să fie active și să completeze oferte sau sondaje. Doar așa puteți obține acel comision de 10%.

Ce metode de plată oferă Tippp?

Site-ul Tippp nu oferă recompense în bani. Punctele câștigate pot fi valorificate doar în tichete cadou digitale sau Bitcoin.

Procedura de răscumpărare a acestor puncte este un pic mai complexă, în sensul că va trebui să mai faceți un lucru înainte de a primi recompensa, și anume să faceți o cerere care trebuie aprobată.

În mod normal, această cerere va fi aprobată în maximum 3 zile lucrătoare, dar au existat cazuri în care a fost aprobată într-o singură zi.

Dacă primiți un răspuns pozitiv, tichetul cadou va fi trimis la adresa dvs. de e-mail cu instrucțiuni despre cum să îl revendicați.

În cazul în care selectați metoda de plată bitcoin, recompensa va fi trimisă la o adresă compatibilă cu această criptomonedă.

Suma minimă la care puteți face o cerere de retragere este de 10 000 de puncte, adică 10 dolari.

Merită sau nu?

Tippp este un site GPT cu multe beneficii pentru utilizatorii români. În ceea ce privește reclama pentru câștigurile de până la 30$ pe zi, din păcate nu este posibilă pentru utilizatorii din România. Chiar și cu mai multe oferte, să se ajungă la un câștig de 30$ pe zi cu ceea ce oferă Tippp este imposibil. Poate dacă accesați acest site din alte țări, poate că situația se va schimba.

Chiar și din țări mai atractive, va trebui să petreceți mult mai mult timp pentru a finaliza aceste oferte astfel încât să atingeți performanța de a obține 30 $ pe zi, iar acest lucru va presupune să profitați de toate oportunitățile oferite de site-ul Tippp.

În concluzie, chiar dacă nu ajungeți să primiți 30 de dolari pe zi, site-ul Tippp este unul care merită încercat și, la momentul scrierii acestui articol, plătește fără probleme.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu