Jocuri pe telefon gratis online cu Earnista | Merită sau nu?

5
(1)

Jucați jocuri pe telefon gratis cu Earnista – E un adevăr sau doar o iluzie?

Visăm mereu la un confort absolut, la ideea de a ne susține viața dintr-o pasiune precum jocurile pe telefon. De-a lungul anilor, aspirația de a genera venituri online fără costuri inițiale a luat mai multe forme, inclusiv aceea de a face bani cu telefonul mobil. Oricine cu abilități de bază poate fi tentat de această posibilitate.

Ea nu presupune nimic mai mult decât să accesați Google Play sau App Store, să descărcați un joc și apoi să vă bucurați de recompensele în bani. Sună remarcabil de simplu, dar cheia este să vă întrebați dacă merită timpul și energia investite.

În această recenzie, vă voi introduce în lumea aplicației Earnista, o propunere atrăgătoare care promite jocuri distractive, variate și, nu în ultimul rând, potențialul de a adăuga ceva în plus în buzunarele noastre.

Dar cât de reală este promisiunea Earnista pentru utilizatorii din România?

Experiențele mele cu astfel de aplicații nu au fost întotdeauna pozitive. Deși pentru unele țări, aceste aplicații pot aduce un plus financiar, ele nu pot garanta același lucru pentru concetățenii noștri. Am întâlnit diverse aplicații de jocuri – precum Cashyy, Cash’em All, Octappush, Play & Earn, Tyr Rewards, GameXpert sau Money Maker – care au încercat să ne tenteze cu promisiuni, dar s-au dovedit a fi un simplu divertisment pentru români.

În ceea ce privește Earnista, nu am găsit informații relevante despre potențialul de câștig online, astfel că este necesară o analiză amănunțită a opțiunilor de câștig pentru utilizatorii din România. Așadar, haideți să începem împreună călătoria noastră prin aplicația Earnista.

Ce este Earnista?

Earnista ne oferă o modalitate de a câștiga bani în plus de pe telefon, prin intermediul unor jocuri mobile simple care ne-ar putea aduce bani reali. Această aplicație aparține companiei de jocuri App Oxygen, care mai are în portofoliu alte trei aplicații: World Hunt (un joc de puzzle), Earnoxy (încă în Beta) și Floating Breaker (în Beta).

Earnista – recenzii pe Google Play și App Store

Earnista este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Din păcate, în ciuda evaluărilor relativ pozitive pe ambele platforme – 4,6 pe Google Play (10 recenzii) și 4,2 pe App Store (115 recenzii) – există o serie de recenzii care evidențiază numărul limitat de jocuri disponibile prin intermediul acestei aplicații.

Earnista în Google PlayPin

Având în vedere această notă de dezamăgire, pe care am experimentat-o și în cazul altor aplicații de jocuri, vom continua această recenzie pentru a vedea dacă promisiunile celor care au testat deja aplicația Earnista se bazează pe fapte.

Cum ne înregistrăm?

Pentru a vă crea un cont pe Earnista, trebuie să instalați un fișier de 23,90 MB. După instalare, veți fi redirecționat către pagina cu opțiunile de acces și de creare a unui cont.

metode de creare cont aplicație de jocuriPin

La momentul redactării acestui articol, Earnista oferă doar posibilitatea de a crea un cont prin intermediul Google. Cu toate acestea, pentru cei care doresc să arunce o privire rapidă asupra numărului de jocuri disponibile, există opțiunea de acces instantaneu fără procesul de înregistrare – opțiunea Instant Play.

În mod neașteptat, după ce am selectat opțiunea Instant Play, am primit o notificare cu privire la o posibilă recompensă de 3 dolari dacă aleg să mă înregistrez folosind un cont de Social Media, deși acest lucru nu era specificat inițial pe pagina principală.

bonus de înregistrare cu Social MediaPin

Dacă doriți să continuați ca Guest (invitat), va trebui doar să furnizați o poreclă (nickname) sau un cod de promovare (opțional) pentru a continua. Dacă sunteți mulțumit de ceea ce oferă Earnista, puteți adăuga contul Google pentru a deveni membru cu drepturi depline, ceea ce vă va permite să vă retrageți câștigurile din aplicație.

Cum funcționează aplicația Earnista?

Aș dori să vă împărtășesc povestea mea cu Earnista, o aplicație modernă pentru pasionații de jocuri online gratuite pe telefon. Povestea începe într-o atmosferă de speranță și curiozitate, pentru ca apoi să evolueze într-o serie de frustrări și dezamăgiri.

Înainte de toate, trebuie să menționez un detaliu care mi-a lăsat un gust amar: intruziunea constantă a reclamelor. Nimic nu mi se pare mai enervant decât aceste bariere publicitare, intercalate între fiecare secțiune a aplicației.

În această aplicație mobilă de jocuri numită Earnista, găsim patru regiuni distincte:

  • O zonă de jocuri cu recompensă în monede de aur.

Pentru regiunea noastră, România, sunt disponibile unsprezece jocuri, printre care Tic Tac Toe, un joc cunoscut și sub numele de X și 0. Alte jocuri sunt Spectre Speed, Number Ninjas, un joc de matematică, Sudoku etc.

reguli de utilizare pentru jocul X și 0Pin

Fiecare joc necesită o contribuție de două monede de argint. De exemplu, la un joc precum Tic Tac Toe, orice câștig vă va aduce 0,2 monede de aur. Aveți la dispoziție un minut pentru a câștiga jocul împotriva unui adversar cu inteligență artificială (bot). Și nu uitați, fiecare joc finalizat, indiferent de rezultat, este urmat de o reclamă.

  • O secțiune în care puteți colecta un bonus zilnic în monede de argint;
  • Un program de promovare;
  • O zonă dedicată conversiei monedelor în bani reali.

Mă simt obligat să vă reamintesc că fiecare acțiune în acest univers digital este însoțită de o reclamă.

Ca un rezumat al jocurilor disponibile pe Earnista, vă veți implica în jocuri și distracții în schimbul unor recompense în monede de aur. Aceste jocuri pot fi accesate doar dacă aveți monede de argint, care pot fi obținute fie prin colectarea zilnică, fie prin completarea de sondaje.

Monedele de aur pot fi convertite în bani reali prin intermediul secțiunii Convertor (monede de aur în USD), care poate fi activată doar dacă vizualizați o reclamă.

Care sunt metodele de plată?

Earnista oferă două metode de plată:

  • PayPal;
  • Transfer bancar.

Limita minimă de plată este de 25 de dolari.

Earnista – Realitate sau fantezie? Merită sau nu?

M-am confruntat cu dezamăgiri în utilizarea acestei aplicații. Numărul limitat de jocuri, reclamele constante și suma minimă de plată de 25 de dolari, toate acestea îmi sugerează o singură concluzie – este o pierdere de timp.

Mi se pare uimitor faptul că au primit o recenzie pozitivă atât pe Google Play, cât și pe App Store. Din punctul meu de vedere, singurul rating adecvat pentru Earnista ar fi nota 1.

Concluzia mea este că ar trebui să stați departe de această aplicație. Indiferent de locația dumneavoastră, nu există niciun beneficiu.

Experiența mea cu Earnista, o aplicație care, teoretic, ne promitea o modalitate plăcută de a face bani cu telefonul mobil, a fost dezamăgitoare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu