Ascultați muzică și câștigați criptomonede cu Audius | Merită sau nu?

0
(0)

Industria globală de streaming audio a atins cifre impresionante, fiind evaluată la peste 26 de miliarde de dolari în 2019, iar estimările indică o creștere la 47 de miliarde de dolari până în 2027. Nume mari precum Spotify, Amazon Music, YouTube Music, Apple Music și Tidal se află pe această piață competitivă a aplicațiilor de streaming muzical. Cu toate acestea, există și aplicații mai puțin cunoscute care reușesc să își facă loc pe această piață, cum ar fi Audius, o rețea de streaming digital descentralizată, alimentată de blockchain.

Audius este o aplicație de streaming muzical care a atras atenția mulțimii pasionate de criptomonede, oferindu-le posibilitatea de a încărca și de a partaja muzică originală prin intermediul rețelei lor descentralizate.

Această aplicație se diferențiază de alte servicii de streaming prin utilizarea $AUDIO, un token ERC-20 bazat pe Ethereum care îi permite să funcționeze independent de bănci și autorități centrale.

Așadar, cum a reușit Audius să se impună într-un mediu atât de competitiv?

Aflați în acest articol complet care vă va oferi răspunsuri la această întrebare și nu numai. Îi invit pe pasionații de muzică și tehnologie să își dedice câteva momente din timpul lor pentru a afla mai multe despre această aplicație interesantă de streaming muzical.

Ce este Audius?

Audius este o aplicație de streaming muzical care merge mult mai departe de o simplă platformă de streaming. Această rețea de streaming digital descentralizată, alimentată de blockchain, oferă artiștilor un control mai mare asupra veniturilor lor și îi încurajează să își împărtășească muzica originală cu un public la nivel internațional.

Folosind $AUDIO, un token ERC-20 bazat pe Ethereum, artiștii au control total asupra monetizării conținutului lor și pot câștiga mai mult decât pe alte platforme.

Cu toate acestea, Audius nu este doar pentru artiști. Orice pasionat de criptomonede poate asculta muzică de înaltă calitate la fluxuri de 320kbps și poate obține venituri suplimentare sub formă de criptomonede.

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de streaming muzical care să vă ofere o experiență unică, având în același timp controlul asupra monetizării propriului conținut, Audius s-ar putea să fie chiar pe gustul dumneavoastră.

Cum vă puteți înregistra pe Audius?

Înscrierea la serviciul de streaming de muzică Audius este ușoară și presupune următorii pași simpli.

În primul rând, trebuie să furnizați o adresă de e-mail securizată și o parolă.

înregistrare pe AudiusPin
Înregistrare Audius

Următorul pas implică completarea profilului dvs. folosind una dintre cele trei opțiuni disponibile:

  • configurare manuală.

Utilizând una dintre rețelele sociale, puteți furniza detalii precum numele de utilizator, imaginea de profil și fotografia de copertă. Dacă alegeți opțiunea de configurare manuală, va trebui să completați singur aceste detalii.

În cele din urmă, Audius vă cere să urmăriți cel puțin trei artiști din diferite genuri muzicale, cum ar fi electronic, rap, alternativ sau pop, care colaborează cu această rețea de streaming digital descentralizată și alimentată de blockchain.

În scurt timp, veți primi două mesaje la adresa de e-mail pe care o furnizați, dintre care unul este important. Acesta conține un link pentru a vă recupera parola în cazul în care ați uitat-o.

Acest link este singura modalitate de a vă recupera contul în cazul în care îl pierdeți. Din păcate, nu există nicio opțiune de recuperare a parolei pe pagina principală a site-ului.

Ascultați muzică și primiți recompense în criptomonede

Audius oferă o modalitate interesantă de a câștiga recompense în criptomonede prin intermediul secțiunii „Câștigați $AUDIO„. În calitate de pasionat de cripto, vă pot spune că această rețea de streaming digital descentralizată, alimentată de blockchain, este o modalitate interesantă de a încărca și de a partaja muzică originală.

activități și recompense în $AUDIOPin
Activități pe Audius

Secțiunea „Câștigați $AUDIO” oferă câteva exemple de task-uri care vă pot aduce token-uri $AUDIO. De exemplu, încărcarea a 3 piese audio poate aduce 1 token $AUDIO, iar ascultarea unei piese audio timp de 7 zile consecutive poate aduce un alt token $AUDIO. Completându-vă profilul, puteți primi încă un token $AUDIO.

Cu toate acestea, există un dezavantaj al acestor modalități de câștig – numărul limitat de task-uri disponibile atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru iubitorii de muzică.

La momentul redactării acestui articol, existau doar 7 task-uri disponibile atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru amatorii de muzică. Din acest motiv, este puțin probabil că veți obține câștiguri considerabile.

În viitor, sperăm că secțiunea „Câștigați $AUDIO” va fi îmbunătățită și vor fi adăugate mai multe activități pentru a câștiga un număr mai mare de token-uri $AUDIO.

Concursuri în curs de desfășurare

Există mai multe concursuri în desfășurare care, deși nu oferă premii ascultătorilor de muzică, vă permit să vă susțineți artiștii favoriți.

Rolul dumneavoastră în aceste concursuri este, prin urmare, acela de a consuma conținut artistic. Cei mai buni cinci creatori de conținut vor fi selectați în urma voturilor, iar fiecare va primi 100 de token-uri $AUDIO.

Program de promovare

În calitate de scriitor pasionat de criptomonede, am fost profund dezamăgit de programul de promovare oferit de site-ul Audius.

În loc să ofere oportunități flexibile și eficiente de a încărca și împărtăși muzică originală, ei oferă recompense doar primelor 5 persoane invitate, limitând astfel accesul la token-ul $AUDIO.

Care sunt metodele de plată?

Pe Audius, activitatea aplicației de streaming muzical este recompensată în $AUDIO – un token ERC-20 bazat pe Ethereum. Pentru a primi aceste token-uri, trebuie să aveți un portofel compatibil, identificat în secțiunea „Câștigați $AUDIO„. Un exemplu ar fi Ledger Nano S sau ceva mai avansat, cum este Ledger Nano X.

Dacă sunteți un pasionat de cripto și vă aflați în România, puteți conecta următoarele portofele:

  • WalletConnect;
  • Bitski;
  • Ledger Nano;
  • WalletLink.

Din păcate, opțiunea de retragere MetaMask nu este disponibilă pentru România.

Calitatea de membru al acestei rețele de streaming digital descentralizate, alimentate de blockchain, vă permite să vă conectați la unul dintre portofelele menționate mai sus. Fiecare token $AUDIO câștigat cu ajutorul aplicației de streaming muzical va fi trimis către aceste portofele.

Pentru a valorifica acest token, vă recomand să folosiți site-uri de schimb precum KuCoin, Binance, Kraken, HitBTC și altele asemenea. Cu toate acestea, este important să rețineți că prețul $AUDIO poate varia și, prin urmare, nu este garantată o valoare constantă a acestui token.

Care este valoarea simbolului $AUDIO?

La momentul scrierii acestui articol, $AUDIO, un token ERC-20 bazat pe Ethereum, avea o valoare de 0,34 dolari. În ciuda valorii sale inițiale de 0,48 dolari la lansarea din 2018, nu a reușit să o depășească și chiar a scăzut până la un minim de 0,10 dolari. În prezent, însă, pare să se mențină constant la 0,34 dolari.

$AUDIO nu este un STABLECOIN, dar oferă o modalitate flexibilă și eficientă de a încărca și de a partaja muzică originală prin intermediul unei aplicații de streaming muzical și este apreciată deopotrivă de entuziaștii cripto și de scriitori.

Este important să se monitorizeze valoarea acestui token, dar trebuie luat în considerare faptul că, fiind un token nou pe piață, este supus unor schimbări volatile.

Pentru a explora alte criptomonede serioase, puteți încerca opțiuni precum Walken, AutoFaucet, Peer2Profit, Yepp sau FruitLab.

Merită sau nu?

Audius este o platformă descentralizată de streaming muzical care folosește tehnologia bazată pe blockchain, integrată cu Ethereum și Solana blockchain. Aici, artiștii își pot încărca și partaja muzica originală într-un mod flexibil și eficient. În comparație cu alte platforme populare, precum Spotify, Audius se diferențiază prin modul în care recompensează artiștii și creatorii de conținut.

În teorie, atât artiștii, cât și cei care își partajează muzica pe Audius pot fi recompensați pentru munca lor. Cu toate acestea, opțiunile pentru a câștiga bani prin ascultarea de conținut sunt limitate. În schimb, utilizarea acestei platforme poate fi o modalitate tentantă de a descoperi muzica unor artiști noi într-un format de streaming muzical de 320 kbps.

Un alt motiv pentru care Audius s-a impus pe această piață este controlul asupra modului în care este livrat conținutul artistic. În timp ce pe alte platforme creatorii de muzică nouă primesc prea puține recompense pentru munca lor, pe Audius acest lucru se schimbă fundamental, iar creatorii primesc mai mult din ceea ce creează.

Dacă sunteți pasionați de cripto sau pur și simplu doriți să ascultați muzică, atunci Audius poate fi o alegere bună. Cu toate acestea, dacă aveți obiective financiare mari pentru aceste servicii, s-ar putea să fiți dezamăgiți.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu