Ascultați muzică și câștigați criptomonede cu Audius | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 12 noiembrie 2022 de Jonas

La nivel mondial, industria de streaming audio a înregistrat cifre uluitoare. Știați că această industrie a atins o valoare de peste 26 de miliarde de dolari în 2019 și se așteaptă să crească la peste 47 de miliarde de dolari până în 2027? Cu astfel de cifre, nu este de mirare că au apărut aplicații și site-uri care au reușit să se impună pe această piață. Un astfel de site va fi analizat în acest articol. Este vorba despre Audius.

Concurența pe această piață importantă este foarte puternică, aici putem găsi platforme precum Spotify, Amazon Music, YouTube Music, Apple Music, Tidal și multe altele.

Cum a reușit Audius să se impună pe o piață atât de competitivă? Care sunt beneficiile utilizării acestei platforme de streaming muzical?

În acest articol vă voi oferi răspunsuri la aceste întrebări despre Audius și nu numai.

Trebuie doar să alocați câteva minute din timpul dumneavoastră liber pentru a parcurge cu atenție și răbdare întregul articol.

Ce este Audius?

Audius este o platformă de streaming muzical cu multe caracteristici de social media, unde artiștii își pot valorifica conținutul, oferindu-le un control mult mai mare asupra câștigurilor obținute și putând fi accesat de fanii din întreaga lume.

Dar această platformă nu este destinată doar artiștilor din domeniul producției muzicale. Oricine poate accesa acest site pentru a obține venituri suplimentare sub formă de criptomonede.

Sunteți un iubitor de muzică? Vă place să ascultați muzică de cea mai bună calitate? Căutați platforme muzicale care să vă ofere stream-uri de 320kbps de o calitate superioară? Ei bine, platforma Audius poate constitui o soluție care să vă permită să accesați aceste conținuturi fără să investiți bani din buzunar.

Cum vă puteți înregistra pe Audius?

O simplă înregistrare pe Audius implică mai mulți pași. În primul rând, trebuie să furnizați o adresă de e-mail și o parolă.

înregistrare pe AudiusPin
Înregistrare Audius

După care va trebui să completați un profil, folosind 3 modalități:

  • Instagram;
  • configurare manuală.

Utilizarea celor 2 rețele sociale va presupune accesarea unor detalii precum numele de utilizator, poza de profil, poza de copertă și așa mai departe.

Dacă optați pentru o configurare manuală, atunci va trebui să o faceți singur.

La final, vi se va cere să dați un mic ”Follow” la cel puțin 3 artiști din diferite stiluri muzicale (electronic, rap, alternativ, pop etc.) care colaborează cu Audius.

Pe e-mail veți primi 2 mesaje, dintre care unul este foarte important.

În acest mesaj este inclus un link pentru a vă recupera parola, în cazul în care, din anumite motive, nu vă mai amintiți ce parolă ați setat pentru contul Audius.

Dacă pierdeți acest link, nu va mai exista nicio posibilitate de a vă recupera contul. Este oarecum ciudat că nu există o opțiune de recuperare a parolei pe pagina principală a site-ului.

Ascultați muzică și primiți recompense în criptomonede

Audius vă oferă diverse activități pentru a fi recompensat în criptomonede și care sunt afișate în secțiunea ”Câștigă $Audio”.

activități și recompense în $AUDIOPin
Activități pe Audius

În imaginea de mai sus puteți vedea câteva exemple de sarcini care vă pot aduce câștiguri în token-uri $Audio.

De exemplu, opțiunea ”Upload 3 Tracks” este destinată doar creatorilor de conținut. Pentru încărcarea a 3 piese audio veți primi 1 token $AUDIO.

Dacă ascultați o piesă audio pe o perioadă de 7 zile consecutive, veți primi încă 1 token $AUDIO.

De asemenea, completarea profilului dvs. vă poate aduce încă 1 token $AUDIO.

Marele dezavantaj în ceea ce privește modalitățile de câștig este numărul acestora. La momentul scrierii acestui articol, erau postate doar 7 sarcini atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru iubitorii de muzică.

Cu un număr atât de mic de task-uri, cu siguranță nu veți putea obține câștiguri decente. Poate că în viitor, această secțiune va putea fi îmbunătățită și astfel să apară un număr mult mai mare de task-uri care să ne permită să obținem mai mulți token-uri $AUDIO.

Concursuri în curs de desfășurare

Deși aceste concursuri nu sunt menite să ofere premii ascultătorilor de muzică, puteți participa la aceste concursuri pentru a vă susține artiștii favoriți.

Așadar, rolul dvs. în aceste concursuri este acela de a „consuma” conținut artistic.

În urma voturilor, vor fi aleși cei mai buni 5 creatori de conținut, care vor primi fiecare câte 100 de token-uri $AUDIO.

Program de promovare

Sunt foarte dezamăgit de oferta lor în ceea ce privește promovarea site-ului Audius.

Spre deosebire de alte programe de promovare, pe Audius se recompensează doar primele 5 persoane invitate, urmând a se primi doar 1 token $AUDIO.

Care sunt metodele de plată?

Activitatea dumneavoastră pe Audius este recompensată în $AUDIO.

Pentru a primi aceste token-uri, veți avea nevoie de portofele compatibile care pot fi identificate în secțiunea ”Câștigă $AUDIO”.

Pentru România, puteți conecta următoarele portofele:

  • WalletConnect;
  • Bitski;
  • WalletLink.

Opțiunea de retragere MetaMask ar fi trebuit să fie inclusă, dar, din păcate, nu este disponibilă pentru România.

Calitatea de membru pe Audius vă dă dreptul să vă conectați la unul dintre portofelele prezentate mai sus. Fiecare token $AUDIO câștigat pe această platformă de streaming muzical va fi direcționat către aceste portofele.

Pentru a valorifica acest token, este recomandat să folosiți site-uri de schimb precum Binance, FTX, HitBTC și așa mai departe.

Care este valoarea simbolului $AUDIO?

La momentul scrierii acestui articol, valoarea token-ului $AUDIO era de 0,2911 dolari.

În momentul în care acest token a fost lansat pe piață (în 2018), valoarea sa era de 0,48 dolari. Din păcate, nu s-a putut depăși acest prag, ajungând chiar și la o valoare de 0,10$. Nu știu cum, dar a reușit, cel puțin pentru moment, să își stabilizeze valoarea de piață la 0,29$.

Așadar, $AUDIO este un token nou pe piață și, prin urmare, nu este considerat ca fiind un STABLECOIN.

Dacă doriți să încercați și alte criptomonede care și-au dovedit de-a lungul timpului seriozitatea, puteți încerca câteva precum FreeCash, LootGain, FireFaucet, Cointiply sau FruitLab.

Merită sau nu?

Audius este o comunitate de artiști de tip ”open-source” care încearcă să ofere ceva diferit față de alte platforme mai populare din domeniu.

Teoretic, atât artiștii, cât și creatorii de conținut pot fi recompensați pentru munca lor pe Audius.

Din păcate, nu există multe sarcini pentru cei care doresc să câștige din activitățile care presupun ascultarea de conținut muzical.

În schimb, utilizarea acestei platforme poate fi o modalitate tentantă de a descoperi muzica unor artiști noi.

Principalul motiv pentru care Audius a reușit să se impună pe această piață a conținutului muzical a fost acela legat de controlul modului în care este livrat conținutul artistic.

În mod normal, pe o platformă tradițională de streaming, noii creatori nu obțin prea mult din activitatea acestora. Acest lucru se schimbă fundamental pe Audius, unde creatorii de muzică primesc o parte mult mai mare din ceea ce creează.

Prin urmare, nu pot decât să recomand utilizarea acestui site de servicii de streaming muzical celor care doresc să asculte muzică. Dacă doriți să accesați aceste servicii pentru a obține câștiguri financiare, atunci veți fi dezamăgiți.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania