Joacă jocuri sau rezolvă puzzle-uri cu JumpTask | Merită sau nu?

0
(0)

Câți dintre dumneavoastră sunteți în căutarea unor modalități de a face bani online? Bineînțeles că puteți alege site-uri de sondaje precum Talk Online Panel, JumpTask, AdsRePay, Chequity, ZenSurveys, dar cât de serioase ar putea fi acestea pentru cineva care locuiește în România?

Sau poate doriți să vă petreceți timpul liber pe telefonul mobil, unde puteți accesa diverse jocuri distractive care să vă ofere câteva modalități de a obține venituri suplimentare. Aici putem enumera câteva, cum ar fi Rollercoin, Bananatic, HitBits, Givvy App sau FeaturePoints.

Oricare ar fi abordarea pe care o veți adopta, nu toate vă vor oferi experiențe interesante și distractive.

Ei bine, în acest articol vă voi prezenta un site care, în teorie, ar trebui să vă ofere un mod simplu și distractiv de a câștiga criptomonede.

Este vorba de JumpTask.

Ce este JumpTask?

JumpTask este un site GPT pe care îl puteți utiliza pentru a finaliza diverse microtask-uri în schimbul criptomonedelor. În acest caz, toate recompensele vor fi plătite în JumpToken (JMPT).

Acest site este abia la început și asta explică de ce nu există atât de multe oferte de completat. Dar, din câte am înțeles de la cei care au creat această platformă, în viitor vor fi adăugate mai multe opțiuni pentru a obține criptomonede.

Cum ne putem înregistra pe JumpTask?

Pentru a vă înregistra pe JumpTask, vi se vor oferi 2 modalități, și anume:

  • MetaMask;
  • WalletConnect.

Cea mai răspândită modalitate de înscriere pe JumpTask este prin intermediul unui portofel de criptomonede, adică unul dintre cele 2 enumerate mai sus.

Din cauza faptului că nu am folosit în mod real serviciul WalletConnect, m-am folosit de contul pe care îl am pe MetaMask pentru înregistrare. Tot ce a trebuit să fac a fost să conectez contul MetaMask la JumpTask, acest efort nu a durat mai mult de 1 minut.

JumpTask pe telefon mobilPin
JumpTask pe Google Play

Pentru cei care doresc să folosească Google Play pentru crearea contului pe JumpTask, veți parcurge aceiași pași, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Cei care nu au un cont pe aceste portofele de criptomonede au posibilitatea de a se înscrie folosind o adresă de e-mail, un cont Google sau anumite rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter sau Discord.

Obțineți criptomonede gratuite prin JumpTask

Principala modalitate de a obține JumpToken (JMPT) este prin intermediul micro-activităților.

La momentul scrierii acestui articol, erau disponibile 19 oferte pe JumpTask.

Pentru România, JumpTask propune doar oferte de la 2 companii, AyetStudios și OfferToro.

oferte pe JumpTaskPin
Exemple de oferte

În imaginea de mai sus, puteți vedea câteva exemple de micro-task-uri disponibile pe JumpTask.

Așa cum probabil v-ați obișnuit de pe alte site-uri GPT, valoarea recompenselor este diferită în funcție de locația geografică.

Să vă dau un exemplu de micro task care are cea mai mare recompensă în JumpToken (JMPT) pentru conturile din România.

Instrucțiuni privind ofertaPin
Instrucțiuni privind oferta

În imaginea de mai sus, aveți o ofertă care presupune o investiție de 35 de euro și care oferă o răsplată de 13,80416 JMPT, echivalentul a 25 de euro.

Bineînțeles, nu toate ofertele presupun o investiție din partea dumneavoastră.

Există și OFERTE unde va trebui să vă înregistrați pe un anumite site și să îndepliniți diverse condiții, dar care, repet, nu presupune niciun ban din partea dumneavoastră.

În majoritatea cazurilor, veți întâlni sondaje, jocuri și site-uri pe care va trebui să vă înregistrați. În schimbul acestor activități, veți primi JumpToken (JMPT).

Conectarea aplicației HoneyGain la JumpTask

Popularitatea JumpTask a crescut datorită implementării sale în cadrul aplicației HoneyGain.

Honeygain este o aplicație care vă oferă o modalitate ușoară de a genera venituri pasive din banda de internet neutilizată.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația Honeygain și să activați opțiunea ”JumpTask”.

Prin activarea acestei opțiuni, veți putea crește câștigurile generate de HoneyGain, în plus nu va trebui să așteptați până la 20 de euro pentru a retrage. Cu această opțiune, veți putea retrage orice sumă de bani, dar banii vor fi procesați în JumpToken (JMPT) prin MetaMask sau WalletConnect.

Care sunt metodele de plată?

Datorită faptului că vom obține criptomonede, este normal să folosim un portofel de criptomonede.

JumpTask ne oferă 2 portofele de criptomonede compatibile, și anume:

  • MetaMask;
  • WalletConnect.

Fiecare ofertă disponibilă pe JumpTask va oferi o recompensă în JumpToken (JMPT).

La momentul scrierii acestui articol, valoarea unui JumpToken era de 1,81 dolari.

Așa cum am menționat anterior, nu este necesară o sumă minimă de retragere. Tot ceea ce obțineți după finalizarea ofertelor va putea fi retras fie în MetaMask, fie în WalletConnect.

Dar trebuie menționat un lucru despre așa-numitul ”GAS FEE”, adică ceea ce se plătește minerilor pentru validarea unei tranzacții, în acest caz tranzacții pe blockchain-ul Ethereum.

Acest ”GAS FEE” are o valoare de 0,03425 JMPT.

Dar, după cum probabil știți, aceste valori pot suferi unele fluctuații în funcție de evoluția pieței criptomonedelor.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Fiind un site GPT aflat la început de drum în ceea ce privește microtasking-ul, numărul de micro-tasking-uri nu este foarte mare. Valoarea acestor oferte variază de la 0,01105 JMPT la un maxim de 13,80 JMPT, adică de la 0,02$ la 25$.

Ca urmare, vă va fi dificil să obțineți un venit decent.

Singura utilizare oarecum acceptabilă pentru o persoană care locuiește în România este prin intermediul aplicației HoneyGain, unde aveți posibilitatea de a primi anumite beneficii în JMPT.

În concluzie, dacă sunteți utilizator al aplicației HoneyGain, atunci puteți opta pentru a adăuga JumpTask pentru a vă crește veniturile.

În prezent, microtasking-urile oferite de JumpTask nu sunt atractive pentru România. Așadar, va trebui să așteptăm până când vor fi adăugate și alte opțiuni de câștig.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu