Premise Tutorial | Joburi ușoare fără experiență pe telefonul mobil

Bine ați venit la tutorialul meu despre aplicația mobilă Premise.

Zilele trecute am căutat în magazinul online Google Play o aplicație mobilă pentru a face bani online. Așa am descoperit aplicația Premise. În acest tutorial, o să vă prezint mai multe informații despre această aplicație și care sunt metodele prin care puteți face bani online de pe telefonul dvs.

Ce este Premise?

Premise este o aplicație mobilă specializată pe sondaje, care poate fi descărcată atât din magazinul Google Play cât și din magazinul AppStore. În principiu, veți completa diverse joburi, începând de la tradiționalele sondaje de opinie și ajungându-se până la fotografierea unor produse sau locuri din orașul dumneavoastră.

De fiecare dată când completați cu succes o sarcină de lucru sau un job, dumneavoastră sprijiniți diverse organizații internaționale. Acest sprijin are că scop principal înțelegerea răspunsurilor date de dumneavoastră la întrebări simple cu privire la îmbunătățirea infrastructurii, afaceri sau chiar fotografierea anumitor produse din magazinele partenere.

Având în vedere numărul foarte mare al aplicațiilor mobile, cu siguranță v-ați întrebat dacă Premise merită să fie descărcată pentru a face bani online. Aplicația Premise poate fi considerată o opțiune legitimă pentru a câștiga bani și dacă orașul în care locuiți dispune de sarcini de lucru sau joburi.

Cum vă înregistrați pe aplicația Premise?

Înregistrarea se poate realiza fie prin intermediul unui cont Google, fie folosind contul de Facebook. Pentru a vă înregistra, este necesară descărcarea aplicației din Google Play sau AppStore, în funcție de tipul de telefon pe care îl utilizați.

După ce ați descărcat aplicația, o să fiți nevoiți să răspundeți la câteva întrebări simple despre dumneavoastră, cum ar fi:

 • nume și prenume dvs;
 • anul nașterii;

Anul nașterii este foarte important. În funcție de acesta, veți avea acces la diverse joburi.

Înregistrare Premise

Notă: Pentru a ajunge în pagina unde sunt afișate link-urile pentru descărcare, aveți un buton în meniul principal, care se numește „Become a contributor„. Dați click pe acel buton pentru a descărca aplicația, în funcție de telefonul pe care îl folosiți (android sau iOS).

După ce ați răspuns la cele 2 întrebări, urmează partea în care trebuie să vă construiți profilul. Pe baza acestui profil, veți primi joburi pentru completare.

Profilul va conține următoarele informații necesare pentru completare, și anume:

 • sex-ul dvs;
 • situația de angajare;
 • nivelul de studii;
 • țara de origine;
 • religia;
 • informații despre etnia dvs;
 • starea civilă;
 • situația financiară;
 • situația locativă (dacă dețineți apartament sau casă).

Completarea cu succes al acestui profil va asigură un bonus de 0.05 euro.

Cum arată pagina principală al acestei aplicații?

După ce v-ați înregistrat pe Premise, veți fi direcționat către tabloul principal. Aici veți găsi 3 categorii principale pe care le veți folosi pentru a face bani cu Premise.

Aceste categorii sunt următoarele:

sondaje (survey);

Veți răspunde la diverse întrebări simple cu privire la anumite domenii de activitate precum participarea civică, cumpărături, transport, afaceri, imigrare, salubritate și așa mai departe. Marea majoritate al acestor sondaje are o durată de completare de maxim 4 minute. Câștigul obținut din aceste sondaje va fi de 0.03 euro. Este posibil să întâlniți și sondaje care oferă un câștig mai mare, dar depinde de oportunitățile fiecărui oraș.

 • locate (fotografii);

Aici veți întâlni joburi în care, de exemplu, veți fi îndrumat să vizitați un supermarket pentru a face fotografii ale unor produse sau o stație de autobuz, unde veți face o evaluare a situației din acea zonă. În timp ce realizați aceste activități, este posibil să răspundeți și la anumite întrebări. Durata de completare variază între 5 și 10 minute.

 • explore.

În această secțiune veți întâlni joburi, în care veți fi nevoiți să călătoriți în anumite locații. Marea majoritate al acestor joburi sunt foarte ușor de înțeles și nu necesită prea mult timp pentru completare. Aceste joburi vor avea un timp de realizare mai mare, ajungându-se până la 30 de minute. Numărul de joburi depinde de orașul în care locuiți. Fiecare job disponibil pentru orașul dvs, va avea câte un steguleț roșu.

Câți bani puteți face cu Premise?

Din punct de vedere al joburilor, nu veți avea probleme. Veți avea suficiente oportunități pentru a face bani cu telefonul mobil. Dar, potențialul de câștig nu este ridicat, acesta ajungând la câțiva cenți pentru fiecare sarcină completată.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestei aplicații mobile?

Acestea sunt avantajele

 • înregistrarea și utilizarea este gratuită;
 • o modalitate simplă de a face bani cu telefonul mobil;
 • sondajele de opinie sunt diferite față de cele cu care v-ați obișnuit pe site-uri precum YouGov sau ZenSurveys.
 • metode de plată variate (PayPal sau Coinbase).

Acestea sunt dezavantajele

 • numărul de sondaje sau alte”misiuni” depinde de locația fiecăruia;
 • munca realizată cu aplicația Premise necesită o conexiune de internet stabilă;
 • nu există program de referință (sau cel puțin eu nu l-am găsit);

5 Aplicații de făcut bani pe telefonul mobil

Acestea sunt 5 dintre aplicațiile serioase, care sunt gratuite și le puteți utiliza pentru a face bani online:

 • Attapoll – sondaje simple și interesante, retragere prin PayPal sau bitcoin;
 • FeaturePoints – instalează jocuri sau alte aplicații pe telefonul mobil și câștigă bani;
 • Sweatcoin – mișcare, sănătate și bani cu această aplicație mobilă;
 • Honeygain – bonus de înscriere de 5$, instalare și venit pasiv.

Cum vă puteți retrage banii?

Pe Premise, sunt disponibile 2 metode de plată, și anume:

 • PayPal;
 • Coinbase.

Minimul de retragere pentru ambele opțiuni este de 13.51 euro, foarte mare în condițiile în care joburile iți oferă recompense de câțiva cenți.
În afară de aceste 2 metode, se mai poate folosi și opțiunea „TOP-UP” pentru telefonul mobil. Când veți avea în cont suma de 5$, puteți folosi această opțiune. Acest credit de 5$ se poate folosi pentru mesaje, apeluri sau internet, în funcție de compania de telefonie pe care o folosiți.

Concluziile mele pentru Premise

Întrebarea este, dacă se poate face bani cu această aplicație. Răspunsul este da, se poate câștiga dar nu foarte mult. Toate joburile disponibile vor fi afișate în pagina principală în timp real. Acestea vor fi grupate în cele 3 categorii (sondaj, local și explore). Sunt persoane care au câștigat și 60$ pe lună, dar nu erau din România. Deci, locația este importantă în ceea ce privește valoarea și numărul joburilor disponibile pentru fiecare membru al acestei aplicații.

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *