Premise Tutorial | Joburi ușoare fără experiență pe telefonul mobil

4.7
(17)

Descoperiți aplicația Premise: Cum să câștigi venituri online fără experiență, direct de pe telefonul mobil. Vă invit cu plăcere să explorați alături de noi aplicația mobilă Premise, care promite joburi ușoare, fără experiență, pentru a câștiga bani online.

Recent, în timp ce navigam prin universul Google Play, am dat peste o aplicație care își propune să ofere o modalitate de a câștiga venituri suplimentare, direct de pe telefonul mobil. Ei bine, aceasta nu este nimeni alta decât aplicația Premise.

În acest articol, urmează să descoperiți secretele din spatele acestei aplicații fascinante și cum anume vă poate ajuta să câștigați bani online, folosind nimic altceva decât telefonul mobil. Fiecare aspect al aplicației va fi dezvăluit, astfel încât să puteți profita de toate oportunitățile pe care le oferă.

Ce este Premise?

Premise este o aplicație mobilă pentru sondaje pe care o puteți obține atât din Google Play, cât și din App Store. Practic, veți efectua diverse munci ușoare, fără experiență, cum ar fi sondaje, realizarea de fotografii ale produselor sau ale locurilor din orașul dumneavoastră.

Odată ce finalizați o activitate, veți ajuta organizații din întreaga lume. Scopul principal? Să aflați părerea dvs. despre îmbunătățirea infrastructurii, a afacerilor sau chiar a fotografiilor de produse din magazinele colaboratoare.

V-ați gândit vreodată dacă merită să descărcați Premise pentru a face bani online, având în vedere numeroasele aplicații disponibile pe telefon?

Ei bine, Premise poate fi văzută ca o alternativă credibilă pentru a obține venituri, dacă localitatea dvs. oferă astfel de joburi ușoare, fără experiență.

Despre Premise și locurile de muncă ușoare:

 • Aplicație mobilă: Disponibilă în Google Play și App Store;
 • Diverse sarcini: Sondaje, fotografii de produse și locuri;
 • Ajutor internațional: Sprijin pentru organizații și îmbunătățirea infrastructurii;
 • O alternativă de venit: În cazul în care în localitatea dumneavoastră sunt disponibile locuri de muncă ușoare fără experiență.

Cum vă înregistrați pe aplicația Premise?

Vă întrebați cum să vă înregistrați în Premise? Ei bine, permiteți-mi să vă ghidez în această aventură! Puteți alege între un cont Google sau un cont Facebook, ca într-o călătorie într-o țară fermecătoare.

Descărcați aplicația

Începeți prin a descărca aplicația din Google Play sau App Store, în funcție de telefonul dvs. Găsiți un buton numit „Become a contributor” în meniul principal – apăsați-l și descărcați aplicația corespunzătoare pentru Android sau iOS.

Răspundeți la întrebări

După ce aplicația este descărcată, veți fi întâmpinat cu câteva întrebări simple despre dumneavoastră:

 • Numele și prenumele;
 • Anul nașterii (important pentru accesarea locurilor de muncă);
 • Creați-vă profilul.

Următorul pas în această poveste este să vă creați profilul. Aici vi se vor da diverse task-uri de îndeplinit. Profilul dvs. va conține informații precum:

 • Sexul;
 • Statutul profesional;
 • Nivelul de educație;
 • Țara de origine;
 • Religia;
 • Informații privind etnia;
 • starea civilă
 • Situația financiară;
 • Situația locuinței (proprietar sau chiriaș).

După ce ați completat cu succes profilul, veți fi recompensat cu un bonus surpriză de 0,05 euro!

Cum arată pagina principală al acestei aplicații?

După ce v-ați înregistrat în aplicația Premise, veți fi redirecționat către ecranul principal. Aici, veți găsi 3 categorii esențiale pentru a câștiga bani cu Premise.

Acestea includ:

Sondaje

Completați sondaje scurte în domenii precum implicarea civică, cumpărături, transport, afaceri, imigrație, salubritate și multe altele. Cele mai multe sondaje durează mai puțin de 4 minute și vă aduc 0,03 euro. Uneori puteți găsi sondaje cu recompense mai mari, în funcție de oportunitățile din orașul dumneavoastră.

Fotografii (Localizați)

În această secțiune, veți obține joburi ușoare, fără experiență, cum ar fi fotografierea produselor dintr-un supermarket sau evaluarea unei stații de autobuz. Pe măsură ce îndepliniți aceste misiuni, este posibil să răspundeți și la câteva întrebări. Timpul necesar variază între 5 și 10 minute.

Explorați

Aici veți găsi locuri de muncă care vă cer să călătoriți în diferite locații. Cele mai multe sunt ușor de înțeles și nu durează mult timp pentru a fi completate. Cu toate acestea, timpul de finalizare poate fi de până la 30 de minute. Numărul de locuri de muncă disponibile depinde de orașul în care locuiți. Fiecare job pentru localitatea dvs. va fi marcat cu un steguleț roșu.

Câți bani puteți face cu Premise?

Ei bine, vorbind de joburi ușoare fără experiență, nu vă veți împotmoli. Veți găsi o mulțime de șanse de a vă umple pușculița cu telefonul mobil. Sigur, plata nu este tocmai spectaculoasă, doar câțiva cenți pentru fiecare treabă făcută.

Dar hei, cine nu vrea să câștige bani cu doar câteva click-uri și să se simtă ca un Oliver Twist digital?

Care sunt avantajele și dezavantajele acestei aplicații mobile?

Avantaje

 • înregistrarea și utilizarea este gratuită;
 • o modalitate simplă de a face bani cu telefonul mobil;
 • sondajele de opinie sunt diferite față de cele cu care v-ați obișnuit pe site-uri precum GG2U sau ZenSurveys.
 • metode de plată variate (PayPal sau Coinbase).

Dezavantaje

 • numărul de sondaje sau alte”misiuni” depinde de locația fiecăruia;
 • munca realizată cu aplicația Premise necesită o conexiune de internet stabilă;
 • nu există program de referință (sau cel puțin eu nu l-am găsit);

5 Aplicații de făcut bani pe telefonul mobil

Acestea sunt doar câteva dintre aplicațiile pe care le-am testat, care sunt gratuite și pe care le puteți folosi pentru a face bani online:

 • Attapoll – sondaje simple și interesante, retragere prin PayPal sau bitcoin;
 • FeaturePoints – instalează jocuri sau alte aplicații pe telefonul mobil și câștigă bani;
 • Sweatcoin – mișcare, sănătate și bani cu această aplicație mobilă;
 • Honeygain – bonus de înscriere de 5$, instalare și venit pasiv.

Cum vă puteți retrage banii?

Pe Premise, sunt disponibile 2 metode de plată, și anume:

 • PayPal;
 • Coinbase.

Suma minimă de retragere pentru ambele metode este de 13,51 euro, foarte mare în condițiile în care locurile de muncă vă oferă recompense de câțiva cenți.

În plus față de aceste două metode, puteți utiliza și opțiunea „TOP-UP” pentru telefonul mobil. Când aveți 5 dolari în cont, puteți folosi această opțiune. Acest credit de 5 $ poate fi folosit pentru mesaje, apeluri sau internet, în funcție de compania de telefonie pe care o utilizați.

Concluziile mele pentru Premise

V-ați întrebat: „Chiar pot să fac bani cu această aplicație?” Ei bine, dragi prieteni, se pare că da, dar nu vă așteptați să vă cumpărați o vilă pe Riviera Franceză cu câștigurile obținute.

Acum, haideți să aruncăm o privire la aplicație! Pagina principală, care se mișcă și se schimbă în timp real, ne arată toate joburile disponibile, împărțite în trei categorii atrăgătoare: sondaj, local și explorare.

Am auzit de oameni norocoși care au câștigat într-adevăr 60 de dolari pe lună, dar nu erau ai noștri, nu erau din România. Așadar, iată o lecție valoroasă: locația contează, oameni buni, atunci când vine vorba de numărul și valoarea joburilor disponibile pentru fiecare membru al acestei aplicații.

Așadar, aveți curajul să vă încercați norocul? S-ar putea să nu vă schimbe viața, dar Premise ne oferă cel puțin șansa de a ne umple puțin buzunarele.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 17

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu