Premise Tutorial | Joburi ușoare fără experiență pe telefonul mobil

4.7
(17)

Bine ați venit la prezentarea aplicației mobile Premise.

Zilele trecute am căutat în magazinul Google Play o aplicație pentru telefonul mobil care să permită câștigarea de bani online. Astfel am descoperit aplicația Premise.

În cadrul acestui articol, vă voi dezvălui mai multe informații despre această aplicație precum și modalitățile prin care puteți face bani pe internet cu ajutorul telefonului mobil.

Ce este Premise?

Premise este o aplicație pentru mobil specializată în sondaje de opinie care poate fi descărcată atât din magazinul Google Play, cât și din App Store. În esență, veți efectua o varietate de sarcini sau joburi, de la sondaje tradiționale până la fotografierea produselor sau a locurilor din orașul dumneavoastră.

De fiecare dată când finalizați cu succes o activitate profesională sau un job, veți sprijini diverse organizații pe plan internațional. Prin acest sprijin se urmărește, în principal, înțelegerea răspunsurilor dumneavoastră la întrebări simple privind îmbunătățirea infrastructurii, a afacerilor sau chiar fotografierea anumitor produse în magazinele partenere.

Având în vedere numărul mare de aplicații pentru telefonul mobil, probabil că v-ați întrebat dacă merită să descărcați aplicația Premise în vederea câștigării de bani pe internet.

Aplicația Premise poate fi luată în considerare și ca o opțiune justificată pentru a câștiga bani dacă în orașul în care locuiți sunt atribuite sarcini de lucru sau joburi.

Cum vă înregistrați pe aplicația Premise?

Înscrierea se poate realiza fie prin intermediul unui cont Google, fie folosind contul de Facebook. Pentru a vă înregistra, trebuie să descărcați aplicația din Google Play sau App Store, conform tipului de telefon pe care îl utilizați.

De îndată ce ați descărcat aplicația, trebui să răspundeți la câteva întrebări simple despre dumneavoastră, cum ar fi:

 • nume și prenume dvs;
 • anul nașterii;

Anul nașterii este foarte important. În funcție de acest aspect, veți avea acces la diverse joburi.

Notă: Pentru a ajunge la pagina în care sunt afișate linkurile de descărcare, există un buton în meniul principal numit „Become a contributor„.

Faceți clic pe acel buton pentru a descărca aplicația, în funcție de telefonul pe care îl utilizați (android sau iOS).

După ce ați răspuns la cele două întrebări, următoarea etapă constă în construirea profilului dumneavoastră. Pe baza acestui profil, veți primi diverse joburi pe care le veți completa.

Profilul va include următoarele informații necesare pentru completare, și anume:

 • sex-ul dvs;
 • situația de angajare;
 • nivelul de studii;
 • țara de origine;
 • religia;
 • informații despre etnia dvs;
 • starea civilă;
 • situația financiară;
 • situația locativă (dacă dețineți apartament sau casă).

În urma completării cu succes a acestui profil, veți primi un bonus de 0,05 euro.

Cum arată pagina principală al acestei aplicații?

După ce v-ați înregistrat în cadrul aplicației Premise, veți fi îndrumat către fereastra principală. Aici veți descoperi 3 categorii principale pe care le veți folosi pentru a face bani cu Premise.

Aceste categorii sunt următoarele:

 • sondaje (surveys);

Veți răspunde la o serie de întrebări simple despre anumite domenii de activitate, cum ar fi participarea civică, cumpărăturile, transportul, afacerile, imigrația, salubritatea și așa mai departe. Marea majoritate a acestor sondaje nu durează mai mult de 4 minute pentru a fi completate.

Beneficiul obținut în urma acestor sondaje va fi de 0,03 euro. Este posibil să întâlniți și sondaje care oferă un câștig mai mare, dar acest lucru depinde de oportunitățile existente în fiecare oraș.

 • locate (fotografii);

Aici veți putea găsi oferte de muncă în care, de exemplu, vi se va cere să vizitați un supermarket pentru a face fotografii ale produselor sau o stație de autobuz, unde veți face o evaluare a situației din zona respectivă.

În timp ce îndepliniți aceste sarcini, este posibil să răspundeți și la unele întrebări. Timpul de finalizare poate varia între 5 și 10 minute.

 • explore.

În această secțiune veți întâlni joburi, pentru care va trebui să călătoriți în anumite locații. Marea majoritate a acestor locuri de muncă sunt foarte ușor de înțeles și nu necesită prea mult timp pentru a fi îndeplinite.

Acestea vor avea un timp de finalizare mai lung, de până la 30 de minute. Numărul de locuri de muncă depinde de orașul în care locuiți. Fiecare job disponibil pentru orașul dvs. va avea un steguleț roșu.

Câți bani puteți face cu Premise?

Din punctul de vedere al locurilor de muncă, nu veți avea nicio problemă. O să aveți nenumărate oportunități de a face bani cu telefonul mobil. Cu toate acestea, potențialul de câștig nu este mare, ridicându-se la câțiva cenți pe sarcină îndeplinită.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestei aplicații mobile?

Avantaje

 • înregistrarea și utilizarea este gratuită;
 • o modalitate simplă de a face bani cu telefonul mobil;
 • sondajele de opinie sunt diferite față de cele cu care v-ați obișnuit pe site-uri precum GG2U sau ZenSurveys.
 • metode de plată variate (PayPal sau Coinbase).

Dezavantaje

 • numărul de sondaje sau alte”misiuni” depinde de locația fiecăruia;
 • munca realizată cu aplicația Premise necesită o conexiune de internet stabilă;
 • nu există program de referință (sau cel puțin eu nu l-am găsit);

5 Aplicații de făcut bani pe telefonul mobil

Acestea sunt doar câteva dintre aplicațiile pe care le-am testat, care sunt gratuite și pe care le puteți folosi pentru a face bani online:

 • Attapoll – sondaje simple și interesante, retragere prin PayPal sau bitcoin;
 • FeaturePoints – instalează jocuri sau alte aplicații pe telefonul mobil și câștigă bani;
 • Sweatcoin – mișcare, sănătate și bani cu această aplicație mobilă;
 • Honeygain – bonus de înscriere de 5$, instalare și venit pasiv.

Cum vă puteți retrage banii?

Pe Premise, sunt disponibile 2 metode de plată, și anume:

 • PayPal;
 • Coinbase.

Suma minimă de retragere pentru ambele metode este de 13,51 euro, foarte mare în condițiile în care locurile de muncă vă oferă recompense de câțiva cenți.

În plus față de aceste două metode, puteți utiliza și opțiunea „TOP-UP” pentru telefonul mobil. Când aveți 5 dolari în cont, puteți folosi această opțiune. Acest credit de 5 $ poate fi folosit pentru mesaje, apeluri sau internet, în funcție de compania de telefonie pe care o utilizați.

Concluziile mele pentru Premise

Întrebarea este dacă puteți face bani cu această aplicație.

Răspunsul este da, puteți câștiga, dar nu foarte mult. Toate locurile de muncă disponibile vor fi afișate pe pagina principală în timp real. Acestea vor fi grupate în cele 3 categorii (sondaj, local și explorare).

Sunt oameni care câștigau chiar și 60 de dolari pe lună, dar nu erau din România. Așadar, locația este importantă în ceea ce privește valoarea și numărul de joburi disponibile pentru fiecare membru al acestei aplicații.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 17

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania