CashMagnet Tutorial | Câștigă bani online în mod pasiv

5
(2)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

În acest articol, o să vă prezint o aplicație mobilă care se numește CashMagnet. Această aplicație le oferă celor care posedă un telefon android posibilitatea de a face bani online în mod pasiv.

Mediul online este plin de oportunități, care ne oferă metode variate prin care să putem face bani într-un mod simplu și fără investiție. Sunt numeroase site-uri prin intermediul cărora putem participa la diverse sondaje de opinie, să descărcăm aplicații pe telefonul mobil, să realizăm muncă de tip freelance sau să vizualizăm videoclipuri.

Ceea ce trebuie să ținem cont la astfel de site-uri este cu privire la legitimitatea acestora și mai ales dacă merită să vă consumați timpul și un efort fizic pentru a lucra cu acestea. Din păcate, sunt și foarte multe site-uri care au devenit SCAM din diverse motive. De aceea, trebuie să fim foarte atenți când dorim să lucrăm cu astfel de site-uri pentru a face bani online.

Dacă doriți să folosiți și alte aplicații pentru a obține venituri online, atunci eu vă recomand următoarele aplicații:

HoneyGain – Câștigă bani online în mod pasiv, instalează aplicația și obține un bonus de înregistrare de 5$;

Premise – un mod interesant prin care puteți completa sondaje de opinie sau să faceți fotografii pe bani;

Current Rewards – o aplicație recomandată tuturor iubitorilor de muzică, prin intermediul careia puteți face bani online;

Cash Alarm – instalează jocuri online gratis pe telefonul mobil pentru a face bani;

Bituro – o aplicație normală de sondaje, care plătește în PayPal sau criptomonede.

Ce este CashMagnet?

Pe internet sunt numeroase site-uri care ne recompensează pentru utilizarea calculatorului personal sau al telefonului mobil pentru navigarea sau vizitarea anumitor site-uri în mod automat. Aplicația CashMagnet se încadrează perfect în această categorie. Cu alte cuvinte, CashMagnet vă oferă o sumă de bani în schimbul traficului realizat pe telefonul mobil.

Dar, cine ar plăti pentru un asemenea trafic?

Dragi prieteni, din păcate, un procentaj important din traficul din mediul online este realizat de boți sau de adevărate „ferme” specializate pe clickuri. Adică, un trafic de o calitate inferioară. Datorită unor motive, mai mult sau mai puțin serioase, acest trafic este folositor pentru diverse persoane sau site-uri. Creșterea numărului de clickuri fără a cheltui prea mulți bani poate fi unul dintre motivele utilizării acestui tip de trafic. Avantajul folosirii acestui trafic ieftin a devenit o adevărată industrie în mediul online.

Cum vă puteți înscrie pe CashMagnet?

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, CashMagnet poate fi utilizat doar pe telefoanele de tip android. Din păcate, nu mai este disponibilă pentru descărcare în magazinul online Google Play. Este recomandat ca telefonul dumneavoastră să dețină 1 GB de RAM precum și un spațiu de stocare de 8 GB.

cashmagnet înscrierePin

În rândurile următoare, am să vă descriu pas cu pas procesul de instalare al acestei aplicații mobile.

Accesați site-ul oficial pentru a descărca aplicația în format APK.

Formatul APK este un pachet de instalare pentru android. Folosind acest tip de format, dumneavoastră veți instala aplicația CashMagnet pe telefonul mobil fără să folosiți magazinul online Google Play. Trebuie să aveți în vedere faptul că descărcarea unor aplicații în acest format prezintă anumite riscuri.

Sunt conștient că Google Play nu este perfect, dar folosirea acestei platforme ne oferă o anumită siguranță pentru dispozitivele unde instalăm diverse aplicații sau programe. În această lume a câștigurilor online, este recomandat să separăm viață personală de cea în care utilizăm aplicații sau site-uri pentru a face bani.

Urmați următorii pașii necesari pentru a instala această aplicație pe telefonul mobil.

Permiteți accesul pe telefonul mobil

După ce ați instalat CashMagnet, aplicația vă va cere permisiunea de a accesa anumite aplicații sau programe de pe telefonul dumneavoastră. Nu este ceva ieșit din comun pentru ca o aplicație să ceară permisiunea de a vă accesa anumite programe. Acest acces oferă aplicației CashMagnet posibilitatea de a urmări traficul generat prin telefonul mobil.

Cum funcționează aplicația CashMagnet?

Spre deosebire de aplicații precum Attapoll sau SwagBucks, munca pe CashMagnet nu se referă la completarea de sondaje de opinie sau alte oferte. În schimb, această aplicație va genera bani din traficul rezultat din diverse reclame comerciale prin intermediul telefonului dvs. Mai bine spus, CashMagnet funcționează ca un bot pentru a face rost de trafic ieftin pentru acele persoane care promovează în mediul online. În felul acesta, putem explica sursa de bani prin care își recompensează membrii.

Cum puteți face bani online din jocuri cu CashMagnet?

Atâta timp cât telefonul mobil este conectat la o rețea WiFi, această aplicație va genera un anumit trafic. Pentru a genera trafic, este nevoie să instalați jocuri pe telefonul mobil. Cu cât aveți mai multe jocuri instalate, cu atât veți câștiga mai mult. Prin urmare, pentru a instala jocuri, va trebui să selectați secțiunea „Jocuri„.

Fiecare joc instalat vă oferă un timp de venit pasiv. De exemplu, un joc instalat înseamnă 75 de minute de venit pasiv. Instalarea mai multor jocuri va duce la îmbunătățirea nivelului pentru contul dvs. Ca să înțelegeți mai bine, cu 3 jocuri instalate veți ajunge la nivelul 2. Deci, instalați cât mai multe jocuri pentru a ajunge la nivelul maxim, care este 7.

venit pasiv pe telefonul mobilPin

După ce ați instalat jocurile respective, deschideți și activați aplicația CashMagnet. Dacă ați urmat pașii cum trebuie, atunci telefonul dumneavoastră ar trebuie să înceapă procesul de navigare automată al reclamelor plătite. Navigarea se va realiza atâta timp cât aveți credit activ de venit pasiv (minute de venit pasiv).

Notă: Se poate folosi VPN, dar veți câștiga doar jumătate din punctele pe care le obțineți în mod normal.

Câte dispozitive pot fi conectate la această aplicație?

În mod normal, aplicația CashMagnet permite conectarea a 4 dispozitive pe o singură adresă de IP.

Conform site-ului oficial, sunt câțiva factori care pot influența potențialul de câștig al acestei aplicații, și anume:

 • țara de proveniență;
 • versiunea de android al telefonului dvs;
 • numărul de jocuri instalate pe telefon;
 • root-area telefonului mobil (accesarea sau modificarea fișierelor care în mod normal nu ar putea fi accesate).

Telefonul mobil este conectat la un PC (sistem de operare windows sau linux), prin intermediul căruia se folosesc anumite comenzi, utilizând interfața sistemului android.

Programul de referință

Prin intermediul programului de referință, veți câștiga pe 2 nivele. Comisionul este de 5% din ceea ce realizează persoana invitată de dvs. Toate persoanele aduse de către referalul dumneavoastră, vă vor aduce un comision de 5% din câștigurile realizate de acestea.

Cu alte cuvinte, veți câștiga astfel:

 • primul nivel – 5% comision;
 • al doilea nivel – 5% comision.

Care sunt metodele de plată?

Sistemul de recompensare se bazează pe puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în următoare opțiuni, și anume:

 • PayPal;
 • carduri cadou (Google Play, Steam, Play Station, Amazon).

Minimul de retragere este de 5$. Timpul de prelucrare al plăților se poate întinde pe o perioadă de 30 de zile. Desigur că plata poate fi procesată și mai repede, dar timpul maxim este de 1 lună de zile din momentul în care ați cerut plata.

Cât valorează aceste puncte?

Pentru a retrage suma de 5$ în PayPal, aveți nevoie de 5 500 de puncte. În cazul în care doriți să schimbați în carduri cadou, atunci veți avea nevoie de 10 000 de puncte pentru suma de 10$ sau 24 000 de puncte pentru suma de 25$.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației CashMagnet?

Acestea sunt avantajele

 • 100% venit pasiv cu telefonul mobil;
 • metode variate de retragere;
 • un serviciu de asistență destul de bun;

Acestea sunt dezavantajele

 • potențial de câștig redus pentru România;
 • motive de securitate serioase;
 • consum de energie ridicat;
 • nu puteți folosi telefonul când aplicația este activă;

Este CashMagnet o aplicație serioasă pentru a face bani online?

CashMagnet este o aplicație serioasă și care își plătește membrii în mod constant. Dar, există o mică problemă. Bateria telefonului se vă consuma destul de repede. Consumul de energie este atât de mare, încât poate duce la apariția unor probleme serioase în ceea ce privește durata de viață al bateriei.

De aceea, este recomandat să folosiți CashMagnet doar pe acele telefoane pe care nu le mai utilizați. Altfel, veți ajunge în situația în care veți cumpăra un telefon mobil din banii primiți din această aplicație.

Au fost cazuri în care anumite persoane au cumpărat de o anumită sumă de bani telefoane de pe diverse platforme precum eBay doar pentru această aplicație. Dacă stăm să ne gândim mai bine, este o idee destul de bună.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania