CashMagnet Tutorial | Câștigă bani online în mod pasiv

5
(2)

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să câștigați bani online în mod pasiv, fără să depuneți prea mult efort? Ei bine, astăzi este ziua dumneavoastră norocoasă! Vă voi vorbi despre o aplicație numită CashMagnet care vă poate ajuta să faceți exact asta.

Lumea online și oportunitățile sale

Ați remarcat cât de multe oportunități există pe internet pentru a câștiga bani? Sondaje de opinie, descărcarea de aplicații, munca pe cont propriu și chiar vizionarea de videoclipuri. Internetul este ca un supermarket uriaș de modalități de a câștiga bani, iar toate acestea sunt la îndemâna oricui are un telefon Android.

Legitimitatea și importanța de a face alegerea corectă

Dar, ca în orice supermarket, trebuie să fim atenți la ceea ce alegem. Unele site-uri sunt ca niște fructe stricate, SCAM-uri care ne vor irosi timpul și efortul. Așa cum ar spune mama mea, ” nu tot ce strălucește este aur”!

Așadar, înainte de a ne arunca cu capul înainte în lumea câștigurilor online, să ne asigurăm că site-urile și aplicațiile pe care le folosim sunt de încredere.

Dacă doriți să folosiți și alte aplicații pentru a obține venituri online, atunci eu vă recomand următoarele aplicații:

Aplicații bune pentru a genera venituri online

Căutați surse de venit online ușoare și atractive? Iată câteva aplicații care vă vor ajuta să faceți bani fără efort!

Visați să câștigați bani în timp ce dormiți? Această aplicație transformă acest vis în realitate! Instalați HoneyGain și primiți un bonus de înscriere de 5 dolari pentru a sărbători noua dvs. aventură.

Vă plac sondajele și fotografiile? Premise este aplicația perfectă pentru a combina aceste pasiuni și pentru a adăuga un mic plus la bugetul dumneavoastră. După cum spune proverbul, „O imagine face cât o mie de cuvinte„, iar în acest caz, valorează și câțiva dolari!

Acesta este un cadou pentru iubitorii de muzică! O aplicație care vă permite să câștigați bani online în timp ce vă ascultați muzica preferată. Interesant, nu-i așa?

Jocurile online gratuite și recompensele financiare merg mână în mână în această aplicație. Cash Alarm vă ajută să profitați la maximum de timpul petrecut în lumea virtuală, transformându-l într-o sursă de venit.

Sondajele, banii și tehnologia se întâlnesc în Bituro. O aplicație care vă permite să răspundeți la întrebări și să primiți plăți în PayPal sau în criptomonede.

Ce este CashMagnet?

Știți când intrăm într-o cofetărie și prăjiturile și dulciurile delicioase ne atrag ca un magnet? Ei bine, CashMagnet este un pic ca acel magazin de dulciuri pe internet!

Gândiți-vă la nenumăratele site-uri care ne fac cu ochiul, promițându-ne dulceață sub formă de recompense pentru activitățile online. CashMagnet este ca o felie generoasă de tort care își face loc în universul acestor site-uri.

Această aplicație pășește cu grație în lumea recompenselor online, deghizându-se într-un personaj carismatic care oferă bani pentru traficul nostru mobil. Ea ne oferă acele monede strălucitoare în schimbul activității de explorare și vizitare a site-urilor, fără a ne pune să facem munci de erou!

Dar, cine ar plăti pentru un asemenea trafic?

Ah, dragii mei prieteni, în vasta și fascinanta lume a internetului, o întrebare fascinantă își are locul: cine ar cheltui bani pe un trafic de proastă calitate?

În această eră digitală, o mare parte din traficul online este creația fabuloasă a unor boți sau a așa-numitelor ferme de click-uri, care amintesc de scenele haotice din fermele pline de animale zburdalnice. Acest trafic dubios poate fi comparat cu o masă festivă în care oaspeții nu sunt interesați de mâncarea delicioasă care a fost pregătită cu multă grijă.

Cu toate acestea, vă întrebați, de ce ar fi acest trafic valoros pentru unii utilizatori de internet sau site-uri? Ei bine, creșterea numărului de clicuri fără a risipi prea mulți bani poate fi un motiv tentant pentru a-l folosi. În goana după bani online în mod pasiv, această practică a devenit o industrie în sine în lumea virtuală.

Mai mult, acest trafic ieftin și de prost gust seamănă cu o iluzie strălucitoare, atrăgându-i pe unii ca moliile la flacără, doar pentru a se stinge în cele din urmă.

Cum vă puteți înscrie pe CashMagnet?

CashMagnet funcționează exclusiv pe dispozitive Android. Din păcate, aplicația nu se mai găsește în Google Play Store, dar o puteți descărca în format APK de pe site-ul oficial. Aceasta este singura modalitate de a obține și instala CashMagnet pe smartphone-ul dumneavoastră.

cashmagnet înscrierePin

Sfatul meu este ca telefonul dumneavoastră să aibă cel puțin 1 GB de RAM și 8 GB de spațiu de stocare.

Mai jos, voi detalia pașii pentru a instala această aplicație mobilă:

Accesați site-ul oficial pentru a descărca aplicația în format APK.

Ce înseamnă un APK și cum se utilizează?

Un APK, pe scurt, este ca o cutie de surprize pentru Android. În loc să folosiți magazinul de aplicații Google Play pentru a descărca CashMagnet, vă puteți baza pe APK. Dar, ca și în viață, orice cutie de surprize poate veni cu riscuri.

Siguranța pe primul loc

Google Play, deși nu este perfect, ne protejează telefoanele atunci când instalăm aplicații. Este ca și cum ați purta o cască de protecție în timp ce faceți trucuri cu skateboardul. Așadar, în acest joc al câștigurilor online, să fim atenți să nu amestecăm lucrurile personale cu aplicațiile și site-urile care ne fac să câștigăm bănuți.

Urmați următorii pașii necesari pentru a instala această aplicație pe telefonul mobil.

Permiteți accesul pe telefonul mobil

După cum v-ați putut imagina, CashMagnet este o aplicație inteligentă și plină de viață! Odată ce instalați această aplicație, ea va bate politicos la ușa telefonului dumneavoastră, cerându-vă permisiunea de a intra în unele dintre cele mai interesante colțuri ale dispozitivului dumneavoastră.

Nu vă faceți griji, este normal!

Nu este nimic ciudat în asta, deoarece și alte aplicații drăguțe fac același lucru! CashMagnet este ca un prieten curios care vrea să se joace cu jucăriile și aplicațiile telefonului tău, dar mai întâi întreabă dacă este în regulă.

O aplicație care urmărește traficul, dar într-un mod prietenos

Prin acordarea permisiunii, CashMagnet va avea posibilitatea de a explora traficul generat prin intermediul telefonului dvs. mobil. Este ca un detectiv care se asigură că totul merge bine în lumea virtuală a telefonului dumneavoastră.

Cum funcționează aplicația CashMagnet?

Să ne imaginăm aplicații precum Attapoll sau SwagBucks ca pe niște muncitori harnici care completează sondaje și oferte. Ei bine, CashMagnet este diferit! În loc să fie ca și cum ați completa sondaje, această aplicație vă transformă telefonul într-un magnet de bani. Cum? Prin generarea de venituri din reclamele care apar pe ecranul telefonului dumneavoastră.

Gândiți-vă la CashMagnet ca la un prieten inteligent care vă ajută telefonul să devină o sursă de venit, fără niciun efort din partea dumneavoastră. Această aplicație funcționează în spatele scenei, ca un adevărat maestru al traficului online, aducând bani pentru dvs. și pentru agenții de publicitate pe internet.

Deci, de unde vin banii? Simplu! Aplicația CashMagnet este ca un Robin Hood digital, luând bani din buzunarele agenților de publicitate și oferindu-i utilizatorilor aplicației ca recompensă.

Cum puteți face bani online din jocuri cu CashMagnet?

Vă întrebați cum să câștigați bani online în mod pasiv cu ajutorul telefoanelor mobile și al jocurilor? Ei bine, CashMagnet este răspunsul!

venit pasiv pe telefonul mobilPin

Iată cum funcționează:

 • Conectați-vă telefonul mobil la WiFi;

CashMagnet adoră să funcționeze pe WiFi. Deci, asigurați-vă că telefonul dvs. este conectat la o rețea wireless.

 • Instalați jocurile;

Pe măsură ce adăugați jocuri pe telefonul dvs. mobil, veți câștiga mai mulți bani. Mergeți la secțiunea „Jocuri” și începeți să instalați.

 • Câștigați timp de venit pasiv;

Fiecare joc pe care îl instalați vă aduce un bonus în minute de venit pasiv. De exemplu, un joc vă poate oferi 75 de minute de venit pasiv.

 • Ridicați-vă nivelul contului;

Mai multe jocuri instalate înseamnă un nivel mai ridicat pentru contul dvs. Să spunem că aveți 3 jocuri instalate – bravo, ați ajuns la nivelul 2! Scopul final este de a ajunge la nivelul maxim, care este nivelul 7.

 • Începeți și activați CashMagnet;

După ce ați instalat jocurile, deschideți aplicația CashMagnet și activați-o. Dacă ați făcut totul corect, telefonul dvs. va începe automat să navigheze reclame plătite. Asta înseamnă că aveți acces la minute de venit pasiv.

 • Alegeți să folosiți un VPN (sau nu);

Puteți folosi un VPN, dar veți câștiga doar jumătate din punctele pe care le-ați câștiga în mod normal. Așa că depinde de dumneavoastră!

Câte dispozitive pot fi conectate la această aplicație?

Știați că aplicația CashMagnet vă ajută să obțineți bani online în mod pasiv folosind până la 4 dispozitive conectate la aceeași adresă IP? Ei bine, acum știți!

Site-ul lor oficial ne oferă câteva indicii despre factorii care îți pot crește sau diminua câștigurile.

Iată câteva dintre acestea:

 • De unde vă conectați;

Țara în care vă aflați poate face diferența.

 • Vechi sau nou?

Tipul de telefon Android pe care îl folosiți vă poate influența potențialul de câștig.

 • Cât de jucăuș sunteți?

Numărul de jocuri instalate pe telefon vă poate aduce mai multe monede.

 • Root-area telefonului dvs;

Accesarea fișierelor secrete (pe care de obicei nu le poți accesa) poate schimba lucrurile în favoarea dvs.

Pentru a utiliza aplicația, conectați telefonul mobil la un PC cu Windows sau Linux.

Apoi veți fi gata să introduceți câteva comenzi în stilul Agent 007 folosind interfața sistemului Android.

Programul de referință

Prin intermediul programului de referință, veți câștiga pe 2 nivele. Comisionul este de 5% din ceea ce realizează persoana invitată de dvs. Toate persoanele aduse de către referalul dumneavoastră, vă vor aduce un comision de 5% din câștigurile realizate de acestea.

Cu alte cuvinte, veți câștiga astfel:

 • primul nivel – 5% comision;
 • al doilea nivel – 5% comision.

Care sunt metodele de plată?

Sistemul de recompensare se bazează pe puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în următoare opțiuni, și anume:

 • PayPal;
 • carduri cadou (Google Play, Steam, Play Station, Amazon).

Minimul de retragere este de 5$. Timpul de prelucrare al plăților se poate întinde pe o perioadă de 30 de zile. Desigur că plata poate fi procesată și mai repede, dar timpul maxim este de 1 lună de zile din momentul în care ați cerut plata.

Cât valorează aceste puncte?

Pentru a retrage suma de 5$ în PayPal, aveți nevoie de 5 500 de puncte. În cazul în care doriți să schimbați în carduri cadou, atunci veți avea nevoie de 10 000 de puncte pentru suma de 10$ sau 24 000 de puncte pentru suma de 25$.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației CashMagnet?

Acestea sunt avantajele

 • 100% venit pasiv cu telefonul mobil;
 • metode variate de retragere;
 • un serviciu de asistență destul de bun;

Acestea sunt dezavantajele

 • potențial de câștig redus pentru România;
 • motive de securitate serioase;
 • consum de energie ridicat;
 • nu puteți folosi telefonul când aplicația este activă;

Este CashMagnet o aplicație serioasă pentru a face bani online?

CashMagnet, o aplicație sigură, își recompensează rapid utilizatorii. Bani online în mod pasiv? Ați ghicit! Cu toate acestea, vine cu un preț: bateria telefonului pare să se topească mai repede decât înghețata la soare. Adăugați la asta crash-urile care pot duce la un potențial scăzut de câștig.

V-ați imaginat vreodată să vă sacrificați bateria telefonului în numele profitului? Exact așa funcționează CashMagnet! Consumul de energie este mare, punând la încercare durata de viață a bateriei. De ce să nu luăm măsuri preventive, nu-i așa?

Pentru a evita acest pericol, folosiți CashMagnet pe telefoanele care nu mai sunt în topul listei. În caz contrar, riscați să vă cheltuiți câștigurile pe un telefon nou!

Cât de deștepți pot fi unii oameni, nu-i așa? Există persoane care au investit în telefoane cumpărate de pe platforme precum eBay, doar pentru a exploata această aplicație. Cine s-ar fi gândit? La o privire mai atentă, poate că nu este o idee atât de rea, nu-i așa?

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod plăcut de a face bani online în mod pasiv și nu vă pasă de bateria telefonului, CashMagnet ar putea fi soluția!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu