FeaturePoints Tutorial | Descarcă jocuri și câștigă bani online

5
(1)

Adevărul gol-goluț este că ne place să facem bani online. În era digitală, aplicații precum HoneyGain (cu un bonus de înscriere de 5 dolari), FeaturePoints sau Sweatcoin (unde sunteți plătit pentru a merge) și site-uri de sondaje precum DollarClix sau SurveyTime ne țin în căutare de oportunități.

Telefonul mobil, tovarășul constant al vieții moderne

Nu-i așa că telefonul a devenit un element fix în viața noastră de zi cu zi? Fie că îl folosim pentru a trimite mesaje, pentru a viziona videoclipuri pe YouTube sau pentru a interacționa pe rețelele sociale precum Facebook, Reddit sau Twitter, se pare că acest minunat dispozitiv de comunicare ne învăluie în irezistibila sa rețea.

Transformați-vă activitățile zilnice în profit

Și dacă tot vă petreceți timpul pe aceste platforme, de ce să nu profitați și să faceți niște bani din asta? Așadar, permiteți-mi să vă prezint o aplicație care se strecoară cu grație între aceste platforme mobile, concepută pentru a vă ajuta să faceți bani online.

Această aplicație poartă numele de FeaturePoints.

Ce este FeaturePoints?

Ah, FeaturePoints, dragi cititori, este o aplicație mobilă care vă oferă posibilitatea de a câștiga recompense în schimbul descărcării și instalării diferitelor aplicații sau jocuri pe dispozitivul dumneavoastră de încredere.

În acest teatru al digitalului, veți câștiga puncte valoroase pe măsură ce explorați și vă delectați cu aceste creații software. Punctele pe care le câștigați pot fi apoi metamorfozate, precum alchimia modernă, în bani sau în enigmatice bonuri cadou.

Înscrierea la FeaturePoints: Pași simpli și beneficii

Vrei să câștigați bani online la domiciliu? FeaturePoints este o soluție tentantă!

Iată cum să vă înscrieți și să profitați de această aplicație.

Pași pentru a vă înscrie

Pentru a vă înscrie, puteți vizita site-ul oficial FeaturePoints.com sau puteți folosi Google Play sau Apple Store. Posesorii de telefoane Android vor folosi Google Play, în timp ce utilizatorii Apple vor folosi App Store.

Instalarea aplicației vă va cere numele, prenumele, adresa de e-mail și parola.

Aceste detalii vă vor permite să folosiți atât aplicația, cât și site-ul web. Nu uitați să vă confirmați contul prin intermediul linkului primit în e-mail!

Bonusul de înscriere

Un bonus de 50 de puncte vă așteaptă la înregistrare dacă folosiți un link cu un cod de recomandare. Micul cadou vă aduce mai aproape de pragul de retragere.

Siguranța în utilizarea aplicației FeaturePoints

Aplicația este destul de sigură, fără a cere informații suplimentare despre dumneavoastră. Politica de confidențialitate garantează că datele dvs. personale nu vor fi vândute. Cu toate acestea, profilul dvs. va necesita personalizare.

Acest lucru vă va îmbunătăți șansele de a primi sondaje online. Pentru sondajele de pe site-urile partenere, informațiile pe care le furnizați nu mai depind de FeaturePoints. Restul datelor dumneavoastră, cum ar fi e-mailul și parola, sunt păstrate în siguranță.

Cine folosește FeaturePoints pentru a câștiga bani online?

Există două categorii de persoane care utilizează FeaturePoints:

 • Cei care promovează aplicații sau jocuri online;

FeaturePoints le oferă spațiu pentru a-și promova produsele către utilizatorii platformei, asigurându-se că aplicațiile sunt descărcate de persoane reale, ceea ce le crește valoarea.

 • Cei care caută un loc de muncă online și doresc să obțină un venit.

FeaturePoints are o protecție avansată împotriva fraudei, asigurând un trafic de calitate. Un suport eficient ajută la promovarea aplicațiilor și oferă un sprijin de încredere.

Cum se câștigă bani online la domiciliu cu FeaturePoints?

În prezent, descărcarea de aplicații și jocuri a devenit o activitate cotidiană, aproape la fel de naturală ca și respirația. Dar dacă v-aș spune că FeaturePoints vă răsplătește cu bani sau carduri cadou pentru această activitate banală? Ei bine, dragi cititori, așa este!

Cum funcționează acest sistem?

Pentru a vă bucura de recompensele oferite de această platformă, tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să explorați diverse aplicații sau jocuri pe telefonul mobil.

Atenție însă la o condiție esențială: utilizați aplicația timp de cel puțin 2 minute pentru a acumula puncte.

Nu vă gândiți însă că toate aplicațiile și jocurile sunt la fel de generoase cu timpul dumneavoastră. Unele necesită mai mult efort, iar în cazul jocurilor, este posibil să trebuiască să îndepliniți anumite „misiuni”, cum ar fi atingerea unui anumit nivel cu personajul dvs.

Cum să vă înmulțiți punctele și să prosperați?

FeaturePoints vă oferă o multitudine de opțiuni pentru a acumula puncte:

 • Cumpărături online;
 • Interacțiuni în social media;
 • completarea de sondaje online;
 • vizionarea de videoclipuri;
 • participarea la concursuri online cu premii în puncte;
 • promovarea FeaturePoints.

În ceea ce privește câștigurile, cantitatea de puncte variază în funcție de opțiunea aleasă.

Descărcarea de aplicații sau jocuri vă poate aduce până la 150 de puncte.

Citește și Jucați jocuri și câștigați bani cu Tap Money Rain | Merită sau nu?

Pentru a vă delecta cu câștiguri mai mari, completați oferte sau sondaje și obțineți până la 500 de puncte. Rețineți, totuși, că locația și furnizorul de sondaje pot influența suma pe care o câștigați.

Alte modalități distractive de a câștiga puncte

Nu uitați să profitați de generozitatea rețelelor de socializare, cum ar fi Facebook, YouTube sau Twitter. Acțiunile dvs. (like, follow, subscribe) pot aduce până la 10 puncte fiecare.

Iar dacă sunteți talentat la realizarea de videoclipuri, alăturați-vă nobilimii aplicației FeaturePoints și obțineți până la 300 de puncte pentru fiecare capodoperă video pe care o distribuiți pe platformă.

Resetarea punctelor după perioade de inactivitate

Nu lăsați ca inactivitatea să vă anuleze punctele!

Bani online la domiciliu? Cu siguranță! Este important să utilizați aplicația cel puțin o dată la fiecare 60 de zile, altfel punctele pe care le-ați acumulat vor fi resetate.

Fiți cât mai activ pentru a evita ca punctele valoroase să dispară în aer.

Program de promovare misterios

Aduceți noi membri în lumea aplicației și veți fi răsplătit generos!

Atrageți spiritele curioase cu un comision de 50% din câștigurile noilor utilizatori. Dar nu este vorba doar de recompensă, deoarece cei care vă vor urma link-ul vor primi și un bonus de înscriere de 50 de puncte.

Câte puncte sunt necesare pentru retragere?

După cum spune o vorbă veche, „banii nu cresc în copaci„, dar în lumea aplicației FeaturePoints, punctele se transformă în bani.

Așadar, haideți să explorăm tărâmul valorificării punctelor în bani:

 • 3.000 de puncte se transformă în 5 dolari;
 • 6.000 de puncte se transformă în 10 dolari;
 • 15.000 de puncte se transformă în comori de 25 de dolari.

Mai mult, alchimia punctelor continuă, 30.000 de puncte se transformă în 50 de dolari, atingând un vârf de 600.000 de puncte pentru 1.000 de dolari.

Ce opțiuni de retragere sunt scoase la iveală?

O mulțime de modalități misterioase sunt oferite pentru a vă răscumpăra punctele câștigate.

Acestea sunt după cum urmează:

 • PayPal (monedă digitală care traversează întunericul internetului);
 • Bitcoin (cripto-aurul secolului nostru);
 • Vouchere cadou (Steam, Google Play, Amazon și alte spirite comerciale).

Pragul minim de retragere este de 5 dolari (3.000 de puncte) pentru PayPal și Bitcoin. Dar pentru a îmblânzi bestia numită bitcoin, trebuie să aveți un cont pe site-ul Coinbase.

Așadar, se poate spune că FeaturePoints este o incursiune fascinantă în misterele câștigării de bani online de acasă. De asemenea, se adresează celor care doresc să achiziționeze enigmaticele tichete cadou, utilizabile în jocuri sau la cumpărarea de bunuri pe Amazon.

Deși nu este chiar ca un loc de muncă cu normă întreagă pe pământ, FeaturePoints vă oferă posibilitatea de a profita la maximum de timpul petrecut în colțurile întunecate ale lumii virtuale.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu