FeaturePoints Tutorial | Descarcă jocuri și câștigă bani online

5
(1)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Realitatea este că nouă ne place să câștigăm bani online. Fie că folosim diverse aplicații precum HoneyGain (bonus de înscriere de 5$), FeaturePoints sau Sweatcoin (mergi pe jos și fii plătit) sau site-uri de sondaje cum ar fi DollarClix sau SurveyTime. Telefonul mobil a devenit o parte importantă în viața noastră.

Fie că folosim telefonul pentru a trimite mesaje sau a viziona videoclipuri pe Youtube sau fie să interacționăm pe rețele de socializare precum Facebook, Reddit sau Twitter, nu ne mai putem imagina viața noastră fără acest instrument de socializare.

Dacă tot realizați aceste activități, de ce să nu obțineți și ceva bani din acestea? De aceea, a să vă prezint în acest articol, o aplicație care se încadrează cu succes în categoria acelor platforme mobile, prin intermediul cărora puteți obține venituri în mediul online. Această aplicație poartă numele de FeaturePoints.

Ce este FeaturePoints?

FeaturePoints este o aplicație mobilă, care vă recompensează pentru a descărca și instala diverse aplicații sau jocuri pe telefonul dumneavoastră. Veți fi recompensat în puncte, care vor putea fi schimbate fie în bani, fie în bonuri cadou.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga bani pe FeaturePoints?

În principiu, pentru a face bani cu această aplicație, este necesar anumite activități, precum:

 • descărcarea unor aplicații pe telefonul mobil;
 • completarea de sondaje de opinie;
 • cumpărături online.

Cum vă puteți înscrie pe FeaturePoints?

Înscrierea se poate face fie prin accesarea site-ului oficial FeaturePoints.com, fie folosind cele 2 magazine online, Google Play și Apple Store. Persoanele care dețin un telefon android, vor folosi magazinul Google Play, și cei care au un dispozitiv Apple, vor folosi Safari pentru a accesa site-ul FeaturePoints.

După ce ați instalat aplicația, vi se va cere numele și prenumele dumneavoastră, o adresă de email și o parolă. Cu aceste informații, veți putea folosi atât aplicația FeaturePoints cât și site-ul oficial. Să nu uitați să vă confirmați contul prin link-ul primit pe adresa de email.

Obține un bonus de înregistrare

Pentru a vă motiva să vă înscrieți pe FeaturePoints, veți primi un bonus de înscriere de 50 de puncte, dacă folosiți un link cu un cod de referință. Acest mic cadou vă va ajuta să ajungeți mai repede la minimul de retragere.

Cât de sigură este aplicația FeaturePoints?

În mare parte, această aplicație este destul de sigură. Nu este nevoie să furnizați informații suplimentare despre dumneavoastră. Mai mult decât atât, în Politica de Confidențialitate, ne asigură de faptul că nu vor vinde informațiile pe care le vom furniza pe această platformă mobilă. Totuși, la un moment dat, o să trebuiască să ne personalizăm profilul.

Acest profil ne vă îmbunătăți șansele de a primi diverse sondaje online. În ceea ce privește acest aspect, informațiile, pe care le oferim când completăm un sondaj pe alte site-uri partenere, nu mai depind de FeaturePoints. Cu toate acestea, adresa de email și parola sunt păstrate în siguranță pe FeaturePoints.

Cine folosește FeaturePoints pentru a face bani online?

Pe această aplicație, sunt 2 categorii de persoane, și anume:

 • persoanele care fac publicitate la diverse aplicații sau jocuri online;

Aplicația le oferă spațiul propice pentru a-și promova aplicațiile sau jocurile numeroaselor persoane care utilizează platforma FeaturePoints. Promovarea pe FeaturePoints le oferă acestora certitudinea că aplicațiile lor vor fi descărcate și utilizate de persoane reale, și astfel va duce la creșterea în valoare a acestor aplicații.

 • persoanele care sunt în căutarea unor locuri de muncă online și doresc să obțină venituri.

De asemenea, aceasta dispune și de o protecție avansata împotriva tentativelor de fraudă, ceea ce duce, în mod normal, la o mai bună calitate cu privire la traficul obținut pe FeaturePoints. Și la capitolul „suport” stau destul de bine, astfel încât cei care își promovează aplicațiile, să beneficieze de un sprijin cu adevărat de calitate.

Cum câștigați bani online de acasă cu FeaturePoints?

Descărcarea acestor aplicații sau jocuri a devenit un lucru obișnuit pentru noi, pe care îl efectuăm din ce în ce mai des. Cu FeaturePoints, suntem plătiți în bani sau bonuri cadou pentru a realiza aceste activități. Drept urmare, pentru a fi recompensați pe această platformă, trebuie doar să descărcați și să folosiți diferite aplicații sau jocuri pe telefonul mobil.

Condiția principală pentru a câștiga puncte este să descărcați aplicația și sa o folosiți pentru cel puțin 2 minute. Dar, cu siguranță, veți întâlni și alte aplicații sau jocuri, care vor necesita mai mult efort decât cele 2 minute de folosire. În cazul jocurilor, veți avea anumite „misiuni” de îndeplinit, cum ar fi să ajungeți la un anumit nivel cu caracterul ales din joc.

Desigur că aveți mult mai multe opțiuni de a câștiga puncte, și anume:

 • cumpărături online;
 • interacțiunea pe rețele de socializare;
 • completare de sondaje online;
 • vizualizare de videoclipuri;
 • diverse concursuri online cu premii în puncte;
 • promovarea FeaturePoints.

În ceea ce privesc numărul de puncte obținut, acest lucru diferă în funcție de ce opțiune folosiți. În cazul aplicațiilor sau jocurilor, vă puteți aștepta la câștiguri de până la 150 de puncte.

Pentru completarea de oferte sau sondaje, câștigul crește substanțial, ajungându-se până la 500 de puncte. Totuși, locația și furnizorul de sondaje rămân factori decisivi cu privire la valoarea câștigului obținut.

Citește și Jucați jocuri și câștigați bani cu Tap Money Rain | Merită sau nu?

De asemenea, se poate obține foarte simplu puncte din diverse acțiuni (like, follow, subscribe) pe care le realizați pe rețele de socializare precum Facebook, YouTube sau Twitter. Câștigul poate ajunge la 10 puncte pe fiecare acțiune realizata pe aceste rețele sociale.

Dacă aveți un talent de a crea videoclipuri, se poate obține până la 300 de puncte pe videoclip. În acest videoclip, o să prezentați detalii despre FeaturePoints.

Inactivitatea va duce la resetarea punctelor

Dacă nu ați folosit această aplicație cel puțin o dată în 60 de zile, toate punctele realizate se vor reseta. De aceea, încercați să fiți cât de cât activ, pentru a evita pierderea punctelor.

Programul de referință

Pentru promovarea și aducerea de noi membri, veți obține un comision de 50% din câștigurile realizate de aceștia. De asemenea, cel care va folosi link-ul dumneavoastră, va obține și un bonus de înscriere de 50 de puncte. Promovarea pe diferite rețele de socializare poate fi un mijloc destul de eficient de atragere de noi membri.

Câte puncte aveți nevoie pentru a retrage?

Pentru a înțelege mai bine sistemul de schimb al punctelor în bani, am să vă prezint câteva opțiuni de schimb, și anume:

 • 3 000 de puncte valorează 5$;
 • 6 000 de puncte vor putea fi schimbate cu suma de 10$;
 • 15 000 de puncte echivalează cu suma de 25$;

Se mai pot schimba și 30 000 de puncte pentru 50$, ajungându-se până la 600 000 de puncte pentru 1 000$.

Care sunt metodele de retragere?

Cu siguranță, veți găsi suficiente modalități prin care să vă retrageți punctele obținute. Acestea sunt următoarele:

 • PayPal;
 • Bitcoin;
 • Bonuri cadou (Steam, Google Play, Amazon și multe altele).

Minimul de retragere este 5$ (3 000 de puncte) în PayPal și bitcoin. Pentru activarea metodei prin bitcoin, trebuie să aveți un cont pe Coinbase.

Pot să spun, cu certitudine, că FeaturePoints este un concept interesant de a face bani online. De asemenea, este recomandat pentru acele persoane care vor să cumpere anumite bonuri cadou, care pot fi folosite la diverse jocuri sau produse de pe Amazon.

Deși nu se poate compara cu un loc de muncă „full-time”, FeaturePoints vă oferă diferite modalități pentru a vă valorifica timpul petrecut în mediul online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania