Current Rewards App Tutorial | Ascultă muzică gratis și câștigă bani

4.9
(8)

V-ați gândit la ideea de a câștiga venituri pe internet prin activități pe care le faceți deja în timpul liber? Știați că, în medie, o persoană petrece aproximativ 20 de ore pe săptămână ascultând muzică pe diverse dispozitive? Sunteți unul dintre acești iubitori de muzică? Dacă da, Current Rewards este soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Current Rewards – o aplicație excelentă pentru ca iubitorii de muzică să câștige venituri suplimentare

Cu mare bucurie am descoperit o aplicație revoluționară numită Current Rewards, concepută special pentru iubitorii de muzică, oferindu-le șansa de a câștiga un venit suplimentar în timp ce ascultă piesele preferate.

Interesant de citit: Înregistrare vocală pe telefonul mobil cu aplicația Robson

Potrivit acestei aplicații, teoretic, am putea câștiga aproximativ 600 de dolari pe an doar ascultând muzică. Dar, să fim sinceri, acest obiectiv pare destul de greu de atins. Pentru a ajunge la această sumă, ar trebui să ascultați muzică într-un ritm neobișnuit de intens. Prin urmare, nu este recomandat să aveți așteptări nerealiste de la această aplicație mobilă.

Ei bine, asta nu înseamnă că nu putem obține sume frumoase de bani cu Current Rewards. Pe scurt, Current Rewards se încadrează în acea categorie rară de aplicații în care putem obține un venit pasiv.

După o scurtă introducere despre această minunată aplicație, cred că este momentul să aprofundăm subiectul și să descoperim cum să generăm bani online cu Current Rewards.

Current Rewards: aplicația care transformă muzica în bani

Current Rewards este acea aplicație care vă oferă șansa de a vă umple buzunarele doar ascultând muzică. Practic, trebuie doar să deschideți urechile și să vă bucurați de posturile de radio disponibile prin intermediul aplicației. Pentru fiecare melodie pe care o ascultați integral pe postul ales, veți fi recompensat cu puncte.

Este important de reținut că Current Rewards nu seamănă deloc cu Spotify sau Apple Music. Nu, această aplicație este complet diferită.

În ceea ce privește diversitatea posturilor, aplicația se descurcă admirabil. Aveți acces la peste 100.000 de posturi de radio, o ofertă generoasă, mai ales pentru cei cu preferințe muzicale sofisticate.

Și nu uitați, folosind Current Rewards puteți economisi foarte mult. De ce să cheltuiți bani pe aplicații precum Spotify când vă puteți bucura de melodiile preferate gratuit și puteți fi și recompensat?

Cu siguranță, să ascultăm muzică și să câștigăm bani este un concept care merită încercat!

Înscrierea pe Current Rewards: un ghid simplu și plăcut

Doriți să vă bucurați de Current Rewards, dar nu știți cum să vă înscrieți? Nu vă faceți griji, procesul este rapid și ușor!

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a te înscrie în această aplicație grozavă:

 • Navigați la link-ul oficial al aplicației;
 • Alegeți magazinul în care doriți să descărcați aplicația: GooglePlay sau App Store;
 • Introduceți numărul dvs. de telefon;
 • Primiți un cod de verificare prin SMS și validați numărul de telefon;
 • Selectați țara de origine;
 • Finalizați procesul de înregistrare și bucurați-vă de Current Rewards!

Aveți un cont de Facebook și doriți să vă înscrieți folosind această metodă? Nici o problemă!

Puteți alege să vă înregistrați prin intermediul Facebook. Cu toate acestea, dacă doriți o înregistrare rapidă, metoda numărului de telefon poate fi o soluție mai potrivită.

Cum funcționează această aplicație?

După cum am menționat anterior, Current Rewards este disponibil pentru posesorii de Android și iOS. Această aplicație ocupă doar 32 Mb și se bucură de peste 5 milioane de descărcări, un adevărat succes!

Acumulați puncte prin diverse acțiuni întreprinse în aplicație, inclusiv prin completarea de informații suplimentare. Punctele vă vor aduce recompense atractive.

Citește și Promovarea videoclipurilor pe Internet cu Rumble | Merită sau nu?

Current Rewards este disponibilă și în România. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet pentru a vă bucura de melodiile sau posturile de radio preferate.

Înregistrarea numărului de telefon vă oferă un singur cont pentru fiecare dispozitiv. Evitați să creați mai multe conturi pentru a evita penalizările.

Odată înregistrat, alegeți genul muzical preferat și începeți să câștigați online ascultând melodiile preferate.

current aplicație muzicaPin

Cum să faceți bani online doar ascultând muzică cu Current Rewards?

În labirintul de modalități de a câștiga puncte, Current Rewards își croiește propria cale distinctă și se adaptează pe măsură ce aplicația se îmbunătățește.

În prezent, iată care sunt modalitățile prin care puteți câștiga puncte:

 • Bucurându-vă de melodii pe diferite posturi de radio;
 • Completând diverse oferte și activități, cum ar fi descărcarea și utilizarea de programe, jocuri și altele;
 • Participând la sondaje de opinie pe diverse subiecte;
 • Obținerea de bonusuri zilnice;

Ascultați muzică și veți vedea că timpul petrecut vă va aduce recompense pe măsură. Bonusurile zilnice pot ajunge până la 150 de puncte, un număr generos, nu-i așa?

 • Urmăriți cu atenție reclamele sub formă de videoclipuri de până la 30 de secunde, cu recompense de până la 15 puncte;
 • deblocarea ecranului telefonului;

Această mică acțiune, de doar câteva secunde, poate fi o comoară ascunsă de puncte. La fiecare 2 ore, veți câștiga 3 puncte pentru deblocarea ecranului telefonului mobil.

 • Acumulați puncte în timp ce vă reîncărcați telefonul;

Fără glumă! Atunci când vă încărcați telefonul, puteți câștiga și dvs. puncte.

Iată deci cum puteți asculta muzică și câștiga bani în același timp, totul prin intermediul aplicației Current Rewards.

Câți bani puteți câștiga folosind această aplicație?

Fiți sinceri cu voi înșivă: cine nu și-ar dori să asculte muzică și să facă bani în același timp? Ei bine, această aplicație pare să facă acest vis să devină realitate: un venit de 600 de dolari pe an, fără niciun efort în afară de a te bucura de melodiile tale preferate. Într-un calcul aproximativ, obținem aproximativ 12 dolari pe săptămână. Este cu adevărat posibil?

Desigur, ca în cazul celor mai multe povești prea bune pentru a fi adevărate, există o veste mai puțin plăcută: nu toți utilizatorii Current Rewards vor ajunge la aceste sume. Din păcate, pentru cei care locuiesc în România, aceste cifre par a fi o himeră.

Mai mult, pentru a ajunge la aceste câștiguri, ar trebui să ne îmbogățim sufletul cu muzică aproape 30 de ore pe săptămână, o sarcină destul de dificilă pentru cei mai mulți dintre noi.

Iată o altă lectură interesantă: Testarea site-urilor web, plăți unice de 5 dolari cu Userbrain | Merită sau nu?

Rețineți că valoarea câștigurilor variază în funcție de locația utilizatorului și de informațiile personale adăugate în profil. În general, un utilizator poate câștiga între 10 și 20 de puncte doar pentru că se bucură de muzică (echivalentul a 0,02 dolari pe melodie).

Promovați aplicația Current Rewards pentru câștiguri suplimentare

Fiecare membru adus vă poate aduce un comision de 5% din câștigurile realizate de acesta. Dar asta nu e tot. Mai puteți obține până la 500 de puncte de fiecare dată când cineva folosește codul dumneavoastră de referință și ascultă o melodie.

Care sunt metodele prin care vă puteți schimba punctele obținute?

Aveți la dispoziție 4 modalități prin care vă puteți schimba punctele, și anume:

 • PayPal;

În momentul în care ați adunat 7950 de puncte, puteți obține suma de 1 $. Pentru 3$, aveți nevoie de 9 950 de puncte. Urmează 6$ pentru 15 500 de puncte și 22 500 de puncte pentru suma de 10$. Suma maxima de bani pe care o puteți obține în PayPal este de 20$ pentru 39 950 de puncte.

 • Carduri cadou;
 • produse electronice;

De exemplu, când ați ajuns la numărul de 19 950 de puncte, puteți debloca un articol, și anume o pereche de căști. Anumite ceasuri inteligente necesită între 20 000 și 26 000 de puncte pentru deblocare.

 • Donații.

Numărul de puncte pentru fiecare metodă poate suferi mici modificări. Aceste valori nu vor rămâne fixe. De aceea, este recomandat să se verifice periodic secțiunea „Redeem„.

Pentru a debloca anumite metode de plată, aveți nevoie de 8 000 de puncte. Pentru a retrage suma de 20$, trebuie să aveți în cont 39 950 de puncte. În cazul cardurilor cadou, 25 000 de puncte este minimul de la care puteți schimba. Este posibil să găsiți și carduri cadou care nu necesită așa de multe puncte pentru a le schimba. Verificați secțiunea „Redeem” pentru mai multe informații.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicatiei Current Rewards?

Avantaje

 • Transparență totală în ceea ce privește metodele de plată;
 • Varietate mare de posturi de radio: peste 100.000 de opțiuni;
 • Prag de retragere accesibil și ușor de atins;
 • Diverse metode de plată, inclusiv PayPal;
 • Consum redus de energie: aplicația funcționează fără a consuma multă energie.

Dezavantaje

 • Număr mare de reclame care pot fi enervante;
 • Puncte „evaporate” din conturile utilizatorilor, deși fenomenul este destul de rar;
 • Lipsa opțiunii de a alege artiștii favoriți, putând asculta doar liste de redare;
 • Imposibilitatea de a câștiga bani offline cu abonamente gratuite.

În lumea fascinantă a aplicației Current Rewards, avem ocazia să ascultăm muzică și să câștigăm bani în același timp. Ca o plimbare într-o grădină misterioasă, aplicația ne atrage în lumea sa de culoare și sunet, permițându-ne să explorăm un număr infinit de posturi de radio.

Cu toate acestea, nu totul este perfect în această grădină fermecată, fiind umbrită și de prezența unor neajunsuri. Ceea ce avem în fața noastră este un tablou complex, în care muzica și banii se întrepătrund, iar avantajele și dezavantajele se întrec într-un dans capricios.

Concluzii personale

Current Rewards este o companie serioasă care vă plătește în puncte pentru a asculta muzică folosind numeroase posturi de radio. De asemenea, veți câștiga recompense zilnice de fiecare dată când veți deschide aplicația (cel puțin o dată per zi). Aproape toată lumea ascultă muzică pe telefonul mobil.

Aceasta este o modalitate atractivă de a face bani online, ascultând melodiile preferate. Este foarte ușor de folosit, aveți un număr variat de posturi de radio care vă oferă muzică de calitate și veți primi plățile fără întârziere prin metodele favorite de plată.

În funcție de locația fiecăruia, de postul de radio selectat și de durata de timp pentru ascultare, veți câștiga diverse recompense atât în bani cât și în carduri cadou sau electronice.

Dacă sunteți în timpul serviciului, sau sunteți în trafic sau chiar mergeți pe jos într-un parc, Current Rewards este o opțiune mai mult decât recomandată pentru a câștiga bani fără investiție și fără prea mult efort. Câștigă bani online pentru a asculta muzica non-stop.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu