Current Rewards App Tutorial | Ascultă muzică gratis și câștigă bani

4.8
(5)

V-ați gândit vreodată la posibilitatea de a face bani online din activități pe care, deja, le realizați în timpul liber? Cunoașteți faptul că o persoană petrece aproape 20 de ore pe săptămână ascultând muzica prin diferite dispozitive? Sunteți una dintre aceste persoane? Dacă da, atunci aplicația Current Rewards este pentru dumneavoastră.

Spre bucuria noastră, o nouă aplicație numită Current Rewards a reușit să-și găsească drumul spre iubitorii de muzică, cu scopul de a le oferi oportunitatea de a câștiga un venit suplimentar și a asculta melodiile preferate.

Citește și Înregistrare vocală pe telefonul mobil cu aplicația Robson

În teorie, cu această aplicație ar trebui să obținem în jur de 600$ pe an doar ascultând muzică. Dar, este foarte greu de realizat acest lucru. În primul rând ar trebui să ascultăm muzica într-un ritm anormal de timp pentru a ajunge la acea sumă de bani. Drept urmare, dumneavoastră nu ar trebui să aveți aceste așteptări de la această aplicație mobilă.

Da, asta nu înseamnă că nu putem câștiga sume decente de bani cu aplicația Current Rewards. Cu alte cuvinte, Current Rewards face parte din acea categorie selectă de aplicații prin care putem câștiga un venit pasiv.

După o mică prezentare al acestei minunate aplicații, cred că este timpul să intrăm mai în detaliu și să aflați cum se poate face bani online cu Current Rewards.

Ce este aplicația Current Rewards?

Current Rewards este o aplicație care vă oferă oportunitatea de a câștiga bani din ascultarea de muzică. În mare parte, tot ceea ce trebuie să faceți este să ascultați anumite posturi de radio prin intermediul acestei aplicații. Veți câștiga puncte pentru fiecare melodie pe care o ascultați în întregime pe respectivul post de radio.

Un singur aspect trebuie menționat, această aplicație nu se aseamănă cu Spotify sau cu aplicația Apple Music.

În ceea ce privește numărul de posturi de radio, Current Rewards stă destul de bine la acest capitol. Aveți la dispoziție peste 100 000 de posturi de radio. Acesta este un lucru benefic, mai ales pentru cei cu gusturi muzicale mai rafinate.

Folosind această aplicație, putem face chiar economii. De ce să folosim aplicații precum Spotify, unde trebuie să plătim pentru a asculta muzica, când putem utiliza Current Rewards în mod gratuit?

Cum vă puteți înscrie pe Current Rewards?

Această aplicație poate fi descărcată gratuit atât din magazinul GooglePlay cât și din magazinul online AppStore. Spre fericirea noastră, nu este nevoie să adaugăm prea multe informații în formularul de înscriere.

Drept urmare, procesul de înregistrare include următoarele etape, și anume:

 • accesarea linkului oficial al acestei aplicații;
 • selectarea magazinului online în vederea descărcării aplicației (GooglePlay sau AppStore);
 • adăugarea numărului de telefon;
 • verificarea numărului de telefon prin intermediul unui cod primit printr-un mesaj de tip SMS;
 • selectarea țării de proveniență;
 • finalizarea procesului de înscriere.

Dacă preferați să folosiți un cont de socializare pentru a vă înscrie, puteți opta pentru varianta Facebook. Metoda cu numărul de telefon are avantajul de a oferi o înregistrare mai rapidă.

Cum funcționează această aplicație?

La fel cum am precizat în rândurile de mai sus, Current Rewards este disponibilă atât pentru utilizatorii Android cât și pentru cei cu sistem de operare iOS. Mărimea acestei aplicații este de 32 Mb și a fost descărcată de peste 5 milioane de utilizatori, ceea ce este un lucru remarcabil.

Pentru fiecare acțiune pe care o realizați cu aplicația Current Rewards, veți fi recompensat în puncte. Chiar și completarea de informații adiționale vă poate aduce anumite recompense în puncte.

Citește și Promovarea videoclipurilor pe Internet cu Rumble | Merită sau nu?

Current Rewards este disponibilă și în România. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet pentru a asculta melodiile sau posturile de radio preferate.

Adăugarea numărului de telefon înseamnă că nu puteți utiliza mai mult de un cont pe dispozitiv. Nu încercați să vă creați mai multe conturi pentru a evita blocarea acestora.

După ce v-ați înregistrat, selectați categoria favorită de melodii și începeți să câștigați bani online din ascultarea acestora.

current aplicație muzicaPin

Cum puteți câștiga bani online doar ascultând muzică cu aplicația Current Rewards?

Metodele prin care putem obține puncte sunt variate și se pot schimba, în funcție de îmbunătățirile aduse acestei aplicații. Momentan, metodele disponibile prin care putem câștiga puncte sunt următoarele:

 • Ascultarea de melodii pe diferite posturi de radio;
 • oferte și diverse sarcini de lucru precum descărcarea de programe, înregistrarea și folosirea anumitor programe, jocuri și multe altele.
 • Participarea la diverse sondaje de opinie;
 • bonusuri zilnice;

Cu cât petreceți mai mult timp ascultând muzică pe Current Rewards, cu atât veți câștiga mai mult. Numărul maxim de puncte câștigat prin aceste bonusuri zilnice se poate ridica până la 150 de puncte.

 • Vizionarea de reclame prin videoclipuri de până la 30 de secunde cu recompense care pot ajunge la 15 puncte;
 • deblocarea ecranului;

Și această activitate de câteva secunde vă poate aduce un număr de puncte ca recompensă. La un interval de 2 ore, puteți obține 3 puncte pentru deblocarea ecranului telefonului dumneavoastră.

 • Câștigă puncte când încărcați telefonul;

Da, este adevărat. Puteți câștiga puncte și când băgați telefonul la încărcat.

Câți bani puteți câștiga folosind această aplicație?

În teorie, putem obține suma de 600$ pe an doar ascultând muzică. După un mic calcul, ajungem la suma de aproape 12$ pe săptămână. Din păcate, aceste sume nu vor putea fi atinse de toți cei care folosesc Current Rewards.

Pentru România, nu este posibil să ajungeți la acele sume. Mai mult decât atât, pentru a ajunge la acele câștiguri, ar trebui să ascultăm muzică cel puțin 30 de ore pe săptămână. Ceea ce cred că nu este posibil pentru marea majoritate dintre noi.

Citește și Testarea site-urilor web, $5 plăți unice cu Userbrain | Merită sau nu?

Valoarea câștigurilor obținute depinde de locația fiecărui utilizator, dar și de informațiile adăugate în pagina de profil. În mod normal, puteți obține între 10 și 20 de puncte doar ascultând muzică (poate ajunge până la 0.02$ pe melodie).

Promovați aplicația Current Rewards pentru câștiguri suplimentare

Fiecare membru adus vă poate aduce un comision de 5% din câștigurile realizate de acesta. Dar asta nu e tot. Mai puteți obține până la 500 de puncte de fiecare dată când cineva folosește codul dumneavoastră de referință și ascultă o melodie.

Care sunt avantajele și dezavantajele folosirii aplicației Current Rewards?

Acestea sunt avantajele

 • Transparență totală cu privire la metodele de plată;
 • un număr variat de posturi de radio (peste 100 000 de posturi de radio);
 • un minim de retragere destul de simplu de atins;
 • o varietate de metode de plată, printre care și PayPal;
 • un consum minim de energie. Această aplicație nu necesită un consum ridicat de energie pentru a funcționa.

Acestea sunt dezavantajele

 • Din păcate, numărul de reclame este destul de mare;
 • se mai întâmplă câteodată să „dispară”puncte din conturile utilizatorilor (într-adevăr se întâmpla mai rar).
 • Nu aveți opțiunea de a selecta interpreții favoriți. Puteți asculta liste de melodii.
 • Posibilitatea de a câștiga bani offline nu este, încă, posibilă pentru abonamentele gratuite.

Care sunt metodele prin care vă puteți schimba punctele obținute?

Aveți la dispoziție 4 modalități prin care vă puteți schimba punctele, și anume:

 • PayPal;

În momentul în care ați adunat 7950 de puncte, puteți obține suma de 1 $. Pentru 3$, aveți nevoie de 9 950 de puncte. Urmează 6$ pentru 15 500 de puncte și 22 500 de puncte pentru suma de 10$. Suma maxima de bani pe care o puteți obține în PayPal este de 20$ pentru 39 950 de puncte.

 • Carduri cadou;
 • produse electronice;

De exemplu, când ați ajuns la numărul de 19 950 de puncte, puteți debloca un articol, și anume o pereche de căști. Anumite ceasuri inteligente necesită între 20 000 și 26 000 de puncte pentru deblocare.

 • Donații.

Numărul de puncte pentru fiecare metodă poate suferi mici modificări. Aceste valori nu vor rămâne fixe. De aceea, este recomandat să se verifice periodic secțiunea „Redeem„.

Pentru a debloca anumite metode de plată, aveți nevoie de 8 000 de puncte. Pentru a retrage suma de 20$, trebuie să aveți în cont 39 950 de puncte. În cazul cardurilor cadou, 25 000 de puncte este minimul de la care puteți schimba. Este posibil să găsiți și carduri cadou care nu necesită așa de multe puncte pentru a le schimba. Verificați secțiunea „Redeem” pentru mai multe informații.

Concluziile mele

Current Rewards este o companie serioasă care vă plătește în puncte pentru a asculta muzică folosind numeroase posturi de radio. De asemenea, veți câștiga recompense zilnice de fiecare dată când veți deschide aplicația (cel puțin o dată per zi). Aproape toată lumea ascultă muzică pe telefonul mobil.

Aceasta este o modalitate atractivă de a face bani online, ascultând melodiile preferate. Este foarte ușor de folosit, aveți un număr variat de posturi de radio care vă oferă muzică de calitate și veți primi plățile fără întârziere prin metodele favorite de plată.

În funcție de locația fiecăruia, de postul de radio selectat și de durata de timp pentru ascultare, veți câștiga diverse recompense atât în bani cât și în carduri cadou sau electronice.

Dacă sunteți în timpul serviciului, sau sunteți în trafic sau chiar mergeți pe jos într-un parc, Current Rewards este o opțiune mai mult decât recomandată pentru a câștiga bani fără investiție și fără prea mult efort. Câștigă bani online pentru a asculta muzica non-stop.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.8 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania