Oportunități simple de a câștiga bani cu GamerMine | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Sunteți un fan al jocurilor cu împușcături? Folosiți platforma STEAM pentru a juca jocuri pe calculator? CS-GO face parte din lista de jocuri preferate? Ați fi interesat de niște skin-uri pentru CS-GO? Ei bine, există site-uri dedicate care vă oferă aceste skin-uri în schimbul îndeplinirii unor activități simple. Aici mă refer la GameGleam, GamerMine, CollectSkins, CSGOPoints și așa mai departe.

În acest articol vă voi prezenta un site numit GamerMine care pretinde că vă poate oferi obiecte digitale în schimbul unor activități precum jocuri, sondaje sau alte oferte de acest gen.

La prima vedere pare a fi o modalitate interesantă de a face bani online. Dar cât de utilă este această modalitate de a câștiga bani pentru persoanele care locuiesc în România?

Acest site a fost testat de mine și, prin urmare, vă pot oferi o imagine clară a ceea ce vă poate oferi acesta pentru a realiza un venit suplimentar în numerar sau în criptomonede.

Ce este GamerMine?

Prima impresie pe care o avem când citim numele acestui site este că are legătură cu jocurile pe calculator sau pe mobil. În mod surprinzător, jocurile (cel puțin pentru România) nu reprezintă principala modalitate de a face bani. Într-adevăr, GamerMine este un site GPT care are o oarecare asemănare cu site-uri precum CoinSpiller, FruitLab, MoolaDays, Bucksify sau GrabPoints.

Cu alte cuvinte, va trebui să îndepliniți diverse task-uri pentru a câștiga recompense în bani sau criptomonede, în funcție de preferințele dumneavoastră.

În cazul în care vă interesează, acest site a fost lansat în iulie 2017 de către o echipă de programatori care au avut și o oarecare înclinație spre jocuri, de unde și numele acestui site. Între timp, GamerMine a înregistrat câteva modificări în ceea ce privește modalitățile de câștig, în sensul că au fost adăugate și alte metode care pot fi folosite pentru a câștiga recompense.

Și astfel a devenit un site GPT ca oricare altul.

Chiar și cu aceste modificări, se poate observa cu ochiul liber munca de calitate pe care au depus-o pentru personalizarea sau implementarea unor caracteristici interesante și unice, menite să vă îmbunătățească experiența pe acest site.

inventar bonusPin
Inventar

Nu știu la ce alte site-uri GPT putem găsi un sistem de inventariere special conceput pentru a colecta diverse obiecte. Obiecte care au rolul de a vă oferi anumite stimulente temporare care vă pot influența pozitiv câștigurile pe acest site.

Și nu este singurul aspect care iese în evidență, există și acel sistem de ”leveling” și puncte de experiență pe care le voi explica mai târziu în acest articol.

Cum vă puteți înregistra pe GamerMine?

Spre deosebire de acele site-uri unde trebuie să completați un formular de înregistrare, GamerMine are o metodă mult mai simplificată de creare a unui cont.

nume utilizatorPin
Nume de utilizator

Veți începe prin a furniza un nume de utilizator și nimic mai mult. Numele dumneavoastră de utilizator este suficient pentru a vedea ce vă oferă acest site care să vă permită să faceți bani online.

Dacă sunteți determinat să dați o șansă acestui site, atunci vă recomand să furnizați și o adresă de e-mail, precum și o parolă. Aceste informații vor fi necesare atunci când veți solicita o plată.

înregistrare GamerMinePin
Formular înregistrare GamerMine

După cum puteți vedea, nu este o procedură complicată de înregistrare pe GamerMine, dacă ne raportăm la site-uri similare. Un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă nu sunt elemente care să vă dea mari bătăi de cap. Desigur, va trebui să confirmați adresa de e-mail cu un link de verificare.

Acum că v-ați înregistrat, este timpul să aflați ce vă oferă GamerMine pentru a vă recompensa în bani sau în alte moduri.

Ce oportunități online oferă GamerMine pentru a face bani online fără investiții?

În rândurile următoare, voi explica fiecare modalitate de câștig propusă de GamerMine.

oportunități de câștig GamerMinePin
Oportunități de câștig

Dacă ne uităm cu atenție la imaginea de mai sus, putem observa că modalitățile de câștig sunt cele obișnuite, adică le veți găsi și pe alte site-uri cu același profil, cum ar fi Timebucks, RewardXP, PrizeRebel sau Triaba.

Așadar, pentru a câștiga bani pe GamerMine aveți la dispoziție următoarele modalități de câștig:

 • Sondaje de opinie;
 • oferte;
 • videoclipuri;
 • program de promovare;
 • jocuri.

Completarea chestionarelor online în schimbul unor sume de bani

Orice site GPT care se respectă va solicita anumite informații personale de la dumneavoastră în vederea participării în cadrul unor chestionare online.

Veți avea de completat un profil care nu va dura mai mult de 30 de secunde. Este suficient să adăugați detalii referitoare la data nașterii, sexul sau codul poștal.

Pentru România, vor fi disponibile doar 2 companii de sondaje, și anume:

 • Your Surveys;
 • CPX Research.

Numărul acestor companii va crește la 4 doar atunci când veți obține 5 000 de monede de aur. Acestea sunt: TheoremReach sau SurveyTime. Numele lor nu sunt așa de importante, întrucât pot apărea altele noi, iar unele dintre ele pot dispărea.

În ceea ce privește câștigurile din sondaje, vă puteți aștepta la un maxim de 500 de monede de aur pentru fiecare sondaj finalizat (pentru România).

Oferte de tip ”Offer Walls”

În această secțiune, puteți găsi mai multe opțiuni, și anume:

 • Lootably;
 • AdGateMedia;
 • AdscendMedia;
 • Revenue Universe;
 • AdGem;
 • Revenue Wall;
 • OfferToro;
 • PeanutLabs.

Aceste oferte sunt mult mai variate, întrucât veți derula activități de tipul unor sondaje de opinie, instalarea de aplicații pe telefonul mobil, înregistrarea pe diverse site-uri, jocuri sau efectuarea de cumpărături pe site-urile de tip CASINO.

Această listă de oferte conține, de asemenea, unele companii care oferă câștiguri mai mari și care sunt blocate cu mesajul ”Maintenance”. Acest lucru înseamnă că acestea pot fi deblocate doar dacă obțineți un anumit număr de monede de aur.

De asemenea, veți întâlni unele oferte care au teste gratuite de tip ”FREE TRIAL”. Cu acestea puteți obține câștiguri doar dacă nu uitați să ANULAȚI perioada de probă. În caz contrar, veți pierde tot ceea ce ați primit după ce ați finalizat oferta respectivă.

Este foarte important să citiți toate instrucțiunile atunci când completați o ofertă.

Videoclipuri amuzante și monede de aur

Videoclipurile amuzante, dar care conțin și reclame, pot fi considerate o modalitate ușoară de a câștiga bani. Din păcate, nu veți obține prea multe monede de aur.

Avantajul acestui mod de câștig este că puteți deschide videoclipul și îl puteți lăsa să ruleze în fundal și astfel să primiți monede de aur.

Câștigul ajunge la 5 monede de aur pentru vizionarea a 3 videoclipuri cu reclame.

Realizarea de câștiguri pasive prin ”Gaming”

Iată ceva ce nu veți găsi pe alte site-uri GPT. Este vorba de promovarea site-ului GamerMine în numele dumneavoastră pe STEAM, precum și de timpul de joc petrecut în anumite jocuri compatibile cu GamerMine.

jocuri STEAMPin
Utilizare STEAM

Care sunt jocurile compatibile cu GamerMine?

GamerMine permite urmatoarele jocuri:

 • Counter-Strike: Global Offensive;
 • Dota 2;
 • PUBG – Battlegrounds;
 • Grand Theft Auto V;
 • Destiny 2;
 • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege;
 • Team Fortress 2;
 • Path of Exile.

Ce recompense puteți primi?

Includerea tag-ului ”GamerMine” în numele dumneavoastră pe STEAM vă aduce 50 de monede de aur pe zi.

Dacă jucați jocurile enumerate mai sus, veți primi 50 de monede pe zi. De asemenea, dacă folosiți avatarul GamerMine mai puteți câștiga în jur de 25 de monede pe zi.

Singurul dezavantaj al acestui mod de a obține monede de aur este că veți deveni un ”panou publicitar” pe Steam. Dacă nu vă afectează în niciun fel, atunci poate fi considerat un mod decent de a obține recompense.

pariere monede de aurPin
Joc de pariu

Jocuri de noroc

Deși a fost creat de oameni cu înclinații spre GAMING, site-ul GamerMine nu conține niciun joc din care să puteți obține ceva. Aici mă refer la jocuri care nu au nimic de-a face cu jocurile de noroc.

În schimb, vi se oferă un joc în care puteți face pariuri cu monede de aur câștigate în urma altor metode de câștig (sondaje, oferte sau videoclipuri). Cu alte cuvinte, se pariază pe numere mai mici de 49 sau mai mari de 51, cu o șansă de 49% de câștig. Nu vă recomand acest mod de dublare a monedelor de aur.

Recompensele zilnice și sistemul ”LEVELING”

Ați jucat vreodată un joc RPG sau MMO? Ei bine, GamerMine are anumite asemănări cu acest gen de jocuri.

bonus zilnicPin
Bonus Zilnic

Acest sistem de ierarhizare vă permite să câștigați recompense în monede de aur, precum și posibilitatea de a colecta obiecte de tip buff.

Fiecare sondaj, ofertă sau videoclip vă va aduce puncte de experiență. Aceste puncte de experiență vă permit să avansați în RANG.

Un nivel mai ridicat vă aduce recompense mai bune din ceea ce faceți pe site.

GamerMine vă oferă 5 ranguri, și anume:

 • Bronz (nivel de început);
 • Argint (10 000 de puncte de experiență);
 • Gold (25 000 de puncte de experiență);
 • Platină (50 000 de puncte de experiență);
 • Diamant (100 000 de puncte de experiență);

Ce este programul de promovare?

O persoană care utilizează linkul dvs. de promovare vă va aduce un comision de 5% din ceea ce realizează pe site.

De exemplu, dacă persoana invitată completează un sondaj pentru 1 000 de monede de aur, veți primi 50 de monede de aur.

Și în cazul acestor comisioane, există o anumită ierarhie, în funcție de nivelul contului dumneavoastră.

Ideea este că puteți ajunge până la un comision de 15% pentru nivelul de cont ”Diamant”.

Așadar, este în interesul dumneavoastră să promovați acest site cât mai mult posibil, dacă decideți că merită o șansă.

Care sunt metodele de plată oferite de GamerMine?

La momentul redactării acestui articol, GamerMine oferă 9 modalități de retragere:

 • PayPal;
 • Ethereum;
 • Bitcoin;
 • BitSkins;
 • Litecoin;
 • Bitcoin Cash;
 • Tichete cadou Amazon;
 • Lootbear;
 • OPSkins.

Dintre acestea, doar primele 3 opțiuni sunt deblocate. Celelalte metode se află în mentenanță și nu pot fi folosite de persoanele din România.

Suma minimă de retragere este de 0,50$ și poate fi procesată imediat ce este solicitată, dacă contul dumneavoastră este pe lista albă.

Contul dvs. va fi pe lista albă de îndată ce veți obține 10$ din activitatea dvs. pe acest site.

În caz contrar, procesarea plăților poate dura până la 24 de ore din momentul în care solicitați plata.

Notă: 1.000 de aur echivalează cu 1,00$.

Trebuie să precizez un aspect care, sincer, m-a șocat.

Pentru a retrage suma minimă de 0,50$ în PayPal veți plăti un comision de 0,25$, adică pentru 500 de monede de aur veți plăti un comision de 250 de monede de aur.

În cazul PayPal, acest lucru este destul de acceptabil. Să vedem ce presupune retragerea în Bitcoin și Ethereum.

Pentru Ethereum, retragerea minimă este de 2.000 de monede de aur, cu un comision de retragere de 22.134 de monede de aur.

Pentru Bitcoin, puteți retrage un minim de 3.000 de monede de aur, cu o taxă de retragere de 1.577 de monede de aur.

Vă spun sincer, este dureros să vă uitați la aceste cifre.

Merită sau nu?

În urma acestei analize, pot spune că GamerMine nu este un site recomandat pentru cei care locuiesc în România. Doar dacă sunteți prea plictisiți și acceptați să lucrați în aceste condiții (câștiguri mici, efort fizic sau timp), atunci în acest caz îl puteți încerca.

În concluzie, vă recomand să căutați alte site-uri mai interesante din punct de vedere al metodelor de câștig.

Sper că acest articol v-a oferit o imagine clară a ceea ce GamerMine oferă pentru a câștiga bani online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania