Oportunități simple de a câștiga bani cu GamerMine | Merită sau nu?

0
(0)

Sunteți un fan al jocurilor de împușcături și folosiți platforma STEAM pentru a juca jocuri pe calculator? CS-GO se numără printre jocurile dumneavoastră preferate? Vă plac skin-urile pentru acest joc? Dacă da, atunci trebuie să știți că există site-uri care vă oferă aceste skin-uri în schimbul îndeplinirii unor task-uri simple, cum ar fi GameGleam, CSGOPoints, CollectSkins sau GamerMine.

În acest articol vom discuta despre GamerMine, un site care pretinde că vă oferă articole digitale CS-GO și alte recompense în schimbul îndeplinirii unor activități simple, cum ar fi jocuri, sondaje sau oferte.

La prima vedere, acest mod de a face bani din online pare interesant. Dar este la fel de folositor pentru cei care locuiesc în România? Am testat acest site și vă pot oferi o imagine clară a ceea ce vă poate oferi GamerMine pentru a câștiga bani în numerar sau monede virtuale.

Ce este GamerMine?

GamerMine este un site care poate fi perceput inițial ca fiind legat de jocurile pe calculator sau pe mobil. Cu toate acestea, pentru România, jocurile nu reprezintă principala modalitate de a face bani online.

În realitate, GamerMine este un site GPT (Get Paid To) similar altor platforme precum FruitLab, Bucksify sau GrabPoints.

Pentru a câștiga bani sau monede virtuale, va trebui să îndepliniți diverse activități.

GamerMine a fost lansat în iulie 2017 de o echipă de programatori pasionați de jocuri, iar ulterior au fost adăugate și alte metode de a câștiga recompense.

Deși a devenit un site GPT obișnuit, munca de calitate depusă este vizibilă prin caracteristicile unice și interesante.

Un exemplu ar fi sistemul de inventar special conceput pentru a colecta diverse obiecte, care oferă stimulente temporare și influențează pozitiv câștigurile.

inventar bonusPin
Inventar

Există, de asemenea, un sistem de „leveling” și puncte de experiență care îmbunătățesc experiența utilizatorului pe site. Toate acestea fac din GamerMine o platformă interesantă pentru cei care doresc să câștige bani online și să obțină monede virtuale.

Cum vă puteți înregistra pe GamerMine?

În comparație cu alte site-uri, înregistrarea pe GamerMine este mult mai simplă. Tot ce trebuie să faceți este să furnizați un nume de utilizator și gata. Este suficient pentru a începe căutarea de monede virtuale și pentru a vedea ce are de oferit site-ul.

nume utilizatorPin
Nume de utilizator

Dacă doriți să faceți bani serioși, vă sugerez să vă completați și adresa de e-mail și să furnizați o parolă. Aceste informații vor fi necesare atunci când veți solicita o plată.

Este ușor, nu-i așa?

Un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă sunt tot ce aveți nevoie pentru a vă înscrie pe acest site de încredere. Și da, va trebui să vă confirmați adresa de e-mail cu un link de verificare.

înregistrare GamerMinePin
Formular înregistrare GamerMine

Acum că v-ați înregistrat cu succes, puteți începe să vă recompensați în bani sau monede virtuale și să profitați de avantajele oferite de GamerMine.

Ce oportunități online oferă GamerMine pentru a face bani online fără investiții?

Modalitățile de a câștiga pe acest site includ sondaje, oferte, videoclipuri, programe de promovare și jocuri. Aceste opțiuni sunt similare cu cele ale altor site-uri de făcut bani online, cum ar fi Timebucks, RewardXP, PrizeRebel sau Triaba și vă pot ajuta să câștigați monede virtuale.

oportunități de câștig GamerMinePin
Oportunități de câștig

Așadar, GamerMine oferă următoarele opțiuni pentru a face bani online și a câștiga monede virtuale:

 • Completarea sondajelor de opinie;
 • Accesarea ofertelor plătite disponibile;
 • Vizionarea de videoclipuri;
 • Participarea la programul de promovare;
 • Jocuri.

Faceți bani online prin completarea sondajelor și obțineți monede virtuale

Pentru a participa la astfel de sondaje, vi se va cere să furnizați anumite informații personale, dar acestea se limitează la detalii precum data nașterii, sexul sau codul poștal.

Pentru România, sunt disponibile doar două companii de sondaje, și anume:

 • Your Surveys;
 • CPX Research.

Dacă doriți să aveți acces la mai multe companii, va trebui să acumulați 5.000 de monede de aur, moment în care veți putea accesa și TheoremReach sau SurveyTime. Cu toate acestea, numele companiilor nu sunt importante, deoarece acestea pot fi înlocuite cu altele noi sau pot dispărea.

În ceea ce privește câștigurile, veți putea câștiga maximum 500 de monede de aur pentru fiecare sondaj completat în România.

Câștigați bani din online și monede virtuale cu oferte de tip ”Offer Walls”

În această secțiune, veți găsi o listă de „Offer Walls” care oferă posibilitatea de a câștiga bani online prin efectuarea de diverse activități. Printre acestea se numără participarea la sondaje, instalarea de aplicații pe telefonul mobil, înregistrarea pe site-uri web, jocuri și chiar cumpărături pe site-uri CASINO.

Ofertele sunt furnizate de companii de renume, cum ar fi Lootably, AdGateMedia, AdscendMedia, Revenue Universe, AdGem, Revenue Wall, OfferToro și PeanutLabs.

Este important de reținut că unele dintre aceste oferte sunt blocate cu mesajul „Maintenance” și pot fi deblocate doar prin acumularea unui anumit număr de monede virtuale.

Nu uitați să fiți atenți și la ofertele care au „FREE TRIAL” teste gratuite. Cu acestea puteți câștiga doar cu condiția să nu uitați să ANULAȚI perioada de probă. În caz contrar, veți pierde tot ceea ce ați primit după ce ați finalizat oferta.

Înainte de a începe, citiți cu atenție instrucțiunile pentru a profita la maximum de aceste oferte de câștig de bani online.

Videoclipuri amuzante și monede de aur

Vizionarea de videoclipuri amuzante poate fi o modalitate ușoară de a câștiga bani online.

Unul dintre avantajele acestui mod de câștig este că nu necesită niciun efort, ci doar câteva minute de vizionare a videoclipurilor. Pe măsură ce vă uitați, veți primi monede virtuale care pot fi folosite pentru cumpărături online sau pentru alte activități din joc.

Cu toate acestea, este important să rețineți că nu veți face o avere prin acest mod de câștig, mai degrabă câștigurile vor fi modeste.

Deschideți videoclipul și lăsați-l să ruleze în fundal pentru a primi monede de aur. Puteți câștiga 5 monede virtuale pentru vizionarea a 3 videoclipuri cu reclame.

Realizarea de câștiguri pasive prin ”Gaming”

GamerMine vă permite să câștigați monede virtuale prin promovarea site-ului lor pe STEAM și prin intermediul jocurilor compatibile. Nu veți găsi această opțiune pe alte site-uri GPT.

jocuri STEAMPin
Utilizare STEAM

Ce jocuri sunt compatibile cu GamerMine?

Dacă vă întrebați ce jocuri sunt compatibile cu GamerMine, lista lor include jocuri populare precum:

 • Counter-Strike: Global Offensive;
 • Dota 2;
 • PUBG – Battlegrounds;
 • Grand Theft Auto V;
 • Destiny 2;
 • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege;
 • Team Fortress 2;
 • Path of Exile.

Ce recompense puteți primi?

Adăugând eticheta „GamerMine” la numele dumneavoastră pe Steam, puteți câștiga 50 de monede virtuale de aur pe zi. De asemenea, dacă jucați jocurile listate pe platformă, veți primi zilnic 50 de monede virtuale. Mai mult, dacă folosiți avatarul GamerMine, puteți câștiga încă 25 de monede virtuale pe zi.

Cu toate acestea, există și un dezavantaj: să deveniți un panou publicitar pentru GamerMine pe Steam. Dacă acest lucru nu vă deranjează, acest mod de a face bani online poate fi considerat unul decent și profitabil.

pariere monede de aurPin
Joc de pariu

Jocuri de noroc

Site-ul GamerMine este o platformă creată de oameni pasionați de GAMING, dar nu oferă jocuri de noroc.

Acest lucru înseamnă că nu veți găsi aici jocuri care implică bani reali. În schimb, vă oferă posibilitatea de a face pariuri cu monede de aur câștigate prin alte modalități de câștig, cum ar fi sondaje, oferte sau videoclipuri.

Cu acest joc puteți paria pe numere mai mici de 49 sau mai mari de 51, cu o șansă de 49% de câștig. Cu toate acestea, nu vă recomand să încercați să vă dublați monedele de aur prin această metodă, deoarece există riscul de a le pierde.

Premii zilnice și sistemul ”LEVELING”

Vrei să câștigați bani din online? GamerMine vă oferă această oportunitate cu sistemul său de ranking (ierarhizare), inspirat de RPG-uri și MMO-uri.

bonus zilnicPin
Bonus Zilnic

Colectând monede virtuale, puteți câștiga recompense zilnice și puteți obține obiecte de tip „buff” care vă vor ajuta în activitățile pe care le desfășurați pe site.

Fiecare sondaj, ofertă sau videoclip pe care îl vizualizați vă aduce puncte de experiență, ceea ce vă permite să avansați în RANG. Cu cât nivelul dumneavoastră este mai ridicat, cu atât veți primi recompense mai bune pentru activitățile de pe site.

GamerMine vă oferă 5 ranguri, de la Bronze, nivelul de pornire, la Diamond, cel mai înalt nivel, obținut prin acumularea a 100 000 de puncte de experiență. Pe măsură ce urcați în rang, veți avea acces la recompense din ce în ce mai atractive, inclusiv bani online și monede virtuale.

Puteți citi mai multe despre rangurile din Gamermine în rândurile de mai jos.

GamerMine vă oferă 5 ranguri, și anume:

 • Bronz (nivel de început);
 • Argint (10 000 de puncte de experiență);
 • Gold (25 000 de puncte de experiență);
 • Platină (50 000 de puncte de experiență);
 • Diamant (100 000 de puncte de experiență).

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare oferit de acest site este o oportunitate excelentă de a câștiga bani din online.

În esență, oricine folosește link-ul dvs. de promovare vă va aduce un comision de 5% din ceea ce câștigă pe site. Dacă persoana invitată completează un sondaj pentru 1.000 de monede virtuale, veți primi 50 de monede virtuale drept comision.

De asemenea, merită menționat faptul că există o ierarhie a comisioanelor, în funcție de nivelul contului dumneavoastră. Astfel, puteți obține până la un comision de 15% pentru nivelul de cont ”Diamond”.

Este important să promovați acest site cât mai mult posibil, dacă decideți că merită o șansă.

Care sunt metodele de plată oferite de GamerMine?

În prezent, GamerMine oferă 9 opțiuni de retragere, printre care PayPal, Ethereum, Bitcoin, BitSkins, Litecoin, Bitcoin Cash, tichete cadou Amazon, Lootbear și OPSkins.

Cu toate acestea, doar primele 3 opțiuni sunt disponibile pentru persoanele din România, celelalte fiind în mentenanță.

Suma minimă de retragere este de 0,50 dolari, dar pentru a fi procesată imediat, contul dvs. trebuie să fie pe lista albă. Pentru a fi pe lista albă, trebuie să obțineți un câștig minim de 10$ din activitatea dvs. pe site.

Retragerea prin PayPal implică un comision de 0,25 dolari pentru suma minimă de 0,50 dolari, ceea ce este destul de acceptabil.

Pentru retragerile prin Ethereum, suma minimă este de 2.000 de monede de aur.

Pentru Bitcoin, suma minimă de retragere este de 3.000 de monede de aur, cu un comision de retragere de 1.577 de monede de aur.

Este important de reținut că 1.000 de monede de aur sunt echivalente cu suma de un dolar.

Deși există mai multe opțiuni de retragere, trebuie să fiți conștienți de comisioanele implicate în procesul de retragere.

Este important să țineți cont de aceste comisioane înainte de a face o retragere și să vă gândiți ce metodă de plată este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră atunci când doriți să câștigați bani din online prin monede virtuale.

Merită sau nu?

În urma analizei, vă recomand să evitați site-ul GamerMine pentru a câștiga bani din online, mai ales dacă locuiți în România. Totuși, dacă sunteți foarte plictisit și sunteți dispus să depuneți efort fizic sau timp în schimbul unor câștiguri mici și monede virtuale, puteți încerca.

Totuși, având în vedere că există și alte site-uri cu modalități mai interesante de a câștiga bani online, vă sfătuiesc să căutați alternative. Sper că acest articol v-a oferit o imagine clară a ceea ce GamerMine are de oferit.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu