Prieteni de închiriat, diverse activități cu RentAFriend | Merită sau nu?

1
(1)

Știm cu toții cât de greu este să ne găsim prieteni atunci când ne mutăm în alt oraș sau în altă țară. Cât de puțin timp rămâne între muncă și posibilitatea de a găsi prieteni cu care să putem împărtăși atât momentele pozitive, cât și cele negative ale vieții de zi cu zi. Ei bine, pe internet există site-uri specializate în acest sens, precum RentAFriend, Cuddle Comfort sau Friendmatch, care sunt specializate în acest scop, acela de a vă găsi prieteni, indiferent de locația în care vă aflați.

Citește și Răzuiește și câștigă recompense online cu aplicația Lucky Chest

Cu siguranță vă întrebați de ce avem nevoie de site-uri pentru a ne găsi prieteni? Ei bine, acest site este folosit de acele persoane care se simt singure sau care au început un nou loc de muncă sau participă la diverse activități sociale.

Sincer, nu credeam că se va ajunge la acest nivel. Dar atâta timp cât există cerere, automat va exista și ofertă. Nu toată lumea este atât de dedicată găsirii de prieteni, întrucât în societatea în care trăim, banii au ajuns pe primul loc.

Și astfel au apărut site-uri precum RentAFriend, prin care putem închiria prieteni.

Având în vedere caracterul unic al acestui mod de a face bani, am decis să testez site-ul RentAFriend și să văd despre ce este vorba. Și așa a apărut acest articol care sper să vă ajute să înțelegeți mai bine această modalitate de a câștiga bani online.

Ce este RentAFriend?

RentAFriend este un site prin intermediul căruia veți fi recompensat pentru a fi un companion platonic. Cu alte cuvinte, veți închiria „serviciul” dvs. de prietenie unor persoane necunoscute.

Citește și Obțineți gratis bitcoin online cu FaucetCrypto la domiciliu

Cu siguranță că acest mod de a câștiga este unul care v-a atras atenția. Pentru a vedea exact în ce constă această modalitate de câștig, trebuie să vă înregistrați pe RentAFriend.

Cum vă puteți înregistra pe RentAFriend?

Când ajungeți pe site-ul oficial, veți observa că interfața de utilizare nu este una modernă, dar asta nu înseamnă că nu este și eficientă.

În partea dreaptă sus, aveți un buton portocaliu numit ”Join Now”.

înregistrare RentAFriendPin
Opțiuni înregistrare RentAFriend

Prin selectarea butonului de înregistrare vi se vor oferi 2 modalități de înregistrare:

  • Înregistrare ca membru;
  • înregistrarea în calitate de ”prieten”.

Prima opțiune este recomandată doar pentru cei care doresc să închirieze, iar pentru a deveni membru trebuie să plătiți 24,95 dolari pe lună sau 69,95 dolari pentru un an întreg.

Citește și Neevo Tutorial | Locuri de muncă online de acasă, inteligență artificială

Totuși, a doua modalitate (cea care ne interesează pe noi) este cea în care vă oferiți serviciile pentru închiriere. Adică, în schimbul unei sume de bani, deveniți prietenul cuiva.

Din păcate, există posibilitatea ca atunci când doriți să vă înregistrați pe acest site să nu puteți accesa formularul de înregistrare. În această situație, veți putea doar să furnizați adresa de e-mail cu care veți fi contactat atunci când vi se va permite să vă alăturați acestei comunități.

formular de înregistrare conținutPin
Conținut formular înregistrare

Formularul de înregistrare va conține întrebări despre data nașterii, etnie, înălțime, culoare (ochi, păr), sex (masculin sau feminin), disponibilitate (telefon, e-mail etc.) sau fotografii (maxim 10).

În cele din urmă, va trebui să adăugați numărul de telefon. Numărul de telefon trebuie să fie REAL, deoarece acesta va fi verificat. În caz contrar, formularul de înregistrare nu va fi acceptat.

Citește și Golden Farm – Bani reali de pe urma vânzării de ouă | Adevărat sau fals?

Înregistrarea pe RentAFriend este mai specială în sensul că ceea ce furnizați în formularul de înregistrare va fi verificat și dacă sunteți acceptat, atunci veți fi contactat pentru a vă confirma intenția de a utiliza acest site.

Prieteni de închiriat prin intermediul site-ului RentAFriend

După ce v-ați înregistrat, va trebui să vă completați profilul, în funcție de care veți putea intra în contact cu persoanele care doresc să închirieze. În acest profil veți specifica acele activități la care doriți să participați. În funcție de aceste informații, precum și de locația dumneavoastră, veți fi contactat de cei care doresc să vă închirieze serviciile.

De reținut că este vorba doar de servicii strict platonice.

Veți stabili un tarif orar care va fi plătit de cei care doresc să plătească.

activități de recreere permisePin
Activități permise RentAFriend

Ce activități sunt permise pe acest site?

  • Activități sportive;
  • petreceri;
  • clubbing;
  • degustare de vinuri;
  • evenimente în aer liber;
  • evenimente religioase;
  • vizitarea muzeelor;
  • activități recreative (plajă, ciclism, cumpărături etc.).

Mai sunt și alte activități, dar cred că ați prins ideea.

Care sunt metodele de plată?

Metoda de plată pentru astfel de activități va fi stabilită între dumneavoastră și persoana care dorește să închirieze. Totul depinde de modul în care vor decurge negocierile dintre „prieten” și membru.

De cele mai multe ori se folosește cash în momentul în care vă veți întâlni.

Nu există o retragere minimă, dumneavoastră, în calitate de ”prieten”, sunteți cel care stabilește suma de bani pentru care veți fi recompensat.

Există persoane care pun condiții înainte de întâlnire, cum ar fi un mic depozit în contul PayPal, de exemplu. Totul depinde de preferințele fiecăruia.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Aceste câștiguri sunt influențate de locația geografică. Nu puteți avea câștiguri decât dacă există oameni care sunt atrași de acest tip de servicii. România nu se numără printre țările care pot oferi un număr suficient de mare de persoane care să folosească site-uri precum RentAFriend.

Citește și One Day Rewards Tutorial | Câștiguri reale sau o pierdere de timp?

De obicei, orașele mari au șanse mult mai ridicate de a găsi clienți prin intermediul unor astfel de site-uri.

Dacă locuiți într-un oraș mic, atunci nu merită să folosiți RentAFriend.

Merită sau nu?

RentAFriend este un site de încredere, dar nu are un potențial de câștig decent pentru persoanele care locuiesc în România. Ideea de a plăti pe cineva să fie un prieten apropiat este una care atrage multă atenție datorită inovației de a face bani pentru a desfășura activități pe care le-ați face în mod normal cu prietenii dvs.

Ce părere aveți despre această metodă de a face bani? Sunteți dispus să vă închiriați ca prieten pentru alte persoane străine?

Mi-ar plăcea foarte mult să vă aflu părerile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 1 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu