A face bani online din oferte sau sondaje cu Triaba | Merită sau nu?

5
(1)

A face bani din oferte sau sondaje cu site-uri precum ySense, Triaba, Timebucks sau Mobrog. Cum vi se pare această metodă de a câștiga bani online de acasă?

Sper că sunteți mulțumiți de munca pe care o faceți pe aceste site-uri de sondaje și de recompensele pe care le primiți. Pentru că, în acest articol vă voi prezenta amănunte și detalii adevărate despre site-ul Triaba, care poate fi folosit cu ușurință de către cei care locuiesc în România.

Această analiză vă va oferi o imagine de ansamblu clară a ceea ce are de oferit, astfel încât să vă puteți da seama dacă este un site care merită încercat.

Ce este Triaba?

Triaba este un site obișnuit care ne oferă o modalitate de a câștiga bani prin participarea la sondaje.

În mod surprinzător, Triaba este o opțiune destul de bună pentru România. Se întâmplă rar să găsim astfel de site-uri care să ofere sondaje pentru România. Ne putem înregistra cu ușurință, dar când vine vorba de a primi un sondaj, ei bine, aici intervine frustrarea.

Citește și Mineritul criptomonedelor pe telefon cu aplicația COIN

Din fericire, Triaba intră în categoria selectă a acelor site-uri care chiar funcționează pentru noi, pentru românașii noștri.

Pentru a vă convinge dacă este într-adevăr un site care merită, atunci ar trebui să vă înregistrați.

Cum ne înregistrăm pe Triaba?

Vă puteți înregistra în limba română.

setare limba Pin
Setare limba

Pentru aceasta, trebuie să selectați România, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus. Mergeți la secțiunea ”Other countries” și selectați România din listă.

Interfața acestui site se va actualiza imediat după ce faceți această modificare.

înregistrare TriabaPin
Formular de înregistrare Triaba

Înregistrarea pe Triaba necesită câteva informații simple despre dumneavoastră, după cum urmează:

  • sex (feminin sau masculin);
  • adresa de e-mail;
  • parolă;
  • data nașterii;
  • codul poștal.

Acest formular de înregistrare va fi finalizat numai după ce veți confirma înregistrarea prin intermediul link-ului pe care îl veți primi pe adresa dvs. de e-mail.

Încercați să folosiți adresa de e-mail pe care o utilizați pentru contul PayPal, pentru a preveni unele neînțelegeri atunci când veți solicita o plată.

Câștigați sume de bani online participând la oferte sau sondaje cu Triaba

Acum începe partea interesantă. Imediat ce v-ați logat în contul dumneavoastră, va trebui să completați un profil.

întrebări din profilPin
Întrebări profil

La momentul redactării acestui articol, profilul conținea un total de 122 de întrebări în domenii precum:

  • etnie (1 întrebare);
  • gospodărie (14 întrebări), adică câte persoane locuiesc în gospodăria dvs., starea civilă, numărul de copii, animale de companie și așa mai departe;
  • educație (4 întrebări), care se referă la educația dumneavoastră, domeniul de activitate și anul în care ați absolvit;
  • ocupația (15 întrebări referitoare la numărul de angajați, funcția deținută, departamentul și așa mai departe).

Nu are rost să le scriu pe toate, dar ideea este că veți avea în jur de 16 categorii la care să contribuiți cu un răspuns. Așa că tot ce pot spune este: Distracție plăcută!!!

Același lucru l-am observat și la o aplicație specializată în sondaje pe care o folosesc și de la care am numeroase plăți. Se numește Attapoll. Aici mă refer la întrebările de profil.

Este important să încercați să completați acest profil 100% pentru a obține cât mai multe invitații la sondaje.

bani online din oferte cu TriabaPin
Sondaje Triaba

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, am primit deja 3 sondaje fără să-mi completez profilul. Faptul că ați primit aceste sondaje nu înseamnă că le veți și finaliza. Rămâne important modul în care răspundeți la întrebările de calificare. Răspunsurile dvs. vor decide dacă sunteți persoana potrivită pentru a completa acel sondaj. Așadar, concentrați-vă și răspundeți sincer la întrebări.

Spre deosebire de alte site-uri similare, rata de finalizare este mai mare, așa că veți avea mai multe șanse să completați un sondaj și să primiți recompensa pe care o meritați.

Care sunt metodele de plată?

Triaba plătește doar prin PayPal atunci când se ajunge la suma minimă de retragere de 5€. Un alt lucru bun este că nu trebuie să completați sute de sondaje pentru a primi o plată. Astfel, dacă prindeți vreo șapte sondaje cu o recompensă de 0,80 euro, atunci veți putea solicita o plată.

La ce beneficii vă puteți aștepta?

În acest moment, sunt plăcut surprins de oferta Triaba și mai ales de faptul că plătește prin PayPal. Potențialul de câștig este mare, dar trebuie să fiți activi.

Trebuie să recunoaștem că nu durează mult să ajungem la o retragere minimă de 5 euro.

Cu toate acestea, lucrul pe un site de sondaje nu trebuie confundat cu un loc de muncă permanent. Chiar dacă folosiți mai multe astfel de site-uri, tot nu vă veți îmbogăți.

Singurul aspect negativ al site-ului Triaba este că nu deține un program de promovare. Așadar, singura modalitate de a face bani de acasă cu acest site este prin sondaje.

În concluzie, merită să încercați site-ul Triaba pentru a face bani din sondaje. Nu va consuma prea mult din timpul dumneavoastră și vă poate oferi o modalitate interesantă de a contribui cu părerea dumneavoastră la diverse sondaje și, în același timp, de a fi recompensat în EURO prin PayPal.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Un comentariu la „A face bani online din oferte sau sondaje cu Triaba | Merită sau nu?”

Lasă un comentariu