Bani online din sondaje, videoclipuri și jocuri cu CashKarma

0
(0)

Există persoane pentru care călătoria digitală se traduce printr-o suită de interacțiuni și activități sociale captivante, cum ar fi jocurile sau vizionarea de filme, navigând cu o viteză surprinzătoare pe platforme precum PicturePunches sau Tsu Social. În același timp, există și persoane care aleg să își folosească timpul liber explorând lumea sondajelor oferite de aplicații și site-uri precum Rewardy, CashKarma, Gaintplay sau GrabPoints.

Îndoielile legate de utilitatea aplicației CashKarma pot fi evitate, deoarece acest articol își propune să fie un ghid pentru a desluși această enigmă. Aplicația a văzut lumina zilei pe 11 iunie 2016, aducând în scenă Darkfield Software LLC, oferindu-se ca o opțiune atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS.

O recenzie a aplicației CashKarma: Pe Google Play și AppStore

Cu un număr impresionant de descărcări pe platforma Android, CashKarma se bucură de o sumedenie de recenzii ale utilizatorilor în comparație cu utilizatorii iOS. Astfel, în universul Android, aplicația este aplaudată cu un rating de 4,5 din 5, cu o audiență de peste un milion de descărcări.

CashKarma se mândrește cu un ecosistem de peste 82.000 de recenzii din partea celor care au folosit aplicația pentru a aduna venituri suplimentare. În lumea utilizatorilor de iOS, aplicația are o notă de 3,2, adunând peste 120 de recenzii.

Ceea ce am putut deduce este că recenziile sunt în general favorabile, deși nu lipsesc persoanele nemulțumite, cele care visau la câștiguri astronomice în timp record sau cele care consideră că nu au avut suficiente oportunități de a câștiga cu această aplicație.

Procesul de înscriere în aplicația CashKarma

Pasul inițial de a vă alătura comunității CashKarma se poate face fie prin intermediul site-ului oficial, fie prin intermediul magazinelor online de aplicații Google Play sau App Store. Alegerea depinde de preferințele fiecăruia.

Dacă optați pentru traseul de pe site-ul oficial pentru a descărca CashKarma, veți fi ghidat către o pagină în care sunt afișate link-uri de descărcare pentru Android și iOS.

înregistrare prin SMSPin
Înscriere CashKarma prin SMS

În plus, aveți la dispoziție o a treia opțiune: înscrierea prin SMS, care vă oferă posibilitatea de a primi link-ul de descărcare direct pe telefon. Aici trebuie să precizez că este imperativ să adăugați cifra 4 în fața numărului de telefon.

Fapt demn de menționat: dimensiunea fișierului pentru Android este de 31,14 MB, iar pentru iOS este de 46,9 MB.

După ce v-ați hotărât asupra metodei preferate de descărcare și instalare, este timpul să instalați aplicația pe dispozitivul dvs. Deschizând aplicația pentru prima dată, veți observa că puteți începe să o utilizați fără a fi nevoie să creați un cont nou. Totuși, vă recomand să creați un cont nou pentru a nu pierde rezultatele muncii dvs. pe aplicație dacă decideți să vă schimbați dispozitivul.

Citește și Descoperă lumea jocurilor gratuite pentru Android și PC de la Buff

Puteți crea un cont nou în secțiunea ”Profil”. În această zonă aveți două opțiuni: autentificare și creare cont. Pentru a crea un cont nou, veți avea nevoie doar de o adresă de e-mail, un nume de utilizator și o parolă.

Câștigați bonusuri de înregistrare

Există o gamă largă de beneficii pe care le puteți obține atunci când vă înscrieți, atâta timp cât sunt îndeplinite anumite criterii. Atunci când introduceți un cod promoțional, de pildă, atât dvs. cât și persoana care vă recomandă veți beneficia de 300 de puncte suplimentare. Absența unui astfel de cod vă va aduce, însă, un bonus inițial de 50 de puncte.

Ce alte beneficii gratuite oferă CashKarma?

Există un element separat în colțul din dreapta jos numit ”Bonus”. Aici sunt afișate toate beneficiile gratuite pe care le aveți la dispoziție. Pentru a beneficia de acestea, trebuie să îndepliniți anumite cerințe, printre care:

 • Utilizarea unui cod promoțional;

Folosirea unui astfel de cod poate veni cu un beneficiu de 300 de puncte Karma.

 • Confirmați-vă adresa de e-mail;

La validarea adresei dvs. de e-mail veți fi recompensat cu 50 de puncte Karma.

 • Completarea profilului dvs.

Pentru a vă completa profilul, trebuie să adăugați detalii precum data nașterii și sexul. După introducerea corectă a acestor informații, veți primi o medalie, ceea ce vă va crește șansele de a vă maximiza câștigurile.

câștigă bonusuri cu CashKarmaPin
oferta de medalii

Aici veți avea, de asemenea, șansa de a viziona diverse reclame video. Și cine știe? Poate veți râde când veți auzi cât am primit pentru vizionarea unei reclame de 30 de secunde. A fost doar un punct Karma… ha ha!

Cum putem face bani gratis cu CashKarma?

CashKarma dezvăluie o gamă largă de modalități de a acumula puncte valoroase. Astfel, gama de oportunități include:

 • Sondaje de opinie digitale;
 • Jocuri;
 • videoclipuri.

Diversitatea ofertelor se reflectă în valoarea punctelor acumulate. În general, ne putem aștepta să câștigăm până la 100 de puncte, ceea ce pare să însemne foarte mult în acest univers digital.

Jucați jocuri online gratuite și câștigați puncte Karma

În mod specific pentru România, sunt disponibile două jocuri:

 • Pet Master;
 • King of Avalon: Dragon War.

În aceste lumi digitale, timpul petrecut în joc se transformă în puncte Karma. Pentru fiecare minut petrecut în aceste lumi virtuale, se acordă între 6 și 20 de puncte Karma. Așadar, adevărul simplu este următorul: cu cât ne bucurăm mai mult de aceste jocuri, cu atât mai multe puncte adunăm.

Este important de reținut: pentru a intra în aceste lumi, trebuie să permitem accesul aplicației la dispozitivul nostru mobil.

Răzuiți zilnic cărți de răzuit și câștigați puncte suplimentare

Ne așteaptă șase carduri, fiecare dintre ele putând fi descoperite o dată pe zi. Valoarea punctelor oferite de fiecare carte este distinctă.

răzuiește carduri onlinePin
card de răzuit

Primul card ne poate aduce un singur punct Karma, dar în zilele următoare, numărul de puncte crește considerabil, ajungând până la 10.000 de puncte dacă reușim să răzuim toate cele șase carduri. Dar asta nu este tot. Diverse bonusuri vor fi adăugate la ofertele sau sondajele finalizate cu succes.

Un lucru important de reținut: cardurile trebuie răzuite în ordine, fără a sări o zi. Dacă se întâmplă să uiți să răzuiești o carte într-o zi, numărătoarea se întoarce la început.

Sondaje online gratis plătite în puncte Karma

CashKarma este cunoscută pentru sondajele sale. Aici, principala modalitate de a acumula puncte Karma este prin exprimarea opiniilor tale prin intermediul sondajelor. Înainte însă de a fi avansat la întrebările sondajului propriu-zis, vi se vor pune câteva întrebări de selecție.

Numai după ce treceți cu succes acest test veți putea completa sondajul ales. Participarea la aceste sondaje vă oferă o recompensă cuprinsă între 200 și 400 de puncte Karma pentru fiecare sondaj completat.

CashKarma lucrează cu numeroși furnizori de sondaje, inclusiv TheoremReach, Tap Research, SurveyTime, Adscend Media și Yuno Surveys.

Câștiguri din promovarea acestei aplicații

CashKarma vă răsplătește eforturile de a recruta noi utilizatori. Astfel, în funcție de activitatea fiecărui utilizator nou pe care îl aduceți, veți primi un comision de 10% din câștigurile realizate de aceștia. În plus, veți beneficia de un bonus de 300 de puncte Karma.

Aceleași 300 de puncte Karma vor fi obținute și de către utilizatorul care a folosit link-ul dvs. pentru a instala aplicația.

Notă: Conturile standard sunt limitate la un număr de recomandări. Cu un cont obișnuit, veți putea avea un număr maxim de 100 de recomandări.

Pentru a avea un număr nelimitat de recomandări, trebuie să deveniți un membru VIP. Statutul de membru VIP vă oferă numeroase beneficii, cum ar fi câștiguri substanțial mai mari sau puncte suplimentare pentru cei care folosesc link-ul dvs. de promovare.

Cum puteți deveni membru VIP?

Calea către statutul de membru VIP, ca orice călătorie către excelență, nu este lipsită de complexitate. Inițierea traseului necesită o simplă cerere trimisă la adresa ”[email protected]”, în care să se precizeze clar dorința de a beneficia de programul VIP. Trebuie remarcat, totuși, că simpla aspirație nu este suficientă pentru a obține acest rang prețios.

Pentru a ajunge la acest statut înalt, principalul criteriu este de a dispune de un canal de comunicare prin care să puteți atrage un număr generos de persoane. Acest canal poate fi un site sau un grup pe Facebook, un canal YouTube sau alte platforme de acest gen. Importanța și valoarea statutului VIP este direct proporțională cu numărul de vizualizări lunare sau cu numărul și proveniența vizitatorilor site-ului dumneavoastră.

O notă

Este important să înțelegeți că pentru a fi recunoscut ca membru activ, trebuie să finalizați cu succes cel puțin un sondaj sau o ofertă disponibilă pe CashKarma. Trebuie remarcat faptul că aceste cerințe nu includ vizionarea de videoclipuri.

Interacțiunea cu reclamele video în schimbul de puncte Karma

Permiteți-mi să vă prezint un punct de vedere onest și realist: alocarea timpului dumneavoastră pentru a viziona reclame sau alte videoclipuri nu este o modalitate eficientă de a acumula puncte Karma, având în vedere numărul mic de puncte oferite.

Un exemplu clar ar fi următorul: o reclamă video de 30 de secunde vă va oferi doar un punct Karma. Presupun că aceste cifre se aplică în special în România.

Cu siguranță, în țări precum Anglia, Canada sau Statele Unite, tentația de a viziona un videoclip în schimbul unui singur punct Karma este minimă, dacă nu chiar inexistentă. Prin urmare, este de înțeles că videoclipurile sunt recompensate semnificativ mai bine în țările cu un potențial comercial mai mare.

Cum veți putea să vă retrageți câștigurile?

În România, recompensa pentru efortul dumneavoastră poate fi primită doar prin PayPal. Însă, pentru a revendica această recompensă, aveți nevoie de minimum 10 dolari sau 13.500 de puncte Karma. În timp ce suma maximă pe care o puteți primi într-o singură retragere este de 50 de dolari sau 50.000 de puncte Karma.

Există, de asemenea, o opțiune intermediară de 25 de dolari sau 28.500 de puncte Karma, ceea ce vă oferă flexibilitate în alegerea sumei de retragere.

Sfat: Este de preferat să vă înscrieți la CashKarma cu adresa de e-mail folosită pentru contul dvs. de PayPal.

Carduri cadou: Valabile în anumite țări

Pentru conaționalii noștri, cardurile cadou rămân un vis îndepărtat. Din păcate, acestea nu sunt disponibile în România. Dar pentru a descoperi varietatea de carduri cadou disponibile, va trebui să alegeți zona euro. Aceasta va dezvălui o gamă de carduri cadou și țările în care pot fi utilizate.

Un exemplu este cardul cadou Google Play de 15 euro (echivalentul a 21.000 de puncte Karma), valabil în țări precum Austria, Finlanda, Belgia, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia sau Spania.

Citește și Jocuri TRIVIA pe net folosind aplicația Mimir Quiz

În mod similar, cardul cadou Steam de 20 de euro (sau 25.000 de puncte Karma) este disponibil în aceste țări. Aceste informații pot fi valoroase pentru cei care se află temporar în aceste țări și doresc să profite de anumite privilegii pe care nu le-ar putea obține în România. Aceștia pot strânge bani online din sondaje, videoclipuri și jocuri pentru a face schimburi valoroase.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației CashKarma?

Avantaje oferite de CashKarma

 • Înregistrarea și descărcarea aplicației este gratuită.
 • O mulțime de oportunități sunt disponibile pentru a acumula puncte Karma.
 • Plățile se fac prin Paypal.
 • Disponibilitatea sa se extinde în România.

Obstacole pe care le poate întâmpina utilizatorul

 • Sistemul de puncte poate părea uneori de neînțeles.
 • Pentru utilizatorii din România, oferta de carduri cadou pare a fi doar un zvon.
 • Valoarea punctelor în termeni financiari este deosebit de modestă.
 • Pragul de retragere de 10 euro pare a fi o țintă greu de atins.
 • Reclamele par să se întindă pe tot ecranul în număr destul de mare.

CashKarma, o aplicație de încredere pentru a face bani online din sondaje, videoclipuri și jocuri, vă poate ajuta în acest sens. Dar vă recomand să evaluați cu atenție avantajele și dezavantajele înainte de a vă lansa în această aventură. Comentariile utilizatorilor se înclină în mare parte pozitiv.

În căutarea unui venit suplimentar online

Cu toate acestea, mi-e greu să cred că CashKarma poate fi o sursă de încredere pentru a obține un venit semnificativ pentru a acoperi cheltuielile online.

Ați avut ocazia să încercați aplicația CashKarma? Care este experiența dumneavoastră în încercarea de a face bani online din sondaje, videoclipuri și jocuri folosind această aplicație?

Dacă aveți de făcut completări, secțiunea de comentarii este întotdeauna deschisă pentru a vă împărtăși opiniile. Apreciez fiecare dintre opiniile voastre.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu