Bani online din sondaje, videoclipuri și jocuri cu CashKarma

0
(0)

Pentru unele persoane, timpul liber petrecut în mediul online poate presupune activități sociale sau interactive precum jocurile sau vizionarea de videoclipuri într-un ritm destul de ridicat prin intermediul unor site-uri precum PicturePunches sau Tsu Social. Dar sunt și persoane care își petrec timpul liber pentru a participa la diferite sondaje de opinie care sunt furnizate de diverse aplicații sau site-uri precum Rewardy, CashKarma, Gaintplay sau GrabPoints.

Dacă aveți nelămuriri cu privire la aplicația CashKarma, sunt sigur că acest articol o să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă decide dacă merită să fie instalată sau nu. Această aplicație a fost lansată pe data de 11 iunie 2016 de către compania Darkfield Software LLC și este disponibilă atât pentru telefoanele android cât și pentru cele de tip iOS.

Cum este evaluată aplicația CashKarma pe Google Play sau AppStore?

Datorită numărului destul de mare de descărcări pe sistemul android, CashKarma are mult mai multe recenzii din partea utilizatorilor decât în cazul telefoanelor cu sistem iOS. Astfel, pe android această aplicație are o notă de evaluare de 4.5 din 5 posibile cu peste un milion de descărcări.

În ceea ce privește numărul de recenzii, CashKarma a primit peste 82 000 de recenzii din partea celor care au folosit aplicația pentru a face bani pe telefonul mobil.

În cazul telefoanelor iOS, aplicația este evaluată cu nota 3.2 din 5 posibile cu peste 120 de recenzii. Din ce am putut observa, recenziile sunt în mare parte pozitive. Desigur că vor fi și nemulțumiri din partea celor care se așteptau la câștiguri mari și pe o durată de timp foarte mică sau poate nu au avut suficiente oportunități de a face bani cu această aplicație.

Cum se face înscrierea pe aplicația CashKarma?

Instalarea și înregistrarea pe CashKarma se poate realiza fie folosind site-ul oficial sau fie descărcând direct din magazinele online de aplicații Google Play sau AppStore. Acum depinde care variantă vi se pare mai potrivită.

În cazul în care alegeți să folosiți site-ul oficial pentru a descărca CashKarma, atunci tot ce trebuie să faceți este să folosiți butonul ”Get CashKarma” pentru a fi direcționat către pagina unde sunt afișate link-urile de descărcare atât pentru android cât și pentru iOS. Pe această pagină, pe lângă cele 2 link-uri de descărcare, mai aveți și o a treia opțiune.

înregistrare prin SMSPin
Înscriere CashKarma prin SMS

Această opțiune vă oferă posibilitatea de a primi pe telefon sub forma de SMS link-ul de descărcare. Singura mențiune pe care trebuie să o fac cu privire la metoda SMS este faptul că la numărul de telefon să puneți și cifra 4 în fața numărului dumneavoastră de telefon. Nu este suficient să adaugați pur și simplu numărul de telefon.

Notă: Dimensiunea fișierului pentru Android este de 31.14 MB iar pentru sistemul iOS de 46.9 MB.

După ce v-ați hotărât care metodă este potrivită pentru a descărca și instala aplicația, este timpul să o instalați pe telefonul dvs. Pe prima pagină se specifică faptul că se poate utiliza fără să fie nevoie să vă creați cont nou. Dar, este recomandat să vă creați un cont nou pentru a nu pierde tot ceea ce ați realizat pe această aplicație în cazul în care vă schimbați telefoanele.

Crearea de cont nou se poate realiza prin intermediul secțiunii ”Profile”. În această secțiune aveți 2 opțiuni, una de identificare și cealaltă de creare cont. Pentru a vă crea un cont nou aveți nevoie doar de o adresă de email, nume de utilizator și o parolă.

Câștigă bonusuri de înregistrare

Puteți primi aceste bonusuri de înregistrare dacă îndepliniți anumite condiții. În cazul în care folosiți un cod de promovare, atunci atât dumneavoastră cât și cel care v-a recomandat această aplicație veți primi 300 de puncte. Dacă nu aveți nici un cod de promovare, veți primi doar 50 de puncte.

Ce alte bonusuri gratuite mai puteți primi pe CashKarma?

În colțul din dreapta jos aveți un buton care se numește ”Bonus”. În această secțiune sunt afișate toate bonusurile gratuite pe care le puteți primi. Astfel, pentru a primi aceste bonusuri, trebuie să îndepliniți următoarele condiții, și anume:

 • utilizarea unui cod de promovare;

Acest cod vă poate aduce un bonus de 300 de puncte Karma.

 • verificarea adresei de email;

Pentru verificarea adresei de email o să primiți 50 de puncte Karma.

 • completarea profilului dvs;

Completarea profilului necesită adăugarea unor detalii precum data nașterii și sexul. Adăugarea cu succes al acestor informații va duce la obținerea unei medalii precum și o șansă mai mare de a vă maximiza câștigurile.

câștigă bonusuri cu CashKarmaPin
oferta de medalii

Tot aici veți putea viziona anumite reclame video. Dacă vă spun cât am primit pentru vizionarea unei reclame video de maxim 30 de secunde, o să râdeți de mine. Am primit doar un punct Karma…lol

Cum putem face bani gratis cu CashKarma?

CashKarma vă oferă câteva metode prin intermediul cărora puteți obține puncte, și anume:

 • sondaje online;
 • jocuri;
 • videoclipuri.

Numărul de puncte este diferit în funcție de tipul de oferte pe care îl completați. În mod normal, vă puteți aștepta la niște câștiguri care pot ajunge până la 100 de puncte.

Joacă jocuri online gratis și câștigă puncte Karma

Pentru România sunt disponibile doar 2 jocuri, și anume:

 • Pet Master;
 • King of Avalon: Dragon War.

Aceste jocuri vă vor plăti în puncte Karma pentru fiecare minut jucat. Un minut jucat vă poate aduce câștiguri între 6 și 20 de puncte Karma. Drept urmare, cu cât timpul petrecut cu aceste jocuri este mai mare, cu atât veți obține mai multe puncte.

Notă: Pentru a accesa această secțiune, trebuie să oferiți accesul aplicației la telefonul dvs.

Răzuiește zilnic carduri și câștigă puncte suplimentare

Aveți la dispoziție 6 carduri care pot fi răzuite câte unul pe zi. Fiecare card vă oferă un anumit număr de puncte. Primul card vă oferă doar 1 punct Karma. Începând cu a doua zi, numărul de puncte va crește semnificativ, ajungând la un maxim de 10 000 de puncte dacă reușiți să ajungeți la al șaselea card răzuit. Dar veți obține și diverse bonusuri care se vor adăuga la ofertele sau sondajele pe care le-ați completat cu succes.

răzuiește carduri onlinePin
card de răzuit

Notă: Cardurile trebuiesc răzuite consecutiv. Dacă ați pierdut o zi și nu ați răzuit un card, totul se va reseta.

Sondaje online gratis plătite în puncte Karma

Nu degeaba este considerată o aplicație de sondaje. De aceea, putem spune că principala modalitate de a câștiga puncte pe CashKarma este prin intermediul sondajelor de opinie. Înainte să treceți la sondajul propriu-zis, trebuie să răspundeți la câteva întrebări de calificare.

Doar după ce ați trecut cu succes peste această etapă, veți putea completa sondajul respectiv. Cu aceste sondaje veți putea obține între 200 și 400 de puncte Karma pentru fiecare sondaj completat.

Pe CashKarma puteți lucra cu diverși furnizori de sondaje precum Theorem Reach, Tap Research, Survey Time, Adscend Media sau Yuno Surveys.

Cât puteți câștiga din promovarea acestei aplicații?

CashKarma vă oferă anumite beneficii dacă aduceți persoane noi care să instaleze această aplicație. Așadar, în funcție de activitatea fiecărei persoane invitate, veți obține un comision de 10% din câștigurile realizate de către aceasta. Dar veți mai putea obține și 300 de puncte Karma.

Aceste puncte vor putea fi obținute și de persoana care s-a folosit de link-ul dumneavoastră pentru a instala această aplicație.

Notă: Numărul de referali este limitat pentru conturile standard. Dacă aveți un cont normal, atunci nu veți putea avea mai mult de 100 de referali.

Pentru un număr nelimitat de referali, trebuie să deveniți membru VIP. Titlu de VIP vă oferă multe avantaje care pot veni sub forma de câștiguri mult mai mari sau un număr de puncte suplimentare pentru cei care folosesc link-ul dumneavoastră de promovare.

Cum puteți deveni membru VIP?

Pentru a deveni membru VIP, trebuie să faceți o cerere pe ”[email protected]” în care să specificați faptul că doriți să beneficiați de programul VIP de promovare. Dar nu este atât de simplu pentru a deveni un membru VIP. Condiția principală este să dețineți un mijloc de comunicare care să vă ofere posibilitatea de a atrage cât mai multe persoane.

Așadar, pentru a avea titlul de VIP, aveți nevoie de un site sau grup pe Facebook sau un canal de Youtube și așa mai departe. Este important ce număr de vizualizări aveți pe timp de o lună de zile sau care este proveniența și numărul vizitatorilor pe care îl aveți pe site-ul dvs.

Notă: Un membru activ este considerat acea persoană care a completat cu succes un sondaj sau o altă ofertă disponibilă pe CashKarma. Aceste oferte necesare pentru validarea unui referal nu include și videoclipurile.

Vizionează reclame video și câștigă puncte Karma

De la început vrea să vă spun că nu merită să vizionați reclame sau alte videoclipuri datorită numărului de puncte foarte mic pe care îl puteți câștiga. Pentru vizionarea unui videoclip de reclame video de 30 de secunde, o să primiți 1 punct Karma. Mă gândesc că aceste valori sunt valabile doar pentru România.

Nu cred că cineva din Anglia, Canada sau Statele Unite al Americii vor dori să vizioneze un videoclip pentru doar 1 punct Karma. De aceea, videoclipurile sunt recompensate mult mai bine în alte țări cu un potențial comercial mai ridicat.

Care sunt metodele de plată?

Pentru România este disponibilă doar plata prin PayPal. Minimul necesar pentru retragere prin PayPal este de 10$ sau 13 500 de puncte Karma. Suma maximă de bani pe care o puteți retrage este de 50$ sau 50 000 de puncte Karma. Mai aveți o variantă pe care o puteți alege între aceste 2 valori, aceea de 25$ sau 28 500 de puncte Karma.

Notă: Vă recomand să vă înregistrați pe CashKarma cu adresa de email pe care o aveți pe contul de PayPal.

Din câte am observat, cardurile cadou nu sunt disponibile în România. Pentru a vedea ce carduri cadou sunt disponibile, trebuie doar să selectați zona Euro. Aici veți putea vedea tipul de carduri precum și țările unde sunt valabile. De exemplu, cardul cadou Google Play de 15 euro (21 000 de puncte Karma) este valabil doar în Austria, Finlanda, Belgia, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda. Portugalia sau Spania.

Citește și Jocuri TRIVIA pe net folosind aplicația Mimir Quiz

Același lucru se poate spune și despre cardul cadou Steam (20 euro sau 25 000 de puncte Karma). Aceste informații pot fi folositoare pentru acele persoane care au domiciliul temporar în acele țări și doresc să beneficieze de anumite avantaje pe care nu le-ar putea primi în România.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației CashKarma?

Acestea sunt avantajele

 • descărcarea aplicației și crearea de cont nou se poate face în mod gratuit;
 • o ofertă variată de oportunități pentru a vă ajuta să obțineți puncte Karma;
 • plata se face prin PayPal;
 • aplicația este disponibilă și în România.

Acestea sunt dezavantajele

 • sistemul de puncte poate fi confuz câteodată;
 • oferta de carduri cadou aproape inexistentă pentru utilizatorii din România;
 • valoarea punctelor în bani foarte mică;
 • un minim de retragere de 10 euro destul de dificil de atins;
 • numărul de reclame este destul de ridicat.

CashKarma este o aplicație serioasă dar vă recomand să luați în considerare toate avantajele și dezavantajele dacă doriți să încercați această aplicație pentru a face bani online. În mare parte, recenziile din partea utilizatorilor sunt pozitive.

Dar nu cred că CashKarma poate fi considerată o opțiune REALĂ pentru a câștiga ceva bănuți pentru anumite cheltuieli din mediul online.

Ați încercat aplicația CashKarma? Care este experiența dumneavoastră cu privire la modul de a face bani care este oferit de către această aplicație? Dacă aveți ceva de adăugat, vă rog să utilizați secțiunea de comentarii. Punctul dumneavoastră de vedere este foarte important.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania