Clickworker Tutorial: Câștigă bani din joburi de acasă

0
(0)

Când vine vorba de câștiguri suplimentare, internet-ul este plin de companii sau site-uri, care iți oferă variate metode prin care poți câștiga bani din joburi de acasă online. Companii online ca Robson, Clickworker, Picoworkers sau Microworkers își recompensează membrii săi pentru completarea unor sarcini sau joburi care necesită interacțiunea cu creierul uman.

Având în vedere faptul că sunt foarte multe astfel de site-uri în mediul online, a devenit o adevărată provocare pentru identificarea acestora. Prin identificare, mă refer la capacitatea acestor site-uri de a-și plăti membrii fără nici o problemă, dar și de a avea o ofertă de joburi online mult mai largă. Din păcate, toți am trecut prin astfel de momente mai puțin bune, în care nu am fost plătiți pentru activitatea desfășurată pe acele platforme. Cu alte cuvinte, acele site-uri au devenit SCAM.

Citește și Locuri de muncă ideale de acasă în România prin Indeed

Înainte să folosim astfel de companii pentru a face bani online, este recomandat să se verifice numeroasele tutoriale sau opinii oferite de către membrii din acele comunități sau platforme de câștig. Folosind acele informații gratuite, dumneavoastră vă puteți face o părere cu privire la acele site-uri, dacă sunt rentabile din punct de vedere al ofertelor de muncă sau dacă sunt probleme în ceea ce privesc plățile către membrii săi.

În acest tutorial, o să vă prezint o platformă numită Clickworker, care te recompensează pentru finalizarea cu succes a unor joburi simple oferite de alte companii online sau persoane.

Notă: Oferta de joburi de munca disponibilă pe platforma Clickworker este valabilă și pentru România.

Ce este Clickworker?

Clickworker este o companie germană, care te recompensează pentru completarea unor sarcini sau joburi în schimbul unor recompense bănești decente. Această companie a fost lansată în anul 2005 de către Alexander Linden. Este de admirat faptul că Clickworker încă este foarte activă pe piața de joburi online. Acest lucru întărește ideea că nu veți avea surprize neplăcute, în cazul în care vă veți decide să începeți lucrul cu această companie.

Este Clickworker disponibil în România?

Din fericire, site-ul Clickworker este disponibil în foarte multe țări, printre care și România. Atâta timp cât aveți acces la un cont de PayPal sau transfer bancar, nu veți avea motive de îndoială cu privire la această platformă de joburi de acasă online.

Notă: Este recomandat să aveți vârsta de 18 ani sau mai mult, ca să folosiți în cele mai bune condiții această platformă pentru a face bani online de acasă.

Cum funcționează aceasta platformă de joburi?

Diverse companii sau persoane private folosesc platformă Clickworker pentru a găsi acele persoane, care sunt disponibile pentru a finaliza cu succes joburile precum completare de chestionare pe internet, căutare pe web sau chiar și verificarea de informații în mediul online. Cu alte cuvinte, Clickworker ne pune la dispoziție un spațiu online, unde persoane ca mine sau ca dumneavoastră putem completa diverse joburi sau sarcini de lucru pentru bani.

Cum poți face bani din joburi de acasă online cu Clickworker?

Înainte să începeți cu adevărat munca pe Clickworker, trebuie să vă înregistrați. Pentru înregistrare, este nevoie să completați un formular. În acest formular, trebuie adăugate anumite informații personale precum:

  • nume, prenume;
  • adresa de domiciliu, cod poștal;
  • orașul, județul;
  • adresa de email, parola.

Notă: În momentul în care o să vă înregistrați, trebuie să alegeți din ce postură veți folosi Clickworker. Aveți de ales între lucrător și client (angajator). Lucrătorul sau Clickworker este acea persoană care completează joburi postate de alte companii sau persoane. În schimb, clientul sau angajatorul este cel ce vă oferă un „loc de muncă”.

După ce v-ați înregistrat pe Clickworker, puteți începe „treaba”. În rândurile următoare, o să vă prezint câteva dintre oportunitățile de lucru, pe care le găsiți pe acest site.

Metode de câștig cu Clickworker

  • sondaje online;

Singura mențiune pe care trebuie să o adaug la această categorie, este cu privire la întrebările de pre-calificare. Înainte să începeți să completați acel chestionar, este necesar să parcurgeți anumite etape de pre-calificare. Pre-calificarea este importantă pentru a ști cu siguranță că dumneavoastră sunteți potrivit pentru acel sondaj de opinie.

Completarea de chestionare online se poate face și pe site-uri precum Timebucks sau Ysense. Ambele site-uri sunt disponibile și pentru România. Drept urmare, puteți folosi cu succes aceste platforme pentru a câștiga bani din sondaje.

  • sprijin pentru Inteligența Artificială;

Aceasta este una dintre cele mai simple metode de câștig. De exemplu, vi se poate cere să vă înregistrați vocea, să faceți fotografii care să arate anumite expresii faciale sau transcriere de texte și așa mai departe.

  • traduceri de texte;

În cazul în care stăpâniți mai multe limbi de circulație internațională, traducerea de texte poate fi o soluție legitimă prin care vă puteți rotunji veniturile pe această platformă.

  • crearea de conținut unicat;

Aici vorbim de scrierea de conținut unicat (postări) sau articole pentru anumite site-uri, crearea de pagini de start. În cazul în care angajatorul va fi mulțumit de munca dvs., veți fi plătit de Clickworker.

  • interacțiunea pe diverse rețele de socializare (like-uri, follow, subscribe).

Cât de mulți bani puteți câștiga cu Clickworker?

Potențialul de câștig depinde foarte mult de activitatea dvs și de complexitatea joburilor. Deși este valabil și pentru România, câștigurile nu sunt aceleași pentru toate țările. Dacă în unele țări se poate câștiga până la 10$ pe oră, acest lucru nu este valabil și pentru țări precum România. Cu toate acestea, se pot obține venituri destul de decente folosind această platformă.

În mod normal, ne putem aștepta la câștiguri de aproape 1$ sau chiar 2$ pe oră. Din nou, o să insist pe faptul că trebuie să fiți destul de activ ca să ajungeți la acele cifre.

Care este programul de referință?

Clickworker vă recompensează pentru aducerea de noi membrii. Când o persoană, care a folosit link-ul dumneavoastră de referință, câștigă 10$, atunci veți obține un comision de 5$.

Cum vă puteți retrage banii?

Vă puteți retrage banii, în momentul în care ați adunat 5$ pentru opțiunea PayPal. Dacă doriți să primiți banii prin transfer bancar, atunci aveți nevoie de 10$.

Clickworker – Merită sau nu?

Clickworker este o companie serioasă care, în ultimii ani, și-a îmbunătățit foarte mult oferta de joburi disponibile pentru membrii săi. Mai mult decât atât, Clickworker se poate folosi cu succes și pe dispozitivele mobile. Chiar dacă aveți suficiente joburi de completat, nu vor înlocui locul de muncă real. Aici vorbim 100% de câștiguri suplimentare, care vor acoperi anumite cheltuieli pe care le aveți de achitat în mediul online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu