GAB PTC Recenzie – Este o modalitate reală de a face bani online?

joburi online gratuite cu SproutGigs
5
(1)

Sunteți interesați de câțiva bănuți în plus care pot fi obținuți în mediul online? Cu siguranță, este posibil dacă va alăturați unor site-uri online care oferă premii în bani sau tichete cadou. Printre acestea numărându-se și un site cu recompense online de tipul celor cu plată la click, adică site-uri PTC. Dacă este prima dată când auziți această expresie, site-ul PTC oferă o modalitate simpla de a câștiga recompense bănești. În primul rând, se realizează prin accesarea sau vizualizarea de anunțuri sau reclame. Site-ul GAB PTC, ca parte a acestei analize, se prezintă ca o platformă PTC, care susține că vă răsplătește întocmai pentru această activitate.

Însă, este important să aflați, înainte de a vă alătura acestui site PTC, dacă într-adevăr merită participarea la acest site. În consecință, este necesar sau nu să vă înregistrați pe acest site?

Citește și Joburi online de acasă cu RemoTasks

Înainte de a răspunde la această întrebare, trebuie să ținem seama de câteva aspecte. Această analiză asupra site-ului GAB PTC va fi utilă pentru a vă ajuta în această privință.

După ce veți parcurge acest articol, puteți determina dacă este sau nu un mijloc adecvat pentru a obține niște venituri suplimentare.

Ce este GAB PTC?

Conform informațiilor de mai sus, GAB PTC este un site PTC prin intermediul căruia puteți câștiga beneficii în bani ca urmare a clicurilor pe reclame sau a altor activități efectuate pe site. Având în vedere faptul că este un site PTC, există mai multe moduri în care puteți obține bani. Dar pentru a aprecia dacă acest site are un potențial solid de câștig, trebuie să examinăm mai atent opțiunile pe care le propune.

Prin urmare, haideți să aruncăm împreună o privire mai atentă și mai detaliată asupra modului în care puteți câștiga bani de pe site-ul GAB.

Cum va înregistrați pe GAB PTC?

Pentru a începe, trebuie să vă înregistrați pe site-ul GAB. Aspectul pozitiv este că GAB operează la nivel mondial și că oricine se poate înregistra pe acest site. Este suficient să completați formularul de înregistrare disponibil pe site.

înregistrare pe GAB PTCPin
Formular de înregistrare GAB PTC

Formularul de înregistrare cuprinde următoarele informații, care trebuie completate:

  • Numele și prenumele dumneavoastră;
  • Adresa dumneavoastră de e-mail;
  • Parola dumneavoastră.

Deși nu există cerințe de vârstă menționate pe site pentru a vă înscrie ca membru, cred că ar trebui să aveți cel puțin 13 ani sau mai mult pentru a putea folosi acest site pentru a face bani de acasă. În orice caz, din moment ce GAB vă va trimite banii doar prin Perfect Money sau Payeer, cerințele de vârstă pentru orice opțiune de plată aleasă de dumneavoastră trebuie să fie respectate.

Cum puteți face bani online cu site-ul GAB PTC?

Practic, puteți câștiga bani folosind reclame, oferte, sondaje și grila GAB de pe site-ul GAB PTC. Așadar, haideți să aflăm mai multe despre cum puteți câștiga câțiva bănuți cu acest site PTC.

Clickuri plătite pe Reclame PTC

Principalul mijloc de a câștiga bani într-un site PTC este să faceți click pe diverse reclame. Acest aspect se aplica și site-ului GAB, nu este nici o diferență. Va fi posibilă obținerea unor câștiguri prin apăsarea pe anumite tipuri de reclame.

Pe GAB puteți accesa 5 tipuri de anunțuri:

  • anunțuri zilnice;
  • anunțuri recomandate;
  • anunțuri mici;
  • anunțuri fixe;
  • anunțuri bonus.

Cu toate acestea, dintre cele cinci tipuri, doar 3 (anunțurile zilnice, anunțurile recomandate și anunțurile mici) oferă câștiguri decente.

Totuși, acestea nu sunt foarte bine plătite (deoarece puteți obține doar 0,001 dolari pentru fiecare anunț vizualizat). Oricum, realizarea acestora nu necesită prea mult efort.

Pur și simplu faceți clic pe un anunț, așteptați câteva secunde pentru ca anunțul să se încarce complet și apoi finalizați testul captcha. Acest test captcha va apărea în colțul din stânga sus. În momentul în care se confirmă finalizarea cu succes a vizualizării anunțului, se poate închide această fereastră. Apoi, puteți face clic pe o altă reclamă.

Așa cum puteți constata, în ciuda faptului că efortul depus pentru acest tip de oportunitate de câștiguri este redus, acesta poate să vă consume mult timp în cazul în care aveți ca scop obținerea unor câștiguri însemnate.

Obținerea unor câștiguri mici din fiecare anunț implică faptul că trebuie să faceți clic pe MULTE reclame pentru a obține cel puțin 1 dolar. Ca să nu mai vorbim de timpul petrecut pentru a colecta chiar și o sumă decentă, care va fi substanțial mai mare.

Oferte de muncă plătite în bani sau Offer Walls

Există o altă modalitate de a câștiga bani pe GAB folosind oferte plătite. Aceste oferte plătite sunt furnizate prin intermediul altor site-uri web. Dacă doriți să obțineți astfel de oferte, trebuie să vizitați secțiunea Offer-Walls. Dacă nu știți ce sunt aceste oferte plătite, ele reprezintă niște activități ușoare. Pentru îndeplinirea acestor sarcini simple, veți primi în schimb niște sume de bani.

O ofertă cu plată presupune, în mod normal, că trebuie să vă înregistrați pe un anumit site web, să completați un chestionar sau un sondaj, să vizionați un scurt videoclip, să vă bucurați de un joc și/sau să descărcați o aplicație mobilă pe telefon. Indiferent de tipul de ofertă plătită pe care o faceți, există un singur lucru care rămâne constant. Nu puteți folosi nici o scurtătură. Este foarte important să respectați indicațiile furnizate de către oferta plătită. Recompensa o veți primi numai dacă respectați întocmai aceste instrucțiuni.

Astfel de oferte se găsesc pe multe alte tipuri de site-uri. Și, conform experienței mele personale, majoritatea site-urilor PTC oferă recompense foarte mici în comparație cu alte site-uri care oferă același tip de oferte. Se poate spune că acest lucru este valabil și pentru site-ul GAB.

Joacă un joc de tip grilă și câștigă bani reali sau puncte cu GABGrid

Jocurile de tip grilă sunt acum foarte populare pe multe site-uri PTC. Cu GAB, acest joc de grilă este cunoscut sub numele de GABgrid. Este un joc care este simplu de jucat, deoarece trebuie doar să dați clic pe oricare dintre numerele din grilă, respectiv de la 1 la 30. La fiecare click realizat în acest joc, o nouă fereastră se deschide pentru a vă prezenta reclama respectivă.

Citește și Luptă împotriva virușilor și altor jucători online cu ClickFight

Ca și în cazul vizionării reclamelor, nu trebuie decât să terminați de văzut anunțul pentru a obține niște bani. După ce ați terminat de vizionat anunțul publicitar, site-ul va anunța dacă ați câștigat premiul respectiv. Aceste tipuri de jocuri presupun, în mod normal, câștigarea unor sume de bani sau puncte.

Suma de bani sau de puncte pe care o obțineți din jocurile de tip grilă depinde în mare măsură de tipul de reclamă pe care o vedeți. Iar dacă sunteți suficient de norocos, aveți șansa de a câștiga marele premiu de până la 30 de dolari sau mai mult.

Aceasta nu este o modalitate sigură de a câștiga, dar, dacă ești norocos, poți câștiga o sumă considerabilă de bani.

Câștigă Bitcoin gratis cu GAB PTC

Accesând tab-ul „Câștigă Bitcoin” din cadrul paginii principale al site-ului, veți fi direcționat către site-ul numit adBTC. Acest site este un site prin care puteți acumula Bitcoin prin vizitarea altor site-uri. Procedura este mai mult sau mai puțin identică celei aplicate în cazul în care vedeți o reclamă pe site-ul GAB PTC. Numai că, în loc să vizionați un anunț publicitar, sunteți condus pe un alt site, care activează în același domeniu de activitate.

Este foarte important de reținut, câștigurile în Bitcoin obținute vor fi acordate în contul dumneavoastră adBTC și nu în contul GAB PTC. Așadar, în realitate, această ”modalitate” de câștiguri este doar o încercare mascată de a face rost de referali pentru site-ul ADBTC.

Pentru a finaliza ofertele acestora, trebuie să vă înregistrați pe adBTC. Așadar, acest lucru va presupune o muncă suplimentară pentru dumneavoastră, lucru care, din punctul meu de vedere, nu este necesar. Sa nu spun…inutil.

Sunteți interesat de site-uri serioase unde puteți câștiga BITCOIN? Atunci puteți accesa site-uri precum FireFaucet, FaucetCrypto sau Cointiply pentru a câștiga în mod gratuit moneda Bitcoin. În cadrul acestor site-uri, se poate câștiga în mod direct, nefiind nevoie să fiți îndrumați către alte site-uri.

Programul de recomandare

Majoritatea site-urilor PTC din mediul online oferă programe de recomandare, iar GAB nu face excepție. Acest program de recomandare oferă posibilitatea de a obține venituri suplimentare. Prin intermediul site-ului GAB puteți să atrageți membri ai familiei și prietenii dumneavoastră și, în schimb, veți beneficia de comisioane când aceștia vor vizualiza o reclamă. Aveți libertatea de a invita diverse persoane interesate pentru a se înscrie pe site-ul GAB. Acest lucru se poate realiza prin intermediul linkului dvs. de recomandare.

Din păcate, nu sunt informații disponibile pe site-ul lor cu privire la sumele de bani care vor fi plătite pentru recomandarea altor persoane pe site. Programele de recomandare pe site-urile PTC vor permite, în mod normal, obținerea unor comisioane cuprinse între 5 și 10% din valoarea recompensei obținute de persoana recomandată de dvs. atunci când finalizează o ofertă.

GAB oferă opțiunea de a închiria o recomandare (referal) în vederea creșterii sumei de bani obținute din recomandări. Atunci când închiriați o recomandare, veți beneficia de posibilitatea de a vă fi atribuită o recomandare din partea celor de la GAB. Aceste persoane sunt cele înregistrate pe site fără ca cineva să le recomande.

Practic, închirierea unui referral vă oferă șansa unui câștig suplimentar, însă acest tip de a face bani nu este unul atractiv, cel puțin pentru mine. Este inutil să vă înscrieți pe un site pentru a începe ulterior să achiziționați membri pentru a face rost de bani. Dumneavoastră vă înregistrați pe site pentru a obține venituri suplimentare și nu pentru a utiliza proprii bani. În afară de asta, trebuie să fiți conștient de faptul că nimic nu garantează că persoanele închiriate vor fi mereu active. Dacă nu sunt active, atunci veți pierde bani, este foarte simplu.

Care sunt metodele de plată?

Pentru fiecare activitate realizata pe GAB, primiți o sumă în numerar în dolari americani, în timp ce anumite oferte, cum ar fi ofertele publicitare, vă permit acumularea de puncte. În momentul în care veți ajunge la suma de 3 dolari, puteți cere efectuarea plății. Achitarea va fi efectuată prin intermediul unor procesoare precum Payeer sau PerfectMoney.

În ceea ce privește punctele câștigate, acestea pot fi convertite în bani. Veți primi 1 dolar pentru fiecare 100 de puncte. Cu toate acestea, suma de bani convertită nu va fi adăugată la soldul contului dumneavoastră, ci la balanța de cumpărături.

Din păcate nu va fi posibil să vă retrageți soldul achiziției. Banii pot fi utilizați exclusiv pentru a cumpăra un bun sau serviciu de pe site-ul GAB. Cel mai frecvent, utilizarea banilor din balanța de cumpărare este realizata pentru plasarea de reclame publicitare. Totuși, eu nu recomand acest lucru deoarece nu veți atrage cu adevărat un trafic folositor, întrucât singurele persoane care vor vedea reclamele dumneavoastră vor fi ceilalți utilizatori ai acestui site.

Câți bani se pot câștiga de pe urma acestui site?

Suma pe care o câștigați pe GAB va depinde de nivelul de activitate pe site. Astfel, dacă ați completat numeroase sondaje, reclame sau oferte, atunci puteți câștiga o sumă substanțială de bani. Dar există o mare problemă. Marea majoritate a ofertelor disponibile pe GAB nu sunt suficient de bine plătite. De aceea, este nevoie de mult timp pentru a acumula chiar și 1 dolar în balanța contului tău.

Cu toate acestea, GAB PTC vă oferă o modalitate de a vă îmbunătăți veniturile pe site. Îmbunătățirea statutului de membru vă oferă câteva avantaje suplimentare.

Astfel, cu fiecare upgrade al statutului de membru, puteți obține venituri mai mari din vizualizarea anunțurilor și puteți crește procentul de comision pe care îl obțineți din activitatea de recomandare.

Raționamentul unei astfel de modalități de câștig este acela că trebuie să cheltuiți mult mai mult pentru a obține câștiguri mai mari. Din punctul meu de vedere, nu este o idee complet greșită. Totuși, trebuie să vă stabiliți cu grijă o strategie cu privire la modalitatea prin care veți putea recupera sumele cheltuite pentru upgrade sau îmbunătățire. În caz contrar, este posibil să pierdeți sume de bani în loc să le câștigați.

Pentru upgrade, există 3 modalități de plată. Se poate face prin Payeer sau Perfect Money sau prin soldul contului dvs.

Ultima metodă de plată este cea mai des folosită. Membrii cu experiență folosesc fondurile acumulate în acest sold pentru a cumpăra upgrade-ul. Aceasta este, în opinia mea, de departe una dintre cele mai bune modalități de plată, deoarece nu trebuie să vă cheltuiți fondurile proprii.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania