BigFreeGiveaway – Tichete gratuite, Loterie săptămânală, Plata în PayPal

0
(0)

În ultimii ani, numărul site-urilor de loterie gratuită a crescut considerabil, astfel încât acum jucătorii care doresc să câștige bani gratis pot alege dintr-o mare varietate de posibilități. Prin urmare, în acest articol, vom discuta despre BigFreeGiveaway, un site care ne răsplătește pentru o muncă de câteva minute zilnic.

Ce este BigFreeGiveaway?

BigFreeGiveaway este o companie cu sediul în Marea Britanie care a fost de acord să împartă veniturile din publicitate cu dumneavoastră. Acest site vă cere să nu folosiți niciun ad blocker de reclame pe site pentru a putea acumula puncte și câștiguri atunci când accesați site-ul. Acest lucru le permite să împartă aceste venituri cu dumneavoastră, precum și să crească premiile săptămânale oferite.

Citește și GAB PTC este o metodă reală de a face bani în mediul online?

Site-ul a fost lansat de o companie numită Day One Media. Trebuie să recunosc că a făcut o treabă excelentă. Performanța acestui site este una ridicată, cu un aspect ordonat, modern și simplu. Să nu mai vorbim de procesul de navigare, care este unul foarte simplu. Acest lucru se datorează și meniului din partea superioară a site-ului. Încărcarea acestui site este rapidă și fără întârzieri reale.

Ce trebuie să faceți ca să vă înregistrați?

Procedura de înregistrare la BigFreeGiveaway este foarte simplă. Mai întâi de toate, trebuie să vă faceți un cont nou. Poți face acest lucru folosind adresa dumneavoastră de e-mail sau, ca alternativă, puteți folosi contul personal de Facebook. Folosirea unui cont de socializare (Facebook în acest caz) oferă o modalitate mai rapidă și mai convenabilă de înregistrare.

Cum funcționează loteria gratuită BigFreeGiveaway?

De îndată ce v-ați înregistrat, trebuie să verificați zilnic site-ul pentru a vă revendica biletul de tombolă gratuit. Puteți acumula până la șapte bilete de intrare la o singură extragere, tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul.

înregistrare tombola gratuitaPin
Formular de înregistrare

Pentru a câștiga în plus, trebuie să depuneți un efort suplimentar în a recomanda acest site. Puteți apoi să propuneți acest site prietenilor, familiei sau oricărei alte persoane interesate. În acest fel, pentru fiecare persoană pe care o recomandați și care se înregistrează pentru un cont online, veți primi un bilet suplimentar pentru a participa la extragerea din acea săptămână.

Odată ce extragerea a fost finalizată, biletele norocoase sunt postate pe site. Pentru a vedea dacă unul dintre biletele dvs. este câștigător, tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe butonul de lângă bilet. Biletul va fi verificat și apoi banii vor fi transferați în contul personal PayPal.

Cât timp aveți la dispoziție pentru a revendica premiul?

Termenul de revendicare a premiului câștigat în urma extragerii este de o săptămână. Dacă însă nu revendicați biletul câștigător, atunci suma de bani se va întoarce în fondul de premiere al extragerii din săptămâna următoare.

O loterie online cu premii săptămânale

Există 10 premii în bani săptămânale oferite deținătorilor de bilete norocoase. La fiecare vizită pe site, veți putea verifica premiul cel mare săptămânal. În fiecare zi, în funcție de câte persoane se conectează pentru a-și revendica biletul gratuit, jackpot-ul va crește.

Banii câștigați din publicitate sunt distribuiți între cele 10 premii puse la bătaie.

Tombola se desfășoară în toată lumea, așa că puteți participa conectându-vă la site în fiecare săptămână pentru a vă lua biletul. Toți cei care folosesc site-ul BigFreeGiveaway au aceleași șanse de a câștiga la extragerea săptămânală.

Citește și Cum puteți face bani din TikTok?

De asemenea, vă puteți crește cu ușurință șansele de câștig, recomandând site-ul prietenilor sau altor persoane. În acest scop, puteți folosi diverse forumuri sau rețele sociale precum Twitter, Facebook sau Youtube pentru a vă ajuta să atrageți cât mai multe persoane interesate.

Program de recomandare

Promovarea acestui site este un pic mai specială decât în cazul altor site-uri care oferă posibilitatea de a lucra de acasă. Veți primi un link special pe care îl puteți distribui pentru a aduce oameni noi.

Aspectul care face diferența este reprezentat de câștigul pe care îl puteți obține din recomandare. Atunci când o persoană folosește link-ul de recomandare, veți primi un bilet gratuit. Acesta este singurul beneficiu pe care îl veți primi de la persoanele care folosesc link-ul de promovare.

Prin urmare, trebuie să aduceți în mod continuu persoane pentru a beneficia de programul lor de promovare.

Din punctul meu de vedere, acesta este un mare dezavantaj. Practic, nu sunt motivat să promovez acest site.

Big Free Giveaway Plată | 22 Martie 2022

Big Free Giveaway Plata în PayPal 2022Pin
Plata mea în PayPal

De altfel, am primit 3 plăți în aceeași zi, una dintre ele o puteți vedea în imaginea de mai sus.

Plăți primite în PayPal 2022Pin
3 Plăți primite în aceeași zi

Care sunt metodele de plată pe BigFreeGiveaway?

Toate plățile sunt procesate prin PayPal. Nu există o plată minimă. Indiferent de suma câștigată, veți primi banii în contul dumneavoastră PayPal. Trebuie făcută o mică precizare cu privire la timpul de procesare a plăților. Timpul necesar pentru a primi banii în PayPal este destul de lung. Poate dura până la 2 luni. Veți primi cu siguranță banii, dar va dura ceva timp.

Durata procesării plăților poate depinde și de momentul în care aceștia își primesc banii din publicitate. Poate că acesta este motivul principal pentru aceste întârzieri.

Merită sau nu?

Da, merită să folosiți acest site pentru a câștiga niște bani în contul dumneavoastră PayPal. Mai simplu de atât, nu cred că puteți găsi. Site-ul este unul de încredere și poate fi accesat gratuit. Nu trebuie să completați sondaje, oferte mobile sau să faceți clic pe diverse reclame prin intermediul unor site-uri PTC.

tichete câștigătoare cu BigFreeGiveawayPin
Tichetele mele câștigătoare

În esență, trebuie doar să completați o cerere de înregistrare pe site și să îl vizitați în fiecare zi pentru a primi biletul. În fiecare săptămână puteți obține 7 bilete dacă vă conectați în fiecare zi. Am reușit să prind câteva bilete câștigătoare, tot ce a trebuit să fac a fost să mă loghez pe site și să dau click pe butonul ”claim”.

Site-ul conține reclame, ceea ce nu este surprinzător, deoarece din aceste reclame se plătesc premiile. Din fericire, acestea nu aglomerează nicio secțiune a site-ului și sunt destul de ușor de ignorat în timpul navigării.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu