Cum se schimbă numele de utilizator pe rețeaua de socializare Twitter?

joburi online gratuite cu SproutGigs
5
(1)

Conform normelor stabilite în regulament, vă puteți schimba numele de utilizator Facebook doar o singură dată în câteva luni. Totodată, Facebook presupune ca numele de utilizator ales de dumneavoastră să fie identic sau măcar asemănător cu numele real. În ceea ce privește numele de utilizator de pe Twitter, nu există asemenea limitări cu privire la acest aspect.

Citește și 7 dintre cele mai bune playere media pentru Windows 11

Dacă doriți, puteți modifica zilnic numele de utilizator pe Twitter, care poate fi un nume de utilizator, indiferent dacă este vorba de numele dvs. real, un meme amuzant, sau o combinație de cifre sau litere întâmplătoare. Prin schimbarea username-ului pe Twitter, vă puteți face mai anonim, sunteți mai repede evidențiat în căutările de pe Twitter sau, mai degrabă, se potrivește cu starea dumneavoastră de spirit.

De reținut că, chiar dacă numele de utilizator pe Twitter nu trebuie să fie neapărat același cu numele dvs. adevărat, el trebuie să aibă un conținut original (unic). In cazul în care altcineva s-a gândit la el, atunci nu îl veți putea schimba. De asemenea, numele de utilizator nu trebuie să cuprindă injurii sau alte expresii care contravin normelor de utilizare.

Ce este Twitter?

Prin 2006, cofondatorul Twitter, Jack Dorsey, a avut o idee. Aceasta idee a condus la realizarea unei platforme bazate pe comunicarea prin SMS. Folosind aceasta aplicație, prietenii puteau să-și controleze activitatea prin actualizări de statusuri. Inițial, rețeaua Twitter reprezenta un concept asemănător celui de mesaje text.

Cum am precizat în rândurile de mai sus, Twitter a început ca o platformă de tip SMS. De aceea, limita de 140 de caractere era considerată inițial o simplă necesitate. Realitatea este ca, operatorii din industria de telefonie mobila au stabilit această limită, și nu Twitter.

Citește și Cum se poate afișa doar AUDIO pe YouTube cu extensia Music Mode for YouTube?

Pe măsură ce rețeaua a devenit o platformă web, Twitter a menținut această limită, din simplul motiv că aceasta se conforma cu marca Twitter. Aceasta urmărește realizarea unor conținuturi foarte ușor de citit în lumea modernă, caracterizată prin tehnologie și lipsă de concentrare.

Pe parcursul ultimilor mai bine de 10 ani, rețeaua Twitter a cunoscut o creștere fulminantă. În cele din urmă, menirea sa constă în distribuirea informațiilor cu rapiditate, chiar dacă respectivele informații nu sunt mereu importante sau serioase.

Cum se schimbă numele de utilizator (username-ul) pe Twitter?

În acest articol se va explica modul prin care vă puteți modifica username-ul (nume de utilizator) prin intermediul unui computer. În cazul aplicației pentru mobil, procedura este asemănătoare.

Conectarea la contul de Twitter

În primul rând trebuie sa va autentificați pe contul dumneavoastră de Twitter. Apoi apăsați pe butonul „More” aflat în bara laterală din partea stângă a ecranului principal.

twitter pagina principalaPin
Pagina principală Twitter

Setări și Confidențialitate

Din meniul restrâns apărut, apăsați pe „Setări și confidențialitate„. Această acțiune va permite deschiderea unei pagini de configurare pentru contul dvs. de Twitter.

click pe Setări și confidențialitatePin
Opțiunea Setări și confidențialitate

Informații despre cont

În partea superioară a acestei pagini, trebuie să faceți click pe „Contul dumneavoastră„. Și apoi apăsați pe opțiunea „Informații despre cont” aflată în partea dreaptă.

informații despre contul TwitterPin
Informații despre contul dumneavoastră

Nume de utilizator

În acest moment, veți da un simplu click pe „Username„, respectiv prima opțiune de pe listă. Aici veți vedea numele dvs. de utilizator existent, precum și o sumedenie de informații personale privind contul dumneavoastră.

nume utilizator TwitterPin
Adăugați numele de utilizator în căsuța ”Username”

Modificarea numelui de utilizator

Se va deschide o nouă fereastră în care vă permite să schimbați numele de utilizator. Introduceți pur și simplu, în câmpul de text furnizat, numele de utilizator pe care doriți să îl utilizați. În plus, vor apărea câteva propuneri de username-uri bazate atât pe numele dvs. de identificare actual, cât și pe cel de afișare.

Salvarea modificărilor

Pentru a salva modificarea realizata, trebuie să faceți click pe căsuța „Save” din partea inferioară a ecranului.

Ce diferență există între numele dvs. de utilizator și numele real?

Numele dvs. de utilizator este inclus în adresa URL a profilului dvs. Acest nume reprezintă o caracteristică personală. Numele de utilizator se folosește pentru activități precum conectarea, pentru răspunsuri la mesaje și pentru mesajele directe.

Citește și Joburi online de acasă cu RemoTasks

Afișarea numelui dvs. real reprezintă un element de identificare personală. Se poate folosi fie numele real, fie un nume de firmă. Acesta este prezentat pe pagina dvs. de profil și este utilizat în vederea identificării dvs. de către prieteni. Asta în cazul în care numele dvs. de utilizare este diferit față de numele dvs. real.

Modificarea numelui de utilizator pe Twitter este un demers ușor. Dar asta nu înseamnă că trebuie realizat cu ușurință. În primul rând, trebuie să vă gândiți serios la alegerea numelui de utilizator. În cazul în care aveți într-adevăr nevoia unei schimbări, astfel încât să reflecte cât se poate de bine propria personalitate, realizați această modificare doar o singură dată. Este important să vă înștiințați susținătorii (urmăritorii) în legătură cu această schimbare. Astfel, dumneavoastră puteți să continuați activitatea în mod normal, fără a pierde din credibilitate.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania