Bani obținuți din clicuri pe anunțuri cu BountySurfer | Merită sau nu?

0
(0)

Folosim site-uri de sondaje precum Triaba, GiftHunterClub, Mobrog sau site-uri PTC precum AdzSeven, BountySurfer sau ArgonClick pentru a face un ban online. Unele sunt profitabile, altele sfârșesc prin a fi doar o pierdere de timp. În acest articol vă voi prezenta site-ul PTC BountySurfer.

Veți vedea ce opțiuni de câștig de bani sunt disponibile, suma minimă de retragere și alte detalii importante care vă pot fi utile în cazul în care doriți să lucrați cu acest site german de anunțuri PTC.

În mod normal, site-urile PTC și GPT oferă mai multe oportunități de a face bani online, dacă le comparăm cu site-urile specializate în sondaje de opinie. Dar asta nu înseamnă că sunt mai profitabile.

Site-urile PTC nu sunt considerate a fi modalități prin care să faceți mulți bani.

Eu nu folosesc de obicei site-uri PTC, cu excepția a 4 site-uri care sunt de încredere și care nu au încercat să mă păcălească. Acestea sunt următoarele:

Dar cum rămâne cu site-ul BountySurfer? Îl putem include în categoria acelor site-uri PTC care ar merita să fie folosite?

Răspunsurile la aceste două întrebări și multe altele le veți afla doar citind acest articol care sper că vă va ajuta să vă faceți o imagine clară a ceea ce propune acest site PTC.

Ce este BountySurfer?

BountySurfer este un site PTC german unde puteți face bani din vizualizarea de anunțuri, videoclipuri sau participarea la sondaje sau completarea de oferte.

Chiar dacă este un site german, interfața de utilizator poate fi accesată și în limba engleză. Cu toate acestea, este posibil să observați unele erori de traducere, dar nu în așa fel încât să vă împiedice să lucrați cu acesta.

Cum ne înregistrăm pe BountySurfer?

Pe pagina de înregistrare, veți găsi o combinație ciudată de cuvinte în engleză și germană. Acest lucru nu va cauza probleme în ceea ce privește crearea unui cont nou pe BountySurfer.

Așadar, înregistrarea pe BountySurfer presupune completarea următoarelor câmpuri în formularul de înregistrare:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • data nașterii;
 • adresa de e-mail;
 • numele de utilizator;
 • parola;
 • finalizarea sistemului ReCaptcha.

Înregistrarea va fi finalizată după ce vă confirmați adresa de e-mail cu ajutorul unui link pe care îl veți primi imediat ce faceți click pe butonul ”Register now”.

Acum că am reușit să ne înscriem pe acest site, este timpul să vedem ce ne oferă pentru a face bani online.

Ce metode se pot utiliza pentru a face bani online fără a investi cu BountySurfer?

După câteva bâjbâieli cu privire la navigarea în cadrul acestui site (acea combinație de engleză și germană) am reușit să aflu ce oferă acest site pentru a face bani.

Așadar, principalele modalități de a obține bani sunt următoarele:

 • Anunțuri PTC;
 • sondaje de opinie;
 • clipuri video;
 • misiuni, concursuri sau loterii.
BountySurfer reclame PTCPin
Reclame BountySurfer

Bani proveniți din click-urile efectuate pe reclame

Din câte am putut vedea, vizualizarea acestor reclame presupune mai multe acțiuni. De obicei, dădeam un click pe o reclamă, așteptam 5 secunde sau 10 secunde și completam o imagine de securitate. Ei bine, procesul este oarecum similar, dar în loc să dăm click pe anunț o dată, dăm click de două ori. Cu alte cuvinte, deschidem anunțul și, în cadrul acestuia, mai facem un click pentru a obține recompensa. Dar în loc să așteptăm maximum 10 secunde, va trebui să așteptăm 60 de secunde.

Bani online obținuți prin ”SurfBar”

Acest mod de a obține venituri este similar cu reclamele PTC. Adică, veți vedea un număr de anunțuri pentru care veți fi recompensat fără a exista o limită a numărului de anunțuri disponibile. Dar acest lucru nu înseamnă că veți primi ceva notabil din aceste anunțuri.

bară de navigarePin
Bară de surf BountySurfer

De obicei, îl puteți utiliza în timp ce desfășurați și alte activități în fața calculatorului.

Bani din vizionarea de clipuri video

Ei bine, BountySurfer ne oferă, de asemenea, o modalitate de a câștiga bani prin vizionarea de videoclipuri. Dar pentru a folosi această secțiune, trebuie să aveți un cont pe Hideout.TV.

Aveți o listă de videoclipuri, selectați un videoclip și apoi vizionați-l. Procedați la fel până când lista va rămâne goală.

Teoretic, pentru fiecare 3 videoclipuri, veți fi recompensat. Deși această modalitate este foarte ușoară, potențialul de câștig este unul extrem de scăzut.

Câștigați bani de pe urma sondajelor online cu BountySurfer

Se pare că putem participa și la sondaje pentru a face bani. Numărul furnizorilor de sondaje este destul de mic și include platforme precum CPX Research, Wannads, Personaly sau ayet Studios. Cam sărăcăcios, dar cu asta veți lucra.

Veți selecta un sondaj, veți răspunde la câteva întrebări de calificare și apoi veți trece la completarea acestuia. Nu este dificil, dar nu toate aceste sondaje vor putea fi completate. Există mulți factori care pot influența negativ sau pozitiv participarea dumneavoastră la aceste sondaje. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta cu privire la modul de completare a sondajelor în România.

misiuni BountySurferPin
Misiuni

Ce sunt misiunile?

Aceste misiuni sunt considerate a fi o combinație a modalităților pe care le-am prezentat în rândurile de mai sus.

Fiecare misiune presupune atingerea unui anumit obiectiv și sunt împărțite în 3 categorii principale, și anume:

 • mici;
 • medii;
 • mari.

Acestea se referă la dificultatea necesară pentru a finaliza misiunea. Dacă sunteți activi, nu veți avea nicio problemă în atingerea acestor obiective.

Ce este loteria zilnică?

Loteria zilnică este o modalitate prin care puteți obține o mică recompensă. La fiecare 10 minute, puteți primi un bilet pentru a participa la această loterie.

Poate vă întrebați care este „premiul cel mare” în această loterie zilnică?

Ei bine, țineți-vă bine, marele premiu se ridică la suma de 0,02€.

Ce altceva pot spune despre această loterie? Într-adevăr, sunt bani gratis, dar totuși…. 0,02 euro…

Care sunt metodele de plată?

Fiecare sondaj, ofertă, reclamă vizualizată vă va aduce puncte. Aceste puncte se numesc ”BOUNTIES”.

Valoarea acestor puncte este de ”1000 bounties = 0,01€”.

Pentru a putea retrage, trebuie să aveți 2,50€ în cont și să aveți, de asemenea, un cont PayPal.

Pentru a ajunge la 2,50€, este nevoie de aproximativ 250 000 de puncte sau ”BOUNTIES”.

De asemenea, puteți retrage prin virament bancar SEPA. Dar cred că PayPal rămâne principala modalitate de retragere.

Merită sau nu?

Cu părere de rău, site-ul BountySurfer nu este ceva de luat în considerare. Plățile sunt foarte mici, interfața cu utilizatorul este greoaie și plină de erori de traducere și nu este prietenoasă cu dispozitivele mobile.

Dar nu ar trebui să fim surprinși de acest lucru, câștigurile oferite de marea majoritate a site-urilor PTC nu se vor ridica niciodată la nivelul așteptărilor noastre. Nu ar trebui să le considerați ca metode de îmbogățire, deoarece nu sunt concepute pentru asta.

Într-adevăr, există câteva site-uri PTC care oferă mai mult, dar le putem număra pe degetele de la o mână.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu