Câștigați tichete cadou sau PayPal cu CouponPrizes | Merită sau nu?

0
(0)

Sunteți în căutarea unui site serios care oferă tichete cadou digitale? Faceți cumpărături online de pe site-uri precum Emag sau Amazon? Ei bine, există site-uri precum PrizeRebel, SwagBucks, FireFaucet, InstaGC și, bineînțeles, CouponPrizes care își recompensează membrii cu tichete cadou digitale sau chiar cu bani în PayPal.

În acest articol, vom analiza în detaliu CouponPrizes, un site care pretinde că munca pe care o depunem aici va fi răsplătită în premii sub formă de carduri cadou electronice sau bani în numerar în PayPal gratuit. La prima vedere, CouponPrizes pare a fi un site decent, cu o interfață ușor de utilizat și accesibil persoanelor care locuiesc în România.

Dar cât de profitabil este să petreceți timp pe acest site? Sunt ofertele și oportunitățile de câștig oferite suficiente pentru a vă bucura de tichete cadou pe platforme precum Steam, Amazon, eBay sau Roblox?

Pentru a afla răspunsul la aceste întrebări, vom dezvălui toate detaliile despre mecanismul acestui site. Înainte de a intra în detalii, este important să știm ce fel de site este CouponPrizes.

Ce este CouponPrizes?

CouponPrizes este un site GPT (Get Paid To) care ne oferă oportunități de a câștiga tichete cadou digitale, bani în PayPal și alte recompense fără a fi nevoie să investim bani din buzunar. Site-ul oferă task-uri simple, cum ar fi sondaje, jocuri, videoclipuri sau alte oferte pe care le putem completa cu ușurință și fără prea mult efort.

Astfel de activități sunt deja cunoscute de multe persoane, în special de utilizatorii site-urilor GPT, precum Rewards1, Latium, SurveyGPT sau Bucksify. Lista acestor site-uri este lungă, dar nu toate sunt recomandate pentru utilizatorii din România.

Pentru a afla ce „bunătăți” se află pe lista celor de la CouponPrizes, este necesar să vă înregistrați și să începeți să completați task-urile disponibile.

Cum ne putem înregistra pe CouponPrizes?

Procesul de înregistrare trebuie să fie simplu și eficient pentru a atrage noi utilizatori. În acest sens, CouponPrizes se dovedește a fi o alegere excelentă.

formular înregistrare CouponPrizesPin
Înregistrare CouponPrizes

Formularul de înregistrare propus de CouponPrizes conține doar două câmpuri obligatorii:

 • nume de utilizator;
 • adresa de e-mail.

Cu toate acestea, pentru cei care doresc o modalitate mai rapidă de a crea un cont, există opțiunea de a utiliza contul Google.

După crearea unui cont, utilizatorii sunt încurajați să adauge informații suplimentare la profilul lor pentru a beneficia de toate avantajele oferite de CouponPrizes, inclusiv:

 • Informații personale (nume, prenume, nume de familie, țară de origine sau sex);
 • Rețele sociale (Facebook, Instagram sau Twitter);
 • Metode de plată (PayPal, Payoneer sau adresa Bitcoin);
 • opțiunea de a vă actualiza adresa de e-mail sau parola.

Dacă, din orice motiv, nu sunteți mulțumit de site-ul CouponPrizes, puteți șterge contul creat în orice moment. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa dvs. de e-mail și să folosiți butonul de ștergere a contului.

Cum să obțineți tichete cadou digitale sau bani în PayPal cu CouponPrizes?

Interfața intuitivă vă va ajuta să vedeți toate opțiunile disponibile pentru a câștiga bani în secțiunea „EARN” din meniul principal din partea stângă a ecranului.

meniu opțiuni câștigPin
Meniu CouponPrizes

Această secțiune conține următoarele opțiuni:

 • Oferte;
 • Jocul „Învârte și câștigă” sau ”Spin and Win”;
 • Program de promovare;
 • Conectare zilnică.

CouponPrizes oferă o gamă largă de opțiuni pentru a vă ajuta să câștigați.

În continuare, vă voi prezenta fiecare opțiune în parte.

Oferte de tip ”OfferWalls”

Această secțiune conține 6 tipuri de oferte denumite „OfferWalls„.

oferte pe CouponPrizesPin
Oferte CouponPrizes

Prima ofertă nu poate fi deschisă și, de fiecare dată când încerc să o selectez, apare un ecran gri. Nu este clar dacă nu este compatibilă cu contul meu sau dacă există o eroare care mă blochează să accesez această ofertă.

Cea de-a doua ofertă este platforma AdscendMedia, care oferă recompense începând de la 55 de puncte și până la 2.000 de puncte pentru jocuri pe mobil.

Merită menționat faptul că unele oferte nu sunt accesibile pentru România sau necesită îndeplinirea anumitor condiții care vor necesita anumite sume de bani investite, așa că verificați cu atenție înainte de a vă înregistra.

Oferta numărul 3 este blocată din cauza locației geografice, ceea ce înseamnă că România nu se află pe lista celor care pot accesa aceste oferte.

Cea de-a patra ofertă include sondaje și jocuri pentru telefoane mobile, care pot fi accesate în funcție de dispozitivul folosit (desktop, Android sau iOS). Fiecare ofertă va specifica nivelul de complexitate, valoarea recompensei și tipul de dispozitiv acceptat.

A cincea ofertă este reprezentată de o companie serioasă, Wannads, care poate fi găsită pe majoritatea site-urilor GPT și care oferă sondaje, aplicații pentru dispozitive mobile, jocuri sau videoclipuri.

În sfârșit, ultima ofertă este una suspectă, deoarece recomandă să descărcați ”GRATUIT” anumite fișiere pentru a deveni ”milionar”. Este mai bine să evitați această ofertă, pentru că există riscul să primiți altceva decât un ”fișier pentru a deveni milionari”.

Descoperiți jocul „Spin and Win” sau „Învârte și câștigă”

Spin and Win” este un joc interesant și distractiv care vă poate aduce premii în puncte de până la 50 de puncte.

jocul Învârte și câștigăPin
Jocul ”Învârte și câștigă”

La prima mea încercare, am reușit să câștig 35 de puncte, plus un punct bonus pentru că am folosit jocul.

Este important de reținut că fiecare membru are la dispoziție doar o singură încercare într-o perioadă de 24 de ore.

Recompensă pentru autentificarea zilnică

Aceasta este o altă modalitate de a câștiga puncte prin simpla autentificare în contul dumneavoastră.

conectare cont CouponPrizesPin
Conectare zilnică CouponPrizes

Simpla conectare la contul dvs. vă va aduce o mică recompensă de 2 puncte. Nu este mult și nu vă va îmbunătăți potențialul de câștig. Dar, atâta timp cât nu necesită nicio acțiune complexă din partea dvs., este un câștig care nu merită pierdut.

Ce program de promovare este oferit de CouponPrizes?

Ca de obicei, veți primi un link special de promovare pentru a aduce noi utilizatori pe site. Această activitate vă va aduce 10 puncte pentru fiecare persoană pe care o invitați.

Pentru a primi aceste puncte, persoana invitată trebuie să-și confirme adresa de e-mail.

Care sunt metodele de plată?

Toate metodele de plată sunt incluse în secțiunea ”REDEEM”.

Punctele obținute în urma ofertelor pot fi schimbate în bani sau în vouchere cadou compatibile cu următoarele platforme:

 • PayPal;
 • Bitcoin;
 • Amazon;
 • Netflix;
 • Steam;
 • Roblox;
 • Paysafecard.

Mai sunt și altele, dar acestea sunt cele mai importante.

plata prin PayPalPin
Plata prin PayPal

Fiecare dintre aceste metode de retragere include 3 opțiuni de schimb, și anume:

 • 10$ pentru 1000 de puncte;
 • 20$ pentru 2 000 de puncte;
 • 30$ pentru 3 000 de puncte.

Deși suma de bani necesară pentru retragere este cam aceeași, există posibilitatea ca numărul de puncte să fie diferit pentru unele companii, cum ar fi Amazon.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Căutând modalități de a face bani pe internet, ați putea fi tentat să încercați site-ul CouponPrizes. Dar la ce câștiguri vă puteți aștepta cu adevărat? Merită sau nu?

În primul rând, trebuie să știți că câștigurile de pe acest site sunt influențate de timpul pe care îl petreceți acolo. Chiar și cu o activitate regulată, va fi dificil să ajungeți la suma minimă de retragere de 10 dolari. Acest lucru se datorează faptului că lista de sondaje și oferte este mult mai mică decât pe alte site-uri similare.

Cu toate acestea, dacă sunteți perseverent și petreceți suficient timp pe site, veți câștiga puncte în mod regulat. Dar, chiar și așa, va dura ceva timp pentru a ajunge la cele 1.000 de puncte necesare pentru prima retragere.

Site-ul CouponPrizes nu este neapărat rău, dar nu poate fi considerat o modalitate serioasă de a face bani online. Nu veți câștiga bani PayPal gratis într-un timp rezonabil și nu ar trebui să vă așteptați la asta.

În concluzie, utilizarea acestui site este recomandată dacă sunteți în căutarea unor mici recompense, dar nu vă așteptați să vă îmbogățiți folosind acest site.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu