Câștiguri online din sondaje de opinie cu SurveyGPT | Merită sau nu?

5
(1)

Prin multă muncă și perseverență am reușit să testez un număr destul de mare de site-uri dedicate obținerii de câștiguri online din sondaje de opinie. Site-uri precum FreeCash, Idle-Empire, Rewards1 etc. ne-au oferit numeroase oportunități de câștig pe care le putem folosi în mod real pentru a ne diversifica potențialul de câștig. Și astfel am descoperit un alt site de sondaje numit SurveyGPT.

Când vine vorba de testarea unui astfel de site, trebuie să știm dacă merită să îl încercăm și dacă include oferte cu sondaje care pot fi completate și de persoane care locuiesc în România.

Pentru remedierea acestei dileme, m-am hotărât să realizez o evaluare a oportunităților oferite de SurveyGPT.

Prin urmare, acest articol se va concentra asupra a tot ceea ce are de oferit acest site și astfel veți ști cu siguranță dacă va putea fi inclus în lista dumneavoastră preferată de site-uri de câștig.

La finalul acestui articol, vă voi prezenta punctul meu de vedere și concluzia pe care am tras-o în urma testării modalităților de câștig disponibile pe acest site.

Cum putem afla despre serviciile oferite de un astfel de site?

Bineînțeles, prin completarea unui formular de înregistrare.

Cum ne putem înregistra pe SurveyGPT?

Site-urile care oferă diverse modalități de câștig pot fi accesate doar după ce ați completat un formular de înregistrare.

formular înregistrare SurveyGPTPin
Înregistrare SurveyGPT

În acest caz, acest formular conține mai multe ”căsuțe” care trebuie completate, după cum urmează:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • numele dvs. de utilizator;
 • parola și confirmarea parolei;
 • adresa de e-mail;
 • țara, orașul, codul poștal și adresa de domiciliu;
 • numărul dumneavoastră de telefon;
 • data nașterii;
 • nivelul de educație.

Pentru un site care se concentrează pe sondaje de opinie, acest formular de înregistrare este puțin cam exagerat. Când spun exagerat, fac o mică comparație cu alte site-uri similare care au un istoric mult mai bogat în acest domeniu de activitate decât site-ul SurveyGPT.

Chiar și cu un astfel de formular de înscriere, am reușit să ajung la final. Finalizarea acestui formular s-a făcut, așa cum bănuiam, prin confirmarea adresei de e-mail cu un cod special.

bonus înregistrarePin
Bonus înscriere SurveyGPT

Toată această ”muncă” vă va aduce un mic bonus de 25 de puncte.

Câștiguri în bani obținuți din sondaje folosind ofertele site-ului SurveyGPT

În mod normal, la începutul articolului ar fi trebuit să precizez ce fel de site este SurveyGPT. La o privire rapidă asupra numelui său se poate observa că este un site care se ocupă cu sondaje de opinie sau alte sarcini simple care pot fi realizate din fața unui calculator sau a unui telefon mobil.

Așadar, acesta ar fi un fel de site GPT, adică un site în care veți fi recompensat pentru mai multe activități simple (sondaje, jocuri sau videoclipuri) care le-ați desfășurat și pe alte aplicații sau site-uri similare precum GPTBox, HeyPiggy sau BitcoinGet.

Cu toate acestea, SurveyGPT nu este la fel de generos în oferte pentru România precum este pentru alte țări cu o reputație mult mai bună, precum Anglia, Germania, Franța și asa mai departe. Această abordare se va remarca și în metodele de procesare a plăților, despre care vă voi da mai multe detalii puțin mai târziu.

Singura modalitate de a face bani oferită de SurveyGPT pentru România este prin intermediul sondajelor de opinie prezentate în secțiunea ”OfferWalls”.

Aici aveți o listă cu mai multe platforme specializate cu care ați mai interacționat și pe alte website-uri de acest gen.

oferte de câștigPin
Lista cu Oferte

În rândurile următoare vă voi da câteva exemple de astfel de platforme, însă nu toate vor fi accesibile utilizatorilor români.

O listă variată de furnizori de sondaje și alte oferte simple

Acestea sunt următoarele:

 • AdscendMedia;
 • PeanutLabs;
 • BitLabs;
 • Monlix;
 • OfferDaddy.

De altfel, în imaginea de mai sus aveți lista completă a acestor platforme.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați o ofertă din listă pentru a accesa sondajele. Aceste sondaje vor avea premii în puncte. Acestea pot începe de la 20 de puncte și pot ajunge până la 500 de puncte pentru ofertele mai complexe, care necesită îndeplinirea mai multor condiții speciale.

Pe lângă aceste sondaje, puteți să profitați și de alte modalități de câștig, cum ar fi concursurile, programele de promovare sau codurile promoționale obținute de pe anumite rețele sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter.

În ce constă programul de promovare oferit de SurveyGPT?

În mod surprinzător pentru un site de sondaje necunoscut, programul de promovare este axat pe 3 niveluri de comisioane.

Astfel, primul nivel vă oferă un comision de 15% din câștigurile realizate de persoanele invitate de dumneavoastră.

Al doilea nivel vine cu un comision de 5%, iar ultimul nivel de promovare este prevăzut cu un comision de 1%. Având un număr mare de persoane active, puteți face bani frumoși cu acest site grație acestui program de promovare.

Care este suma minimă de retragere?

Din acest punct de vedere, SuveyGPT se încadrează în categoria ”normal”, adică o sumă de 5 dolari este suficientă pentru a fi retrasă.

Activitatea pe acest site este recompensată în puncte care pot fi schimbate în bani.

schimbare puncte în baniPin
Schimbare puncte

În imaginea de mai sus, puteți vedea valoarea unui punct.

Ca metode de plată, SurveyGPT vă oferă următoarele metode:

 • Coinbase (bitcoin);
 • PayPal;
 • Skrill;
 • Tichete cadou digitale.

Dintre toate aceste metode de retragere, doar PayPal sau Skrill ar putea fi recomandate pentru o retragere mai eficientă a banilor obținuți pe acest site.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Acum este momentul să vă prezint concluzia pe care am tras-o după ce am testat acest site. Concluzia mea este că SurveyGPT nu reprezintă un site care să merite atenția dumneavoastră.

Deși interfața de utilizare, suma minimă de retragere sau metodele de retragere sunt prietenoase cu utilizatorul, nu pot spune același lucru despre ofertele de pe acest site. Cu alte cuvinte, o să vă fie greu să ajungeți la suma de 5$ cu ceea ce oferă pentru România, la care se adaugă și nivelul scăzut al recompenselor în comparație cu alte site-uri din această categorie.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu