Câștigați bani online la domiciliu cu Cash4Offers | Merită sau nu?

0
(0)

Cei mai mulți oameni care doresc să câștige bani online de acasă folosesc cel puțin un site GPT, dar în ultima vreme numărul acestor site-uri a crescut exponențial, făcând din ce în ce mai dificilă deosebirea celor de încredere de cele care pierd timpul. De aceea, am decis să încerc Cash4Offers, un site GPT care promitea multe beneficii.

Personal, am ceva experiență în utilizarea acestor tipuri de site-uri, cum ar fi Mintalise, King of Prizes, Tippp, CouponPrizes și multe altele. De aceea am fost foarte fericit când am descoperit că Cash4Offers oferea 5$ doar pentru înregistrarea pe site. Este o ofertă pe care nu am putut să o refuz.

Dacă doriți să câștigați bani online de acasă prin completarea ofertelor, atunci trebuie să fiți foarte atenți în alegerea site-ului potrivit. Din fericire, Cash4Offers a făcut o impresie bună la început, fiind unul dintre puținele site-uri care oferă bani doar pentru înregistrare. Speranțele mele erau mari.

Cu toate acestea, după cum veți afla din acest articol, starea de entuziasm s-a diminuat rapid în urma experienței mele cu acest site.

Ce este Cash4Offers?

Înțelegerea și încrederea sunt două dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de câștigarea de bani online la domiciliu. Cu atât de multe site-uri GPT care promit câștiguri, este dificil să alegi unul care este cu adevărat demn de încredere.

Așa că astăzi vom vorbi despre Cash4Offers, un site deținut de compania Ad Net Market și lansat în 2005. Cu peste 150.000 de dolari procesați în plăți, Cash4Offers are o experiență semnificativă în domeniu. Cu toate acestea, această cifră nu este un factor determinant pentru a ne convinge să folosim serviciile acestora.

Teoretic, Cash4Offers ar trebui să fie un loc potrivit pentru a câștiga bani online prin completarea ofertelor, citirea de e-mailuri, completarea de sondaje și chiar jucând jocuri online sau vizionând videoclipuri. Totuși, întrebarea care se pune este câte dintre aceste opțiuni sunt accesibile în țări mai puțin privilegiate precum România.

Cum să vă înregistrați pe Cash4Offers?

Pentru a vă înregistra pe Cash4Offers nu trebuie să accesați nicio secțiune suplimentară. Formularul de înregistrare se găsește pe pagina oficială a site-ului, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

formular înregistrare Cash4OffersPin
Înregistrare Cash4Offers

Formularul de înregistrare este foarte simplu de completat și implică următoarele câmpuri:

  • Nume și prenume;
  • Adresa de e-mail;
  • Parolă;
  • Adresa dvs. de domiciliu, inclusiv strada, orașul și țara de reședință (selectați opțiunea „NON-US” pentru țara dvs.);
  • Codul poștal.

După ce ați completat toate aceste informații, veți primi un e-mail de confirmare la adresa dumneavoastră de e-mail. Confirmați-vă adresa de e-mail și veți primi un bonus de înscriere de 5 $.

Cum să câștigați bani online la domiciliu completând oferte cu Cash4Offers?

După ce am trecut cu succes prin procesul de înregistrare pe platforma Cash4Offers, am început să caut cele mai bune modalități de a face bani online de acasă. Însă, experiența mea pe acest site nu a fost atât de pozitivă pe cât îmi doream.

Deși navigarea pe site este simplă, designul este unul plin de culori, ceea ce poate fi derutant pentru unii utilizatori. Meniul principal din partea stângă a ecranului conține toate opțiunile disponibile pe platformă, cum ar fi oferte, sondaje, jocuri, program de promovare, cupoane și alte gratuități.

oferte onlinePin
Oferte Cash4Offers

Din păcate, în secțiunea de oferte și sondaje am găsit doar câteva companii, cum ar fi Dynata, Opinion Surveys sau Live Sample Router. Acest lucru a fost dezamăgitor pentru mine, deoarece mă așteptam la mai multe opțiuni pentru a face bani online prin completarea de oferte sau sondaje.

În ceea ce privește secțiunea de jocuri, nu am găsit niciun joc disponibil, dar am primit sugestii de a verifica celelalte categorii.

Indiferent de secțiunea pe care am selectat-o, am întâlnit mesaje de genul „Cineva a mâncat toate sondajele!„, ceea ce a făcut dificilă completarea unei singure oferte sau sondaje.

În cele din urmă, am ales să mă concentrez pe programul de promovare al platformei, care poate fi o opțiune viabilă pentru a face bani online.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare oferit de acest site este foarte atractiv și poate aduce beneficii semnificative pentru utilizatori. Pentru fiecare invitat care completează un sondaj sau o ofertă, veți primi o recompensă de 3$.

Este important să vă asigurați că oferta de sondaj este potrivită pentru persoanele care utilizează link-ul de promovare. În caz contrar, oportunitatea de a câștiga ar putea fi irosită.

Totuși, dacă oferta este potrivită, puteți obține câștiguri substanțiale prin promovarea site-ului și trimiterea de invitații prietenilor sau cunoștințelor.

retragere Cash4OffersPin
Suma minimă de retragere Cash4Offers

Care sunt metodele de plată?

Noroc că am ajuns la capitolul plăți! În sfârșit, putem vedea banii pentru munca noastră. Dar iată o surpriză uriașă, mai mare decât cadoul de Crăciun de anul trecut.

Dragii mei, pentru a vă putea retrage bănuții de pe acest site, trebuie să strângeți nu mai puțin de 30 de dolari, asta dacă ați primit bonusul de înscriere de 5 dolari. Ei bine, pentru România, atingerea acestei sume de retragere este o misiune imposibilă.

Poate peste câțiva ani, cu o mulțime de oferte, dar în prezent, nici vorbă!

Dar să presupunem că, prin magia internetului, reușim să ajungem la această sumă incredibilă. Ce urmează? Un abonament GOLD. Un titlu care sună mai bine decât arată, să fim sinceri.

avantaje membru GoldPin
”Avantaje” membru GOLD

Deși am crezut că avem o mulțime de avantaje cu acest statut, se pare că principalul beneficiu este că plățile vor fi procesate mult mai rapid.

Serios? Pentru asta sunt 35 de dolari? Ei bine, probabil că va trece cel puțin un an până vom ajunge acolo, așa că nu vă faceți speranțe, dragi prieteni.

Merită sau nu?

Puteți face bani online la domiciliu cu Cash4Offers? Hmm, să vedem… Dar vă avertizez de la început, nu este tocmai recomandat.

În primul rând, recompensele sunt reduse, așa că nu vă așteptați să vă umpleți buzunarele. În plus, numărul de oferte este atât de mic încât s-ar putea să adormiți înainte de a găsi ceva interesant de completat.

Citește și Câștiguri de bani reali obținute online cu LootUp | Merită sau nu?

Dar asta nu e tot! Să nu uităm de suma minimă de retragere, care este nejustificat de mare – 35 de dolari? Serios acum, cine are timp și răbdare să strângă atâția bani?

Și să nu mai vorbim despre experiența de utilizare a site-ului pe dispozitive mobile. Ați avea mai mult noroc dacă ați încerca să construiți un avion de hârtie decât să completați oferte pe telefon.

Dar stați puțin, există o modalitate prin care puteți face bani online completând oferte cu Cash4Offers – prin programul lor de promovare! Da, puteți câștiga 3 dolari pe invitat, dar trebuie să fiți inteligent și să promovați în țări care sunt atractive pentru astfel de site-uri.

Dacă nu o faceți, s-ar putea să vă treziți cu o listă lungă de persoane inactive care nu vor produce nimic.

Așadar, merită sau nu să folosești Cash4Offers pentru a face bani online de acasă? Eu aș spune că nu prea.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu