Câștigați bani online la domiciliu cu Cash4Offers | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Marea majoritate a persoanelor care lucrează online folosesc cel puțin un site GPT. Numărul acestor site-uri este în continuă creștere și a devenit dificil să le deosebim pe cele de încredere de cele care sunt o adevărată pierdere de timp. Datorită faptului că am o anumită experiență în utilizarea site-urilor GPT, precum Cointiply, King of Prizes, Idle-Empire, CouponPrizes și multe altele, am decis să încerc încă un astfel de site. Este vorba de Cash4Offers.

Vă spun sincer că m-am bucurat de faptul că voi primi 5 dolari pentru simpla înregistrare pe acest site. Cine ar refuza o astfel de ofertă, mai ales de la un site de tip GPT?

În zilele noastre, rareori se mai găsesc site-uri cu astfel de beneficii pentru înregistrare, care să fie sigure și de încredere. De aceea, am avut mari speranțe pentru acest site.

Ce s-a întâmplat cu starea de entuziasm pe care am avut-o cu acest site?

Ei bine, răspunsul îl veți cunoaște doar citind acest articol.

Deci, haideți să vedem ce ne propune Cash4Offers pentru a câștiga bani online.

Ce este Cash4Offers?

Cash4Offers este un site GPT deținut de compania Ad Net Market, fiind lansat în 2005, prin luna ianuarie. Așadar, din punct de vedere al experienței în domeniu stă destul de bine, ajungând la o sumă de plăți procesate de peste 150.000 de dolari.

Chiar și cu astfel de cifre, acest aspect nu este un factor determinant în a ne convinge să folosim serviciile acestui site.

Teoretic, acest site este considerat a fi un loc potrivit pentru a face bani din activități precum citirea de e-mailuri, sondaje, jocuri online, vizionarea de videoclipuri și așa mai departe. Dar câte dintre acestea sunt accesibile unor țări mai puțin favorizate cum este și România.

Cum ne putem înregistra pe Cash4Offers?

Nu este nevoie să accesați nicio secțiune suplimentară pentru a completa formularul de înregistrare.

formular înregistrare Cash4OffersPin
Înregistrare Cash4Offers

Pe pagina oficială a site-ului se află formularul de înregistrare, cel pe care îl puteți vedea în imaginea de mai sus.

Acesta este foarte simplu de completat și implică următoarele câmpuri:

  • nume și prenume;
  • adresa de e-mail;
  • parolă;
  • strada pe care locuiți;
  • orașul;
  • țara în care locuiți (aici veți selecta opțiunea ”NON-US”);
  • codul poștal.

Dacă ați adăugat toate aceste informații, veți merge la adresa de e-mail pentru a o confirma.

Astfel, o să primiți un bonus de înscriere de 5 dolari.

Cum să faceți bani online gratuit de acasă cu Cash4Offers?

Acum că ne-am înregistrat cu succes pe Cash4Offers, să trecem la treabă și să vedem ce poate oferi pentru a câștiga bani.

Navigarea pe site este foarte simplă și plină de ”culori”, prea multe pentru gustul meu.

În partea stângă veți vedea un meniu principal care conține tot ce are de oferit acest site, de la oferte, sondaje, jocuri, program de promovare până la cupoane sau alte gratuități.

Spre dezamăgirea mea, pentru un site cu atât de multă experiență în domeniu, nu prea am avut de unde alege.

oferte onlinePin
Oferte Cash4Offers

Când am selectat secțiunea ”OFERTE”, am găsit doar 3 companii precum Dynata, Opinion Surveys sau Live Sample Router.

Același lucru se poate spune și despre secțiunea de sondaje, unde am găsit aceleași companii.

Deci, din start am eliminat 2 opțiuni de câștig, care ar fi trebuit să ne ofere cele mai bune modalități de a face bani.

Ne-a rămas opțiunea de a face bani din jocurile online. Din nefericire, nu am putut găsi niciun joc disponibil aici, dar măcar au avut decența de a-mi recomanda să verific și celelalte categorii.

Indiferent de secțiunea pe care o selectez, sunt întâmpinat de mesaje de genul ”Cineva a mâncat toate sondajele!”. Ca urmare, vom întâmpina mari dificultăți chiar și în completarea unui singur sondaj sau a unei singure oferte.

Având în vedere această situație, mi-am îndreptat atenția către programul de promovare.

În ce constă programul de promovare?

Cred că această opțiune este cea mai atractivă dintre toate pe care le oferă acest site. Fiecare persoană invitată care completează un sondaj sau oferta vă va aduce un câștig de 3 dolari.

Acum să sperăm că oferta de sondaje va fi suficient de potrivită pentru persoanele care au folosit link-ul de promovare. În caz contrar, o altă opțiune de ”câștig” se va irosi.

retragere Cash4OffersPin
Suma minimă de retragere Cash4Offers

Care sunt metodele de plată?

Ei bine, aici am avut o mare surpriză. M-am bucurat că se poate retrage prin PayPal, dar când am văzut suma de bani necesară pentru retragere, am fost șocat.

Dragi prieteni, pentru a putea retrage de pe acest site, trebuie să obțineți încă 30 de dolari, cu condiția să fi primit bonusul de înscriere de 5 dolari.

Pentru România, să ajungem la această sumă de retragere de 35$ este imposibil sau poate fi posibil, dar în câțiva ani buni, având în vedere ofertele celor de la Cash4Offers.

Dacă, printr-un noroc chior, ajungeți și retrageți prima plată de 35 de dolari, atunci veți primi un alt beneficiu, acela de membru „GOLD„.

avantaje membru GoldPin
”Avantaje” membru GOLD

Cică am avea anumite avantaje cu acest statut de membru. Dar când ne uităm la imaginea de mai sus, singurul avantaj este acela că plățile vor fi procesate mult mai repede. Pe bune?

În mod normal, o plată va fi procesată în termen de 72 de ore de la solicitarea dumneavoastră.

Sincer, nu văd rostul acestui statut de membru GOLD, deoarece probabil că ne va lua cel puțin 1 an să ajungem la 35 de dolari pentru retragere.

Merită sau nu?

Utilizarea site-ului Cash4Offers nu este recomandată. Recompensele sunt scăzute, numărul de oferte este foarte redus, suma minimă de retragere este exagerat de mare (35$), utilizarea pe dispozitive mobile este deficitară sau primirea de email-uri sâcâitoare.

Citește și Câștiguri de bani reali obținute online cu LootUp | Merită sau nu?

Unica modalitate de a face bani cu acest site GPT este prin programul de promovare, în cadrul căruia veți câștiga 3 dolari per persoană invitată, cu condiția să promovați în țări care sunt atractive pentru astfel de site-uri.

În caz contrar, veți avea o listă lungă de persoane inactive care nu vor produce nimic.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania