Sondaje online pe bani cu InstaGC | Bonuri cadou instant

5
(1)

Internetul, în ziua de azi, ne oferă numeroase oportunități care să ne ajute să acoperim anumite cheltuieli pentru diverse activități pe care le desfășurăm în mediul online. Una dintre cele mai simple metode de a câștiga bani online, care nu necesită experiență sau să aveți anumite „talente” speciale, o reprezintă participare la diferite sondaje online pe bani sau bonuri cadou prin intermediul unor site-uri precum GG2U Premium, InstaGC sau PrizeRebel.

Datorită faptului că sunt foarte multe astfel de aplicații sau site-uri, ni se întâmplă deseori să devenim confuzi în ceea ce privește nivelul de încredere al acestora, dar și modalitățile de a câștiga bani disponibile pe aceste platforme. Un alt motiv care întărește această confuzie îl reprezintă și modul de operare, acesta fiind similar cu marea majoritate al acestor site-uri sau aplicații.

Sper că acest tutorial despre InstaGC o să vă ajute în decizia dumneavoastră de a folosi sau nu acest site pentru a câștiga bani online. Din punctul meu de vedere, InstaGC este o opțiune serioasă de a obține diverse venituri din completarea de sondaje online pe bani.

Dar, chiar dacă veți obține venituri decente, InstaGC nu va putea înlocui locul de muncă pe care îl aveți în viața reală.

Ce este InstaGC?

InstaGC este unul dintre cele mai serioase site-uri GPT din mediul online, care a fost lansat în anul 2011 de către Andrew Day. Denumirea de GPT se referă la diversitatea metodelor de câștig disponibile pe acest site. Deși, completarea de sondaje online pe bani reprezintă principala modalitate de a obține câștiguri cu InstaGC, mai sunt și alte opțiuni precum vizualizarea de videoclipuri, cumpărături online sau diverse oferte pe telefonul mobil pe care le puteți folosi.

Cum vă puteți înregistra pe InstaGC pentru a participa la sondaje online pe bani?

Înregistrarea pe InstaGC este gratuită. Mai mult decât atât, această platformă poate fi folosită în majoritatea țărilor, printre care și România. Pentru a vă crea un cont pe InstaGC, folosiți butonul de înregistrare de pe pagina oficială a site-ului.

instagc înregistrarePin

Procesul de înregistrare este simplu și nu necesită prea multe detalii de adăugat. Pentru înregistrare, se pot folosi următoarele metode:

 • Google;
 • Twitter;
 • Facebook;
 • nume, adresa de email și parola.
condiție importantă de înregistrare pe InstaGCPin
Adresa de e-mail asociată cu contul PayPal

Pe lângă faptul că înregistrarea pe InstaGC este gratuită, veți primi și un bonus de loialitate de 10 puncte. Acest bonus se acordă indiferent dacă folosiți un link, care conține un cod de referal sau un link curat.

Se pot completa sondaje online pe bani pe telefonul mobil?

În momentul de față, InstaGC nu dispune de o aplicație mobilă. Dar, se poate folosi cu ușurință pe oricare dintre dispozitivele mobile. Nu veți întâmpina nici o problemă în a utiliza InstaGC pe telefonul dvs. mobil. Cu alte cuvinte, puteți completa sondaje online pe bani, de exemplu, fără să fie nevoie să descărcați încă o aplicație mobilă, care poate să afecteze performantele telefonului dvs.

Cum se poate face bani online cu InstaGC?

Din fericire, InstaGC ne oferă numeroase modalități prin care putem câștiga puncte. Ceea este de remarcat este că aceste metode sunt îmbunătățite periodic, pentru a ne facilita accesul, în ceea ce privește posibilitatea de a obține câștiguri decente cu InstaGC.

sondaje online pe bani cu InstaGCPin

Principalele modalități de a face bani online cu InstaGC sunt următoarele:

 • sondaje online pe bani;
 • oferte mobile;
 • testare de produse;
 • cumpărături online;
 • vizualizare de videoclipuri;
 • programul de referință;

Completează sondaje online pe bani cu InstaGC

Una dintre cele mai simple modalități, prin care se pot obține puncte, constă în participarea la diverse sondaje de opinie. Pe InstaGC sunt disponibili următorii furnizori de chestionare, și anume:

 • Your Surveys;
 • LiveSample.

Mai mulți furnizori de sondaje pot fi accesați după ce veți îndeplini anumite condiții. De exemplu, în momentul în care veți obține 500 de puncte, veți avea acces la „Tap Research„. Aici puteți găsi un număr decent de sondaje, chiar și pentru România.

Luând in considerare faptul că experiențele de viață, care ne definesc, sunt diferite, marea majoritate al sondajelor vor necesita anumite întrebări de calificare. Aceste întrebări de calificare sunt necesare și trebuie completate indiferent ce furnizor de sondaje online pe bani folosiți.

Recompensele primite diferă în funcție de locație, complexitatea sau durata de completare al sondajelor. Deși este un mijloc destul de simplu pentru a câștiga bani online, nu vă veți îmbogăți sau înlocui locul de muncă pe care îl aveți în viață reală.

Participă la cat mai multe sondaje online pe bani

De regulă, sondajele care necesită o durată de timp de până la 30 de minute pentru finalizare, vă vor aduce cele mai mari recompense în bani sau bonuri cadou.

Singura dezamăgire, care trebui menționată cu privire la aceste chestionare, este probabilitatea destul de ridicată de descalificare. În funcție de furnizorul de sondaje, există posibilitatea (destul de mică, recunosc) de a primi „ceva” în schimbul eforului depus, în cazul în care veți fi descalificat.

Dacă participarea la aceste sondaje online pe bani nu se ridică la așteptările dumneavoastră, puteți folosi diverse aplicații mobile, care vă pot oferi o mai bună experiență și câștiguri superioare.

Vizualizare de videoclipuri

Deși este considerată o modalitate care nu pretinde prea mult efort fizic sau mental din partea dvs., vizualizarea de videoclipuri nu este atât de productivă că în cazul participării la diverse sondaje online pe bani.

De exemplu, pentru vizualizarea unui filmuleț de 20 sau 30 de minute puteți primi „incredibila” sumă de aproape 2 puncte. Dacă facem o comparație cu un sondaj de 20 sau 30 de minute, unde putem primi aproape 100 de puncte, ne putem face o idee despre potențialul de câștig al acestor videoclipuri.

Ca și în cazul sondajelor, locația reprezintă un factor important care afectează, în mod cert, potențialul de câștig. Momentan, România nu se poate compara, în ceea ce privește recompensele bănești, cu state precum America, Canada, Germania, Australia și altele. În acele state, într-adevăr, se pot obține bani frumoși și din vizualizarea de videoclipuri.

Vizualizarea de site-uri (reclame PTC)

Vizualizarea de reclame PTC reprezintă o altă metodă, la fel de „eficientă” ca și în cazul videoclipurilor. Câștigul obținut poate varia până la 4 sau chiar 5 puncte pentru o reclamă de maxim 30 de secunde. Numărul de reclame nu este foarte mare, de aceea nu vă puteți baza nici pe această opțiune pentru a vă îmbunătăți balanța contului dvs. Completarea tuturor reclamelor PTC se poate realiza în câteva minute.

Dacă vă petreceți mult timp în mediul online, puteți încerca și alte site-uri care vă recompensează mult mai bine pentru a vizualiza diferite reclame de tip PTC.

Testare de aplicații mobile

Testarea de aplicații este o modalitate plăcută de a câștiga puncte pe InstaGC. Marea majoritate al acestor aplicații sunt gratuite și se concentrează pe domenii precum jocuri pe telefon sau cumpărături online. Dar veți întâlni și anumite aplicații care vă vor cere să cumpărați anumite servicii sau produse pentru a primi anumite bonusuri sau recompense.

În cazul în care veți decide să folosiți asemenea aplicații, asigurați-vă că recompensa primită depășește suma cheltuită (să aveți un profit).

Este foarte important să citiți toate instrucțiunile pentru fiecare sarcină în parte. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți renunță la acea tranzacție. Renunțarea trebuie făcută până la finalizarea perioadei de probă, pentru a evita anumite cheltuieli.

Cumpără online și câștigă diverse bonusuri în bani

Înainte să folosiți această modalitate, verificați numele companiilor care face parte din lista celor care sunt parteneri cu InstaGC. De regulă, veți primi 5 puncte pentru fiecare dolar cheltuit prin intermediul InstaGC cu acele companii. Această metodă poate fi benefica doar dacă aveți un număr suficient de magazine online disponibile care își realizează activitatea (puncte de lucru) și în regiunea dvs.

Folosește codurile de loialitate pentru a primi bonusuri în bani

Acest coduri, de regulă, le veți găsi pe rețelele de socializare (Facebook sau Twitter). Recompensele oferite pot ajunge și până la 100 de puncte. De menționat faptul că aceste coduri sunt active doar pentru o scurtă perioadă. Codurile sunt introduse în secțiunea „Redeem„, care poate fi găsită în pagina principală al contului dvs.

Cât valorează un punct InstaGC?

Valoarea unui punct este importantă, mai ales dacă doriți să efectuați o retragere. Un punct valorează suma de 0.01$. Deci, pentru a atinge minimul de retragere pentru bonurile cadou, aveți nevoie de 100 de puncte, care este echivalentul a 1$.

Programul de referință al platformei InstaGC

Fiecare membru activ vă poate aduce un comision de 10 puncte și 10% din câștigurile realizate de acesta.

Cum vă puteți retrage banii sondaje?

Din fericire, InstaGC face parte din categoria acelor platforme online care vă oferă numeroase metode de retragere, cum ar fi:

 • bonuri cadou;

Această este metodă pe care o să o folosiți cel mai des la început pentru a vă retrage banii, până o să reușiți să activați PayPal. Retragerea în bonuri cadou reprezintă cel mai mare beneficiu oferit de InstaGC, deoarece aveți nevoie de doar 1$ pentru a retrage.

 • PayPal;
 • bitcoin;
 • transfer bancar;

Fiecare retragere prin transfer bancar vă va costa un comision de 15 puncte.

 • cecuri;

Veți primi pe adresa de email un cec pe care îl puteți retrage. Comisionul de retragere prin cec este de 25 de punte.

 • donație.

Pentru a activa opțiunea PayPal pentru retragere, este necesar să retrageți în bonuri cadou suma de 50$. Minimul de plată pentru PayPal este de 5$ adică 500 de puncte.

Care sunt comisioanele de retragere?

Pentru retragerile în bonuri cadou, nu se vă percepe nici o taxa de retragere. În schimb pentru retragerile în bani, comisionul de retragere poate varia intre 10 și 30 de puncte.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu