Faci bani reali din jocuri pe telefon cu aplicația Play & Earn

5
(3)

Încă o aplicație cu care putem face bani reali prin intermediul jocurilor pe telefonul mobil. Este vorba de aplicația Play & Earn. Trebuie să recunosc faptul că am fost puțin nesigur de legitimitatea acestei aplicații. Dar, după ce am aflat mai multe detalii cu privire la compania care a produs Play & Earn, mi-a revenit inima la loc, vorba vine.

De ce spun asta?

Compania care a produs această aplicație mobilă se numește Givvy Ltd. Este aceeași companie din Bulgaria, care a mai produs și aplicația de jocuri Givvy App. Pentru mai multe detalii, puteți citi tutorialul meu despre Givvy App și modalitățile prin care puteți face bani cu această aplicație.

Ce este Play & Earn?

Prin intermediul acestei aplicații mobile, vă puteți juca diferite jocuri pe telefonul mobil, unde puteți câștiga premii care pot varia între câțiva cenți și 50$. Aceste câștiguri depind, ca și în cazul Givvy App, de țara în care locuiți. Fiind concepută de aceeași companie, Play & Earn se aseamănă foarte mult cu Givvy App, adică vă jucați jocuri sau completați sondaje de opinie în schimbul unor puncte. Aceste puncte le veți transforma în bani, care pot fi retrași fie prin PayPal, fie prin Revolut.

Citește și Citește și Jocuri TRIVIA pe internet cu aplicația Mimir Quiz

Toate aceste premii în bani se plătesc datorită reclamelor afișate pe telefonul mobil în timp ce va jucați jocuri online. Fără aceste reclame, nu ar putea să ne plătească pentru activitatea pe care o desfășurăm prin intermediul aplicației Play & Earn. Un procent din veniturile obținute din aceste reclame sunt împărțite cu utilizatorii activi.

Cum vă puteți înscrie pe Play & Earn?

Acestea sunt etapele necesare pentru a instala și utiliza Play & Earn, și anume:

 • Accesați magazinul online Google Play;
 • Scrieți în căsuța de căutare Play & Earn;
 • Instalați aplicația pe telefonul mobil;

Notă: Mărimea fișierului pe care o să îl instalați este de aproape 18 MB.

 • deschideți aplicația și selectați limba și moneda în care doriți să retrageți;
 • trebuie să vă dați acordul pentru respectarea condițiilor și termenilor de utilizare;

După ce ați parcurs acești pași, veți ajunge în pagina principală al contului dvs, unde veți primi un mesaj prin care vă informează că ați primit 3 monede (puncte) pentru cele 3 minute cât a durat înregistrarea. Atâta timp cât veți tine activă aplicația, veți primi puncte gratis.

Cum puteți face bani cu aplicația Play & Earn?

Modalitățile principale prin care puteți câștiga puncte sunt următoarele:

Sondaje de opinie online

Dacă răspundeți corect la întrebări, veți primi 300 de puncte. Echivalentul acestor puncte este de 0.02$. Când veți selecta secțiunea de sondaje, veți fi întâmpinat cu mesajul că doar 10% dintre cei care participă la sondaje vor completa cu succes acele sondaje.

Descalificarea din sondaje poate surveni din diverse motive. Vă rog să citiți acest articol pentru a evita descalificarea din sondajele de opinie.

Din punctul meu de vedere, nu merită să completați sondaje pe această aplicație. Sunt alte site-uri care plătesc mult mai bine pentru participarea și completarea acestor sondaje de opinie.

Dacă sunteți interesat să folosiți alte site-uri mult mai serioase pentru a completa sondaje, atunci eu pot să vă recomand câteva astfel de platforme specializate în sondaje online gratuite, și anume:

Toate aceste site-uri au oferte de sondaje care sunt disponibile și pentru cei care locuiesc în România.

Jucați jocuri Puzzle și câștigați puncte

Pentru rezolvarea imaginii din jocul de puzzle veți obține 3 puncte. Puteți juca acest joc de 6 ori pe zi. În cazul în care ați epuizat cele 6 încercări, mai puteți face rost de 1 „viață” prin intermediul reclamelor video. Urmăriți o reclamă video și veți obține încă o încercare.

Desenați un pătrat și veți obține puncte

Da, ați citi bine. Pentru fiecare pătrat desenat, veți obține 3 puncte. Ca și în cazul jocului puzzle, aveți tot 6 încercări pe zi.

Un joc cu baloane de spart

Este foarte simplu de jucat acest joc. Trebuie doar să spargeți baloane. Dar, printre aceste baloane, vor fi și baloane cu bombe. Pentru a câștiga puncte, trebuie să evitați acele baloane cu bombe și să spargeți cât mai multe baloane normale. La fel, veți avea 6 încercări cu o recompensă de 3 puncte pe fiecare joc completat cu succes.

Sarcini de lucru sau Tasks

Eu nu prea folosesc această secțiune pentru a obține puncte. Pentru România, este disponibilă doar OfferToro. Oferta de task-uri este foarte redusă.

Dacă sunteți activ 5 zile consecutive, veți obține următoarele bonusuri în puncte, și anume:

 • prima zi – 1 punct;
 • a doua zi – 2 puncte;
 • a treia zi – 4 puncte;
 • în a patra zi, veți câștiga 8 puncte;
 • ultima zi vă va aduce 16 puncte.

Promovați Play & Earn pentru câștiguri suplimentare

Veți câștiga 130 de puncte sau monede pentru fiecare persoană invitată. Dar nu este suficient doar atât pentru a câștiga acele puncte. Persoana, care a folosit link-ul de înscriere, trebuie să-și confirme numărul de telefon. Mai puteți câștiga alte 240 de puncte în momentul în care referalul dumneavoastră a realizat 500 de puncte sau monede.

Cum vă puteți retrage banii?

Aveți 2 opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a retrage bani, și anume:

 • Revolut cu un minim de retragere de 0.10$;
 • PayPal cu un minim de retragere de 0.29$.

Durata de procesare al plăților, indiferent de metoda aleasă, va fi între 5 și 7 zile. Dar, este posibil să primiți și mai repede banii.

Citește și Jucați jocuri pentru telefoane mobile cu FunTap | Recomandat sau nu?

Notă: Rata de schimb pentru punctele câștigate este destul de mică. Pentru 119 puncte sau monede, veți primi suma de 0.01$.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Play & Earn?

Acestea sunt avantajele

 • oportunități variate de câștig;
 • plata prin PayPal sau Revolut;
 • puteți juca împotriva altor jucători reali;
 • minim de retragere mic (0.10$ sau 0.29$);
 • procesare a plaților rapidă.

Acestea sunt dezavantajele

 • sondaje de opinie prost plătite în comparație cu alte site-uri cu același profil;
 • rata de schimb mică;
 • pot apărea anumite erori în timp ce vă jucați.

Play & Earn este o aplicație serioasă, dar potențialul de câștig nu este unul însemnat. Chiar dacă au un minim de retragere foarte mic, tot va necesita un timp până să ajungeți să cereți o plată. Încercați în măsura posibilităților să intrați în cât mai multe concursuri sau tombole. În consecință, participați la cât mai multe jocuri ( acestea sunt foarte distractive) și luați parte la diverse competiții..

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Faci bani reali din jocuri pe telefon cu aplicația Play & Earn”

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania