Faci bani reali din jocuri pe telefon cu aplicația Play & Earn

5
(3)

Am descoperit recent o aplicație grozavă care ne permite să câștigăm bani reali din jocuri pe telefonul mobil: Play & Earn. Sincer, la început am avut dubii cu privire la autenticitatea acestei aplicații. Cu toate acestea, pe măsură ce am aflat mai multe despre compania care a creat Play & Earn, încrederea mea a fost rapid restabilită, dacă îmi permiteți să spun așa.

Cine se află în spatele acestei aplicații?

Givvy Ltd este numele companiei care a dezvoltat această aplicație mobilă. Originară din Bulgaria, aceeași companie a lansat și aplicația de jocuri Givvy App. Dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, vă invit să consultați articolul meu detaliat despre Givvy App și despre cum puteți obține bani folosind această aplicație.

Ce este Play & Earn?

Inovația digitală a creat o lume în care aplicația Play & Earn ne oferă posibilitatea de a câștiga bani reali din jocuri pe telefon.

În centrul acestei aplicații mobile se află o oază de jocuri diverse și interesante, gata să ofere premii valoroase, de la câțiva cenți până la o sumă generoasă de 50 de dolari. Fiecare utilizator își descoperă câștigurile, care pot fi influențate de țara în care locuiește, similar experienței oferite de aplicația Givvy.

Citește și Citește și Jocuri TRIVIA pe internet cu aplicația Mimir Quiz

Proiectată de aceeași minte creativă, Play & Earn are multe asemănări cu aplicația Givvy App. Intrând în lumea acestei aplicații, vă veți implica în activități precum jocuri interactive sau sondaje în schimbul unor puncte valoroase. Aceste puncte, la rândul lor, vor fi convertite în bani, care pot fi retrași prin metode moderne precum PayPal sau Revolut.

Această metodă de recompensare se bazează pe prezența reclamelor care vă populează telefonul mobil în timp ce vă bucurați de jocurile online. În absența acestor reclame, plata pentru activitatea din Play & Earn ar fi imposibilă. Un anumit procent din veniturile din reclame este împărțit cu generozitate cu utilizatorii activi, asigurându-se că timpul petrecut în aplicație este bine recompensat.

Cum vă puteți înscrie pe Play & Earn?

În acest articol vă voi ghida printr-un proces simplu, dar eficient de instalare și utilizare a aplicației numite Play & Earn. Urmați pașii de mai jos pentru a vă bucura de această aplicație grozavă:

 • Navigați în Google Play;

Deschideți magazinul online Google Play și pregătiți-vă pentru următorul pas.

 • Căutați aplicația Play & Earn;

Introduceți „Play & Earn” în caseta de căutare și apăsați Enter.

Play & Earn în Google PlayPin
 • Procesul de instalare;

Selectați aplicația și instalați-o pe dispozitivul dvs. mobil. Rețineți că dimensiunea fișierului care urmează să fie instalat este de aproximativ 30,44 MB.

 • Setarea preferințelor;

După instalare, deschideți aplicația și alegeți limba și moneda pentru retragere.

 • Acceptați termenii și condițiile;

Sunteți de acord să respectați termenii și condițiile.

La finalul acestor pași, veți fi întâmpinat cu două opțiuni de înregistrare: prin Facebook sau Google.

După finalizarea procesului de înregistrare, veți fi redirecționat către pagina de pornire a contului dumneavoastră. Aici, veți descoperi un mesaj care vă informează că ați primit 3 monede (puncte) drept recompensă pentru cele 3 minute petrecute la înregistrare.

Nu uitați că, atâta timp cât mențineți aplicația activă, punctele gratuite vor continua să curgă.

Cum puteți face bani cu aplicația Play & Earn?

Metodele principale de acumulare a punctelor în aplicația Play & Earn includ:

Sondaje online

Dacă răspundeți corect la întrebări, veți fi recompensat cu 300 de puncte, echivalentul a 0,02 dolari. Vizitând secțiunea de sondaje, veți observa o informație surprinzătoare: doar 10% dintre participanți vor finaliza cu succes aceste sondaje.

sondaje de opinie gratuite pe aplicația Play & EarnPin

Motivul descalificării poate varia. Vă îndemn să consultați acest articol pentru a evita descalificarea în cadrul sondajelor.

Din punctul meu de vedere, nu există nicio valoare în completarea sondajelor prin intermediul acestei aplicații. Există alte site-uri care oferă compensații mai mari pentru participarea la sondaje.

Alternative mai serioase pentru completarea sondajelor pot fi următoarele platforme specializate în sondaje online gratuite:

Toate aceste site-uri au oferte de sondaje care sunt disponibile și pentru cei care locuiesc în România.

Jucați jocuri Puzzle și câștigați puncte

Experimentați jocurile Puzzle și acumulați puncte valoroase. Atunci când finalizați cu succes o imagine din joc, veți fi recompensat cu 4 puncte. Acest joc captivant vă permite să vă testați abilitățile de 6 ori într-o singură zi. După ce ați finalizat cele șase încercări, există posibilitatea de a obține o altă „viață” ca simbol al muncii dvs. desfășurate.

joc puzzle onlinePin

Acest lucru poate fi accesat prin vizionarea unei reclame video. Odată vizionat, veți avea o altă șansă de a vă bucura pe deplin de provocările jocului.

Desenați un pătrat și veți obține puncte

Adevărat, nu este o glumă. Oricare dintre pătratele pe care le desenați vă aduce o recompensă de 4 puncte. Asemănarea cu jocul de puzzle este izbitoare, deoarece și aici vi se oferă 6 șanse zilnice de a vă testa abilitățile și de a acumula puncte.

desene cu pătrate Pin

Imaginați-vă un pătrat perfect, cu laturi egale și unghiuri drepte, ca o întruchipare a armoniei geometrice. Într-adevăr, fiecare astfel de pătrat desenat vă oferă o valoare adăugată în această competiție interesantă.

Un joc cu baloane de spart

În acest joc, misiunea pare a fi simplă: spargeți baloanele colorate. Oricine poate participa, dar nu este atât de ușor pe cât pare. În mijlocul acestor baloane frumos colorate se ascund pericole neașteptate: baloane-bombă.

Pentru a triumfa și a acumula puncte prețioase, trebuie să vă feriți cu îndemânare de baloanele-bombă în timp ce spargeți cât mai multe baloane normale. Este nevoie de o îndemânare deosebită pentru a distinge între cele două tipuri și a evita capcanele.

Aventura este presărată cu provocări, iar participanților li se oferă un număr limitat de șanse: doar 6 încercări. Fiecare joc finalizat cu succes aduce o recompensă consistentă de 3 puncte, ceea ce întărește triumful și sporește entuziasmul acestei confruntări cu baloane.

Sarcini de lucru sau Tasks

Eu nu prea folosesc această secțiune pentru a obține puncte. Pentru România, este disponibilă doar OfferToro. Oferta de task-uri este foarte redusă.

Dacă sunteți activ 5 zile consecutive, veți obține următoarele bonusuri în puncte, și anume:

 • prima zi – 1 punct;
 • a doua zi – 2 puncte;
 • a treia zi – 4 puncte;
 • în a patra zi, veți câștiga 8 puncte;
 • ultima zi vă va aduce 16 puncte.

Promovați Play & Earn pentru câștiguri suplimentare

În aplicația Play & Earn, generozitatea și efortul sunt recompensate cu câștiguri suplimentare. Cum? Oferindu-vă 150 de puncte sau monede pentru fiecare nou venit pe care îl convingeți să ia parte la aventură.

program de promovarePin

Și totuși, este important de știut că punctele nu sunt câștigate fără îndeplinirea unei condiții cheie: persoana invitată trebuie să își valideze numărul de telefon. Acest lucru asigură autenticitatea și buna-credință.

Odată ce considerați că noul membru al comunității și-a dovedit angajamentul prin acumularea a 500 de puncte sau monede, primiți alte 350 de puncte ca recompensă pentru sprijinul acordat.

Cum vă puteți retrage banii?

După ce ați acumulat bani reali jucând jocuri pe telefon, vă invit să vă familiarizați cu cele 4 modalități de a vă retrage câștigurile:

 • Coinbase – prag minim de retragere: 0,36 €;
 • Binance – prag minim de retragere: 9 €;
 • PayPal – prag minim de retragere: 0,90 €;
 • Amazon.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, timpul de procesare a plăților este de aproximativ 5-7 zile, dar nu este exclus ca banii să ajungă mai repede.

metode de plată pe Play & EarnPin

Dacă doriți să vă retrageți câștigurile în altă monedă, puteți selecta această opțiune la înregistrarea în aplicație.

selectarea limbii și a monedei în aplicația Play & EarnPin

Este important de reținut că rata de schimb pentru punctele câștigate nu este foarte avantajoasă. De exemplu, pentru 119 puncte sau monede, veți primi doar 0,01 dolari.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Play & Earn?

Se spune că nimic nu este ușor în viață, iar Play & Earn, aplicația care ne promite bani reali din jocurile de pe telefon, ne îndeamnă să medităm la acest adevăr.

Citește și Jucați jocuri pentru telefoane mobile cu FunTap | Recomandat sau nu?

Haideți să explorăm împreună avantajele și dezavantajele care ne așteaptă în această lume virtuală a câștigurilor și a distracției.

Avantaje

 • Vântul schimbării aduce oportunități variate;

În această lume digitală, aplicațiile ne oferă diverse modalități de a ne îmbogăți.

 • Pășind într-o lume fără frontiere;

Prin intermediul PayPal, Coinbase, Binance sau Amazon, banii câștigați pot fi transferați cu ușurință în propriul buzunar.

 • Rivalitate acerbă;

Concurența cu alți jucători reali ne provoacă să ne îmbunătățim și să ne perfecționăm în această lume virtuală.

 • Micile bucurii se adună;

Cu un prag minim de retragere de 0,36 € sau 0,90 €, nimic nu ne oprește să ne bucurăm de roadele muncii noastre.

 • Recompense imediate;

Procesarea rapidă a plăților ne permite să ne primim câștigurile fără întârziere.

Dezavantaje

 • Valoarea opiniilor noastre într-o lume incertă;

Sondajele de opinie sunt prost plătite în comparație cu alte site-uri similare.

 • un curs de schimb scăzut;

Ratele de schimb scăzute pot face ca veniturile să pară mai puțin atractive.

 • Fantoma erorilor;

Uneori, un spectru neplăcut se manifestă sub forma unor erori neașteptate în timpul jocului.

Reflecții asupra aplicației Play & Earn

În umbra sărăciei și a îndoielii, Play & Earn ne oferă un paradis plin de aventură, concursuri și competiții. Deși această aplicație serioasă ne aduce o oază de câștiguri modeste, nu ne asigură un izvor nesecat de bogății. Cu toate acestea, distracția și provocările care ne așteaptă în jocuri ne pot face să uităm de fleacurile vieții.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Faci bani reali din jocuri pe telefon cu aplicația Play & Earn”

Lasă un comentariu