Joacă jocuri gratis și câștigă bani reali cu Gamee Prizes

4.9
(10)

V-ați gândit vreodată să jucați jocuri pe telefon și să câștigați bani online în același timp? Ei bine, acum este posibil cu aplicația Gamee Prizes. Aceasta vă oferă posibilitatea de a juca jocuri gratuite pe telefon și de a câștiga premii în bani reali.

Sună frumos, nu-i așa?

Citește și Modalități reale prin care puteți obține bani pe internet cu Idle-Empire | Merită sau nu?

Înainte de a vă înscrie pe această aplicație, este important să cunoașteți detaliile despre cum puteți câștiga bani și dacă există probleme cu procesarea plăților. Este important să fiți siguri de seriozitatea acestei aplicații înainte de a face orice pas.

Nu uitați că jocurile gratuite de pe telefon pot fi mult mai distractive atunci când există și posibilitatea de a câștiga bani reali.

Ce este Gamee Prizes?

Gamee Prizes este o aplicație mobilă care oferă un procent din câștigurile realizate din publicitate unor membrii norocoși. Aplicația se poate folosi în mod gratuit și se poate descărca, în siguranță, atât din magazinul online Google Play, cât și din AppStore, în funcție de tipul de telefon utilizat.

Teoretic, veți fi recompensat pentru a vă juca simple jocuri de tip arcade. Această activitate vă oferă șansa de a câștiga diverse premii prin intermediul unor tichete, care pot fi obținute prin aceste jocuri.

Cum vă înscrieți pe Gamee Prizes?

înscriere Gamee PrizesPin

Procesul de înscriere începe cu descărcarea aplicației din cele 2 magazine online – Google Play sau AppStore. Pentru a deveni un membru deplin, trebuie să vă înregistrați folosind următoarele modalități:

 • o adresă de email;
 • contul de Facebook.
formular de înregistrarePin

Joacă jocuri online și câștigă bani reali cu Gamee Prizes

Cu aplicația Gamee Prizes, puteți câștiga bani reali jucând jocuri online gratuite pe telefon. După ce descărcați aplicația și vă înregistrați cu succes, puteți accesa peste 70 de jocuri de tip arcade disponibile. Nu este nevoie să instalați aceste jocuri pentru a le juca.

Participarea la extrageri este automată, iar dacă sunteți selectat ca și câștigător, veți fi contactat prin e-mail cu instrucțiuni despre cum să vă obțineți premiul.

Citește și Un site recomandat pentru iubitorii de jocuri pe calculator și pentru vizionarea de videoclipuri

Fiecare joc conține diverse misiuni care trebuie îndeplinite pentru a câștiga bilete. Aceste bilete vă dau dreptul să participați la extragerile săptămânale de premii. Cu cât aveți mai multe bilete, cu atât mai mari sunt șansele de a câștiga un premiu.

Valoarea marelui premiu la extragerea săptămânală poate varia, dar la momentul creării acestui tutorial era de 500 de dolari. Acest premiu nu este singurul pe care îl puteți câștiga, deoarece există alte 100 de premii puse la bătaie.

Șansa de a câștiga aceste premii poate fi îmbunătățită dacă obțineți cât mai multe bilete prin intermediul jocurilor.

Învârtiți Roata Norocului cu premii reale

Cu aplicația Gamee Prizes, vă puteți distra și câștiga premii în bani reali sau tichete cadou digitale. Pe lângă jocurile arcade, aveți opțiunea de a învârti Roata Norocului. Acest joc este disponibil la fiecare 4 ore și este foarte simplu de jucat.

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la secțiunea „Spin the Wheel” și să apăsați butonul „Spin„. Dacă sunteți norocos, puteți câștiga premii între 0,10 și 1 dolar sau bilete (între 10 și 50 de bilete).

Pentru a vă asigura că aveți mai multe șanse de a învârti Roata Norocului, se recomandă vizionarea de reclame video. Acest lucru vă va oferi mai multe oportunități de a învârti roata și, prin urmare, mai multe șanse de a câștiga premii.

Câți bani puteți face cu Gamee Prizes?

Gamee Prizes poate fi o opțiune interesantă pentru cei care iubesc jocurile pe mobil, dar este important să înțelegeți că potențialul de câștig nu este foarte ridicat. Este nevoie de răbdare și dedicare pentru a obține un premiu semnificativ, dar există câteva modalități de a vă crește șansele.

Primul pas ar fi să aduceți cât mai mulți referali, adică să vă invitați prietenii să se alăture platformei. De asemenea, este important să fiți activi și să jucați cât mai multe jocuri, astfel veți acumula bilete, care pot fi apoi schimbate pentru premii.

Finalizarea misiunilor din fiecare joc vă va ajuta să vă creșteți nivelul contului, iar cu un nivel mai mare veți primi mai multe bilete.

Sunteți interesat de alte jocuri prin care să câștigați bani reali sau alte premii interesante?

Atunci, vă recomand următoarele jocuri care nu necesită investiție din partea dumneavoastră, și anume:

Câștigă tichete și bani cu programul de referință

Atunci când o persoană se înregistrează folosind linkul dvs. de recomandare, veți primi 0,10$ și un comision de 10% din câștigurile acelei persoane. Dar beneficiile nu se opresc aici. Veți primi, de asemenea, 500 de tichete pentru fiecare înregistrare reușită.

Este important de reținut că aceleași tichete pot fi câștigate și de către persoana care s-a înregistrat folosind link-ul dvs. de recomandare.

Prin urmare, este în interesul ambelor părți să vă promovați cât mai mult posibil linkul de recomandare pentru a maximiza beneficiile obținute prin programul aplicației Gamee Prizes.

Care sunt metodele de plată?

Există mai multe metode de plată disponibile pentru a retrage banii câștigați prin intermediul aplicației Gamee Prizes. Una dintre acestea este PayPal, care poate fi folosită în momentul în care ați ajuns la suma de 10 dolari.

Este important de reținut că suma minimă de retragere nu este foarte mare, dar poate fi dificil de atins, în funcție de activitatea din aplicație și de norocul dumneavoastră.

Cu toate acestea, dacă aveți multe persoane invitate, șansele de a atinge suma de retragere necesară vor crește considerabil.

Este important de reținut că toate premiile oferite prin intermediul aplicației Gamee Prizes sunt valabile timp de 1 an. Dacă nu le revendicați în acest interval de timp, acestea vor expira automat.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Gamee Prizes?

Acestea sunt avantajele

 • un mod distractiv care va pot aduce multe beneficii sau premii;
 • este disponibil în România;
 • se poate folosi pe telefonul mobil;
 • retragere prin PayPal.

Acestea sunt dezavantajele

 • necesită timp și efort;
 • minim de retragere de 10$;
 • oportunități reduse de a face bani;
 • tichetele nu pot fi schimbate în bani.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Joacă jocuri gratis și câștigă bani reali cu Gamee Prizes”

  • Salut,
   Gameee Prizes este o aplicație care ne plătește pentru a juca jocuri arcade simple pe telefonul mobil. Dar, este dificil să faci bani cu această aplicație. Se plătește, dar este destul de greu.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania