Joacă jocuri gratis și câștigă bani reali cu Gamee Prizes

4.9
(9)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Vă place să jucați jocuri pe telefon și să câștigați bani pe internet? Dacă răspunsul este da, atunci sunteți în locul potrivit. Există o aplicație, pe nume Gamee Prizes, care face exact acest lucru. Această aplicație mobilă ne plătește pentru a ne juca diverse jocuri online în mod gratuit. Sună interesant, nu-i așa?

Citește și Modalități reale prin care puteți obține bani pe internet cu Idle-Empire | Merită sau nu?

Dar, înainte să vă înscrieți pe această aplicație, ar trebui să cunoașteți anumite lucruri cu privire la modalitățile de câștig și, cel mai important, dacă există probleme sau nu cu privire la procesarea plăților. Dumneavoastră trebuie să fiți siguri de seriozitatea acestei aplicații, înainte să vă înscrieți.

Ce este Gamee Prizes?

Gamee Prizes este o aplicație mobilă care oferă un procent din câștigurile realizate din publicitate unor membrii norocoși. Aplicația se poate folosi în mod gratuit și se poate descărca, în siguranță, atât din magazinul online Google Play, cât și din AppStore, în funcție de tipul de telefon utilizat.

Teoretic, veți fi recompensat pentru a vă juca simple jocuri de tip arcade. Această activitate vă oferă șansa de a câștiga diverse premii prin intermediul unor tichete, care pot fi obținute prin aceste jocuri.

Cum vă înscrieți pe Gamee Prizes?

înscriere Gamee PrizesPin

Procesul de înscriere începe cu descărcarea aplicației din cele 2 magazine online – Google Play sau AppStore. Pentru a deveni un membru deplin, trebuie să vă înregistrați folosind următoarele modalități:

 • o adresă de email;
 • contul de Facebook.
formular de înregistrarePin

Joacă jocuri online și câștigă bani reali cu Gamee Prizes

Principala modalitate prin care puteți câștiga bani cu această aplicație o constituie jocurile de tip arcade. După ce ați descărcat aplicația și ați finalizat cu succes procesul de înscriere, vă puteți loga în contul dumneavoastră. Veți găsi peste 70 de jocuri disponibile pe aplicația Gamee Prizes. Nu este nevoie să instalați aceste jocuri pentru a le juca.

Citește și Un site recomandat pentru iubitorii de jocuri pe calculator și pentru vizionarea de videoclipuri

Fiecare joc va conține diverse misiuni care trebuiesc completate pentru a câștiga tichete. Prin intermediul acestor tichete, dumneavoastră veți participa la diferite extrageri de premii.

Drept urmare, veți juca diverse jocuri de tip arcade. Prin aceste jocuri veți câștiga tichete. Cu aceste tichete veți avea dreptul să participați la extragerile săptămânale. Cu cât aveți mai multe tichete, cu atât vor crește șansele de a obține premii.

Participarea la aceste extrageri se va face în mod automat. În cazul în care veți fi ales câștigător, veți fi contactat pe adresa de email unde veți primi instrucțiunile necesare pentru a intra în posesia premiului câștigat.

Valoarea marelui premiu pe care îl puteți câștiga la extragerea săptămânală poate suferi mici modificări. În momentul când am făcut acest tutorial, marele premiu se ridica la valoarea de 500$. Dar acest premiu nu este singurul pe care îl puteți câștiga.

Tichetele vă pot oferi posibilitatea de a obține unul dintre cele 100 de premii puse la bătaie la extragerea săptămânală. Șansa de a câștiga aceste premii poate fi îmbunătățită printr-un număr cât mai mare de tichete obținute prin jocuri.

Învârtiți Roata Norocului cu premii reale

Pe lângă jocurile de tip arcade, aveți posibilitatea să învârtiți și roata norocului pentru a câștiga diverse premii în bani sau tichete. La fiecare 4 ore, veți putea să jucați acest joc. În cazul în care sunteți norocos, veți putea câștiga între 0.10$ și 1$ sau tichete (între 10 și 50 de tichete). Nu este complicat acest joc. Tot ceea ce trebuie să faceți este accesați secțiunea „Spin the Wheel” și să apăsați pe butonul „Spin„.

Pentru mai multe șanse de a învârti Roata Norocului, vizionați reclame video.

Câți bani puteți face cu Gamee Prizes?

Din punctul meu de vedere, Gamee Prizes are un potențial de câștig destul de redus. O să fie nevoie de răbdare pentru a obține ceva semnificativ. Acest lucru se poate schimba doar dacă aduceți cât mai mulți referali sau câștigați acel premiu săptămânal.

Dacă sunteți activ și veți juca multe jocuri, atunci veți fi răsplătit cu un număr important de tichete. Numărul de tichete poate varia în funcție de contul dvs. Completarea misiunilor din fiecare joc vă va îmbunătăți nivelul contului dvs. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât veți primi mai multe tichete. Deci, aceste jocuri vă vor aduce experiență și tichete.

Cu toate acestea, totul depinde de noroc. Într-adevăr este distractiv să vă jucați jocuri și să câștigați premii. Dar, dacă doriți să câștigați doar bani, atunci Gamee Prizes nu este pentru dvs.

Sunteți interesat de alte jocuri prin care să câștigați bani reali sau alte premii interesante?

Atunci, vă recomand următoarele jocuri care nu necesită investiție din partea dumneavoastră, și anume:

Câștigă tichete și bani cu programul de referință

Fiecare membru înregistrat de pe link-ul dumneavoastră de referință vă poate aduce suma de 0.10$ și un comision de 10% din câștigurile obținute de acesta. Dar, nu este tot. Veți mai putea câștiga și 500 de tichete pentru fiecare înregistrare cu succes.

Aceste tichete vor putea fi obținute și de persoana care s-a înscris cu link-ul dvs. Deci, este în interesul dumneavoastră să vă promovați link-ul de referință pentru a mări beneficiile obținute pe Gamee Prizes.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a retrage bani din aplicația Gamee Prizes, aveți nevoie de suma de 10$. Minimul de retragere nu este foarte exagerat. Dar, nu va fi așa de simplu de atins. Totul depinde de norocul dumneavoastră dar și de activitatea realizată pe Gamee Prizes. În cazul în care veți avea mulți referali, atunci șansele de a ajunge mai repede la 10$ vor crește considerabil.

Când ați ajuns la suma de 10$, puteți folosi PayPal pentru a vă retrage veniturile.

Notă: Toate premiile au o valabilitate de 1 an de zile. Dacă nu veți revendica premiile, acestea vor expira.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Gamee Prizes?

Acestea sunt avantajele

 • un mod distractiv care va pot aduce multe beneficii sau premii;
 • este disponibil în România;
 • se poate folosi pe telefonul mobil;
 • retragere prin PayPal.

Acestea sunt dezavantajele

 • necesită timp și efort;
 • minim de retragere de 10$;
 • oportunități reduse de a face bani;
 • tichetele nu pot fi schimbate în bani.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.9 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Joacă jocuri gratis și câștigă bani reali cu Gamee Prizes”

  • Salut,
   Gameee Prizes este o aplicație care ne plătește pentru a juca jocuri arcade simple pe telefonul mobil. Dar, este dificil să faci bani cu această aplicație. Se plătește, dar este destul de greu.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania