6 alternative la Honeygain pentru venituri pasive

0
(0)

Nu aveți cum să nu fiți entuziasmat de ideea de a folosi site-uri web sau aplicații pentru a obține venituri pasive. Să vă așezați în fața unui calculator și să faceți bani online fără să ridicați un deget, vorba vine. Pornind de la ideea de a câștiga un venit pasiv online, m-am gândit să vă prezint 6 site-uri sau aplicații considerate a fi alternative la Honeygain.

Există o multitudine de idei care vă pot ajuta să obțineți venituri pasive. Dar în acest articol, ne vom concentra pe oportunitatea de a face bani din valorificarea benzii de internet în schimbul unor sume de bani sau criptomonede.

Utilizarea aplicațiilor sau a site-urilor web de tip Honeygain a devenit una dintre cele mai populare modalități de a obține un venit pasiv care nu necesită cunoștințe avansate de informatică sau cine știe ce ”nave spațiale” de calculatoare sau dispozitive mobile.

În acest articol, vă voi prezenta 6 alternative la Honeygain, care pot fi folosite pentru a obține venituri pasive.

Citește și GetGrass.io în România: Cum să câștigi 30 de dolari pe lună în mod pasiv

Aș dori să fac o precizare cu privire la subiectul acestui articol. Faptul că voi prezenta câteva alternative la Honeygain, nu înseamnă că Honeygain nu este o aplicație de încredere.

Dimpotrivă, Honeygain s-a dovedit a fi una dintre cele mai serioase aplicații de acest gen care mi-a oferit multe satisfacții în ceea ce privește câștigurile, precum și procesarea aproape instantanee a plăților în PayPal.

6 Alternative la Honegain pentru a câștiga venituri pasive pe internet

Înainte de a prezenta ceea ce consider a fi site-uri sau aplicații alternative la Honeygain, este bine să știm cu ce se ocupă această aplicație de venit pasiv.

Așadar, Honeygain este o aplicație care vă oferă posibilitatea de a vă monetiza conexiunea de internet inactivă.

Când se întâmplă acest lucru?

Ei bine, atunci când sunteți la serviciu, puteți lăsa programul oferit de Honeygain să vă aducă bani din procentul din conexiunea dvs. de internet care se află în stadiul de IDLE (inactiv).

Utilizarea aplicației Honeygain necesită înregistrarea și descărcarea programului. De îndată ce programul a fost instalat pe computer sau pe telefoanele mobile, acesta va începe să genereze bani.

Dacă nu sunteți mulțumit de performanțele acestui program, puteți încerca cele 6 alternative la Honeygain care urmează să fie prezentate în acest articol.

Încă un lucru pe care aș vrea să îl subliniez este că site-urile sau aplicațiile prezentate în acest articol nu sunt singurele care oferă acest mod de a câștiga venituri pasive.

Sunt mult mai multe, dar aceste 6 au fost testate de mine și vă pot oferi informații obținute pe baza propriei experiențe.

PacketStream

PacketStream vă oferă o modalitate interesantă de a face bani, care presupune să vă folosiți banda dvs. în schimbul banilor de la persoane și companii din întreaga lume.

Aceștia din urmă vor folosi banda dvs. pentru a ocoli anumite restricții geografice, pentru Social Media Marketing, activități de comparare a prețurilor online și așa mai departe. Ideea este că nu va fi folosit pentru nimic care ar putea genera anumite situații neplăcute.

alternative la Honeygain cu PacketStreamPin
Packetstream

În ceea ce privește veniturile generate de PacketStream, vă puteți aștepta la 0,10 dolari pentru fiecare GB de date înregistrat prin intermediul acestui site.

Dacă vă întrebați ce dispozitive sunt compatibile cu PacketStream, atunci vă pot spune că acesta va funcționa fără probleme pe Mac, Linux sau Windows.

PayPal va fi folosit ca metodă de plată atunci când veți ajunge la o sumă de 5$.

În funcție de cât timp veți menține activ acest program, vă puteți aștepta la câțiva dolari pe lună.

Ca să ajungeți la 1 dolar, ar trebui să distribuiți 10 GB de date.

Pentru început, veți obține undeva în jur de 0,20$ sau 0,30$, dar poate fi îmbunătățit prin adăugarea mai multor dispozitive (adrese IP diferite).

IPRoyal Pawns

IPRoyal Pawns este ceva similar cu un site de tip GPT, dar care vă recompensează pentru închirierea unei benzi de internet nefolosite pentru diverse activități, cum ar fi compararea prețurilor, furnizarea de conținut sau protecția mărcii.

IPRoyal Pawns RomaniaPin
IPRoyal Pawns

În cazul tuturor acestor programe de venituri pasive, veniturile încasate sunt influențate de performanța conexiunii dumneavoastră la internet.

IPRoyal Pawns poate fi folosit doar pe sistemul de operare Windows, precum și pe dispozitivele mobile Android.

Retragerea veniturilor obținute prin IPRoyal Pawns se va face fie prin PayPal, fie prin Bitcoin, atunci când ajungeți la suma de 5 dolari.

Valoarea unui GB de date partajat prin IPRoyal Pawns poate varia între 0,10 sau 0,20 dolari, la care se poate adăuga un bonus de 2 cenți. Acest bonus este acordat pentru fiecare oră în care mențineți IPRoyal Pawns activ.

CashMagnet

Una dintre alternativele la Honeygain poate fi considerată aplicația CashMagnet, chiar dacă este oarecum diferită în ceea ce privește modul în care generează venituri pasive.

CashMagnet vă oferă o modalitate simplă de a obține venituri din activități precum vizitarea site-urilor web, click pe diverse bannere publicitare online, accesarea și vizualizarea de reclame sau instalarea de aplicații sau jocuri pe telefonul mobil.

cashmagnet în lista cu alternative la HoneygainPin
CashMagnet

Toate acestea vor fi făcute de CashMagnet în mod automat pe baza așa-numitului ”timp de venit pasiv”.

Acest ”timp de venit pasiv” poate fi îmbunătățit prin descărcarea de jocuri pe telefonul mobil.

Cu cât aveți mai multe jocuri descărcate și instalate, cu atât mai mult se va îmbunătăți conceptul de ”timp de funcționare pasivă”.

Numărul de jocuri descărcate vă va oferi posibilitatea de a crește în nivel.

Teoretic, când veți atinge nivelul maxim (acesta este 7), CashMagnet vă va aduce un venit pasiv non-stop.

Ca metode de plată, CashMagnet oferă PayPal sau tichete cadou digitale. Pentru România, veți folosi în marea majoritate a cazurilor metoda de retragere PayPal, având o sumă minimă de retragere de 5 dolari.

Mai multe detalii despre aplicația CashMagnet pot fi găsite făcând click pe link-ul de mai sus.

Peer2Profit

Peer2Profit are ca scop obținerea unui venit pasiv într-un mod simplu, și anume prin partajarea conexiunii dumneavoastră de internet nefolosite.

Datorită acestui mod de câștig, Peer2Profit trebuie să fie inclus în lista de site-uri sau aplicații alternative la Honeygain.

peer2profit venituri pasivePin
Peer2Profit

Ca și în cazul altor aplicații asemănătoare cu Honeygain, este necesar să instalați un program compatibil cu sisteme de operare precum Windows, Linux sau Ubuntu.

Următorul pas este de a face anumite configurări la programul instalat pe dispozitivul dumneavoastră, iar apoi lăsați-l să-și facă treaba, adică să vă aducă venituri pasive.

Pentru a vă face o idee despre plata pentru fiecare GB de date partajate, această aplicație vă va plăti 0,8 dolari pentru versiunile desktop și 1 dolar pentru telefoanele mobile.

Ca metode de plată, Peer2Profit oferă mai multe opțiuni, inclusiv Payeer, Perfect Money sau Qiwi, cu o sumă minimă de retragere de 2 dolari.

În cazul în care sunteți un iubitor înfocat de criptomonede, puteți accesa diverse metode de plată prin intermediul criptomonedelor precum Litecoin, BNB, Ripple, Ethereum, Bitcoin și așa mai departe.

Pentru o platformă de partajare a lățimii de bandă, Peer2Profit are unele beneficii, cum ar fi venituri pasive mai mari decât aplicațiile similare sau o multitudine de metode de plată, dar și unele puncte slabe, cum ar fi incompatibilitatea cu telefoanele iOS (deocamdată). Desigur, în curând se va ajunge la o compatibilitate de 100%, indiferent de sistemul de operare utilizat.

EarnApp

Sunteți conectat la o conexiune de internet de înaltă calitate? Ei bine, în acest caz, ați putea lua în considerare utilizarea unei alte aplicații care face parte din oferta de alternative la Honeygain.

earnapp partajare lățime de banda pasivPin
EarnApp

Cum probabil v-ați gândit, EarnApp vă va răsplăti pentru lățimea de bandă nefolosită pe dispozitivul dumneavoastră, fie că este vorba de calculator sau de telefonul mobil.

Bineînțeles, veți instala un mic program pe dispozitivul dumneavoastră care va începe să ”împartă” lățimea de bandă sau datele mobile cu companii internaționale, universități, bănci sau site-uri de cumpărături online.

Nu veți întâmpina dificultăți în ceea ce privește sistemele de operare compatibile cu EarnApp, acesta fiind accesibil pe Windows, MacOS sau Linux.

În ceea ce privește plata pentru 1 GB de date partajate, aceasta este influențată de locația utilizatorului. Așa cum era de așteptat, cea mai mare valoare este înregistrată pentru SUA, iar pentru restul lumii (inclusiv România) va fi de 0,10 dolari (foarte puțin).

Dacă ajungeți la valoarea minimă de 2,5 dolari, atunci folosiți PayPal ca metodă principală de plată.

CryptoTab

Chiar dacă nu este asemănătoare cu aplicațiile care permit partajarea lățimii de bandă în schimbul unui venit pasiv, m-am gândit să adaug și platforma CryptoTab în acest articol.

cryptotab minare bitcoin pe internetPin
CryptoTab Minare Bitcoin

CryptoTab este un program de navigare care vă permite să obțineți venituri pasive din navigarea pe internet.

Este similar cu programul de navigare Google Chrome, așa că, dacă sunteți familiarizat cu acest browser, nu veți avea dificultăți în utilizarea CryptoTab.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați acest browser, să creați un cont nou și apoi să vă continuați activitățile online în mod normal. În timp ce navigați pe internet, acest program va mina bitcoin (prin fiecare filă sau pagină ACTIVĂ pe care o deschideți).

Suma minimă de retragere este foarte mică, de 0,00001 BTC, care poate fi efectuată fără prea mult efort. Veți adăuga adresa bitcoin unde doriți să primiți câștigurile și cam atât.

Nu este nevoie să investiți bani, înregistrarea este gratuită și atâta timp cât folosiți browserul CryptoTab, veți obține venituri pasive în BITCOIN.

Merită sau nu?

Și cam atât despre site-urile sau aplicațiile considerate alternative la Honeygain.

Important este că toate aceste opțiuni de venituri pasive sunt gratuite și vă oferă o varietate de metode de plată, fie că este vorba de PayPal sau de criptomonede.

Acest articol este recomandat pentru cei care doresc să folosească alte alternative la Honeygain pentru o îmbunătățire simțitoare a câștigurilor.

O utilizare a altor opțiuni de venit pasiv împreună cu Honeygain poate duce la niște beneficii destul de bune.

Sper că această listă de 6 alternative la Honeygain vă poate ajuta să obțineți venituri pasive în timpul liber, atunci când nu vă folosiți prea mult dispozitivele (desktop sau mobil) proprii.

De una singură, Honeygain nu este o metodă de câștig rapid, dar împreună cu alte aplicații similare poate atinge acest obiectiv.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu