Joacă jocuri bubble online gratis cu aplicația Bitcoin Pop

0
(0)

Ultima actualizare pe 4 noiembrie 2022 de Jonas

În acest tutorial vom discuta despre Bitcoin Pop, o aplicație care ne plătește în bitcoin pentru a ne juca jocuri cu bile colorate bubbles. Am întâlnit numeroase jocuri care atrăgeau prin recompensele uriașe de până la 200$. Dar, din păcate, aceste jocuri nu reușeau să-și plătească membrii și deveneau SCAM sau dispăreau din mediul online.

Aceste jocuri puneau la dispoziția utilizatorilor un buton de retragere, dar câștigurile erau atât de mici încât era practic imposibil să se ajungă la minimul de retragere într-un timp rezonalbil.

Ce este Bitcoin Pop?

Bitcoin Pop este un joc cu bile bubbles produs de compania americană Bling Financial, Inc și este disponibil și în România. Acesta companie mai include și alte jocuri, cum ar fi Sweet Bitcoin, Bitcoin Blast, Bitcoin Food Fight, Word Breeze și altele.

Puteți juca aceste jocuri cu contul dumneavoastră în schimbul unor puncte numite puncte Bling.

Cum vă puteți înscrie pe Bitcoin Pop?

Din păcate, Bitcoin Pop poate fi folosită doar de persoanele care dețin un telefon android. Momentan, nu este disponibil pentru iOS. Acest lucru este un mare dezavantaj. Să speram că vor face acele modificări, în așa fel încât și deținătorii de telefoane iOS să poate folosi această aplicație.

Drept urmare, accesați magazinul online Google Play și scrieți Bitcoin Pop pentru a instala și înregistra pe aceasta aplicație de jocuri.

Pașii necesari pentru a vă crea un cont pe Bitcoin Pop sunt următorii:

 • lansarea aplicației Bitcoin Pop;
 • selectarea butonului „Get Started„;
 • folosirea unei adrese de email sau al unui cont de Facebook.

Notă: Există posibilitatea că dumneavoastră să jucați acest joc fără să fie nevoie să vă înregistrați. În acest caz, nu veți putea câștiga puncte pe care să le schimbați în bitcoin.

Cum puteți câștiga bitcoin gratis online cu Bitcoin Pop?

Este foarte simplu să jucați acest joc de îndemănare de tip bubbles. Trebuie doar să țintiți și apoi să trageți. Toate bilele trebuiesc distruse, acesta fiind și scopul principal al jocului. Când bilele de tip bubbles vor fi distruse în totalitate, veți trece la următorul nivel și așa mai departe.

Citește și Oferte de cashback în criptomonede cu aplicația SocialGood | Merită sau nu?

În cazul în care veți rămâne fără muniție, atunci ați eșuat în misiunea dumneavoastră de a elimina toate bilele bubbles. Când un nivel este câștigat, atunci veți fi recompensat în puncte Bling.

Aceste puncte Bling vin și cu o reclamă video. Deci, pentru a intra în posesia acestor puncte, dumneavoastră veți fi nevoit să vizualizați o reclamă video.

Notă: Punctele Bling pot fi obținute indiferent dacă câștigați sau pierdeți, dar va fi diferit în funcție de situație.

Este o aplicație serioasă? Chiar își plătește membrii?

Fără îndoială, marea majoritate al membrilor acestei aplicații nu au întâmpinat nici o dificultate în ceea ce privește retragerea de bani. În momentul când am scris acest articol, Bitcoin Pop avea o notă de 4.5 din 5 posibile în magazinul Google Play. Majoritatea analizelor primite de la membrii acestei aplicații sunt pozitive.

Care este potențialul de câștig al aplicației Bitcoin Pop?

Din păcate, aveți nevoie de răbdare pentru a ajunge, de exemplu, la un câștig de 1$. La început, câștigurile vor fi cât de cât decente. Dar după o perioadă de folosire, acestea vor suferi mici fluctuații în sens negativ.

Sunt unele persoane care au afirmat că la început câștigau până la câteva mii de puncte Bling. După câteva zile, aceste au scăzut la câteva sute. Această tendință nu este generală. Performanța aplicației Bitcoin Pop poate fi influențată și de locația fiecărui membru.

Pe lângă acest lucru, mai depinde de reclamele de publicitate. Dacă câștigurile din publicitate sunt reduse, atunci și câștigurile vor fi pe măsură.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a cere o plată, va fi nevoie să adaugați în contul dumneavoastră o adresă de email pentru Coinbase.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • disponibil în România;
 • plata se face în Coinbase;
 • plățile sunt procesate într-un timp relativ scurt;
 • interesantă interfață; nu sunt probleme cu privire la plățile efectuate.

Acestea sunt dezavantajele

 • conversia punctelor este foarte mică;
 • după ce ați jucat 30 de minute, sunteți nevoit să așteptați 7 ore pentru a juca din nou;
 • plata se face la un interval de timp de 6 zile;
 • reclamele pot fi enervante câteodată.

Joacă jocuri online pe telefon sau calculator

Acestea sunt alte jocuri pe care le folosesc atât pe telefonul mobil cât și pe calculatorul personal, și anume:

 • Bananatic – jocuri online amuzante pe bani;
 • Rollercoin – un joc simulator de minare BTC, Dogecoin sau Ethereum.

Ce concluzii se pot trage despre aplicația Bitcoin Pop?

Având în vedere faptul că sunt foarte multe aplicații care nu plătesc, Bitcoin Pop este una dintre puținele jocuri care cu adevărat își recompensează membrii fără nici o problemă, mai ales dacă ne uităm la evoluția surprinzătoare a monedei Bitcoin.

Ceea ce nu îmi place la această aplicație este faptul că trebuie să aștept 7 ore pentru a juca 30 de minute. Poate vor schimba acest lucru, să sperăm.

Este o aplicație perfectă dacă vă plictisiți. Ce poate fi mai dependent decât să tragi cu muniție în diverse bile colorate de tip bubble?

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania