Sondaje pentru bani cu aplicația Survey Pay | Merită sau nu?

0
(0)

Magazinele de aplicații, precum Google Play sau App Store, sunt pline de aplicații în care puteți completa sondaje pentru bani. Fie că vorbim de cele cu experiență precum Attapoll, Cashyy, Tooloka etc. sau de cele mai noi precum MoneyTreeRewards, Survey Pay, Happy Surveys sau BananaBucks, toate încearcă să atragă utilizatorul cu oferte din ce în ce mai atractive.

Tot ce ne trebuie este un telefon mobil, o conexiune la internet și timp, la care pot adăuga și puțină răbdare, mai ales în cazul acelor aplicații care nu consideră utilizatorul român ca fiind interesant pentru companiile internaționale de sondaje. De aici și dezamăgirea în ceea ce privește numărul de sondaje și recompensele obținute, acestea fiind mult prea modeste.

În acest articol, vă voi prezenta o aplicație dedicată participării la sondaje prin intermediul dispozitivelor mobile. Este vorba de aplicația Survey Pay.

Judecând după recenziile celor care au folosit această aplicație disponibilă pe Google Play, nu putem aprecia întregul său potențial. Există persoane care au instalat aplicația, dar care încă așteaptă să atingă suma minimă de retragere sau altele care își promovează codul de promovare. Cu alte cuvinte, nu ne putem da seama de seriozitatea aplicației Survey Pay din recenziile lăsate de cei care au instalat-o deja.

De aceea, m-am gândit să vă ofer mai multe detalii despre această aplicație pentru a vedea ce oferte de sondaje pentru mobil sunt disponibile, precum și amănunte despre suma minimă de retragere și recompensele obținute în urma completării acestor sondaje.

Ce este Survey Pay?

Survey Pay este o aplicație GPT care vă permite să vă testați abilitățile și cunoștințele pentru a finaliza activități simple, cum ar fi sondaje, jocuri sau videoclipuri pe un telefon mobil.

Ce presupune înregistrarea în Survey Pay?

În primul rând, trebuie să dețineți un telefon android. Din păcate, Survey Pay este disponibil doar pentru telefoanele android. Dacă sunteți în căutarea unor aplicații compatibile cu iOS, atunci puteți arunca o privire la aplicații precum Rewardy.io, Toluna Influencers, CashKarma, Current Rewards și așa mai departe.

aplicația Survey Pay în Google PlayPin
Survey Pay pe Google Play

În ceea ce privește evaluările utilizatorilor de pe Google Play, Survey Pay nu impresionează în această privință. La momentul scrierii acestui articol, aplicația a fost descărcată de peste 50 000 de utilizatori, înregistrând peste 1 000 de recenzii, dintre care foarte puține în limba română.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar în vederea instalării aplicației Survey Pay pe telefonul dumneavoastră este de 30,66 MB.

După instalare, va trebui să accesați formularul de înregistrare prin selectarea butonului ”Get Started”.

înscriere pe Survey PayPin
Survey Pay înregistrare

Aici va trebui să introduceți câteva informații, cum ar fi:

  • nume și prenume;
  • adresa de e-mail;
  • parola.

Următorul pas vă poate aduce un mic bonus de 50 de credite, cu condiția să adăugați un cod de promovare. Dacă nu aveți un astfel de cod de invitație, puteți trece mai departe.

La final, veți primi un mesaj cu un cod de verificare (6 cifre) pe adresa dvs. de e-mail.

Tot acest proces de înregistrare vă va aduce un bonus de înscriere de 100 de credite, adică suma de bani 0,10$.

Dacă ați avea și acel cod de invitație, suma ar fi de 0,15$ sau 150 de credite.

Sondaje pentru bani, jocuri sau videoclipuri cu Survey Pay

Nu este nevoie să vizitați pagini suplimentare pentru a ajunge la modalitățile de câștig oferite de această aplicație.

De îndată ce v-ați logat în contul dvs. nou creat, le puteți vedea pe pagina principală.

Oferte plătite pe mobil

Sunt un pic dezamăgit de numărul de oferte disponibile pentru un cont din România. Am găsit o singură ofertă, și anume Monlix Offerwall.

Această ofertă include diverse oportunități precum sondaje (Juno, Sample Cube, Samplicious sau Dynata), jocuri, vizionarea de reclame prin intermediul unor site-uri precum FreeCash, Lootgain etc.

Toate aceste oferte sunt recompensate în credite. Dacă pentru sondaje vă puteți aștepta la câștiguri cuprinse între 40 de credite și 1 200 de credite, pentru ofertele care conțin jocuri, câștigurile încep de la 6 credite și pot ajunge până la 7 350 de credite. Acestea din urmă necesită o investiție din partea dumneavoastră, ceea ce nu vă recomand.

Sondaje pentru bani

Aș dori să spun că am fost impresionat de numărul de companii de sondaje care au încheiat parteneriate cu această aplicație. Din păcate, sunt listate doar 4 companii de sondaje, dintre care pot enumera câteva, cum ar fi TapResearch, CPX Research, BitLabs sau Pollfish.

exemple de sondaje de opinie pe telefonPin
Exemple de sondaje

În imaginea de mai sus puteți vedea câteva exemple de sondaje, precum și recompensa în credite. Fiecare sondaj conține și un rating. Bineînțeles că le veți încerca mai întâi pe cele cu cel mai mare rating pentru a avea mai multe șanse de finalizare.

Videoclipuri

Inițial am crezut că voi fi direcționat către o platformă specializată precum HideoutTV.

Din păcate, nu a fost cazul. De fiecare dată când selectam secțiunea de videoclipuri, mi se prezenta imediat o reclamă la un joc de pe Facebook.

Pentru fiecare 3 reclame vizualizate, mi s-a oferit 0,50 credite. Așadar, veți fi recompensat în credite doar după ce vizionați 3 reclame.

Bonus de activitate

Această aplicație vă oferă, de asemenea, un mic cadou de 0,133 credite la fiecare interval de timp de 4 minute. Prin urmare, ar trebui să fiți activ pentru a primi aceste credite.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați această secțiune la fiecare 4 minute pentru a primi premiul.

istoricul tranzacțiilor pe Survey PayPin
Istoricul contului meu

Așa arată istoricul meu de acțiuni în aplicația Survey Pay.

Opțiunea BOOST

Acest concept nu l-am întâlnit în alte aplicații de sondaj similare.

Opțiunea BOOST poate fi accesată în meniul principal, în secțiunea ”Earning”.

Această secțiune presupune adăugarea unui număr de credite în secțiunea BOOST pentru a primi anumite beneficii în credite.

opțiunea de BoostPin
Opțiunea de BOOST

De exemplu, pentru 100 de credite (0,10 dolari) veți primi un bonus de 50 de credite.

Notă: Nu puteți obține BOOST pentru o valoare mai mare decât suma (credite) pe care o aveți în sold.

În acest scop, aceste credite trebuie să fie transferate în aplicația Tavecchiacoin.

Bineînțeles, trebuie să aveți instalată aplicația Tavecchiacoin pentru a putea valorifica acel bonus.

Program de promovare

Aplicația Survey Pay oferă un premiu de 100 de credite pentru fiecare persoană care o instalează și își confirmă adresa de e-mail.

Dumneavoastră, în calitate de persoană care promovează, veți primi 100 de credite, iar persoana care utilizează codul dumneavoastră de promovare va primi 50 de credite.

Care sunt metodele de retragere oferite de Survey Pay?

Survey Pay ne oferă mai multe modalități de retragere, și anume:

  • PayPal;
  • Bitcoin;
  • Tether.

Suma minimă de retragere pentru PayPal este de 5$. Desigur, puteți retrage chiar mai mult, de exemplu, 10$, 20$ și 50$.

Dacă doriți să retrageți în Bitcoin, suma minimă este de 150 de dolari. Același lucru este valabil și pentru retragerea prin Tether.

În alte cuvinte, singura modalitate de a retrage este prin PayPal.

Este aproape imposibil ca cineva din România să obțină 150 de dolari din sondaje, jocuri sau videoclipuri cu o astfel de aplicație.

Merită sau nu?

Acum depinde de dumneavoastră. Timpul pe care îl investiți în această aplicație este cel care va influența valoarea câștigurilor dumneavoastră.

Dacă sunteți dispus să stați cât mai mult timp în această aplicație, atunci sunt șanse să ajungeți la plată într-un timp rezonabil, adică 2 sau 3 săptămâni. Asta în cazul în care nu promovați această aplicație, situație în care veți ajunge la plată mult mai repede.

Din punctul meu de vedere, sondajele ar fi principala modalitate de câștig care vă poate aduce beneficii decente.

Per total, aplicația Survey Pay este una decentă, dar are unele dezavantaje legate de bateria telefonului sau de suma prea mare de retragere.

Un alt punct negativ se referă la reclame. De fiecare dată când selectez o secțiune în aplicație, apare o reclamă. Deja la un moment dat, aceste reclame au devenit foarte enervante.

Dacă puteți trece cu vederea unele dintre aceste minusuri, atunci puteți încerca aplicația Survey Pay. Dar așteptați-vă la o mulțime de sondaje completate pentru a ajunge la 5$ pentru o retragere PayPal.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu