Happy Surveys – Sondaje de opinie sau jocuri gratuite | Merită sau nu?

0
(0)

Opiniile noastre sunt importante. Există aplicații sau site-uri care plătesc bani frumoși pentru a le accesa. Acest articol vă va oferi detalii despre o aplicație specializată în completarea de sondaje de opinie pe telefonul mobil. Este vorba despre aplicația Happy Surveys.

Deși nu pare prea complicat, este recomandat să faceți cercetări serioase înainte de a folosi astfel de site-uri sau aplicații. Există o mulțime de recenzii făcute de cei care au folosit astfel de aplicații, așa că ar fi păcat să nu profitați de informațiile primite de la aceștia. În acest fel vom ajunge să nu repetăm greșelile altora și să evităm momente neplăcute sau pierderea de timp.

Ce este Happy Surveys?

Happy Surveys este o aplicație care ne recompensează pentru completarea sondajelor de opinie. Aceasta activitate se poate realiza doar de pe telefonul nostru mobil, fie că este vorba de un telefon android sau iOS.

Acum că știm despre ce este vorba în aplicația Happy Surveys, să trecem la etapa în care o vom instala pe telefonul nostru mobil.

Cum ne înregistrăm pe Happy Surveys?

Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, Happy Surveys poate fi instalată atât pe telefoanele android, cât și pe cele iOS. Cu alte cuvinte, fiecare magazin de aplicații (AppStore sau Google Play) va conține o versiune a acestei aplicații de sondaje.

happy surveys bonusPin
Happy Surveys Bonus de Înregistrare

Veți găsi aplicația sub numele de ”Happy Surveys – Money Paid Surveys: Easy Cash App”. După ce ați descoperit-o, veți instala aplicația pe telefonul mobil.

Veți fi întâmpinați de o pagină unde puteți adăuga un cod promoțional de la persoana pe care v-a recomandat-o. Nu este obligatoriu să completați această căsuță cu codul promoțional.

După ce ați finalizat procesul de instalare, veți primi un cadou de 30 de puncte sau credite.

Spre deosebire de alte site-uri, cum ar fi Remotasks, FruitLab sau YouGov, nu este necesar să adăugați informații de identificare.

Contul nou creat va fi legat de telefonul mobil utilizat pentru instalarea acestei aplicații.

Cu alte cuvinte, dacă pierdeți telefonul mobil pe care este instalată aplicația, vă veți pierde contul și, automat, toate câștigurile realizate până în prezent.

Prin urmare, dacă instalați aplicația Happy Surveys, asigurați-vă că vă retrageți câștigurile imediat atunci când atingeți minimul de retragere.

Sincer, este un pic ciudată această abordare. Nu știu dacă am mai folosit astfel de aplicații. Așadar, dacă v-ați pierdut telefonul mobil, puteți spune ”PA” contului dvs. Deci, gândiți-vă bine înainte de a instala această aplicație.

Cum putem face bani cu Happy Surveys?

După cum sugerează și numele acestei aplicații, principala modalitate de a face bani este prin intermediul sondajelor de opinie.

Ca regulă generală, numărul de sondaje, fie că este vorba de o aplicație sau de un site web, este influențat de locația geografică a fiecărui membru.

Așadar, nu ar trebui să vă surprindă faptul că numărul de sondaje este mult prea mic pentru România.

În concluzie, pentru a face bani, veți completa sondaje și task-uri.

Toate acestea pot fi accesate prin intermediul unei pictograme care apare sub forma unei ”case” în meniul principal din partea de jos a ecranului.

Eu, de exemplu, după ce am instalat aplicația, am primit un singur sondaj cu o recompensă de 935 de puncte. Mă gândesc că, pe parcurs, voi beneficia de mai multe sondaje, în funcție de răspunsurile de calificare din cadrul fiecărui sondaj.

happy surveys task-uri jocuriPin
Happy Surveys Task-uri

Completați task-uri online cu Happy Surveys

Finalizarea acestor task-uri constituie o altă modalitate de a acumula puncte sau credite.

Marea majoritate a acestor sarcini se referă la jocuri mobile și sondaje. Există unele joburi care vă răsplătesc pentru a vă înregistra pe anumite site-uri, dar acestea sunt mai rare.

Citește și Jocuri și bani gratis cu Tap Money Rain | Merită sau nu?

Toate sarcinile vor conține instrucțiuni. Aceste instrucțiuni trebuie urmate cu atenție, astfel încât să obțineți recompensa respectivă pentru efortul depus. Dacă nu respectați una dintre aceste instrucțiuni, nu veți primi recompensa.

La finalizarea cu succes a acestor activități, veți primi un număr de puncte sau credite, care vor fi adăugate la soldul contului dumneavoastră.

Ce sunt recompensele zilnice?

În fiecare zi, în calitate de membru al acestei aplicații, veți putea beneficia de anumite recompense zilnice. Acestea pot fi găsite în secțiunea în care sunt afișate sondajele și sarcinile. Aceasta este chiar prima opțiune.

Recompensele sunt acordate o singură dată la un interval de 24 de ore. Eu, de exemplu, am primit 30 de credite. În mod normal, ar trebui să primesc și un videoclip. Vizionarea acelui videoclip (reclamă) ar fi trebuit să-mi aducă 2 credite. Din păcate, am primit o eroare și nu am putut primi aceste credite. Poate că sunteți mai norocoși în cazul în care vă decideți să utilizați această aplicație.

Ce este programul de promovare?

Completăm sondaje, dar cum putem obține mai multe puncte sau credite? Putem obține mai mult prin atragerea mai multor persoane interesate să completeze sondaje pe telefoanele lor mobile.

Iată de ce. Happy Surveys ne oferă un program de premiere pentru a atrage persoane noi. Pentru fiecare persoană care completează 2 sondaje pe aplicația Happy Surveys, veți câștiga 200 de puncte. Deși câștigul nu este mare, condițiile în care vă puteți califica pentru aceste mici recompense nu sunt complicate.

Se pot aduce persoane noi prin următoarele modalități:

  • o invitație transmisă prin e-mail;
  • o invitație prin WhatsApp;
  • prin intermediul unui SMS;
  • utilizând un cod promoțional.

Care sunt metodele de plată?

Toate sondajele sau sarcinile finalizate vă vor aduce credite, care vor fi adăugate la balanța contului dumneavoastră. Dar ce putem face cu aceste puncte? La un moment dat va trebui să le schimbăm. Ei bine, Happy Surveys ne oferă o modalitate de a schimba punctele în bani PayPal.

Cu alte cuvinte, singura modalitate de a fi plătiți este prin intermediul procesorului de plăți PayPal.

Din păcate, nu vom putea să schimbăm creditele obținute pe tichete cadou electronice.

Retragerea minimă este de 10 euro. Din punctul meu de vedere, va fi foarte greu să atingem acest prag. Un minim de 10 euro (13 000 de credite), în condițiile în care nu avem prea multe sondaje sau task-uri de completat, este unul foarte mare.

Cum aș putea folosi această aplicație, când pe AttaPoll retragerea minimă este de 3$ și toate plățile sunt procesate aproape instantaneu în contul meu PayPal?

Câți bani se pot câștiga cu Happy Surveys?

Nu știu cum să vă spun, dar va fi destul de greu pentru cei din România să facă ceva notabil cu această aplicație. Măcar dacă ar avea un minim de retragere mai decent, 10 euro este prea mult.

Bineînțeles că puteți folosi alte aplicații precum Money Well, App Flame, GameXpert sau Prediqt pentru a face bani cu telefonul mobil. De regulă, aceste aplicații nu oferă câștiguri mari. Dacă nu folosiți programul lor de promovare, vă va fi destul de dificil să ajungeți la o plată minimă. Cu toate acestea, dacă aveți mult timp liber, atunci puteți încerca și să vedeți dacă merită sau nu utilizarea unor astfel de aplicații.

Din ceea ce am putut observa, task-urile sunt mult mai bine plătite. Așadar, pentru a atinge pragul de 10 euro, este recomandat să vă concentrați atenția asupra secțiunii de task-uri.

Merită sau nu?

Aplicația Happy Surveys nu iese în evidență în comparație cu alte aplicații similare. Ar putea fi un aspect, faptul că nu trebuie să ne adăugăm informațiile personale pentru a ne înregistra în această aplicație. În rest, totul se prezintă în aceiași termeni pe care îi puteți găsi și pe alte aplicații asemănătoare.

Care sunt avantajele sau dezavantajele sondajelor Happy Surveys?

Iată care sunt avantajele:

  • aplicația poate fi utilizată și în România;
  • nu sunt necesare informații personale pentru înregistrare;
  • plata se face prin PayPal.

Iată care sunt dezavantajele:

  • o ofertă limitată de oportunități;
  • recompensele oferite nu sunt pe măsura efortului depus;
  • dacă vă pierdeți contul, vă puteți lua „adio” de la tot ceea ce ați realizat până în acel moment.

Ce părere aveți despre această aplicație? Merită să o folosiți? Vă rog să folosiți secțiunea de comentarii pentru a vă împărtăși opiniile despre Happy Surveys.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu