Sondaje pe mobil cu MoneyTree Rewards | Merită sau nu?

5
(1)

Magazinele de aplicații, precum Google Play sau App Store, sunt pline de aplicații care promit câștiguri rapide, cum ar fi sondaje pe mobil, jocuri, videoclipuri și alte oferte atractive. Dar printre acest număr mare de aplicații, pot exista și unele care încearcă să vă păcălească, cum ar fi Winagain sau Social Rebel.

Dar, cu câteva excepții notabile, majoritatea aplicațiilor care oferă recompense pentru completarea sondajelor pe mobil nu sunt foarte satisfăcătoare în ceea ce privește câștigurile.

Printre excepții se numără Attapoll sau SwagBucks, care pot oferi avantaje de plată decente pentru participarea la sondaje mobile plătite. Dacă doriți să vă completați veniturile cu aplicații specializate în venituri pasive, vă recomand să încercați HoneyGain (bonus de înscriere de 5 dolari) sau IPRoyal Pawns.

În cazul în care sunteți interesați să aflați ce alte aplicații de sondaje cu premii puteți încerca, astăzi vă prezint MoneyTree Rewards, o aplicație care vă permite să participați la sondaje exclusiv de pe telefonul mobil.

Este posibil să fi dat peste această aplicație atunci când ați răsfoit conținutul magazinelor de aplicații online Google Play sau AppStore și să nu fiți sigur de potențialul său de câștig.

Ei bine, ați ajuns la locul potrivit, deoarece acest articol vă va dezvălui tot ce trebuie să știți despre aplicația MoneyTree Rewards, inclusiv dacă merită să o folosiți pentru a câștiga bani completând sondaje pe mobil plătite în România.

Ce este MoneyTree Rewards?

MoneyTree Rewards este una dintre multiplele aplicații care implică activități precum participarea la sondaje pe mobil, videoclipuri sau programe de promovare.

Această aplicație nu este una care va încerca să vă păcălească, dar asta nu înseamnă că oportunitățile oferite sunt demne de timpul liber pe care îl aveți la dispoziție.

Pentru a vedea ce tipuri de oportunități de câștig sunt disponibile pe MoneyTree Rewards, trebuie să începem procesul de înregistrare care poate fi finalizat doar prin instalarea acesteia pe telefonul mobil.

Cum ne putem înregistra pentru MoneyTree Rewards?

În primul rând, deschideți magazinul Google Play și căutați aplicația MoneyTree Rewards, pe care o veți recunoaște după frunza de aur de pe logo. Dimensiunea sa este de doar 9,97 MB, așa că instalarea va fi rapidă, iar apoi puteți începe procesul de înregistrare.

formular înregistrare MoneyTree RewardsPin
Înregistrare MoneyTree Rewards

Selectați opțiunea „I’m a new user” (Sunt un utilizator nou) și furnizați informații precum numele de utilizator, țara, sexul și data nașterii (opțional). Nu uitați să adăugați o adresă de e-mail și o parolă în secțiunea „Profil„.

De asemenea, puteți obține 100 de puncte bonus dacă introduceți un cod de promovare (litere și numere) furnizat de persoana care v-a invitat.

După finalizarea procesului de înregistrare, veți primi un bonus de înscriere de 5.000 de puncte și un bonus suplimentar de 10% pentru recompensele din oferte sau sondaje finalizate în primele 24 de ore de la conectare.

Sondaje pe mobil, oferte și videoclipuri

Pe prima pagină a aplicației MoneyTree Rewards, veți găsi cele trei secțiuni cu care veți interacționa cel mai mult:

  • Oferte;
  • Sondaje pe mobil;
  • Videoclipuri.

Oferte plătite

În secțiunea Oferte, veți găsi o varietate de opțiuni plătite, inclusiv jocuri, înregistrări la diverse aplicații sau site-uri care fac bani și sondaje mobile.

oferte pe bani cu MoneyTree RewardsPin
Oferte

Dacă ați folosit aplicații similare precum GReward, Mimir Quiz, CashApp sau Bulbshare, probabil că ați întâlnit aceste tipuri de oferte. Nu uitați să consultați instrucțiunile pentru fiecare ofertă pentru a înțelege cum să o utilizați și pentru a afla detalii despre valoarea recompenselor în puncte.

Este important să rețineți că unele oferte vor dura mai mult timp pentru a fi finalizate, astfel încât recompensa nu va fi câștigată instantaneu.

Sondaje pe mobil

În secțiunea de sondaje mobile veți găsi sondaje plătite pe telefon care pot fi completate prin intermediul site-ului Poll Fish.

Valoarea recompenselor acestor sondaje poate varia de la 300 de puncte până la 6000 de puncte.

În acest moment, numărul de sondaje disponibile pentru România este foarte mic, fiind disponibile doar opt sondaje, iar mai mult de jumătate dintre acestea nu au putut fi completate din cauza informațiilor furnizate în răspunsurile la întrebările de calificare.

În această secțiune veți găsi și sondaje cu premii prin intermediul platformei Pollfish, de la Toluna, Cint sau Yuno.

Videoclipuri

În secțiunea Videoclipuri veți găsi videoclipuri care pot fi vizionate doar după ce vă creați un alt cont pe platforma HideoutTV.

Vizionarea acestor videoclipuri poate fi o activitate amuzantă, dar recompensele sunt foarte modeste și provin din reclamele care apar în timpul vizionării.

Nu închideți pagina video dacă nu a apărut nicio reclamă, altfel veți pierde și acel număr mic de puncte.

Program de promovare

Dacă nu sunteți interesat să completați sondaje pe mobil, atunci ați putea fi interesat să câștigați bani prin intermediul invitațiilor.

Invitarea altor persoane să participe la sondaje plătite pe telefon poate fi o opțiune atrăgătoare pentru dumneavoastră. În plus, dacă acești utilizatori instalează aplicația și completează cel puțin o ofertă, veți primi 100 de puncte prin intermediul codului dvs. de promovare.

Care sunt metodele de plată?

Principala metodă de plată pentru cei care locuiesc în România este prin PayPal, dar există și alte modalități.

Aici puteți găsi mai multe sume de retragere prin PayPal, cum ar fi:

  • 15.750 de puncte sau 5 dolari;
  • 25.000 de puncte sau 10 dolari;
  • 50.000 de puncte sau 20 de dolari;
  • 125.000 de puncte sau 50 de dolari.

Pentru a ajunge la suma minimă de retragere de 5$, ar trebui să finalizați mai multe sondaje pe mobil și să adăugați bonusul de înscriere de 5.000 de puncte pentru a ajunge la un total de 15.750 (10.750 + 5.000).

Există și alte modalități de plată, cum ar fi Steam, carduri cadou Amazon, Xbox și Google Play, dar nu cred că acestea vă vor interesa prea mult. Poate că opțiunea de retragere prin Steam ar fi una atractivă.

Merită sau nu?

Este posibil să câștigați din sondaje pe mobil? Acesta este un subiect interesant și merită o privire mai atentă.

În ceea ce privește aplicația MoneyTree Rewards, pot spune că recompensele sunt foarte mici. Din păcate, această aplicație nu oferă oportunități reale de a face bani online prin sondaje plătite de pe telefonul mobil.

Numărul de oferte disponibile, inclusiv sondaje, videoclipuri și multe altele, este foarte mic și nu vă va ajuta să obțineți minimul de 5 dolari în numerar. În plus, timpul necesar pentru a ajunge la această sumă poate fi prea lung pentru a fi considerat un venit real.

În concluzie, nu pot recomanda această aplicație pentru sondaje cu premii, deoarece nu oferă suficiente oportunități și nu merită timpul și efortul depus.

Este posibil să găsiți alte aplicații mai bune care să vă ajute să câștigați din sondaje de pe telefonul mobil, dar trebuie să căutați cu atenție și să vă documentați.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu