Câștigați bani din e-mailuri cu Volutic | Merită sau nu?

0
(0)

În mediul online întâlnim numeroase site-uri care oferă o gamă largă de oportunități, începând de la sondaje, jocuri, videoclipuri, criptomonede și lista poate continua. În acest articol vom discuta despre un site care oferă citirea de e-mailuri ca metodă de a câștiga bani. Este vorba despre Volutic.

Îmi pare rău să spun, dar acest articol este menit să vă avertizeze cu privire la acest site. Veți afla mai multe doar citind acest articol.

Citește și Completați oferte sau sondaje de opinie cu Triaba

Așa cum probabil v-ați învățat din articolele de pe site-ul meu, vă voi prezenta câteva detalii despre oferta celor de la Volutic, iar în final veți afla dacă este un site care merită luat în considerare sau doar un SCAM de care trebuie să vă feriți.

Ce este Volutic?

Volutic este un site care ne promite că vom face bani doar citind e-mailuri. Deci, teoretic, această modalitate ar fi foarte simplă și care nu presupune să băgați bani din propriul buzunar. Deși este o modalitate simplă de a face bani de acasă, asta nu înseamnă că merită să o încercați.

Persoana care a creat site-ul Volutic deține, de asemenea, unul similar numit Clicks Genie. Aceeași abordare și aceleași probleme.

Acest mod de a câștiga bani se regăsește și pe un alt site numit Get Paid to Read Email. Însă aici se termină asemănările dintre Paid to Read Email și Volutic sau Clicksgenie.

Cum ne înregistrăm pe Volutic?

Pentru a ne înregistra pe Volutic, vom accesa butonul ”Register” care ne va direcționa către pagina cu formularul de înregistrare.

înregistrare VoluticPin
Volutic înregistrare

După cum puteți vedea, este un formular standard care conține următoarele câmpuri:

  • nume de utilizator;
  • adresa de e-mail;
  • parolă.

Căsuța în care trebuie să introduceți codul persoanei care v-a recomandat acest site nu este obligatorie.

Adăugați toate aceste detalii și apoi confirmați contul prin intermediul linkului pe care l-ați primit pe adresa de e-mail.

Cum se pot câștiga bani din e-mailuri cu Volutic?

Metoda de câștig oferită de Volutic presupune vizualizarea reclamelor primite prin e-mail.

lista contacte VoluticPin
Adăugare lista contacte

Pentru a primi e-mailuri, trebuie să faceți o mică chestie la adresa de e-mail pe care o dețineți.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, este obligatoriu să adăugați ”[email protected]” la lista de contacte.

Numai după ce ați făcut această modificare, sunteți considerat activ și veți putea primi acele e-mailuri.

Cam așa funcționează această modalitate de câștig oferită de Volutic.

Cine nu și-ar dori să facă bani doar citind simple e-mailuri? Eu unul aș fi foarte încântat de posibilitatea de a folosi astfel de site-uri care nu necesită prea mult efort din partea mea. Din păcate, în cazul Volutic, nu se poate spune așa.

Fiecare e-mail vă poate recompensa cu până la 0,005 dolari doar pentru vizualizarea unei reclame. Această sumă de 0,005 dolari este, din păcate, foarte rară. În mod normal, veți primi între 0,0001 și 0,001 dolari.

Citește și Bani online din sondaje cu King of Prizes | Merită sau nu?

În ceea ce privește numărul de e-mailuri, nici acesta nu este foarte bun. Tot ce pot să vă spun este că numărul de e-mailuri este insuficient pentru a ajunge la o retragere minimă de 0,20$ într-un timp rezonabil.

Bine, să spunem că nu vă veți concentra pe acele reclame prin e-mail și că veți dori să promovați acest site.

În ce constă programul de promovare?

Cred că acesta este singurul aspect pozitiv al acestui site.

De ce spun asta? Pentru simplul motiv că programul lor de promovare își recompensează utilizatorii prin 6 categorii de premiere, după cum urmează:

  • 100% pentru primul nivel;
  • 90% pentru al doilea nivel;
  • 80% pentru cel de-al treilea nivel;
  • 70% pentru nivelul 4;
  • 60% pentru nivelul 5;
  • 50% pentru ultimul nivel de referință.

Teoretic, prin acest program de promovare, puteți face mulți bani. Din păcate, acesta nu este cazul Volutic.

Acum vă spun din proprie experiență, am reușit să obțin o serie de referali (majoritatea activi) care mi-au oferit câștiguri decente de pe urma unui site atât de simplu.

La un moment dat, site-ul a început să aibă probleme. Aici mă refer la fondul care a fost alocat pentru procedura de retragere. Din ce în ce mai des primeam mesajul ”Fonduri insuficiente”, indiferent de suma retrasă. După câteva zile, balanța era alimentată cu fonduri și puteam să retrag.

Ce credeți că s-a întâmplat cu contul meu pe Volutic?

Bineînțeles că a fost blocat. Am încercat să îl contactez, dar fără speranță.

Atâta timp cât retrageți doar sume de până la 1$, contul va fi în regulă. Dacă ajungeți la o sumă de retragere prea mare, există posibilitatea de a vă pierde contul.

Din ce am observat, mulți oameni sunt nemulțumiți de aceste situații neplăcute create de Volutic, adică soldul gol sau blocarea contului.

Care sunt metodele de plată?

Pe site-ul oficial, Volutic oferă o secțiune în care sunt afișate cele mai recente retrageri. Din păcate, cele mai multe dintre acestea sunt false.

Suma minimă de retragere este de 0,20 dolari și poate fi efectuată doar prin Payeer. Înainte, Volutic mai propunea o metodă de retragere prin FaucetPay. Din păcate, aceasta nu mai este disponibilă.

retragere opțiunePin
Modalitate de retragere

Nu vă bucurați. Această sumă de retragere este valabilă doar pentru prima retragere. După ce ați retras, suma va crește cu 0,50$ până când va ajunge la maximul de 25$.

Și așa este foarte greu să ajungeți la 0,20 dolari, dacă aceasta crește, atunci putem spune că vor trece luni de zile până când veți reuși să scoateți o sumă modestă de bani.

Cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. Este posibil ca această politică de retragere să se fi schimbat. Dar, din ce am văzut pe alte forumuri de specialitate, mă tem că situația nu s-a îmbunătățit.

Merită sau nu?

Răspunsul este nu. În opinia mea, Volutic este un site SCAM. Chiar dacă oferă un mijloc simplu de a face bani, pur și simplu nu se justifică. Să vizualizezi reclame de cea mai proastă calitate timp de 2 luni pentru a obține 0,20 dolari, nu cred că este recomandat.

Chiar și cu o armată de referali, riscați să vă pierdeți contul și banii pe care i-ați investit pentru a promova acest site SCAM.

În concluzie, vă recomand să evitați să folosiți acest site pentru a face bani online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu