Cursuri online și bani în PayPal cu SkillShare | Merită sau nu?

0
(0)

De ce să folosiți Internetul doar pentru activități banale de a face bani? Mediul online este ideal pentru a vă îmbunătăți cunoștințele în anumite domenii de activitate. De exemplu, puteți urma diverse cursuri online pentru a învăța noi abilități și cunoștințe sau, de ce nu, pentru a le îmbunătăți pe cele existente. Iar acest lucru este posibil datorită platformelor de învățare precum Udemy, SkillShare, Coursera, Youtube, TikTok și așa mai departe.

Chiar dacă Youtube sau TikTok nu sunt considerate ca fiind platforme reale de învățare în adevăratul sens al cuvântului, puteți găsi multe videoclipuri utile pe acestea, care vă pot face viața mai ușoară.

Dar în acest articol vom discuta despre posibilitatea de a face bani cu SkillShare, dar în calitate de profesor, adică vă veți crea propriul curs pe care îl veți promova și astfel veți ajunge să obțineți venituri din vizualizarea acestuia.

Ce este SkillShare?

SkillShare este o platformă de e-learning care a fost lansată în 2010 de doi experți în domeniul digital, Malcolm Ong și Michael Karnjanaprakorn. Această platformă digitală de învățare a ajuns la cifre impresionante, oferind peste 40.000 de cursuri online și o comunitate de peste 8 milioane de membri al cărei scop principal este să învețe lucruri noi sau să îi învețe pe alții (în calitate de profesor) cum să își îmbunătățească cunoștințele în variate domenii.

Crearea de cursuri online utile și interesante pentru cei care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele tehnice nu este un lucru care poate fi realizat cu ușurință. Dar prin intermediul platformelor de învățare online, cum ar fi SkillShare, tot acest efort poate fi adus la un nivel mult mai simplificat.

Atâta timp cât este în format video și cu o durată medie de 10 minute și o promovare eficientă, munca de profesor pe SkillShare poate fi un job atractiv din punct de vedere financiar.

Haideți să vedem ce presupune utilizarea platformei SkillShare în ceea ce privește munca de profesor online, dar nu înainte de a vedea procedura de înscriere.

Ce presupune înscrierea în programul de angajare pentru profesori în cadrul SkillShare?

Pentru a vă înscrie la programul online de formare a profesorilor din cadrul SkillShare, trebuie să completați un formular de înscriere (în care puteți folosi conturi de socializare precum Facebook, contul Google sau, cel mai simplu, o adresă de e-mail) și să vă înscrieți pentru un post de profesor.

Notă: Utilizarea acestei platforme în calitate de profesor sau ”expert” este gratuită.

Înainte de a continua cu această procedură de înregistrare, trebuie să precizez că SkillShare este o platformă cu abonament plătit, dacă doriți să vă înscrieți ca persoană dornică să învețe lucruri noi sau să vă îmbunătățiți nivelul existent de cunoștințe.

Partea bună a plății acestui abonament este că veți avea la dispoziție o perioadă de 7 zile de TRIAL, care va fi suficientă pentru a afla dacă SkillShare este platforma de învățare online potrivită pentru dumneavoastră.

În orice moment pe parcursul celor 7 zile de TRIAL puteți renunța la folosirea acestei platforme de e-learning.

În procesul de înregistrare în calitate de profesor, va trebui să adăugați anumite informații, cum ar fi:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • adresa de e-mail;
  • limba în care doriți să lucrați ca profesor;
  • locul de reședință;
  • data la care ați fi dispus să începeți să lucrați ca profesor pe SkillShare (imediat, luna viitoare sau anul viitor);
  • domeniul de activitate cu care sunteți familiarizat și pe care ați dori să îl prezentați elevilor dumneavoastră;

Domenii precum animație, dans, editare video, management, creare de conținut, marketing, gătit, sănătate, muzică, fotografie și așa mai departe sunt disponibile aici.
motivele pentru care doriți să lucrați cu SkillShare (minim 3 propoziții necesare).

Acum veți primi câteva informații despre durata unui curs SkillShare, care poate varia de la 10 minute la 60 de minute, precum și detalii despre crearea unui curs (titlu, descriere sau lecții cheie).

La final, vi se vor pune câteva întrebări despre ce site-uri ați folosit pentru a acumula noi cunoștințe online, iar aici ar trebui să furnizați link-urile către acele site-uri (dacă este cazul), ce rețele sociale folosiți (foarte important pentru promovare) și aici aveți câteva exemple, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, Display Social, Vimeo, Behance, Youtube și multe altele.

Pentru a vă crește șansele de a fi acceptat pentru un loc de muncă de profesor online pe SkillShare, este recomandat să adăugați și un material video în care să vă confirmați abilitățile și cunoștințele.

Și cam asta este procedura de aplicare pentru un loc de muncă de profesor online pe SkillShare. În mod normal, veți primi un răspuns în termen de 7 zile lucrătoare.

Cum funcționează SkillShare?

Ei bine, SkillShare este recomandat atât celor care vor să învețe lucruri noi, cât și celor care vor să devină profesori și să își creeze propriile cursuri online.

În acest articol ne vom axa pe modul în care puteți face bani în calitate de profesor.

exemple cursuri online fotografie digitalaPin
Exemple de cursuri online fotografie digitală

Cursuri online

Singurul mod de a câștiga bani cu SkillShare este prin vizualizările sau minutele efectuate de cursanții dvs.. Cu alte cuvinte, dumneavoastră, în calitate de profesor online, vă veți crea propriile cursuri, le veți promova pentru a obține vizualizări în vederea obținerii de venituri suplimentare, care vor fi procesate prin PayPal.

Cum se realizează un curs SkillShare?

În primul rând, înainte de a trece la crearea unei clase sau a unui curs online, trebuie să luați în considerare domeniile de activitate care sunt atractive pentru cursanți atunci când aplicați pentru un loc de muncă ca profesor online pe SkillShare.

Așa cum am menționat mai sus, lista domeniilor de activitate disponibile pe SkillShare este variată, cuprinzând de la design, fotografie, muncă independentă, scriere, management, ilustrație, dans, gătit etc.

creare curs online cu SkillSharePin
Creare curs online cu SkillShare

După ce ați decis pe ce subiect vă veți concentra, veți crea așa-numitul OUTLINE pentru cursul dumneavoastră. Aceasta va fi, de asemenea, schița proiectului sau cursului dvs. online, cu alte cuvinte este un plan de proiect care va include cele mai importante elemente ale cursului dvs.

Următorul pas este să creați și să publicați cursul pe SkillShare.

Acum vine cel mai important moment, promovarea cursului dumneavoastră.

Fără vizualizări, nu veți obține niciun venit din SkilShare. Prin urmare, o promovare eficientă prin e-mail, rețele sociale precum Youtube, Facebook sau Instagram este absolut NECESARĂ.

Pentru a fi luate în considerare, toate materialele video care însoțesc cursul dumneavoastră pe Skillshare trebuie să fie de înaltă calitate și să ofere o experiență avantajoasă pentru cei care sunt dornici să învețe.

Și astfel, va trebui să dețineți o cameră video performantă, precum și instrumente adecvate pentru editare video care să respecte regulile de utilizare a platformei online SkillShare.

De asemenea, pentru o performanță ridicată, este recomandat să nu realizați cursuri cu o durată de vizionare mai mare de 10 minute.

Informațiile furnizate în cadrul cursurilor dvs. trebuie interpretate într-un mod eficient și nu toată lumea are răbdare să urmărească un videoclip de 60 de minute. De aceea, este recomandat să împărțiți cursurile în videoclipuri scurte, de până la 10 minute.

Cât costă să predai pe SkillShare?

Ei bine, predarea pe SkillShare nu vă va costa niciun ban, dar va trebui să fiți acceptat după ce aplicați pentru un loc de muncă.

Singurele persoane care vor scoate bani din buzunarul propriu sunt cele care vor să învețe. Și pentru asta vor plăti un abonament anual de 167,88 dolari (cam 13,99 pe lună) pe an sau 32 de dolari pe lună.

Ca avantaje pentru un abonament Premium, putem enumera accesul nelimitat la cursurile publicate pe SkillShare, anumite reduceri la achiziționarea unor programe precum Adobe Acrobat Pro, Adobe Premier Pro, Canva, SquareSpace etc., precum și posibilitatea de a descărca cursurile preferate pe calculator (offline).

Cum sunt plătiți profesorii pe SkillShare?

Ei bine, cursurile publicate pe această platformă de învățare online sunt recompensate în funcție de numărul de minute vizionate. Așa numiții studenți vor viziona un anumit număr de minute pentru care veți fi recompensați. Cu cât mai mulți oameni sunt interesați de conținut și de metoda de predare, cu atât mai multe vizualizări veți obține.

Aceste vizualizări vă vor aduce venituri cuprinse între 0,05 și 0,10 dolari pentru fiecare minut vizionat din conținutul dumneavoastră pe SkillShare.

Atunci când publicați un curs, toți cursanții dvs. vor fi notificați, ceea ce va duce la un interes sporit și un BOOST în rândul cursanților dvs., precum și la atragerea de noi participanți.

Ceea ce este interesant este faptul că nu este nevoie să publicați în mod continuu cursuri noi pentru a face bani. Există oameni care încă fac venituri suplimentare din vizualizarea cursurilor vechi.

Acest lucru se numește venit pasiv.

În ce constă programul de promovare?

După ce deveniți profesor autorizat, vi se vor oferi anumite linkuri promoționale care vor oferi celor interesați o perioadă de probă pentru a testa această platformă de e-learning.

Când perioada de probă se încheie și aceștia optează pentru un abonament Premium, veți primi 60% din valoarea abonamentului achiziționat de persoana invitată.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a înțelege mai bine metoda de plată oferită de SkillShare, trebuie clarificate niște aspecte.

Atunci când o persoană se înregistrează pe SkillShare, aceasta va plăti o taxă anuală sau o taxă lunară. Aceste abonamente vor oferi persoanelor înregistrate acces nelimitat la tot ceea ce oferă această platformă de învățare online.

Un procent de 30% din toate veniturile obținute din aceste taxe este direcționat către un fond de drepturi de autor, destinat însă celor care publică cursuri, adică profesorilor.

Recompensarea profesorilor se bazează pe numărul de minute de vizualizare a cursurilor lor de către utilizatorii SkillShare. Acest lucru include atât utilizatorii Premium, cât și cei care folosesc versiunea de probă.

Principala condiție pentru participarea la acest fond comun de redevențe este de a avea 75 de minute plătite într-o lună. Aceste minute sunt calculate pentru toate cursurile dumneavoastră.

Plățile vor fi procesate în fiecare lună prin PayPal. Data la care vor fi procesate câștigurile SkillShare este stabilită pe data de 16.

Pentru a vă da un exemplu, ați obținut venituri pentru luna august. Veți primi plata pentru luna august în luna următoare, pe data de 16.

Merită sau nu?

Pentru cei care vor doar să învețe lucruri noi, vor trebui să cheltuiască bani pentru abonamentele Premium. Acum depinde de mentalitatea dumneavoastră. Poate că sunteți o persoană care preferă să beneficieze de videoclipuri gratuite publicate pe YouTube și care nu este încă pregătită din punct de vedere financiar pentru a susține astfel de abonamente. Dacă nu sunteți dispus să investiți bani în SkillShare pentru a învăța lucruri interesante, atunci nu are rost să vă înscrieți.

În schimb, în calitate de profesor, utilizarea acestei platforme este recomandată pentru a folosi mult mai eficient cunoștințele pe care le-ați dobândit până acum, așa-numitele abilități creative. . Dar trebuie să îndepliniți anumite condiții, printre care putem menționa o bună cunoaștere a limbilor engleză, spaniolă, germană, franceză, portugheză (alte limbi vor fi adăugate în viitor), o conexiune stabilă la internet, un software de editare video și instrumente de înregistrare.

Dar trebuie menționat și faptul că toate aceste informații publicate pe Skillshare pot fi găsite gratuit și pe alte surse de pe internet, dar, desigur, este nevoie de puțin timp și efort pentru a le găsi.

Cursurile sunt făcute în așa fel încât să fie ”consumate” într-un mod facil de către cursanți. Scopul acestor cursuri nu este acela de a vă oferi informații noi, ci mai degrabă o modalitate eficientă de a organiza aceste informații într-un conținut care să poată fi cu adevărat înțeles.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu