GiftOff – Cumpărați tichete cadou electronice cu criptomonede

5
(1)

Vreți să cumpărați online produsele preferate de la companii mari precum eMAG sau Amazon, dar nu sunteți prea încântați de cardurile bancare sau de alte metode de plată online? Nicio problemă! Există o soluție mai sigură și mai distractivă: cumpărați tichete cadou virtuale cu criptomonede! Și nu, nu glumesc – se poate face acest lucru cu GiftOff, un site sigur și simplu pentru cumpărarea de tichete cadou electronice.

De ce să vă deranjați cu carduri bancare și alte metode de plată care pot fi vulnerabile la fraudă și hacking, când vă puteți distra cumpărând tichete cadou electronice cu criptomonede? Cu GiftOff, puteți fi siguri că puteți face cumpărăturile pe care le doriți rapid și ușor, fără să vă faceți griji cu privire la securitatea datelor dvs. personale și financiare.

Ce este GiftOff?

GiftOff este un site care vă permite să cumpărați tichete cadou electronice folosind criptomonede sau cardul bancar. Acesta este un serviciu excelent pentru persoanele care caută o modalitate rapidă și comodă de a cumpăra tichete cadou digitale.

Utilizând criptomonedele, puteți achiziționa tichete cadou electronice în siguranță și în mod anonim. În plus, GiftOff vă oferă o gamă largă de opțiuni de tichete cadou de la diverse mărci și magazine.

Folosind GiftOff, cumpărarea de tichete cadou electronice este rapidă și ușoară, astfel încât puteți face achiziții în doar câteva minute. Site-ul are o interfață ușor de utilizat, iar plățile sunt securizate cu ajutorul tehnologiei de criptare SSL.

Cum ne putem înregistra pe GiftOff?

Primul pas este să accesați pagina de înregistrare de pe site-ul GiftOff. Aici, veți vedea un formular simplu pe care trebuie să-l completați cu adresa dvs. de e-mail și o parolă la alegere.

înregistrare pe GiftOffPin
Înregistrare GiftOff

După ce ați introdus toate informațiile necesare, veți primi un link de confirmare prin e-mail. Trebuie să confirmați înregistrarea prin acest link pentru a vă activa contul GiftOff. Acest pas este obligatoriu, așa că asigurați-vă că vă verificați cu atenție adresa de e-mail. Verificarea este o măsură de securitate care ajută la protejarea contului dvs. și a informațiilor dvs. personale.

Citește și Câștigați criptomonede gratis și cumpărați tichete cadou digitale cu FireFaucet

Dar dacă nu doriți să vă folosiți adresa de e-mail pentru a vă înregistra pe GiftOff, există și alte opțiuni disponibile. Puteți alege să vă înregistrați prin intermediul contului dumneavoastră Google, Facebook sau Twitter. Acestea sunt opțiuni suplimentare care pot face ca procesul de înregistrare să fie și mai simplu și mai rapid.

Cum putem cumpăra tichete cadou digitale cu GiftOff?

Pentru a cumpăra tichete cadou virtuale cu criptomonede prin GiftOff, trebuie să vă înregistrați și să vă confirmați adresa de e-mail. După aceea, puteți utiliza serviciile oferite pe acest site.

Pe pagina principală, în partea stângă, veți găsi un meniu care conține istoricul tranzacțiilor dumneavoastră, opțiunile de configurare a contului, programul de promovare și posibilitatea de a schimba punctele GO obținute pe GiftOff în timpul activității dumneavoastră pentru a cumpăra tichete cadou.

Dar opțiunile cheie se găsesc în meniul din partea dreaptă a paginii principale a contului dumneavoastră, unde veți găsi cele două opțiuni cu care veți lucra cel mai des pe acest site:

  • Cumpărați carduri cadou („Buy gift cards„);;
  • Câștigați puncte GO (”Earn GO points”).

Pentru a cumpăra tichete cadou electronice prin GiftOff, trebuie să știți în prealabil că acestea pot fi folosite într-un număr limitat de țări, inclusiv Australia, Austria, Belgia, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Slovacia, Spania, Anglia și Statele Unite.

Deși România nu se află pe această listă, puteți cumpăra tichete cadou pe care să le folosiți la companii cunoscute sau cu filiale în aceste țări.

Citește și Merită să lucrați cu HappySurveys pentru a face bani online?

Toate informațiile furnizate în acest articol provin din experiența mea personală. GiftOff a fost primul site pe care l-am folosit pentru a cumpăra tichete cadou electronice, iar procesul de achiziție a fost rapid și eficient.

Puteți folosi criptomonede pentru a cumpăra tichete cadou electronice și tranzacția va fi procesată în maxim o oră de la finalizarea acesteia.

Pentru ce am folosit acest site?

Am folosit GiftOff pentru a achiziționa tichete cadou electronice pentru a cumpăra anumite produse de pe Amazon Germania. Nu am avut probleme cu codurile provenite de la tichetele cadou achiziționate.

istoric tichete cadou electronicePin
Istoric tranzacții tichete cadou

În imaginea de mai sus puteți vedea o parte din istoricul tranzacțiilor mele pe acest site.

Ce metode de plată se pot utiliza pentru a cumpăra tichete cadou digitale?

Aceasta este partea care m-a atras la acest site. Sunt conștient că există multe alte site-uri asemănătoare care oferă mult mai multe opțiuni. Dar, în acest moment, acesta este preferatul meu.

Așadar, următoarele metode pot fi folosite pentru a cumpăra tichete cadou:

  • card de credit/debit;
  • Bitcoin;
  • Bitcoin Cash;
  • Ethereum;
  • Ripple;
  • Dogecoin.

Nici nu vă pot spune cât de fericit am fost când am găsit acest site. Am avut câteva experiențe neplăcute cu unele companii din România, cum ar fi eMAG sau PCGarage. De aceea am decis să caut și alte surse de unde să îmi pot face cumpărăturile online și care să îmi ofere și alte modalități de plată, în afară de cardul bancar. Și uite așa am ajuns pe site-ul GiftOff.

Citește și Completați sondaje de opinie folosind telefonul mobil prin intermediul aplicației AttaPoll

Numărul și marca voucherelor cadou sunt diferite în funcție de țara în care doriți să faceți cumpărăturile.

Ce sunt punctele GO?

Fiecare tranzacție finalizată pe GiftOff vă răsplătește cu puncte GO. Aceste puncte pot fi folosite pentru viitoarele achiziții pe care le faceți pe GiftOff.

Cum se calculează numărul de puncte?

Pentru fiecare euro cheltuit pe GiftOff, veți primi 1 punct GO. Dacă plătiți cu criptomonede sau alte monede digitale, veți primi 2 puncte GO pentru fiecare euro cheltuit.

utilizare puncte Go Pin
Utilizare puncte GO

Cu alte cuvinte, dacă aveți 100 de puncte GO, puteți obține o reducere de 1$ din valoarea achiziției.

Ce program de promovare ne oferă GiftOff?

Am fost plăcut surprins de faptul că putem câștiga puncte GO prin promovarea acestui site.

Linkul de promovare este afișat în secțiunea ”My Referrals” din meniul din partea stângă a paginii principale. Pentru utilizarea unui link de promovare, veți primi 100 de puncte GO, adică 1$.

Atunci când persoana recomandată efectuează o tranzacție de cel puțin 20 de euro, veți primi 100 de puncte GO.

Merită sau nu?

Fiind o persoană care face cumpărături online în mod regulat și preferă să plătească cu criptomonede, am fost încântată să descopăr GiftOff. Este un site ușor de utilizat care vă permite să cumpărați tichete cadou electronice de la o varietate de companii de renume internațional folosind criptomonede.

Personal, am avut o experiență pozitivă cu GiftOff și recomand acest site celor care doresc să cumpere tichete cadou electronice folosind criptomonede. Opțiunea de plată în criptomonede a fost foarte importantă pentru mine și m-a făcut să evit utilizarea cardului bancar pentru a face aceste achiziții online.

Desigur, există și alte site-uri care oferă servicii similare, dar din experiența mea personală, GiftOff a fost foarte ușor de utilizat și a oferit o experiență de cumpărare plăcută.

Așadar, merită să folosiți GiftOff pentru a cumpăra tichete cadou electronice de criptomonede?

În opinia mea, da, merită. Dar alegerea finală depinde de preferințele și nevoile fiecăruia.

Dacă ați încercat GiftOff sau dacă aveți alte sugestii de site-uri care oferă servicii similare, lăsați un comentariu mai jos și împărtășiți opiniile dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu